Verzet u tegen de diversiteitstraining

Screenshot_34

(Door: Roderick Veelo)

Beste medewerkers van de gemeente Utrecht,

U heeft in de pers kunnen lezen, dat u binnenkort wordt geholpen aan uw vooroordelen. Het gaat om de vooroordelen die u heeft ten opzichte van mensen met een andere huidskleur, een andere religie, een andere geaardheid, mensen met een handicap of mensen die er gewoon anders uitzien. Wethouder Linda Voortman (GroenLinks) heeft daartoe een plan de campagne  ter goedkeuring aan de gemeenteraad voorgelegd.

In het actieplan staat dat u de komende maanden op cursus gaat om van uw vooringenomenheid af te komen. Uw gedrag en denken zullen worden aangepast aan de normen die divers en inclusief samenleven nou eenmaal van ons vraagt.

Lees verder>>>
RTL Nieuws

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Nuttige idioten", "Weg met ons!", achterlijkheid, belangenverstrengeling, Communisme, cultuurrelativisme, gezond realisme, Groenen, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Marxisme, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, Rotzakken, Socialisten, socialistisch idealisme, tolerantie/intolerantie, Utrecht, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

19 reacties op Verzet u tegen de diversiteitstraining

 1. Jean zegt:

  Ik stel voor: “stuur die idiote groene linkse doos voor 10 jaar naar eender welk arabisch/Afrikaans land dan kan zij daar leren wat wij doormaken in ons eigen land”.
  Bye the way, elke week minimaal 10 vluchten volgepropt richting Afrika zodat er eindelijk rust, vrede en veeeeeeel minder geweld in ons land is en sowieso die achterlijke perverse gewelddadige barbaarse zwijnerij islam verbieden op ons grondgebied.
  Mensen stem die groene linkse rotzooi weg zo niet wordt Nederland onleefbaar.

  Geliked door 2 people

 2. dolphin zegt:

  tja , je kan dat soort mensen meteen wegzetten voor dictators , immers , als je niet denkt zoals zij dan ben je ziek en heb je maar naar cursus of therapie te gaan op straffe van (nog) je baan of inkomen of iets anders wat men onplezierig vindt , uhuh
  Dat extreem linkse gespuis bedenkt wat om zn “werkschuwe” volk (ja tussen aanhalingstekens , want ze hebben zoals dat heet een baan) aan een riant salaris te houden.

  Het kost op termijn ieders vrijheid , maar och dan heb je ook wat …………eenheidsworst onder de vlag van diversiteit.(zoals wel meer een mooie naam draagt maar feitelijk intriest is)
  hup labartoriumratten van nederland , reageer op hun positieve of negatieve prikkels en laat je vormen/pushen door hun waanbeeld wat voor ideaal door gaat (in hun koppen dan)

  Like

 3. Mary zegt:

  Ik denk dat we mensen zoals een Linda Voorman, zijnde met een genetisch defect, met hun vooroordelen naar “de witte” man, hun bijna onbedwingbare behoefte om controle/heerschappij over de ander te krijgen op welk niveau dan ook, wat iedere keer weer bij socialisten=communisten het geval is, onrealistisch, dwangmatig/agressief, jank gedrag, destructief, moeten gaan erkennen als een zieke groep mensen die een gevaar vormen voor de samenleving en ook als dusdanig behandeld moeten gaan worden.

  Like

 4. Klaas zegt:

  Like

 5. Cathja zegt:

  Groen Links heeft weer eens iets bedacht……, en als een idee uit die hoek komt, weest u dan vooral op uw hoede. Wat is dit voor idioterie om mensen te leren hoe ze over anderen moeten denken? Gaan zij wel even bepalen hoe een heel volk moet denken en handelen? En zullen ze niet nalaten iedereen te hersenspoelen en te onderwerpen aan hun wil?
  Ik ga zelf over mijn gedachten en meningen, en laat niemand anders dit voor me regelen.

  Groen Links……., welk normaal mens stemt er op deze verschrikkelijk linkse partij?

  Geliked door 4 people

 6. Oeps zegt:

  Dames en Heren.

  Wat een geweldig idee, een verplichte “vooroordelentraining” van de gemeente Utrecht, om gelden van de belastingbetalers over de balk te smijten !!! Dat haalt de krant en de televisie !!! Zo kan een wethouder nog eens grote furore maken !!! De Utrechtenaren zullen het gender op handen dragen !!! Bedenk eens hoeveel arbeidsuren van ambtenaargenders hieraan besteed moeten worden, waardoor zaken voor de burgerij nog langer op de plank kunnen blijven liggen. Super !!!

