Opa is weer eens bekeerd

Screenshot_60.png

(Door: “bozeoudeman”)

Halleluja, een nieuw geloof is gesticht. Ik ben ooit één van de eerste overtuigde volgers van Brian’s sandaal geweest en, na een tijdlang verdwaald te zijn geweest, aanhanger van het Grote Almachtige Koekiemonster. Nu eindelijk weer eens meer dan 100% overtuigd overgestapt naar de leer en het evangelie van de heilige en goddelijke boodschapper Greta, het verpeste milieu is met haar.

Halleluja, luistert allen naar haar en lees het heilige boek dat dit nieuwe geloof tot wereldreligie moet maken, dat haar moeder in samenwerking met de rest van het gezin heeft geschreven over haar wonderkind. Greta, het verpeste milieu is met haar, kan met het blote oog CO2 waarnemen. Is dat niet een waar wonder te noemen.

Greta, het verpeste milieu is met haar, weet vast ook, dit in navolging van oma Clinton, dat ons de straf Gods in de vorm van Armageddon boven het hoofd hangt als wij niet naar haar luisteren, of nog erger, het boek van haar moeder niet kopen en zodoende de hele familie lekker welgesteld en fijn rijk maken.

Ik ben alvast overtuigd en breng u hier de boodschap van het door God ons gezonden wonderkind. Door haar als Messias te aanvaarden, kan nu ook ik heel duidelijk de CO2-straling met mijn zwaar bijziend grijze staar oog waarnemen.

Ook zie ik overduidelijk elektra uit het stopcontact stromen en kan UMTS-straling in haar wonderbaarlijke kleuren waarnemen. Tevens kan ik op een mooie zonnige dag in de hoogzomer op het strand van Scheveningen met het blote oog onderzeeërs onder water voor de Engelse kust zien. Als dat alles niet voldoende wonder is om de grootse ontkenner te overtuigen, dan weet ik niet wat ik verder nog kan doen.

Wat ben ik blij als ooit overtuigd Bhagwan aanbidder, later met Messias Jim Jones dwepende, daarna als trouw volgeling heilig in de nog heiliger David Koresh uit Waco Texas gelovende zoeker naar waarheid, nu het licht te hebben gevonden. Greta, het verpeste milieu is met haar! Loof haar naam en neem haar woorden tot u! Bekeert u! Koopt allen een warmtepomp bij mijn installatie- en loodgietersbedrijf! Halleluja!

PS: Een warmtepomp van installatie- en loodgietersbedrijf de BOM is levenslang gegarandeerd door persoonlijke instraling van de heilige Greta, het verpeste milieu is met haar! Bovendien krijgen de eerste honderd kopers het heilige boek van Greta’s, het verpeste milieu is met haar, moeder cadeau.

Namens installatie- en loodgietersbedrijf De BOM,
de Boze Oude Man, directeur en enig aandeelhouder.

Door:
“bozeoudeman”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Graaien, hersenspoeling, Hypocrisie, klimaatfascisme, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Naïviteit. Bookmark de permalink .

15 reacties op Opa is weer eens bekeerd

 1. ruud beijer zegt:

  Beste oude man ik ben van de Kerk van het vliegende spaghetti monster. Heerlijk om met gelovigen te discussieren over het geloof.

  Geliked door 1 persoon

  • I.K. Bennurklaarmee zegt:

   Uit mijn zaklamp komt o.a UV licht en dat kan ik zien als ik op een bankbiljet schijn en daar moet je dus niet rechtstreeks in kijken. Ik zie het uiteraard ook uit de kop van de lamp als een soort paars licht. Wordt hier niet infrarood bedoeld?

   Like

 2. I.K. Bennurklaarmee zegt:

  Hahaha, opa is bekeerd tot het grote geld.

  Like

 3. delamontagne zegt:

  Like

 4. Republikein zegt:

  Nou boze ouwe, doet me hier aan denken, aandenken mag ook.

  Geliked door 2 people

 5. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Ja misschien is dat wel het beste Bozeoudeman, laten we er maar om lachen want als ik er serieus naar blijft kijken dan kunnen ze mij straks opsluiten in plaats van al die malloten.
  Bedankt je hebt weer een glimlach op mijn gezicht getoverd !

