Islamitische ideologie

Screenshot_63

Lees: www.trouw.nl

Door:
K. v. W.
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Azië, Barbarisme, gezond realisme, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, nieuw fascisme, Terrorisme. Bookmark de permalink .

6 reacties op Islamitische ideologie

 1. Lucky zegt:

  https://europe.infowars.com/jihadists-planned-to-attack-macrons-palace-in-ramadan-siege/

  Jihadists Planned to Attack Macron’s Palace in Ramadan Siege
  Jihadisten waren van plan om oa het Élysée paleis van micron aan te vallen met een rammeldan belegering…

  Details about a recently foiled terror attack are now coming to light as French authorities have revealed that jihadists planned to lay siege to Élysée Palace, among other targets, at the start of Ramadan, local media reports.

  Like

 2. Corné zegt:

  Reagan heeft de belangrijkste bijdrage geleverd aan de val van de muur, het beëindigen van de koude oorlog. Zonder geweld. Door blufpoker over starwars. En door een vernuftige diplomatieke relatie op te bouwen met Gorbatsjov. Hij werd verketterd en voor een demente cowboy uitgemaakt. Door links uiteraard. De geschiedenis herhaalt zich. Trump krijgt ook nu weer de wind van voren. Of liever gezegd van links. Zal Trump de geschiedenis ingaan als de president die de expansiedriften van de islam heeft weten te beëindigen?

  Like

 3. andre zegt:

  Met alleen belachelijk maken kom je er niet meer. Het is de bestuurslaag, de regering waar wij op gestemd hebben die het allemaal laten gebeuren en kennelijk toelaten, aangestuurd van bovenaf.

  Hier een vaag artikel over het land van Trump dat er 500 kerken door het klimaat gaan verdwijnen maar 0 keer een moskee.

  https://www.thejakartapost.com/life/2019/05/03/nearly-500-us-churches-face-climate-linked-flooding-threat-scientists-say.html

  Like

 4. andre zegt:

  Hier nog eentje waar je vraagtekens bij kan zetten. Als geloof sta je toch ergens achter. Nou nou een sluier moet het gezicht van de vrouw bedekken want stel je voor dat iemand anders je gezicht ziet. Maarja soms even niet. Daar is een woord voor. HYPOCRIET!

  https://sputniknews.com/asia/201904251074463647-sri-lanka-muslims-viel/

  Like

 5. Dit is op jowitteroosblog herblogden reageerde:
  Citaat: “IS kiest als doelwit niet-moslims”, zegt Gunaratna. “Er zijn al tientallen plannen in Azië verijdeld om kerken en westerlingen aan te vallen.”

  Veel landen in Zuid- en Zuid0ost-Azië zijn een relatief gemakkelijke prooi voor IS, omdat conservatieve interpretaties van de islam er aan invloed winnen. Gastarbeiders uit de regio trekken ook al jaren tijdelijk naar Arabische landen rond de Perzische Golf om daar te werken. Bij terugkeer brengen sommige van hen oerconservatieve islamitische opvattingen mee. Bovendien keren Aziatische jihadisten terug, die voor IS vochten in Irak en Syrië. Hierbij komt dat sommige overheden in Zuid- en Zuidoost-Azië tamelijk zwak zijn en dat er soms bestaande etnische en religieuze spanningen zijn waarop IS kan inspelen.

  Dit is bijvoorbeeld het geval in Sri Lanka, waar de moslimminderheid geregeld op de korrel wordt genomen door radicalen binnen de overgrote boeddhistische meerderheid.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s