  Geliked door 1 persoon

 7. Tineke zegt:

  Natuurlijk uit de koker van Groen(S)links.
  Misselijk…Misselijk….Kotsmisselijk word ik hiervan.
  Dat WIJ ons GVD maar effe willen aanpassen!!

  Geliked door 2 people

 8. Drs.P. zegt:

  Wat een smerige slinkse ratten zijn het toch, die de zogenaamde diversiteit bij de mensen door de strot willen duwen. Kosten nog moeite worden gespaard om dit land naar de klote te helpen en een soort van slinks utopisch heilstaat te introduceren.
  We hebben zo genoeg van deze parasiterende zogenaamde wereld verbeteraars.
  Een blik op deze vreemde miep zegt al genoeg:
  https://www.google.com/search?safe=strict&rlz=1C1GCEU_nlUS820US820&q=Linda+Voortman&tbm=isch&source=univ&sa=X&ved=2ahUKEwjH8p3g0PzhAhXXSxUIHa7pDtIQsAR6BAgJEAE&biw=959&bih=714

  Geliked door 2 people

 9. Thoth zegt:

  Naiëve, stomme trut is die Voortman. Gvd.

  Geliked door 2 people

 10. Harrie Vaes zegt:

  Het gaat ze lukken….het merendeel van de onnozele Nederlanders is gemakkelijk te hersenspoelen.

  Geliked door 1 persoon

 11. Taljaard zegt:

  Dit is niet nieuw.
  Dergelijke linkse indoctrinatiepraktijken worden en werden al heel lang toegepast in de ”praktijkgerichte” afrondingen van universitaire opleidingen, die gericht zijn op het functioneren binnen de gezondheidszorg, justitie en advocatuur, de bureaucratie, het maatschappelijk werk en de kerken. Alsmede in diverse ”vormingscentra.”
  Soms door middel van een regelrechte psycho-terreur, ontworpen om kritisch en onafhankelijk denkende mensen aan hun ideologische paradigmata te onderwerpen, of ze bij voorbaat uit te zuiveren en buiten te sluiten, door hen te psychopathologiseren, als zijnde ”communicatiegestoord”, ”narcistisch”, of gewoon ”autistisch.”
  Hierin getrouw het Sovjet model navolgend, waarin psychiatrie en groepsdynamiek werden misbruik om dissidenten te mond te snoeren.

  Geliked door 1 persoon

 12. koddebeier zegt:

  Sluit dat soort linkse randdebielen is eindelijk een keer op !
  Ze zijn een gevaar voor vrijheid en democratie !

  Geliked door 2 people

 13. Jan zegt:

  ‘de diversiteitscursus van Linda Voortman’

  Linda Geertruida Johanna Voortman is van de antisemitische en Israëlhaatsecte GL
  Zij haat Nederlanders

  Zij wil Joden in Israël laten creperen:
  Uit een artikel in NRC Handelsblad van afgelopen zaterdag kwam naar voren dat al sinds het eerste kabinet Balkenende wordt geworsteld met de uitkering aan AOW’ers in door Israel bezette gebieden. Diverse ministers en staatssecretarissen zouden volgens de NRC geprobeerd hebben om, onder druk van lobby-organisaties, de kwestie buiten de publiciteit om te regelen. Een ruime meerderheid in de Tweede Kamer verklaarde zich gisteren tegen een debat over de kwestie tot verbijstering van GroenLinks kamerlid Linda Voortman:
  http://www.republiekallochtonie.nl/blog/opinie/asscher-vier-mensen-kregen-in-bezet-gebied-een-te-hoge-aow

  Voortman: Nee, ik zie mij niet direct met een ‘I am Israeli’-T-shirt rondlopen.
  https://www.niw.nl/tijd-voor-massa-aangifte-tegen-haagse-antisemiet-555/

  Zij heeft een Wilders/PVV-fobie
  Zaterdag 29 maart voerde GroenLinks actie tegen Geert Wilders’ uitlatingen over Marokkanen. Uit heel Nederland kwamen actievoerders naar het verkiezingspand van GroenLinks Den Haag, van waaruit de actie van start ging.
  Rik Grashoff (partijvoorzitter) en Linda Voortman (Tweede Kamerlid) lichten toe waar het volgens hen om gaat vandaag.

