Sinterklaas is boos!

Screenshot_12

(Door: Marianka Peters)

Gouda – Sinterklaas is boos op de gemeente Gouda. Aanleiding is het herziene evenementenbeleid van de gemeente Gouda, waarin de intocht van de Goedheiligman, Pietenschool en alle overige activiteiten niet als volksfeest wordt gezien en daarvoor ook geen subsidie beschikbaar stelt. Geen Sinterklaas-intocht in Gouda zou volgens de organisatie ondenkbaar zijn.

De afgelopen jaren heeft de Stichting Sinterklaas-intocht Gouda een kleine subsidie van de gemeente Gouda ontvangen. De afspraak was dat de subsidie binnen 3 jaar zou worden afgebouwd. In 2019 ontvangt de Stichting dus geen financiële bijdrage meer van de gemeente. De stichting is dus totaal afhankelijk van subsidies van het Ondernemers Fonds Gouda (OFG) en GoudaPot. “De gemeente heeft aangeboden te willen bemiddelen bij genoemde organisaties om subsidie beschikbaar te stellen,” stelt de Hoofdpiet. “Echter zowel het OFG als GoudaPot zijn autonoom en nemen hierin hun eigen beslissing. Dit betekent wederom dat De Stichting Sinterklaas-intocht Gouda moet afwachten of er voldoende geld beschikbaar komt om de intocht te organiseren.”

Lees verder>>>
(h/t “Lis”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Weg met ons!", Barbarisme, belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, Hypocrisie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Multiculti, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

13 reacties op Sinterklaas is boos!

 1. Het lijkt er sterk op dat men hier zo min mogelijk religieuze feesten willen vieren om de moslims niet te beledigen!

  Geliked door 1 persoon

 2. Peter zegt:

  Ajax-hooligan die Telegraaf-reporter sloeg is opgepakt
  Weet iemand de naam van deze mongool ?
  De ’fan’ sloeg Sedee die bezig was met een live-uitzending vlak voor het duel Tottenham Hotspur-Ajax in het gezicht. Ook de cameraman kreeg een klap.

  Geliked door 1 persoon

 3. Dit is op jowitteroosblog herblogden reageerde:
  De Europese globalistische aanval op onze cultuur!!

  Geliked door 1 persoon

 4. Dr. Heinz zegt:

  Gouda is een LINKS bolwerk!!
  En daar mee is alles gezegd!!

  Geliked door 1 persoon

 5. Oeps zegt:

  Dames en Heren.

  Zie hier de zoveelste aanwijzing, dat van overlinks onze Nederlandse cultuur en onze Nederlandse eigenheid bewust worden, bekritiseerd, aangetast, ondermijnd en kapotgemaakt. Dit in het kader van de voortschrijdende opgedrongen islamitisering en illegale immigratie van exoten. Deze landverraders beseffen niet, wat ze hun kinderen en hun kindskinderen aandoen. Het zal hen ook door hun nageslacht ongetwijfeld worden verweten en zwaar aangerekend. Hoe lang blijven wij deze waanzin nog accepteren ???

  Like

 6. Piet Snot zegt:

  Kom op, beste ouders in Gouda.
  Is daar nou niemand meer bezig met een naaimachine in ze vrije tijd?
  Zo’n sinterklaas pak en wat zwarte pieten pakken dat knutsel je toch zo in mekaar.
  Wat leuke en glimmende stofjes uitzoeken, en met een avond heb je een zwarte pieten pak.
  Ik weet waar ik over praat, had een ex die hier verdomd handig mee was en het helemaal zichzelf aangeleerd had.
  Dus ik ben er ook wel eens mee bezig geweest.

  Like

 7. koddebeier zegt:

  Ja de Goudse moslimknuffellaars maken de dienst uit in de Gemeente Raad.

  Geliked door 1 persoon

 8. N.E. Derlander zegt:

  De middenstand zal onmiddellijk luisteren als de organisatoren nu reeds met veel bombarie en luid aankondigen, dat zij zonder middelen dan maar geen intocht zullen organiseren………..

