Regenteske democratie: Juncker wil conservatieve en “populistische” kandidaten voor Europese Commissie blokkeren

Screenshot_32

(Door: Reinhard Werner – Vertaling: E.J. Bron)

De aftredende voorzitter van de Europese Commissie, Jean-Claude Juncker (foto), wil, voordat hij zijn functie opgeeft, dat eurosceptische kandidaten geen kandidaat kunnen worden voor topposities in de EU. Daarbij zou het verkiezingsresultaat geen rol spelen, zegt hij in een interview met de Poolse “Rzeczpospolita”.

epoch times

Over bijna vier weken worden de afgevaardigden voor het Europees Parlement gekozen. Uit peilingen blijkt dat rechts-conservatieve en populistische partijen, die een verdere ontwikkeling van de Europese Unie tot een eenheidsstaat afwijzen, duidelijk winst zullen boeken.

De aftredende voorzitter van de Europese Commissie, Jean-Claude Juncker, wil naar eigen zeggen echter ongeacht de verkiezingsuitslagen veiligstellen dat kandidaten van partijen die een fundamentele hervorming van de statengemeenschap ten gunste van nationale staten nastreven geen hoge functies in de EU krijgen.

In een gesprek met de Poolse krant “Rzeczpospolita” verklaarde hij afgelopen weekend dat hij geen kandidaten zou toestaan die het door hem nagestreefde “integratieproces” van de Europese Unie willen vertragen.

“Niemand weet het, maar ik heb zes kandidaten afgewezen”

“Bij deze verkiezingen zullen diegenen die onnozel nationalisme propageren daarvoor een prijs betalen”, dreigt Juncker en zegt: “Niemand weet het, maar ik heb de laatste keer de kandidaturen van zes mogelijke leden voor de Europese Commissie afgewezen, die door de nationale regeringen naar voren werden geschoven.”

De regeringen van de landen zouden slechts het recht hebben om kandidaten te mogen voorstellen, herinnerde Juncker. De voorzitter van de Commissie accepteert dit en wijst verantwoordelijkheden toe.

Met het oog op Polen zei Juncker niet op een Polexit te rekenen – onafhankelijk van het feit of de regerende partij PiS (“Recht en Rechtvaardigheid”) in november de verkiezingen zou winnen of de grotendeels door het Brusselse establishment ondersteunde oppositie.

Polen zou geen afstand willen doen van financiële voordelen die aan het lidmaatschap van de EU verbonden zouden zijn, was de voorzitter van de Europese Commissie overtuigd. Daarna voegde hij er met een minzame ondertoon aan toe dat West-Europa echter “niet zou moeten denken dat Polen er alleen maar bij zou zijn vanwege het geld”.

Ruzie over justitiehervorming zal “ons over enkele jaren niet meer belasten”

Polen zou bij de EU zijn, omdat het land “gemeenschappelijke waarden” met andere lidstaten zou delen. De financiële subsidies uit Brussel zouden “geen geschenk, maar de erkenning van de grootte van de hervormingen zijn” die het land al zou hebben ingevoerd.

De Europese Commissie spant op dit moment een proces wegens verdragsschending tegen Polen aan, omdat het land een justitiehervorming heeft bevorderd die corruptie en oude communistische parallelstructuren in het justitieapparaat moet tegengaan. De EU ziet hierin een “schending van de rechtsstaat” en “democratische standaards”. Juncker was echter vol vertrouwen dat deze thema´s “ons over enkele jaren niet meer zullen belasten”.

Bron:
www.epochtimes.de
Door: Reinhard Werner

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Weg met ons!", Barbarisme, belangenverstrengeling, Brussel, Censuur, cultuurrelativisme, democratie, demoniseren, dictatuur, EU-critici, Eurofielen, Europa, Europees Parlement, Europese Commissie, EUSSR, Hypocrisie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, machtswellust, meningsdictatuur, nieuw fascisme, political correctness, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

73 reacties op Regenteske democratie: Juncker wil conservatieve en “populistische” kandidaten voor Europese Commissie blokkeren

 1. Henk der Niederlánder zegt:

  Juist ja.
  Dat is dus het democratische gehalte van Soros Juncker cs.