  https://denhaag.groenlinks.nl/nieuws/je-kunt-communist-%C3%A9n-marokkaan-zijn-verslag-van-de-actie-ik-ben-een-marokkaan

  Is een hypocriet

  GL standpunt dierenwelzijn:

  Wij willen niet langer traditionele gebruiken toestaan die leed toebrengen aan dieren, zoals onverdoofd ritueel slachten

  https://groenlinks.nl/standpunten/dierenwelzijn

  Sluist illegalen binnen
  https://www.krapuul.nl/nieuws/172547/linda-voortman-de-enige-reden-om-groenlinks-nog-serieus-te-nemen/
  Op 31 maart 2015 werd een motie van GroenLinks-Kamerlid Linda Voortman en PvdA-Kamerlid Attje Kuiken aangenomen waarin de Nederlandse regering wordt opgeroepen zich in te spannen voor een humanitaire reddingsmissie in de Middellandse Zee en meer mogelijkheden voor vluchtelingen om legaal naar Europa te komen.
  https://www.liberties.eu/nl/news/netherlands-call-for-rescue-mission-mediterranean/3645

  Is een multikultigek, lees: haat Nederlanders, blanken

  Geliked door 1 persoon

 14. Jan zegt:

  Heather Mac Donald over de gevolgen van de diversiteitsterreur

  Like

 15. Dijkstra zegt:

  Walgelijk. Dit is pure hersenspoeling. De enige die last heeft van vooroordelen is Linda Voortman en haar trawanten bij Groen Links en dan wel vooroordelen over blanken. Overigens stemmen ambtenaren overwegend links, dus dit is of een koekje van eigen deeg of misschien zien ze het gewoon als een dagje vrij op kosten van de zaak? Hoe dan ook weer een stapje dichter bij West-Korea.

  Geliked door 2 people

 16. Peter zegt:

  Ik hoop op massaal verzet tegen deze gekte !!!

  Geliked door 2 people

 17. Sjaak uit Dordt zegt:

  Dus de blanke man wordt uitgesloten. Want die zijn per definitie niet inclusief en divers genoeg.

  Ik snap witte (*) mannen niet die op linkse partijen stemmen.
  (*)Als ik wit zie, ben ik ziek. Dat zal wel de verklaring zijn, dat witte (zieke) mannen links stemmen.

  Geliked door 2 people

 18. Jules Vismale zegt:

  Moeten jullie trouwens eens lezen wat een bepaalde Utrechtse GroenLinks-raadslid, Sophie Schers, thans denkt over vrijheid! Het is gewoon een misselijk kutwijf die blijkbaar nog niet eens van vrijheid houdt naar aanleiding van dit verhaal dat zij schrijft:

  De vrijheid van anderen om meningen te uiten die jij abject vindt, is uiteindelijk ook jouw vrijheid.
  Hoe liberaal ben je als je meningen toelaat die haat en uitsluiting verspreiden?
  Meningen die bestaansrecht ontkennen van mensen?

  Meer

  In zulke situaties zijn meningen niet gelijk. Dan is er sprake van haatzaaien en discriminatie aanmoedigen.

  Deze kritiek is oprecht en terecht, door alleen maar naar “Twitter-extremisten” te wijzen ga je de dialoog hierover binnen de partij en in Nederland uit de weg.

  De kans om te leren van je partijgenoten die strijden tegen racisme en witte superioriteit, mensen die keihard werken aan een inclusieve partij.

  Duik niet voor de emoties die je met je prikkelende acties te weeg brengt. Laat zien dat je de meningen van deze mensen serieus neemt.

  Laat zien dat zij het zijn die een knuffel verdienen. Voor hun moed en strijdbaarheid, voor hun geloof in een partij die opstaat tegen racisme.

  Laat die akelige linkse heks anders op haar beurt eens gediscrimineerd gaan worden door moslimextremisten die vast haar eigen meningen omtrent de vrouw evenmin grappig vinden! En zodra deze haar willen aanranden, verkrachten en om zeep willen helpen dan zal Sophie Schers nog wensen dat ze nooit onder de knoet van de islam wil leven!

  Geliked door 2 people

 19. Drs.E.N.Schilder zegt:

  Ik vind het een fantastisch plan! Met spoed te beginnen bij de binnenkomende zogenaamde vluchtelingen, gelukszoekers/asielzoekers en de 4 generaties Turken, Marokkanen en negroïde mensen in Nederland! En vergeet Groen-Links, Gay66 en de PvdA niet die de kleur ‘blank’ niet langer accepteren.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s