Aftredende Europese Commissie maant regeringschefs tot “meer eerlijkheid”

Screenshot_2.png

(Vertaling: E.J. Bron)

De aftredende Europese Commissie heeft Europa´s staats- en regeringschefs opgeroepen tot “meer eerlijkheid” bij gezamenlijk genomen besluiten. “Geen systeem kan overleven wanneer zijn luidste critici diegenen zijn die medeverantwoordelijk zijn voor zijn vormgeving”,  verklaarde de Commissie gisteren. Daarbij kritiseerde ze een “tendens” bij de regeringen “successen te nationaliseren en mislukkingen te Europeaniseren”. Dit zou alleen maar “populistische en nationalistische” krachten groter maken.

epoch times

De lidstaten zouden “een gemeenschappelijke verantwoording” voor genomen beslissingen moeten erkennen, eiste de Commissie in een bericht “Europa in mei 2019”. In dit bericht maakt de autoriteit de balans op van haar werk en doet ze aanbevelingen voor de toekomstige oriëntering van de EU na de Europese Parlementsverkiezingen en de ambtsaanvaarding van de volgende Commissie op 1 november.

Inhoudelijk beveelt de aftredende Europese Commissie onder haar voorzitter Jean-Claude Juncker aan om het werk aan een “beschermend Europa” voort te zetten. Daarbij verwijst ze voor de topontmoeting van de staats- en regeringschefs van de EU volgende week in het Roemeense Sibiu vooral op een “echte Europese defensie-unie”. Ook zou Europa “de aansturing van de migratie actiever moeten aanpakken”.

Verder noemt de Commissie nog de versterking van de concurrentiepositie en sociale rechten, een rechtvaardige belastingpolitiek en een gezamenlijke bevordering van toekomsttechnologieën zoals kunstmatige intelligentie. Bovendien zouden de inspanningen ter bestrijding van de “klimaatverandering” en de “milieuverwoesting” geïntensiveerd moeten worden. Internationaal zou de EU “een leidende rol” op zich moeten nemen om een multilaterale en op regels gebaseerde wereldorde te verdedigen.

Bron:
www.epochtimes.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Weg met ons!", belangenverstrengeling, Brussel, Communisme, cultuurrelativisme, demoniseren, dictatuur, Elite, establishment, Eurofielen, Europa, Europeanisering, Europese Commissie, EUSSR, Hypocrisie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Linkse christenen, machtswellust, Marxisme, meningsdictatuur, moralisme, New World Order, nieuw fascisme, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Socialisten, soevereiniteit, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid, Vrijheid, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

11 reacties op Aftredende Europese Commissie maant regeringschefs tot “meer eerlijkheid”

 1. gerrit zegt:

  Meer eerlijkheid is zeker voor onze Nederlandse leugenaar Rutte bedoelt

  Like

 2. koddebeier zegt:

  Eerlijkheid ???? Een politicus ??? 🙂 🙂

  Like

 3. Drs.E.N.Schilder zegt:

  Eerlijkheid vanuit de EU… hoe tegenstrijdig kan een zinnetje van 4 woorden zijn… Maar natuurlijk, en vooral ook elektrisch rijden bevorderen, liefst in zelf rijdende auto’s… Naast de totale ravage die men middels kinderarbeid voor het benodigde kobalt aanricht in andere werelddelen (Afrika en Zuid Amerika) wordt het slecht een kwestie van geduld tot de eerste vrachtwagen door moslims gehackt wordt en op afstand bedient een ware ravage aanricht. Maar dat gaat natuurlijk noooooit gebeuren…

  Like

 4. Harry zegt:

  Hee Rutte !!!!!!!!!!!!

  Dat is aan jou gericht hoor !

  En even voor de goede orde : MEER EERLIJKHEID betekent MINDER LIEGEN !

  Like

 5. Alphons Mantel zegt:

  maar nooit eerlijk zijn over de mega-kosten van immigratie en de bijbehorende natuurschade

  Like

 6. Ruud zegt:

  Hee Rutte, zelfs de Europese Commissie is het opgevallen. Dan moet het toch wel de spuigaten uitlopen met jou.

  Like

 7. Die hele smerige maffia bende ontbinden….dat is wat moet gebeuren!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s