  Geliked door 3 people

 2. Fred zegt:

  Wat een stuk stront is het ook. Democratie alleen wanneer de uitslag hem bevalt, dat is de EU in een notendop.

  Geliked door 3 people

 3. koddebeier zegt:

  Het wordt echt de hoogste tijd dat deze Nep democraat vertrekt !!!!

  Geliked door 2 people

 4. Piet Snot zegt:

  Had er iemand dan iets anders verwacht van deze opper dictator.
  Maar verder iedereen veel succes gewenst met stemmen op de EU.

  Geliked door 2 people

 5. Lucky zegt:

  https://tpo.nl/2019/05/02/eu-is-stom-en-nutteloos-aldus-de-helft-van-de-nederlandse-keizers/
  ‘EU is stom en nutteloos’ aldus de helft van de Nederlandse keizers
  Toch wil maar een schamele 18 % een Nexit

  Geliked door 3 people

 6. Drs.E.N.Schilder zegt:

  Democratie…? Moet het nog duidelijker gesteld worden dat de EU een totale non-sociale dictatuur voorstaat? Het wordt hoog tijd dat deze egocentrische dictatoriale dronkenlap z’n laatste borrel heeft gedronken. Juncker is een aan Adolf Hitler gelijkwaardig smerig fascistisch stuk vuil! Merkel, Verhofstadt, Macron en Rutte idem.

  Geliked door 5 people

 7. Marc zegt:

  Bij deze verkiezingen zullen diegenen die onnozel internationalisme propageren daarvoor een prijs betalen!

  Like

 8. Alphons Mantel zegt:

  dictatoriale alcoholist

  Geliked door 3 people

 9. J.A. Kapteyn zegt:

  Enge man, die Juncker. Enge gedachten. Misbruik van macht om ongewenste kandidaten af te wijzen. Hopelijk krijgen Juncker en zijn soortgenoten (Timmermans o.a.) bij de Europese verkiezingen ongenadig op hun donder. Leve de Alliantie van Europese Staten en Naties die Salvini heeft opgericht.

  Geliked door 3 people

 10. Saeftinghe zegt:

  Juncker vindt het niet eens meer nodig om zelfs maar de schijn van “democratie” op te houden.
  Mensen met andere mening dan de zijne mogen niet hun mening ter sprake brengen!!!

  Heeft Juncker “vluchtelingen” in huis of zelfs maar in zijn buurt wonen??
  Moeten anderen dan wel deze “genoegens” ervaren?

  Het wordt tijd dat we terug gaan naar de EEG of zelfs naar de BeNeLux.
  Ietsje overzichtelijker voor de kiezer.
  Baas in eigen huis.
  In mijn privé woning laat ik ook alleen maar gasten toe die ik ken èn vertrouw.
  Zo hoort het ook nationaal te gaan.

  Geliked door 3 people

 11. Oeps zegt:

  Dames en Heren.

  Typische dronkenmanstaal van een zatlap, die te diep in het glaasje heeft gekeken en een delirium nabij is. Welk weldenkend mens neemt een dronkaard serieus.
  Tja, alcoholmisbruik maakt meer kapot, dan je lief is. Het tast de hersenen en het zenuwgestel aan. Je schijnt er zelfs ischias van te kunnen krijgen.

  Geliked door 3 people

 12. Tineke zegt:

  Juncker wil…..Juncker wil…….

  Ik wil dat die eeuwig ladderzatte,dronken tor,zo zoetjes aan opdonderstraalt!

  (sorry,zit slecht in mijn vel)

  Geliked door 4 people

  • Tistochwat zegt:

   Tineke 2 mei 2019 om 12:27

   Juncker wil…..Juncker wil…….