  Geliked door 2 people

 6. Jan zegt:

  Laurent Alexandre: “Greta Thunberg instrumentalized by militant extremists“

  The French physician blasts the instrumentalization of the special child as “irresponsible” and that “revealing her neuropsychiatric state to the media should be a crime.
  ….
  Laurent Alexandre first comments that “the young people who follow Greta Thunberg are the useful idiots of the green dictatorship” much in the same way Lenin called left-wing bourgeois “useful idiots of the revolution” and that the failures of all Marxist models have “left the anti-liberals in turmoil.”
  ….
  https://notrickszone.com/2019/03/19/french-doctor-calls-instrumentalization-of-greta-thunberg-irresponsible-moral-error-revealing-neuropsychiatric-state-to-media-should-be-a-crime/comment-page-1/

  Like

 7. Jan zegt:

  New Study Finds That Wind Turbines Could Have Impact On Insect Populations, Food Chain

  German DLR model computations show each year 1.2 trillion insects are killed by wind turbine rotors in Germany alone.
  ….
  Approximately 1200 billion flying insects are struck each year as they fly through the rotors of wind farms in Germany. Such a large number of affected insects could be a relevant factor for the stability of the insect population and could thus influence species protection and the food chain.
  …..

  https://notrickszone.com/2019/05/03/new-study-finds-that-wind-turbines-could-have-impact-on-insect-populations-food-chain/

  Like

 8. Jan zegt:

  Alexandria Ocasio-Cortez, de charlatan/zwakzinnige van links-Amerika

  Like

 9. Lis zegt:

  In de jaren ’70 was er ook iemand die erg begaan was met het milieu. Hij was ervan overtuigd dat er rampen aan zaten te komen als er niet actie werd ondernomen. De enige mogelijkheid om milieurampen tegen te gaan, waren menselijke offers. Herbert Mullin heeft 13 mensen gedood in zijn vlaag van waanzin. Hem noemen we een seriemoordenaar. Hoe noemen we enge Gretha?

  Geliked door 1 persoon

 10. Henk der Niederlánder zegt:

  Zoals je duidelijk aan geeft Boze kun je het ook niet meer zien als een klimaatreligie maar eerder als een klimaathysterie.
  Het loopt de spuigaten uit dat hele volksstammen achter deze idioterie aan blijven lopen en er nog de barricaden voor op willen gaan ook.
  Daaruit blijkt dus ook dat veel mensen tegenwoordig weigeren om na te denken, terwijl duidelijk is dat de weigering om na te denken zal leiden tot een algemene armoede, want als de plannen van de politiek door gaan zullen veel mensen aan het eind van de maand in de problemen komen en niet één maand, maar elke maand opnieuw.
  Politiek weet ook goed genoeg dat deze hele klimaathysterie zwaar overtrokken is maar die gebruiken deze onzin om hun eigen agenda door te kunnen drukken.

  Like

 11. Eigen volk eerst zegt:

  Ik heb me eerlijk gezegd niet verdiept in de onzin die Greta moet vertellen. Het kind wordt duidelijk misbruikt en geïndoctrineerd hiervoor. De klimaatidioten zijn precies dat …idioten. het zal mijn tijd wel duren…

  Like

  • Tijl Uylenspiegel zegt:

   Dat heb ik ook lang gedacht maar het gaat sneller dan je denkt, als je de absurde plannen van Amsterdam ziet komt het wel akelig dichtbij.
   Nee het lukt ze allemaal niet in een keer maar de geesten worden rijp gemaakt, de hysterici zijn al zover dat ze zelfs met leugens wegkomen.
   Eén barbecue is ‘net zo slecht’ als een vrachtwagen die 350 kilometer aflegt maar een energiecentrale die biomassa (lees hout) verbrand brengt de redding !

   Like

 12. Anneke zegt:

  En Greta moet nog groot groeien naar volwassenheid, hoe zal het tijdens het puberen met haar vergaan? zal moedertje lief het lukken om haar visie op Greta vast te houden? arme Greta mag niet buitenspelen in de grote boze buitenwereld omdat men haar op termijn (als de werkelijke waarheid komt bovendrijven) zal vervloeken en verguizen, ik denk: het komt nooit meer goed met Greta en idem met haar moedertje lief! en onze aardkloot lacht in zijn vuistje om zoveel dommigheid van een bepaalde groep linkse meelopers, de weldenkenden zullen echt alles overleven.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s