De hypocrisie van Gert-Jan Segers van de CU

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; Gerard de Boer)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", achterlijkheid, antisemitisme, Barbarisme, ChristenUnie, Hypocrisie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, Krankzinnigheid, Linkse christenen, Rotzakken, verloedering. Bookmark de permalink .

39 reacties op De hypocrisie van Gert-Jan Segers van de CU

 1. rottenpikwick zegt:

  ‘Licht deze Farizeër zijn masker af, en gij ziet de duivel!!!’

  Geliked door 3 people

  • paulzwueste zegt:

   Die Segers kan en en mag dit soort landverraders-uitspraken roepen.
   Het past namelijk precies in het beleid van de regerende kliek landverraders.
   In ieder geval heeft hij nog eens bevestigt dat de hele Christelijke hypocriete bende in Nederland op het punt staat zich te laten besnijden en hun baard te laten groeien.
   Thuis oefenen ze al in het aftuigen van hun baarmoeders en 5 maal per dag hun handen
   wassen.

   Like

 2. Piet Snot zegt:

  Forum-Kamerlid Theo Hiddema heeft te veel geld ontvangen als kilometervergoeding, maar het terugstorten ervan wordt hem zo moeilijk gemaakt dat hij het nu maar naar een poezenfonds stort.
  https://www.telegraaf.nl/nieuws/3530587/hiddema-komt-niet-van-riante-vergoeding-af-geld-gaat-naar-kattenopvang

  Geliked door 2 people

 3. Klaas zegt:

  Like

 4. Klaas Dijkstra zegt:

  Als je praat over christenen die de satan in de kerk zijn dan is het o.a. deze vol-idioot Segers van de CU wel en de hele duivelse kliek die daaromheen hangt.
  Joden trekken zelfs weg uit Europa zegt die klojo!
  Dit noemt zich christen…. Weet waarschijnlijk niet eens wat er in de Bijbel geschreven staat en dat we nu in deze geprofiteerde tijd beland zijn en we God dankbaar moeten zijn dat dit nu gebeurt!
  Want als het nummer is gevuld………

  Geliked door 1 persoon

 5. kampersrene zegt:

  Streid tegen antisemetisme ? terwijl ze duizenden jodenhaters binnenlaten en knuffelen…Het kan enkel en alleen door dat reizend islam circus buiten te stampen

  Geliked door 3 people

 6. Lucky zegt:

  Hij vergeet zijn eigen geloofsgenoten te noemen
  Video uit 2014, Christenen zijn de meest vervolgde minderheid van de wereld!

  Geliked door 1 persoon

 7. florent zegt:

  hij is gewoon een naamchristen

  Geliked door 2 people

 8. ruud beijer zegt:

  Het CIDI is tegen de pvv. De joden die niet stemmen op de PVV of het FvD graven hun eigen graf. Esther Bijvoet van het cidi verraadt haar eigen volk. Weg met het cidi!Verraders van hun eigen soort!!

  Geliked door 5 people

  • Aegolius cs zegt:

   Geloofsinstituten, politiek als partij of anderszins gesubsidieerd vanuit onbekende bestemmingen, lopen synchroon in de pas met het beleid van de EU en het Vaticaan waarvan de laatst Pius als pias werd “afgezet”.

   Gelukkig is er één Israël waarmee we het moeten doen!

   Ondanks de koranhaat jegens Israël zoals het Iran atoomproject en onderlinge moslimverwantschap aldaar, hoop ik tegen beter weten in dat u kunt reageren dat de politiek, geloof en staatrechtelijke grenzen, alsook de EU ons meent te kunnen beschermen.

   Onze dodenherdenking heeft een functie na 74 jaar en dat hoeft niet op andere wijze geschreven te worden over wederom 80 jaar door nieuwe “bestuurders”.

   Like

 9. Hovawart zegt:

  Het Hollandsche Hamas-clubje op het Binnenhof bepaalt de richting die er gelopen wordt, de rest zijn meelopers en mooipraters, de windvaantjes van de coalitie draaien bij elk zuchtje tegenwind snel mee met de koers van het kabinet, ons land op een ramkoers naar de ondergang, schipbreuk oplopen door haatdragende antisemitisten en PLO-fanclubboys…….ik ga een muiterij opzetten.Stem Ze Weg!