   Dat denk ik ook altijd: Rutte WIL, Timmermans WIL, Juncker WIL, vul-maar-in WIL!
   Ik wil ook weleens wat: ik wil van die graaiende donderhonden verlost worden!
   Ik wil die klotenwereld niet meer, niet op DEZE manier!

   Ik wil dat die eeuwig ladderzatte,dronken tor,zo zoetjes aan opdonderstraalt!

   (sorry,zit slecht in mijn vel)

   Daar hoef je je niet voor te verontschuldigen, hoor. Ik kan je een hand geven.
   Opdonderstralen, die vieze handtastelijke, krankzinnige rat!

   Onderstaand plaatje is een milde weergave van hoe ik me voel:

   Ik ben het beu dat mijn ‘leven’ wordt verpest door de regels en wetten van een stel gore smeerlappen!

   Geliked door 3 people

 13. Drs.E.N.Schilder zegt:

  Alchohol-JUNKer speelt HEEL bewust mensen tegen elkaar uit: moslims tegen Christenen, moslims tegen Joden, moslims tegen ‘ongelovigen’, moslims tegen homoseksuelen, moslims tegen alles wat NIET moslim is! Frappant echter is dat hoe u het ook went of keert het TOCH altijd weer de MOSLIMS blijken te zijn die als HET zielige slachtoffer worden omschreven! Raar hè?

  ZIJ die zichzelf zien als ‘humaan’ (de EU (mag ik even een teiltje?!), Groen-Links, Gay66 etc.) en daarmee hun EIGEN volk verloochenen en in DIRECT gevaar brengen ‘vangen mensen op’ met geld van verplicht af te dragen belastinggelden van mensen die deze opvang helemaal NIET WILLEN! I stel een boete voor van € 1.000.000,- op persoonlijke naam van JUNKer, Merkel, Verhofstadt, Rutte, Macron, Klaver en Halsema voor ELKE zogenaamde ‘vluchteling’ die zich hier NIET wenst aan te passen volgens de Europese vrije waarden en/of crimineel gedrag vertoont en niet buiten geschopt wordt! Boetegeld te besteden aan een hoognodige dé-Islamisering (moskeeën (ze gaan thuis maar op de knieën liggen voor hun ‘god’), nikabs en boerka’s uit het straatbeeld middels een algeheel verbod), de (ouderen!)zorg, banen, een fatsoenlijk en betaalbaar openbaar vervoer etc. etc. Kortom, GELD voor alles wat de afgelopen decennia vakkundig door ‘meneer’ Rutte en consorten (tegen eigen financieel/macht gewin) de vernieling in is geholpen!

  Laat deze ‘weldoeners’ de opvang maar uit eigen beurs of partij kas betalen! Het zal snel afgelopen zijn met het blijven faciliteren van het met de dag groeiende moslim geweld, de geïmporteerde midden-oosterse Jodenhaat en een HEEL groot deel van de criminaliteit in het algemeen. Aanpakken dat gajus! U heeft al genoeg vrijheid ingeleverd voor/aan deze volkomen doorgeslagen individualistische randdebielen die uitsluitend HUN ‘goede gevoel’ (kijk mij eens goed en humaan zijn) sponsoren vanuit úw belastinggeld.

  Geliked door 4 people

 14. Mary zegt:

  De zuiplap heeft het over de “democratische standaards” van Polen en begint zijn lulkoek dat democratisch gekozen Eurosceptische kandidaten geen kandidaten kunnen worden voor topposities in de EU ongeacht de uitslag van de verkiezingen……….., hij zal dat wel even blokkeren…….Juncker en democratie……..

  Geliked door 2 people

 15. koosv8 zegt:

  Dat is weer even DEMOCRATISCH BESLOTEN.
  Wat een walgelijke stiekeme hufters zijn het toch, en ze weten U telkens een stapje verder van uw vrijheid te beroven. IK HAAT ZE, want ze zijn bang voor vrije verkiezingen…….waarom
  Omdat deze lieden er zelf een gigantische ROTZOOI van gemaakt hebben.

