“Haal de ISIS-kinderen terug!” – Groenen en islamgelovigen hand in hand

Screenshot_5

(Vertaling: E.J. Bron)

Berlijn – De Groenen hebben in het Duitse parlement ongeveer op hetzelfde moment als de familieleden van de ISIS-strijders geëist dat de kinderen van de “islamisten”, die op dit moment in Syrische respectievelijk Irakese kampen zitten, naar Europa teruggehaald zouden moeten worden.

journalistenwatch

Ze werden geïndoctrineerd, hebben vaak gevochten en werden van kleins af aan door islamitische propaganda gehersenspoeld. Nu lijkt het erop dat de Groenen en de ISIS-aanhangers in Duitsland één lijn trekken. De woordvoerster binnenlandse zaken van de fractie van de fractie van de Groenen in het Duitse parlement, Irene Mihalic, wil “kinderen met een Duits staatsburgerschap naar Duitsland terughalen”. De Duitse regering zou in deze zaak “haar hart moeten laten spreken”, eist de Groene bovendien volgens de “Pfalz-Express”.

Op dit moment zou het om ongeveer 60 kinderen gaan, die nog in Koerdische gevangenenkampen verblijven. Maandag al stelden familieleden van ISIS-strijders dezelfde eis en verlangden van de Duitse regering, nadat hun vrienden en familieleden in het Midden-Oosten zoveel mensen gedood hebben, dat men hun kinderen naar Duitsland zou moeten terugbrengen. Het ministerie van Buitenlandse Zaken in Berlijn verwees ernaar dat er “op dit moment” geen consulaire verzorgingen in Syrië plaatsvinden.

Bron:
www.journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Barbarisme, belangenverstrengeling, Communisme, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Duitsland, Eurabië, Groenen, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Irak, ISIS, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Marxisme, Rotzakken, Syrië, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

29 reacties op “Haal de ISIS-kinderen terug!” – Groenen en islamgelovigen hand in hand

 1. Harry Willemse zegt:

  En dan met droge ogen beweren dat links geen kwaadaardige ideologie is.

  Geliked door 3 people

 2. Harry zegt:

  Als je ergens heel goed in wilt worden , moet je vroeg beginnen !
  Dit worden dus een soort van superterroristen .
  Wie die hierheen wil halen , hoort dus op de lijst van grootste volksverraders !
  We gaan het volgen …………
  Voor mijn part schieten ze ze nú al af !
  Soms moet je hard optreden om een ramp te voorkomen !

  Geliked door 2 people

 3. L zegt:

  Dat zijn géén kinderen, het zijn gehersenspoelde haat en geweldsmachines.

  Geliked door 3 people

 4. Henk der Niederlánder zegt:

  Ik zie de bui al hangen.
  De zielige kindertjes terug en zo gauw dat geregeld is zijn deze kindertjes toch dubbel zielig want ze hebben hun mama niet in de buurt dus dan krijg je het gejank van de groenen dat de mama’s ook terug moeten komen.
  Mark my words.

  Geliked door 2 people

 5. Republikein zegt:

  Laat de kinderen tot mij komen en Jezus op een houtvlot.

  Like

 6. Henk der Niederlánder zegt:

  Die koters zijn op dezelfde manier gehersenspoeld als de Hamaskoters.
  Maar volgens het groene tuig niks aan de hand hoor.

  Geliked door 1 persoon

 7. Kraftavilqa zegt:

  Ik zeg: let ‘m rot, wij zijn niet verantwoordelijk voor de slechte keuzes van Hun ouders. En als de nog hier verblijvende familieleden zo graag bij hun nachwuchs willen zijn dan vertrekken ze toch ook naar isisstan maar dat willen ze niet want daar krijgen ze geen oetkierung.

  Geliked door 1 persoon

 8. Alphons Mantel zegt:

  nog meer natuurschade en terreurkansvergroting

  Geliked door 1 persoon

 9. koddebeier zegt:

  Deze Nep Groenen horen in de gevangenis thuis !

  Geliked door 1 persoon

 10. Hovawart zegt:

  Al deze signalen zijn de bevestiging dat Die Grünen, en ook andere EU-Groen-Linkse partijen zoals de VVD, PvdA, D66 en SGP in cahoots leven met de Islamietische bezetter, een politiek partnerschap en samenzwering tegen het westerse volk, een bevrijdingsfeest herdenken en vieren terwijl men de sleutels van de westerse steden al heeft overhandigd aan de ideologische invasiemacht………….hang de vlaggen maar halfstok, het Europese Avondland zwelgt zich weer in hun jaarlijkse slachtofferrol, wat een hemeltergende stupiditeit.