  Geliked door 1 persoon

 10. Ruud zegt:

  Een gristelijke zak van een vent; babbels te over maar volstrekt zonder inhoud of geloofwaardigheid. Wel altijd keurig gekleed………………………..

  Geliked door 1 persoon

 11. Peter zegt:

  Alles maar dan ook alles waar je op stemt buiten de PVV is een stem op groen links .

  Geliked door 2 people

 12. Dit is op jowitteroosblog herblogden reageerde:
  Het dubbele moraal van politici, want kritiek op een andere ‘religie’ zou kritiek op eigen religie zijn, dus verschuilt men zich achter termen als islamofobie en antisemitisme. Dit terwijl islam, ingebed in de islamitische leer, de grootste antisemieten zijn!!

  Like

 13. Oeps zegt:

  Dames en Heren.

  Gert-Jan Segers, de strenge calvinist en zogenaamde leider van de Christen Unie, noemt zich een waar Christen. Maar zijn ware aard is anders. Des zondags gaat de gender keurig met een uitgestreken gezicht en neergeslagen ogen ter kerke. Maar in werkelijkheid verloochent deze valse gender zijn Christelijke God. Voor wat aanzien, een heel klein beetje invloed en een riant inkomen verkocht hij zijn ziel en zaligheid aan de duivel en ging met satan scheep. Nu spreekt de laffe farizeeër met een gespleten tong, zoals de slang, die Eva verleide. Voorwaar een gevaarlijk serpent, die stiekem de katjes in het donker knijpt. Foei, foei, foei !!!

  Geliked door 2 people

 14. Rensk. zegt:

  Lodewijk Asscher etc ! De kapo´s van de 20 ste eeuw Je zal toch zo´n achterlijke kwibus om je heen hebben.

  Halsema: het tegengaan van islamisering mag in woord en daad géén doelstelling zijn. Ze praten elkaar na, omdat ze geheel verstoken zijn van principes en geen enkele eigen mening hebben.

  De domheid regeert. Dit is geen negativiteit, maar dit is de realiteit.

  Geliked door 1 persoon

 15. Rensk. zegt:

  Ik denk trouwens dat het ook bij Gert Jan Seegers meer gaat om het feit dat hij zich gewoon nergens in verdiept en zich presenteert als papagaai en dus met de groep meepraat dan dan hij hypocriet is. Hij is zich lijkt wel niet eens bewust dat hij voortdurend aan draaien is. Als ie maar bij de gevestigde orde blijft behoren. In feite een angstige man als het er op aankomt. Het leger der stupide druiloren. Dat is ´t

  Like

 16. rottenpikwick zegt:

  Er zijn Joden én Nep-Joden!! De echte Joden zijn al lang verkast naar Israel, of hebben de koffers klaarstaan! Met respect voor de ouderen die de energie niet meer hebben om dit avontuur aan te gaan! Menig (vm.) christen zou ook maar wat graag richting Israel vertrekken, schijtziek als ze zijn van die Rutte-ZeegersLandverradersZOOI!! Huis/Haard verkopen, WEG!!!

  Like

 17. Wim zegt:

  Het FRA rapport over antisemitisme in Europa is hier te vinden. Gebaseerd op een grootschalige enquête onder Joden. De belangrijkste dadergroepen zijn islamitische extremisten, linksextremisten en rechtsextremisten – in die volgorde, wel te verstaan. https://data.europa.eu/euodp/de/data/dataset/fra-survey-discrimination-hate-crime-against-jews-in-eu
  Verder eens met Lucky en Ruud.

  Like

 18. GT zegt:

  Blijf smerige Farizeeërs met je handen van de Joden, want je zullen verzwolgen worden.
  Europa staat op de afgrond zeker West Europa, het Europees parlement zal imploderen!
  Zie het maar al een 9-11.

  Het gaat maar door om de Moslims tepliezen, onschuldige mensen afslachten, verkrachten enz, enz!

  Doch vroeg op laat staat er een op, en Linkse fascisten, je zullen meedogenloos uit je bastions gesleurd worden!