  Geliked door 4 people

 16. Steven zegt:

  Bevelen geven en de regels maken geldt volgens deze zuiplap dus alleen voor LINKS volk, en wil op de valreep nog even uitsluiten dat rechtse mensen de macht overnemen omdat LINKS het al 50 jaar VERZIEKT heeft.

  Geliked door 3 people

 17. Dr. Heinz zegt:

  Die EU proleten laten steeds meer zien waar ze voor staan!!
  Wie niet volgens de leer der EU proleten spreekt en leeft, word op een dag in een donkere kerker gesmeten en aan zijn lot overgelaten!!
  Straks komen ze je halen met hun busje, als je negatief uitlatingen hebt geplaatst op een site!!
  Die dag komt sneller dan u denkt!!

  Geliked door 3 people

  • Tistochwat zegt:

   Dr. Heinz 2 mei 2019 om 15:36

   Straks komen ze je halen met hun busje, als je negatief uitlatingen hebt geplaatst op een site!!
   Die dag komt sneller dan u denkt!!

   Zeker weten, binnen 3-5 jaar is de volledige islamisering een feit.

   Geliked door 4 people

 18. Sprx zegt:

  Regentesk is het verkeerde woord, tyranniek of dictoriaal lijkt de lading beter te dekken

  Geliked door 3 people

 19. Lucky zegt:

  https://www.xandernieuws.net/algemeen/eu-president-rechtspopulisten-krijgen-na-verkiezingen-geen-enkele-hoge-functie/

  Juncker noemt Zuid Afrika –met massale armoede, grote maatschappelijke spanningen en de hoogste criminaliteitscijfers ter wereld- als grote voorbeeld – ‘Over een paar jaar zullen ongehoorzame lidstaten ons niet meer kunnen storen’ –Frans Timmermans weet het al zeker: hij wordt na Juncker het nieuwe gezicht van de totalitaire linksfascistische EU-superstaat.

  Like

 20. andre zegt:

  Nou dat heeft Juncker helemaal goed want Europa is namelijk niet van de E.U. Polen Rusland China en nog veel meer landen zijn druk bezig om het verleden eventjes recht te zetten.

  Aan de oostkant van Europa (niet van de E.U) gaan de ontwikkelingen zo snel en gebaseert op echte economie met de Visegrad landen en de E.E.U. (eurasian economic union) maar ook Turkije speelt hierin een belangrijke rol.
  Dingen als ontwikkeling die de E.U. altijd bewust heeft verzaakt daar wordt de E.U. nu overrompelt met echte economie en neemt Europa dat terug wat niet van de E.U. is.

  Kan Juncker mooi de populistische alcholist uit gaan hangen in de AA afkick kliniek.

  Like

 21. Tineke zegt:

  Heer bronwebmaster,
  Lig ik weer in uw prullenbak?

  Geliked door 1 persoon

  • E.J. Bron zegt:

   @Tineke

   Ik weet zo langzamerhand dat u er nogal enige rare gewoontes op nahoudt, zoals naast me in de prullenbak zitten. IK heb daarom direct maar even naast me gekeken, maar nee, in míjn prullenbak zit u in ieder geval niet! 😆

   Geliked door 1 persoon

   • I.K. Bennurklaarmee zegt:

    @ Webmaster:
    Ze had het niet over zitten maar liggen! Ligt ze niet op de bodem onder de nodige papierafval??

    Geliked door 2 people

   • Tineke zegt:

    Nou,er zijn er anders nog genoeg die met mij in 1 prullenbak zouden willen zitten 🙂
    Maar dat ter zijde.
    Het was een reactie aan TTW.