  Like

 9. Tistochwat zegt:

  Het verjaarsfeestje in Amersfoort van die inhalige overbodige op 27 april heeft 1.000.000 euro gekost, heb ik me laten vertellen.
  Wie zouden dat betaald hebben, het inhuren van een stel schaamteloos rijke acteurs? 👿

  Een heel wat duurder volksvermaak dan de intocht van Sinterklaas.

  Geliked door 1 persoon

 10. bigljohn zegt:

  Breek mij de bek niet open over Gouda. Ze zouden nog liever de bouw van een nieuwe moskee financieren dan een subsidie verlenen voor het Sinterklaasfeest.

  Geliked door 1 persoon

 11. Jules Vismale zegt:

  Dat er nog steeds van dat laffe en linkse tuig en allochtoon ongedierte rondloopt die er alles voor over hebben om Zwarte Piet kapot te maken en zogenaamde racisme, xenofobie en islamfobie te bestrijden bewijst dit artikel:

  VN: regering moet actiever afrekenen met Zwarte Piet

  De Zambiaanse VN-rapporteur voor racisme en xenofobie, Tendayi Achiume, bezocht vandaag Nederland. Daar gaf ze een persconferentie over (zogenaamde) racisme in Nederland.

  Zwarte Piet

  De vrouw, die hoogleraar rechten is in de Verenigde Staten, is blij met de beslissing om geen Zwarte Pieten meer te gebruiken bij de nationale intocht van Sinterklaas. Wil dat stomme wijf dadelijk ook nog dat hierna talloze kinderen en volwassenen doodongelukkig worden als Zwarte Piet hier verdwijnt? Aan hun is namelijk helemaal NIETS gevraagd zoals gewoonlijk!
  Toch is ze daar nog niet tevreden mee en wat kun je anders verwachten van zo’n lelijk mormel die even denkt de Nederlanders hier de les te komen lezen
  Ze wil dat de overheid meer gaat doen tegen Zwarte Piet en denkt ze nou ECHT dat die daar iets tegen willen gaan doen in Den Haag? Vooral bij evenementen die gesubsidieerd worden met overheidsgelden zoals andere intochten moet de overheid ingrijpen.
  Ze vindt het niet afdoende dat Mark Rutte het een maatschappelijke discussie vindt die niet thuis hoort in de politiek. Met die lul kun je trouwens niet eens onderhandelen omdat hij helemaal niet te vertrouwen is!

  Slavernij

  Ook moet Nederland meer aandacht gaan geven in het onderwijs aan het koloniale verleden. Zo moet de rol van Nederland in de slavernij (weet ze soms ook dat in Rusland talloze tsaren en dictators daar tientallen miljoenen Russen en niet-Russen hebben gedeporteerd, tot slavernij dwongen, hebben afgeslacht en uitgehongerd?) beter naar voren komen. Ook moet via het onderwijs het verhaal verteld worden over gastarbeiders.
  Hierdoor zou discriminatie in haar ogen afnemen. Dank je die koekoek? Je kunt net zo goed proberen om het antisemitisme uit te roeien en dat bestaat al net zo lang als de joden!

  Boerka

  Ook met het boerkaverbod is de Zambiaanse het niet eens. Het zou gericht zijn op moslimvrouwen die volgens haar toch al een kwetsbare groep zijn. Die vrouwen worden meestal zelf al gegijzeld en onderdrukt door moslimmannen die hen alleen maar als pronkopject, lustobject en slavin zien!

  Rapport

  De persconferentie van Achiume zijn haar voorlopige bevindingen. In juli komt ze opnieuw terug naar Nederland. Dan presenteert ze haar gehele rapport en als ze niet HEEL goed oppast zal zij hierna zelf worden beledigd, uitgescholden en met de dood worden bedreigd, gelijk aan een Gisela Williams, een Amerikaanse journaliste die Monsieur Cannibale in de Efteling racistisch vond en er alles voor over had om deze daar weg te krijgen!
  Prompt kreeg die linkse muts hierna zullen lelijke vrouw-onvriendelijke commentaren op haar dak dat ze daar ook NOOIT meer is teruggekeerd! En dat lot is ook Tendayi Achiume gegund daar ze zelfs niet begrijpt dat de zwarten elkaar ook decennia’s lang onderdrukken, uitbuiten en tot slavernij dwingen!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s