  Europa je halen een onbeschrijflijke schuld op je hals, je zijn krankzinnig geworden!

  Like

 19. Piet Snot zegt:

  In antwoord op Kamervragen gesteld door de Tweede Kamerleden Wilders, De Graaf en Beertema (PVV) heeft minister Slob van Onderwijs (CU) geantwoord dat hij geen taak ziet voor de overheid om stelselmatige onjuistheden in schoolboeken te weren.

  Dat geldt dus ook voor grove fouten en valse voorstellingen in schoolboeken. Deze Kamervragen waren namelijk gebaseerd op een persbericht van Likoed Nederland: ‘Opnieuw geschiedvervalsing in Nederlands schoolboek.‘
  Het betrof een VMBO schoolboek van Noordhoff Uitgevers ‘Plein M’. Het boek onderwijst dat Jeruzalem slechts heilig is voor moslims en christenen.

  Dit soort fouten over Joden, Jodendom en Israël zijn niet uniek. In totaal vond Likoed Nederland naar aanleiding van klachten van ouders al meer dan honderd fouten in Nederlandse schoolboeken – waaronder zelfs antisemitische beweringen (zie het eerdere persbericht). Toch ziet minister Slob geen reden om in te grijpen.
  https://www.dagelijksestandaard.nl/2019/05/schoolboeken-staan-vol-fouten-nederlandse-overheid-grijpt-niet-in/

  Like

 20. Alphons Mantel zegt:

  immigratie heeft bepaalde nadelen; hoge kosten, natuurvernietiging en terreurkansvergroting

  Like

 21. rottenpikwick zegt:

  Mede dankzij GRISTEN GJ Segers en Vrindjes! Het zijn niet alleen studenten die zich niet veilig voelen in hun eigen woonomgeving. 100.000en Kaaskoppen gaan alert op pad en komen na zonsondergang de deur niet meer uit! Al jááren niet meer!
  https://www.parool.nl/binnenland/studenten-uit-heel-het-land-melden-onveilige-situaties~a4627020/

  Like

 22. M. zegt:

  De oplossing is simpel de grens dicht.
  Dat moet het speerpunt zijn en kan alleen het speerpunt zijn als Gert-Jan ook maar één letter meent van wat hij kakelt.
  Tot de tijd dat de grens gesloten word of men zich er hard voor maakt zwetst iedereen uit zijn nek over het tegen gaan van antisemitisme en alle haatvormen in het algemeen.

  Like

 23. Peter zegt:

  Ik ben boos op Gert- Jan, want hij heeft in het Midden-Oosten gewoond en moet dus weten wat de islam inhoudt.

  Like

 24. Klaas zegt:

  Like

 25. Henk der Niederlánder zegt:

  Gert-Jan Segers van de CU.
  Is die dan zo veel anders dan het meeste spul daar in Den Haag??

  Ik dacht het niet.

  Like

 26. Jan zegt:

  Opvallend is dat Segers in het artikel niet de islam noemt als veroorzakers van antisemitisme en daarmee faciliteert hij het antisemitisme
  Miezerig ventje.


  ‘Als je de islam uit het publieke leven wegduwt, zoals in Frankrijk, gaat het broeien. Dan wordt de moskee een broedplaats van anti-democratisch radicalisme’, zei Segers in 2009 al. Ook nu benadrukt hij dat het Franse verbod op hoofddoekjes in de schoolbanken en het verbod op het dragen van religieuze symbolen door ambtenaren averechts werkt.

  ‘Ik denk dat het veel vruchtbaarder is om ruimte voor verschil te houden, ook voor opvattingen die haaks op de jouwe staan.
  …..
  https://www.volkskrant.nl/nieuws-achtergrond/christenunie-leider-geef-islam-de-ruimte~b911a157/?referer=https%3A%2F%2Fwww.google.com%2F

  Rijp voor het gesticht (vanaf minuut 9)

  Like

 27. leefbarbaar zegt:

  Christelijken zijn de grootste huichelaars.
  Nederland seculier graag; geloof terug achter de voordeur en meneer Segers moet een baan gaan zoeken.

  Like

 28. Wachteres zegt:

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s