    Geliked door 1 persoon

   • E.J. Bron zegt:

    Oeps . . . 😦

    Geliked door 1 persoon

   • Tistochwat zegt:

    Tineke 2 mei 2019 om 23:42

    Nou,er zijn er anders nog genoeg die met mij in 1 prullenbak zouden willen zitten 🙂
    Maar dat ter zijde.
    Het was een reactie aan TTW.

    Eh, nu ontgaat mij een en ander. Onder welke reactie van mij had bovengenoemde van jou dan moeten staan? 😉

    Like

   • Tineke zegt:

    Dat was onder een ander artikel,zag ik later.
    Ik zag ook dat je m gelezen had.
    Had heer bronwebmaster eerder deze week geen last van dementie?
    Ik geloof dat ik ook aan de beurt ben…….
    “‘stokslobberen”
    Niet te hopen dat ik dat dan ook ga vergeten……… 😉

    Nou,zo kan die wel weer!

    Geliked door 1 persoon

   • Wachteres zegt:

    Ben ik een paar dagen gedwongen afwezig en dan is het meteen weer mis hier.

    Tsjonge jonge …..

    Geliked door 2 people

  • Tistochwat zegt:

   Tineke 2 mei 2019 om 22:02

   Heer bronwebmaster,
   Lig ik weer in uw prullenbak?

   Ik begin zo langzamerhand te geloven dat jij dat wel lekker vindt. 😛

   Ik zou liever onder zijn bureau zitten.
   O jee, wat zeg ik nou weer. 😛

   Like

 22. I.K. Bennurklaarmee zegt:

  @ Tineke 2 mei 2019 om 23:42:

  Bedoel je niet een hot tub?? 😛

  Geliked door 2 people

 23. I.K. Bennurklaarmee zegt:

  Heer Bron: Ik kan nog wel wat sigaren missen! Ligt een kistje van mij in de voorraadkast bij TTW, naast een fles Chivas Regal waar nog een bodempje in zit. Neem die gelijk ook maar mee. 😛

  Geliked door 1 persoon

  • Tistochwat zegt:

   I.K. Bennurklaarmee 3 mei 2019 om 00:19

   Maak Tineke nou niet nóg nieuwsgieriger dan ze al is! 😆

   Pinggggg (geheime code van de admiraal) zaterdag over een week komt oud-generaal W. uit L. hier een weekendje logeren. Hou daar even rekening mee i.v.m. de planning van bepaalde activiteiten. 😛

   Geliked door 1 persoon

   • I.K. Bennurklaarmee zegt:

    @ Tistochwat 3 mei 2019 om 16:49:

    Pingggggback:

    Dé hele oude generaal buiten dienst W. uit L.? Zo! Ga je hem zelf halen?
    Enne; waag het niet om hem óók in de tuin of op het landgoed aan het werk te zetten!!

    Ik Tineke nieuwsgierig maken? Ik zie dat de webmaster ergens op heeft gereageerd en dat kan om drie redenen zijn en daar ben ík dan altijd nieuwsgierig naar.
    :
    1) : Hij heeft iets interessants te vertellen of te melden.
    2) : Hij geeft iemand een reprimande.
    3) : Hij reageert op een schuine of zelfs schunnige opmerking van jullie; en dan kan ik het niet nalaten om daar op te reageren. 😀

    Geliked door 2 people

   • Tistochwat zegt:

    E.J. Bron 3 mei 2019 om 22:48

    ??? IK? Wie begon er over onder mijn bureau zitten eigenlijk . . .!?

    Ja, IK natuurlijk, maar ik als ik onder uw bureau zit, betekent dat toch niet dat ik me gedraag zoals Monica? 😆

    Geliked door 1 persoon

   • E.J. Bron zegt:

    ??? Wat zou je anders onder mijn bureau moeten doen???

    Geliked door 2 people

   • Tistochwat zegt:

    I.K. Bennurklaarmee 3 mei 2019 om 23:48

    Dé hele oude generaal buiten dienst W. uit L.?
    In één keer goed.

