BEDANKT MATTEO!

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Europa, Europees Parlement, EUSSR, gezond realisme, LEGA, Nationalisme, Patriottisme, PVV. Bookmark de permalink .

6 reacties op BEDANKT MATTEO!

 1. Mary zegt:

  Gaan we doen op 23 mei, zoals gewoonlijk, stemmen op de PVV en daarmee de Europese Alliantie van Volkeren en Naties steunen.

  Liked by 1 persoon

 2. Tineke zegt:

  Hopen dat deze alliantie zoden aan de dijk gaat zetten.
  Kan Timmermans nog harder brullen!

  Liked by 1 persoon

 3. Astrid zegt:

  Grazie mille, Mateo! Een man van woorden èn daden, net als Trump.

  Overigens, mooi dat de Denen openlijk op de Zweedse, socialistische vingers beginnen te tikken. Dat wil wel wat zeggen, want de Skandinaviërs waren altijd super solidair met elkaar.

  Ach ja, de EU-opportunisten [een volgevreten Timmerzwans] en socialisten weten samen met de haatmoslims overal wiggen te drijven. Dat doen zij van nature, omdat ze zelf nog zo innerlijk verdeeld zijn en ‘het geluk’ almaar buiten zichzelf zoeken. Die zogenaamde maakbare wereld die ze tot in het extreme ambiëren, getuigt van een narcistische zelfoverschatting en grenzenloze arrogantie. Nu ja, ze behoren niet voor niets tot het mensdom.
  We hebben helaas nogal last van al die onbewuste ‘gelukszoekers’, van wie we weten dat ze over lijken gaan, puur om zelf ergens hoog in een ingebeelde hiërarchie te geraken…….. In feite hebben ze met elkaar gemeen dat ze lijden aan een extreme vervorming van de primaire overlevingsdrang, die nog dateert uit de oertijd, toen men in stammen van de jacht leefde. Dat de kutmarokkaantjes en al het andere uitschot uit o.a. Afrika anno 2019 nog steeds jagend en rovend door het leven gaan, zegt veel over de schadelijke effecten van de tribale, islamitische cultuur en diens rigide houding t.a.v. veranderingen en persoonlijke ontwikkeling. Ik zou wel eens willen weten hoe de moslim denkt dat de wereld eruit zou zien als hij de hele wereld ‘bezat’ en de zondige Westerling reeds had uitgemoord, wie dan hun huizen, de wegen, de auto’s, vliegtuigen, raketten, computers etc zouden bouwen? Ik durf te wedden dat het net zo’n grote zooi zou worden als in de huidige thuislanden van waaruit ze gekomen zijn. Wie niet investeert, hoeft ook geen rendement te verwachten. Dat geldt zeker ook voor het gedrocht EU en daarom zal die niet lang meer kunnen bestaan. Allemaal stemmen straks!

  Liked by 1 persoon

 4. ruud beijer zegt:

  Ook hier twee maal Nexit!
  23 mei PVV of het FvD.

  Like

 5. Margot zegt:

  Ruud. Maak er maar PVV van. FvD waait namelijk met elke wind mee.

  Like

  • ruud beijer zegt:

   Nou niet mee eens hoor. Fvd is tegen Eu en tegen de islamisering van ons land. De enige partijen die het opnemen voor de Nederlanders. De rest van de partijen verraden het Nederlandse volk.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s