  Geliked door 4 people

 11. Lucky zegt:

  Er zijn al genoeg van die monsters…
  https://tpo.nl/2019/05/01/islamitische-broers-veroordeeld-voor-plannen-is-aanslag-australie/
  Islamitische broers veroordeeld voor plannen IS-aanslag Australië
  Stopten bom in tas nietsvermoedende derde broer die een vliegreis ging maken

  Like

 12. Thomasson zegt:

  Men mag zich afvragen waarom? En met welk recht vraagt het GROENE gespuis van de Duitse regering “haar hart te openen” voor de terugkeer van “bloeddorstige monstertjes in de groei” uit Syrië en Irak? Dat de moordlustige familieleden van ISIS-strijders dat eisen, is vanzelfsprekend. Het gevoel van medeleven met mensen die hun kinderen hadden vermoord, kennen ze niet. In hun Islamitische catechese staat voorop de plicht MENSEN TE VERDELGEN die niet in de Bandiet Allah willen geloven. Ze weten ook dat hun linkse Quisling vrienden zouden hen met alles ondersteunen. Linksen hebben geen probleem met zwaar geïndoctrineerde psychopathische kinderen die al op vier jarige leeftijd hebben geleerd dat ze ongelovige kinderen van hun leeftijd moeten vermoorden. Linkse kinderen gaan met deze gevaarlijke terugkerende kinderen niet naar school. Linkse Groenen of Linksen met welke kleur dan ook, doen hun best te wonen in een nette buurt ver weg van hun geïmporteerde exotische vrienden.

  Geliked door 1 persoon

  • Tineke zegt:

   Wanneer de buren je hier aangeven,omdat je er ruzie mee hebt bij wijze van…..
   staat jeugdzorg op de stoep,omdat je niet goed voor je kind zou kunnen zorgen.
   Als deze kinderen mogen terug komen,komen de moeders daarna,dan is de moeder kind relatie wel belangrijk.

   Geliked door 1 persoon

 13. Lucky zegt:

  https://www.breitbart.com/europe/2019/05/01/france-thwarts-five-islamist-terror-attacks-2019-so-far/
  Following the arrest of four radical Islamic extremists on Friday, French authorities have now halted five radical Islamic terror attacks in the first four months of 2019.

  Alweer 4 radicale extremisten gearresteerd in Frankrijk, de Franse autoriteiten hebben nu al 5 radicale aanslagen weten te voorkomen in de eerste 4 maanden van 2019

  Like

 14. crelis zegt:

  Ik zou er nog begrip voor op kunnen brengen als de groenen 1 of 2 kinderen adopteren met hun vette salarissen hoeft dat geen probleem te zijn .

  Like

  • Piet Snot zegt:

   Ik wel, want je laat dan nog steeds 2 totaal gestoorde kinderen hier toelaten op dezelfde scholen als jouw kinderen.
   Zou jij ze in de dezelfde klas willen hebben als jouw eigen kinderen?

   Geliked door 1 persoon

 15. bigljohn zegt:

  Dit onderwerp kwam al eens eerder aan bod. Kinderen van Islamstrijders gaan ophalen en een nieuwe kans bieden. Dat zal net zo weinig effect sorteren als dat men de welpen van een leeuw om dezelfde redenen mee neemt, of de aaltjes van een gifslang. Vroeg of laat zal men de vreselijke gevolgen daarvan moeten ondervinden.

  Geliked door 1 persoon

 16. Heniusz zegt:

  Hang ze op, met pa en ma erbij. Zonder uitzondering, hang ze op allemaal. Daarna kan je diegenen gaan hangen die dit door en door verrotte volk op wil halen.

  Like

 17. De Mesel Roland zegt:

  Die kinderen zijn inderdaad niet schuldig. Maar hun ouders hebben schuld aan de vreselijke dood van onschuldige mensen. Mocht het migratieprobleem niet zo groot zijn als het nu is, dan zou ik met de mantel van mijn liefde alles pardoneren en de kinderen met hun moeders naar Europa terughalen. Ik zou ze zelfs gaan ophalen en de verplaatsingskosten ten laste van de maatschappij nemen. !!!!!!!!!!!!! Maar ook aan de liefde zijn er grenzen. Ik ben laf en sluit me aan bij het oordeel van de rechters. Ik zou niet in hun plaats willen zijn.

  Like

 18. Jan zegt:

  Nederland plaatst twee IS-kinderen bij geradicaliseerde opa

  De Nederlandse Raad voor de Kinderbescherming heeft twee kinderen van een jihadmoeder bij hun geradicaliseerde grootvader geplaatst. Dat blijkt uit onderzoek van de krant NRC. Daarmee negeerde de dienst een negatief advies van de gemeente Ede, waar de opa woont. De moeder keerde in 2018 terug uit het kalifaat en werd onlangs veroordeeld tot twintig maanden cel. Intussen zijn ook zes Belgische kinderen uit een Syrisch vluchtelingenkamp gerepatrieerd.
  ….
  https://sceptr.net/2019/06/nederland-plaatst-twee-is-kinderen-bij-geradicaliseerde-opa/

  Like

 19. Jan zegt:

  Nog trek in een importbruidje?

  Walgelijk: in Syrische kampen opgesloten ISIS-vrouwen worden slapend rijk dankzij donaties vanuit Europa

  In Syrië zijn nog altijd veel kampen waar zowel vluchtelingen als voormalige ISIS-bruiden zitten. Terwijl de vluchtelingen ontheemd en straatarm hun dagen moeten doorbrengen, worden de ISIS-vrouwen langzaamaan weer welvarend. Radicale moslims in Europa spekken de bankrekeningen van de dames namelijk met aanzienlijke bedragen.
  ….
  https://www.dagelijksestandaard.nl/2019/06/walgelijk-in-syrische-kampen-opgesloten-isis-vrouwen-worden-slapend-rijk-dankzij-donaties-vanuit-europa/

  Like

 20. Jan zegt:

  Ook Bosnië heeft geen trek in het uitschot van Syrië

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s