    Zo! Ga je hem zelf halen?
    Hij komt in zijn limousine met privéchauffeur; dat leek hem veiliger.
    Dat snap ik nou niet, hè, dat niemand met mij durft mee te rijden. Zelfs heer Bronmaster trekt wit weg als ik hem een ritje aanbied.

    Enne; waag het niet om hem óók in de tuin of op het landgoed aan het werk te zetten!!
    Nee, natuurlijk niet! Ik weet toch dat JIJ hier dolgraag komt zagen en snoeien? Dat laat ik dan ook graag aan jou over. Er moeten deze maand trouwens weer 76 struiken gesnoeid worden in de tuin achter mijn hoge hek.

    3) : Hij reageert op een schuine of zelfs schunnige opmerking van jullie
    Hoezo Tineke en ik ‘schuin’ of ‘schunnig’?! Dus jij zit de zaak hier in de gaten te houden om te zien of Tineke en ik ons zogenaamd ‘schunnig’ zouden uiten? Nou, mooi is dat.

    Geliked door 1 persoon

   • Tistochwat zegt:

    E.J. Bron 4 mei 2019 om 21:16

    ??? Wat zou je anders onder mijn bureau moeten doen???

    Uw schoenen poetsen?

    Geliked door 1 persoon

   • E.J. Bron zegt:

    FOUT geantwoord: U weet donders goed da tik altijd met slippers aan achter de pc zit! 😆

    Geliked door 2 people

   • I.K. Bennurklaarmee zegt:

    @Tistochwat 4 mei 2019 om 17:47:

    Iémand zal jullie toch in de gaten moeten houden? Voordat het de spuigaten uitloopt?
    De webmaster ziet weleens iets over het hoofd, lijkt me, met al die drukke bezigheden.
    Modereren, vertalen, zijn bureau aan de onderkant in de gaten houden en regelmatig in de prullenbak kijken of daar niet iemand met de benen omhoog in ligt en dreigt te verdrinken. En er zullen best nog wel meer bezigheden zijn die ik niet zo gauw weet op te noemen.

    Waar ging dit topic ook alweer over? Oja, Juncker: die moet een nekschot krijgen, de gek!!

    Geliked door 1 persoon

   • Tineke zegt:

    ”iemand met de benen omhoog ligt en dreigt te verdrinken”

    U zult het misschien niet geloven ,maar ik kan mijn benen nog in mijn nek leggen.
    En mocht ik dreigen te verdrinken in die” hot tube” gaat heer bronwebmaster mij wel redden met mond op mond beademing. Wedden?
    Nood breekt wetten!

    En ja,we hadden het in eerste instantie over die graaikloot in Brussel.
    Maar het is de schuld van heer bronwebmaster,die daagt mij altijd uit.
    Heer bronwebmaster houdt wel van een pikant draadje 😉

    Geliked door 1 persoon

   • E.J. Bron zegt:

    Tuurlijk, geef de webmaster de schuld maar weer . . . 😦 😉

    Geliked door 2 people

   • Tistochwat zegt:

    E.J. Bron 4 mei 2019 om 22:31

    FOUT geantwoord: U weet donders goed da tik altijd met slippers aan achter de pc zit! 😆

    Uw ietwat merkwaardige schoeisel wilde ik nu juist met opzet niet ter sprake brengen om te voorkomen dat de lezers hierdoor een verkeerde indruk van u zouden kunnen krijgen. 😛

    E.J. Bron 5 mei 2019 om 16:22

    Tuurlijk, geef de webmaster de schuld maar weer . . .

    En terecht. Ik heb hier bijv. op mijn bureau nog een stapel aantekeningen liggen over uw recente bezoekjes. Die moet ik nog steeds uitwerken. U boft dat ik het momenteel razend druk heb met mijn advocatenkantoor. 😆

    Like

   • E.J. Bron zegt:

    Pffff . . . gelukkig maar! 😆

    Geliked door 1 persoon

   • Tistochwat zegt:

    Tineke 5 mei 2019 om 00:52

    U zult het misschien niet geloven ,maar ik kan mijn benen nog in mijn nek leggen.

