VRIJHEID!

Door:
Gerard de Boer
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Barbarisme, dictatuur, EUSSR, soevereiniteit, Vrijheid, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

11 reacties op VRIJHEID!

 1. I.K. Bennurklaarmee zegt:

  Zij draaien zich om in hun graf.

  Geliked door 1 persoon

  • Leo 1 zegt:

   EERT hen die vielen ! ( voor NIETS, achteraf gebleken , schande ! verantwoordelijk zijn ALLE NL politici die ONS land ten grabbel hebben gegooid.)

   Like

 2. Corné zegt:

  We herdenken de doden, we vieren de bevrijding. Maar eigenlijk is de strijd nog niet gestreden. De fanantieke aanhangers van een nieuwe holocaust en van een totalitaire racistische ideologie van moslimubermenschen, de moslims dus, kruipen wereldwijd weer uit hun kokons en proberen het gedachtengoed van Hitler nieuw leven in te blazen. Gesteund door een zeer grote kolonne linkse sympathisanten. De nieuwe landverraders. En weer hebben de westerse Chamberlains het niet in de smiezen. We zullen het van de Churchill’s moeten hebben.

  Geliked door 2 people

  • J. C. Th. Köhler zegt:

   Churchill, was dat niet degene, of zijn kabinet, die direct na de verdeling door de Volkenbond 60% van het land dat was bestemd voor Israel, weggaf aan Trans-Jordanië?
   Antisemiet “avant, pendant et apres la lettre”.

   j.c.th.kohler@ziggo.nl

   Like

 3. Jade zegt:

  Si vis pacem, para bellum…
  (Zoek maar op) 🙂

  Like

 4. Oeps zegt:

  Dames en Heren.

  Opdat wij nooit vergeten !!!
  Zij hebben hun leven gegeven. NEE, zij werden van hun leven beroofd. Zij droomden ook van een lang en gelukkig leven. Hoeveel waarde hecht een generaal aan het leven van een dienstplichtig soldaat ??? De soldaat wordt gedwongen het vuile werk te doen en sneuvelt. Bijna elke soldaat, die sneuvelt, roept om zijn moeder. De generaal zit ver van het front in een mooi uniform met veel gouden versierselen achter een groot bureau in een mooi kantoor en doet met een hete aardappel in de keel heel belangrijk en vaardigt orders uit. En als de strijd is gestreden en de wapens zwijgen, worden de doden begraven op het veld van eer. De generaals worden met nog meer versierselen geëerd en er worden straten en pleinen naar hen vernoemd. Wie bekommert er zich om het geween van de moeder van de gesneuvelde soldaat ??? Eenmaal per jaar, op 4 mei, worden ‘s-avonds de gesneuvelden met een korte sobere plechtigheid herdacht. De geschiedenisboekjes staan vol met deze verhalen. Hebben we deze lessen ook geleerd ??? Of hebben de politici, die zich aan de dienstplicht wisten te onttrekken, het te druk met een volgende oorlog, die zo nodig moet komen ???
  Weten we nog, wat we nooit zouden vergeten ???

  Geliked door 1 persoon

 5. dolphin zegt:

  ipv enkel de doden te herdenken , kunnen ze eens beter gaan herdenken hoe de waanzin van toen een bestaan kon krijgen cq hebben , dan kunnen velen misschien nog schrikken hoe ze er vandaag de dag aan meegewerkt hebben de volgende oorlog te voeden met hun ideologische waandenken en dat aan de ander op te dringen met of zonder moreel geweld en sancties , tja waar kennen we dat toch van……….of is het toch te lang geleden ?
  Het doel heiligt schijnbaar weer de middelen

  Geliked door 1 persoon

 6. Dit is op jowitteroosblog herblogden reageerde:
  Zo is het! Ieder jaar met dodenherdenking vraag ik me af wat onze voorouderen zouden zeggen over de hedendaagse EU ontwikkelingen. En iedere keer ril ik want ik weet dat zij zich zouden omdraaien in hun graf. Dodenherdenking en de daaruit voortvloeiende vrijheid is wederom verkwanseld door EU-wensdenken. Over de ruggen van overledenen die vochten voor behoud van die vrijheid. Om te kotsen gewoon!!

  Geliked door 2 people

 7. Ruud zegt:

  Voor wat er nu aan de hand is hebben zij hun leven zeker niet gegeven. Zorgelijk dat het begrip “bezetting” bij de jongere generatie niet bekend is en dat er sloten bloed voor nodig zijn om een
  verloren vrijheid terug te veroveren. De situatie is veel ernstiger dan menigeen zich realiseert.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s