De islamitische vrede betekent: oorlog en de verdwijning van niet-moslim beschavingen!

Screenshot_25

(Door: “Balkanske priče”)

Als ik een moslim hoor zeggen dat “ISLAM” vrede betekent, moet ik eerst eens heel hard lachen, maar anderzijds is het wel droevig voor mij, omdat nog steeds veel mensen dit geloven. Het woord ISLAM betekent ‘onderwerping’ en niet ‘vrede’, want vrede is salam, niet ISLAM. Het woord ISLAM komt van het Arabische werkwoord ”aslama”, dat zich overgeven en onderwerpen betekent… ISLAM = onderwerping/SALAM = vrede…  En wanneer moslims van vrede spreken, bedoelen ze deze vrede: de praktische onderwerping van alle mensen/staten aan de SHARIA (islamitische wetgeving) en de ISLAM: „De heerschappij is alleen voor Allah” (koran, soera 12:40)… „Bestrijdt hen tot er geen verzoeking meer is en de godsdienst aan Allah behoort” (koran, soera 2:193). Maar wie zich verzet tegen onderwerping moet, omwille van de vrede, gedood worden. Dat is de paradoxale boodschap van de ISLAM…

Lees verder>>>
Balkans Chronicles

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Allah, Barbarisme, Islam, islamitische ideologie, Jihad, koran, Mohammed, Moslims, sharia, Taqiyya. Bookmark de permalink .

15 reacties op De islamitische vrede betekent: oorlog en de verdwijning van niet-moslim beschavingen!

 1. Jan Lul zegt:

  Er is geen vrede mogelijk.
  Nadat ze andere geloven hebben uitgeroeid beginnen ze aan elkaar.
  Dan gaat het erom hoe fundamentalistisch ze weer zijn.
  Het zal nooit goed zijn.

  Geliked door 4 people

 2. In ziekenhuizen, bij de huisarts, loketten, apotheken etc etc wordt gescholden en gemept en staat er beveiliging. Wie zijn dat toch dat agressieve volk? Kunnen volgens mij niet de uitgebluste, ingekakte Kaaskoppen zijn! (hopelijk vinden ze snel die DOODRIJDER in Breda en zijn vriendje!… zal je moeder/oma maar zijn!)
  https://www.trouw.nl/samenleving/schreeuwen-en-schelden-zijn-ze-in-de-apotheek-allang-gewend-maar-een-vuist-in-het-gezicht-~a13c9633/

  Geliked door 4 people

 3. Steven zegt:

  Die gasten kennen NOOIT vrede.. ze maken elkaar onderling ook af..of ze steken hun vrouw weer dood omdat ze ergens NEE op zei.. het is gewoon een agressief klote volk!

  Geliked door 3 people

 4. Henk der Niederlánder zegt:

  Wereldwijd forse stijging antisemitische aanvallen, met immigratieland Duitsland voorop

  In tientallen jaren zijn er in 2018 niet zoveel Joden vermoord omdat ze Jood waren. Het aantal antisemitische aanvallen steeg wereldwijd met 13%, waarbij vooral immigratieland Duitsland er met een explosie van 70% bovenuit steekt. Bovendien is ‘antisemitisme mainstream en geaccepteerd’ geworden in de samenleving, niet in de laatste plaats dankzij de door (extreem)links overheerste Westerse massamedia, die ook wat dit betreft in één bed liggen met de islam.

  Recente aanslagen door blanke extremisten in VS

  In Amerika vond een kwart van circa 400 dodelijke aanslagen op Joden plaats, met die op een synagoge in Pittsburgh, uitgevoerd door een blanke Trump-hatende extremist die ‘alle Joden moeten dood!’ schreeuwde, als bekendste recente voorbeeld. Bij deze aanslag werden 11 Joden vermoord.

  Afgelopen zaterdag opende een 19 jarige blanke man het vuur in een andere synagoge nabij San Diego. Daarbij kwam een 60 jarige vrouw om het leven en raakten enkele mensen, onder wie een 8 jarig meisje, gewond. Na gearresteerd te zijn verklaarde de districtsprocureur dat de schutter ‘Joden pijn wilde doen.’ (2)(5)

  In totaal telde de VS in 2018 bijna 1900 aanvallen op Joden, het op twee na hoogste aantal sinds men in de jaren ’70 begon met registreren. (6)

  Grootste stijging in West Europa, met Duitsland voorop

  De grootste stijging vond echter plaats in West Europa, met massa immigratieland Duitsland voorop, dat in slechts één jaar tijd 70% meer antisemitische aanvallen kreeg te verwerken.

  https://www.xandernieuws.net/algemeen/wereldwijd-forse-stijging-antisemitische-aanvallen-met-immigratieland-duitsland-voorop/

  Tja hoe zou dat toch komen nietwaar.

  Geliked door 4 people

 5. Klaas zegt:

  Geliked door 3 people

 6. Tineke zegt:

  ”Want dan moeten Arabieren in Israël zich aan wetten houden van een God waarin men niet gelooft”

  Maar heel Europa moet zich wel onderwerpen aan Allah waar zij ook niet in geloven?
  Yeah,right!

  Geliked door 4 people

 7. QENQ6 zegt:

  Een Christelijke haatprediker mag het land (terecht) niet in, anderen wel. Halsema is tevreden. Ja, dat begrijp ik… Discriminatie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Geliked door 2 people

  • Heniusz zegt:

   Terecht of niet is wel een punt van discussie. De man heeft per saldo geen andere ideeën dan de gemiddelde moslim en dat werd en wordt geen strobreed in de weg gelegd. Denk zelfs dat dit strijdig is met de grondwet, maar dat gaan we nooit weten. Vrijheid van meningsuiting omvat juist die meningen die NIET main stream politiek correct zijn. Voor de goede orde: Heb helemaal niets met de man en/of zijn denkbeelden, maar radicaal extreme islam predikers mogen wel?

   Geliked door 1 persoon

 8. Lucky zegt:

  Australië
  https://caldronpool.com/journalist-planned-to-lure-christians-to-his-house-and-behead-them-in-his-front-yard-as-payback-for-the-christchurch-massacre/

  Journalist planned to lure Christians to his house and BEHEAD them in his front yard as payback for the Christchurch massacre

  Journalist was van plan om Christenen naar zijn huis te lokken om ze in zijn voortuin te onthoofden als wraak voor de Christchurch aanslag.

  Was die aanslagpleger van Christchurch dan überhaubt een Christen?

  Like

  • Lucky zegt:

   Opvallend is trouwens dat die typische blik in de ogen, zoals altijd, bij deze figuren griezelig doods en leeg is….alle menselijkheid is verdwenen.

   Like

 9. Lucky zegt:

  https://www.xandernieuws.net/algemeen/wereldwijd-forse-stijging-antisemitische-aanvallen-met-immigratieland-duitsland-voorop/

  In tientallen jaren zijn er in 2018 niet zoveel Joden vermoord omdat ze Jood waren. Het aantal antisemitische aanvallen steeg wereldwijd met 13%, waarbij vooral immigratieland Duitsland er met een explosie van 70% bovenuit steekt.

  https://visie.eo.nl/2018/01/ranglijst-christenvervolging-2018/

  Meer dan 215 miljoen christenen wereldwijd worden vervolgd om hun geloof. Het aantal mensen dat werd vermoord om hun geloof is gestegen ten opzichte van vorig jaar: in 2016 waren het er 1207, vorig jaar 3066.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s