    Dat kan ik ook nog steeds, maar dat vindt Meneer Tistochwat een raar gezicht.

    Heer bronwebmaster houdt wel van een pikant draadje 😉

    Nou, niet alleen van een pikant ‘draadje’; hij vraagt mij ook steeds wanneer ik weer eens een pikant plaatje in een reactie zet. Vooruit, een kleintje, dan:

    “Misschien zouden we het licht aan moeten doen, Thelma.”

    Like

   • I.K. Bennurklaarmee zegt:

    “U zult het misschien niet geloven ,maar ik kan mijn benen nog in mijn nek leggen.”

    *LIKE* 😛 🙂
    Dan je ben net als Tistochwat vroeger paaldanseres geweest?

    Je hoeft overigens geen U tegen me zeggen hoor, “jij/je” mag ook.

    Geliked door 2 people

 24. Tineke zegt:

  @Tistochwat om 17.57
  Zeker een pikant plaatje……hij is leuk.
  Heb je het in de gaten dat heer bronwebmaster nu ineens van de prins geen kwaad weet?
  Nou,wij weten wel beter.
  Ik zou trouwens afknappen op de pantoffels onder dat bureau.
  Van ”stokslobberen” kan dan geen sprake meer zijn.
  Al helemaal niet als er ook nog ”witte” sokken in steken.
  Maak maar gauw je ”advocatenwerk” af,het is weer tijd voor een up-date van jouw perikelen met onze bronwebmaster.

  Hoe ouder ze worden,hoe ondeugender ze zijn….. 😉

  Geliked door 1 persoon

  • Tistochwat zegt:

   Tineke 5 mei 2019 om 20:15

   Ik zou trouwens afknappen op de pantoffels onder dat bureau.
   Van ”stokslobberen” kan dan geen sprake meer zijn.

   Ach, je kan je dan altijd nog op zo’n ding gaan zitten sabbelen, met een heerlijk aardbeiensmaakje:

   Maak maar gauw je ”advocatenwerk” af,het is weer tijd voor een up-date van jouw perikelen met onze bronwebmaster.

   Ik moet eerst die stokoude generaal nog afwerken en daarna heb ik mijn handen weer een week vol aan “I.K. Bennurklaarmee”. En vanzelfsprekend moet ik ook aandacht schenken aan ons lid “Harry”, die mij vier keer per week belt. Er gaat heel wat tijd zitten in het entertainen van heren.

   Hoe ouder ze worden,hoe ondeugender ze zijn….. 😉

   ‘Hoe ouder, hoe gekker,’ zeggen wij hier. Dat is in ieder geval beter dan ‘hoe ouder, hoe saaier’. 😛

   Like

  • Tistochwat zegt:

   Tineke 5 mei 2019 om 20:15

   Van ”stokslobberen” kan dan geen sprake meer zijn.
   Al helemaal niet als er ook nog ”witte” sokken in steken.

   Wáárin steken? 😯

   Like

   • I.K. Bennurklaarmee zegt:

    @ Tistochwat 5 mei 2019 om 21:35:

    In z’n pantoffels natuurlijk! Wat dacht jij dan??

    Geliked door 1 persoon

   • Tineke zegt:

    In die mallotige pantoffels natuurlijk.
    Wanneer daar dan ook nog foute sokken in steken,nou ja……….
    Geef mijn portie dan maar aan fikkie……….

    Geliked door 1 persoon

  • I.K. Bennurklaarmee zegt:

   *Liked* !

   Like

  • I.K. Bennurklaarmee zegt:

   *Liked* uiteraard niet aan mezelf gericht maar @ Tineke 5 mei 2019 om 20:15. !

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s