VIDEO: Rabbi Sacks over de connectie tussen antisemitisme, antizionisme, Judaïsme en Israël

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Klaas”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in antisemitisme, antizionisme, Heilige Land, Historie, Israël, Jodendom. Bookmark de permalink .

7 reacties op VIDEO: Rabbi Sacks over de connectie tussen antisemitisme, antizionisme, Judaïsme en Israël

 1. j v/d valk zegt:

  Wat de Synagogue of Satan deed, “zij diegene die zeggen dat ze Joods zijn, maar het niet zijn, en liegen”, zoals Christus ons vertelde, was het mogelijk voor hen maken om de Joden te gebruiken als gereedschap, agenten en zondebok vanaf toen tot nu. Vertel deze waarheid aan de Joden en de niet-Joden en misschien zal de koers vanuit de geschiedenis eerder gewijzigd worden dan later.

  William Guy Carr – Satan Prince of This World (boek + audioboek) (100 blz)
  http://www.vrijewereld.org/2019/02/01/william-guy-carr-satan-prince-of-this-world-boek-audioboek/?highlight=william%20Guy%20Carr%20-%20Satan%20Prins%20van%20deze%20wereld

  Diegene die de Luciferiaanse samenzwering AAN DE TOP ( Synagogue of Satan) besturen hebben ook anti-Semitisme aangemoedigd en zelfs gefinancierd en dit gebruikt om hun geheime plannen en diabolische ambities te dienen. Maar zij hebben ook niet-Joden misleid om hun diabolische doeleinden te dienen op precies dezelfde manier. Het is uiterst belachelijk om te zeggen dat de W.R.M een Joods plot is, ontworpen om de Joden de ultieme controle te geven over de wereld, omdat de studie van het Luciferiaanse plot duidelijk bewijst dat ALLE vormen van regering en godsdiensten vernietigd moeten worden in het eindstadium van de Luciferiaanse samenzwering, zodat als “Geen macht of slimheid ons kan verhinderen,wij (de hoge priesters van het Luciferiaanse geloof) onze leider Koning-Despoot van de hele wereld zullen kronen”.

  Like

  • j v/d valk zegt:

   W.R.M. ‘World Revolutionary Movement’. Luciferiaanse complot die gericht is tegen God en de mensheid…

   Zij geloven in Lucifer, en noemen die God. Maar het gewone volk mag niet meer in “God” geloven. Hoe uniek is de mens hier op aarde, op een andere planeet zal de mens er geheel anders uit zien en handelen, zouden die mensen ook een eigen wil en mening hebben, zelf beslissingen nemen of zouden die het aan de overheid overlaten… Enkel de genen die na de wereld te beheren ook het heelal willen beheersen.. Of doen zij dat al ?

   Like

 2. j v/d valk zegt:

  “zij diegene die zeggen dat ze Joods zijn, maar het niet zijn, en liegen”

  The Hidden History of the Incredibly Evil Khazarian Mafia (Updated)
  Secret History of Khazarian Mafia and its evil plan to hijack the whole world now revealed for first time.
  https://www.veteranstoday.com/2015/03/08/the-hidden-history-of-the-incredibly-evil-khazarian-mafia/

  *Ik ga vraag mij af, wie zit er hier in Nederland op de troon ..

  Like

 3. Lilith zegt:

  Joden worden vanwege hun menselijkheid gehaat door vele volkeren die een andere, gewelddadige versie aanhangen van wat mens-zijn is. Het Joodsche volk is nog NOOIT in de geschiedenis zelf een oorlog begonnen; zij verdedigen zich slechts. Welk geloof of welk volk kan dat van zichzelf zeggen? Ik buig diep voor de Wijsheid die leeft in het Joodse volk. Hun vervolging is eeuwenlang op touw gezet door hen die zelf bang zijn om op zo’n wijze mens te durven zijn. We zijn allemaal diep in onbewustzijn gevallen, ook in Israel, maar de wereld dankt veel aan het Joodse volk

  Like

 4. loNe zegt:

  .. zolang het verschil in begrippen als ‘joden’ en ‘het oude volk Ishral niet begrepen wordt – wat *niet* hetzelfde is – blijft dit hele vraagstuk een schriftuurlijk-loos gemaakt (sic) probleem .

  Like

 5. benkok zegt:

  Bedankt Jan , ik ga zo de video zien,
  Shalom,
  Ben

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s