Tsjechisch anti-islamlied (Engelse ondertiteling)

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Jan”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", burgermoed, gezond realisme, Islamkritiek, Tsjechië. Bookmark de permalink .

2 reacties op Tsjechisch anti-islamlied (Engelse ondertiteling)

 1. correspondent Tsjechie zegt:

  Tja, ik woon in Tsjechie en hier zijn ze net zo bezopen als waar dan ook, misschien zelfs nog gekker. De jongeren interesseren zich vrijwel nergens om, ze willen alleen maar bier drinken en met hun vriendinnetje naar hele goedkope landen reizen (vaak oekraine, georgie et cetera) de EU mag er voor opdraaien. Op het moment krijgen ze veel geld voor allerlei projecten, zoals dat het hele land nu nieuwe treinen, wagons, treinstations en rails krijgen. Daar zijn ze erg blij mee, want er is al sinds de jaren 60 geen cent meer in geinvesteerd. Waarom zouden zij tegen europa stemmen? Ik zie hier enkel pro EU en van de week was er een demonstratie in BRNO. Net zoals overal in de wereld werden dit meteen NAZIs genoemd en vrijwel iedereen was finaal tegen ze. U kunt zoeken op demonstratie brno 1 mei, ik kon er helaas niets van zien. Als je wilt slagen, kun je wijselijk genoeg geen sympathie tonen. Wat ik gehoord heb, zoals altijd, dat er weinig betogers kwamen opdagen en de opetrommelde antifascisten met meer waren. Sorry, maar hier zijn ze nog veel gekker. Vreemdelingen willen hier niet blijven omdat er relatief weinig te halen valt/ vrijwel 0.

  Geliked door 1 persoon

  • Jules Vismale zegt:

   De oudere generatie Tsjechen zullen niettemin de EU nog steeds verafschuwen daar zij voor en na WO II door de westerse geallieerden aan de nazi’s en communisten werden verkocht en uitgeleverd!

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s