Zo functioneert Afrika: hier met je geld of jullie krijgen “vluchtelingen”

Screenshot_52

Angela Merkel met de president van Niger, Mahamadou Issoufou.

(Vertaling: E.J. Bron)

Dat komt er nu van als je als bondskanselier de hele wereld wilt helpen. Als je hier en daar een kleine – financiële – vinger geeft, willen ze tegelijk de hele hand:

journalistenwatch

Voor het bezoek aan Niger door bondskanselier Angela Merkel (CDU) heeft de regering van het Afrikaanse land scherpe kritiek op Duitsland en de EU geuit. “Als je bedenkt welke rol wij bij het reduceren van de vluchtelingenstromen gespeeld hebben, dan hebben we niet substantieel van investeringen geprofiteerd”, zei de minister van Binnenlandse Zaken van Niger, Mohamed Bazoum, tegen de “Welt”. Men zou “wat dat betreft een kleine teleurstelling” meemaken.

In de komende jaren zou zijn land nog meer EU-geld voor het wegennet en het gezondheidswezen verwachten – en zou het ook op een “flexibeler” gebruik van het geld hopen. “We moeten steeds meer verplichtingen met betrekking tot de veiligheidspolitieke uitdagingen accepteren”, aldus Bazoum verder. Als een land niet stabiel zou zijn, “is het onmogelijk dat dit zich zou kunnen ontwikkelen.”

“Dan speelt het ook geen rol meer hoe groot de beschikbare financiële middelen zijn”, aldus de minister van Binnenlandse Zaken van Niger. Aan de grens met Nigeria zou de terreurorganisatie Boko Haram zich hebben uitgebreid, het noorden van het buurland Mali zou geplaagd worden door radicaalislamitische terreurorganisaties. “In Libië bestaat geen staat, vooral het zuiden heeft zich daar tot een platform voor de grensoverschrijdende georganiseerde criminaliteit ontwikkeld”, zei Bazoum tegen de “Welt”.

Hij zou vinden dat Merkel “een gevoelig en eerlijk mens is – ze zal de behaalde resultaten in dit zware milieu op waarde weten te schatten”. Niger is een strategisch belangrijke partner van de EU in de strijd tegen illegale migratie. Weliswaar reizen zijn burgers nauwelijks naar Europa, maar voor veel West-Afrikaanse migranten is het land echter een belangrijk deel van de reisroute.

Al in oktober van het jaar 2016 had Merkel een bezoek aan het land gebracht. Per hoofd van de bevolking krijgt het land op dit moment het meeste ontwikkelingsgeld van de EU.

Maar dat is uiteraard lang niet genoeg. Er moeten nog meer miljoenen Europees belastinggeld stromen. Ook al lopen die op niets uit, want de vluchtelingenstromen zullen niet afnemen en de islam zal zich eveneens verder uitbreiden – niet alleen in Afrika.

Bron:
www.journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "migratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Afrika, asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, corruptie, cultuurrelativisme, Duitsland, Europa, EUSSR, Graaien, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Krankzinnigheid, Naïviteit, Niger, Ontwikkelingshulp, praatjesmakers, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

19 reacties op Zo functioneert Afrika: hier met je geld of jullie krijgen “vluchtelingen”

 1. wauso zegt:

  Net op Face-Book bij Liesbeth van Tongeren op bezoek geweest vanwege haar personeelsbeleid (van GeenStijl): Ik moet op GeenStijl lezen dat je een hoer bent. Beter subsidie HOER ! Sodemieter op met je KINDERMOORDENAARSCLUB. Kinderen het brood uit de mond stoten daar zijn jullie krapuul goed in !

  Geliked door 1 persoon

 2. Republikein zegt:

  Wie gaat er daar nou op bezoek, waarom, leven en laten leven, totaal mesjogge!
  Leipe doos.

  Geliked door 1 persoon

 3. fleckie zegt:

  Hoeveel heeft dat heerschap. AL op zijn bankrekeningen staan in diverse landen,…….laat madam met haar opgeblazen kop, dat maar eens uitzoeken, EN. bekendmaken,…….( ook trouwens van haar. eigen. ‘spaarpot’ voor. ‘haar. ‘. oude. dag!. als ze die haalt, ) i.p.v. De v.lucht naar een of ander pro-………. getint Latyns-Amerikaans- land, als het TE. HEET. wordt onder DE. VOETEN!!!
  ( Men blijft eigenlijk nog te netjes in uitdrukkingen voor dat monsterlijke mens, MET haar kornuiten:: als ooit de bom barst moet voorkomen worden, dat ze de kuierlatten kunnen nemen, en meteen de doodstraf uit-voeren, ……ook al vanwege de moorden die hebben plaatsgevonden op onschuldige burgers, in onze landen!!!*~*~*~*~*~*~*~

  Geliked door 2 people

  • rottenpikwick zegt:

   Die Merkel-Zeegers-Rutte-Timmermans-Juncker-VRHFSDT-MacronZooi hebben bloed aan hun klauwen! Van 100.00en hun leven verwoest! Een stabiel en welvarend werelddeel VERKLOOT!! Voor Het Gerecht slepen die LANDVERRADERS!

   Like

  • fleckie zegt:

   ‘TERREUR’ . 30 jaar cel voor broer. MERAH. NW..ISR.WEEKBLAD. 3.5.2019.
   ‘ Een rechtbank in Parijs heeft Abdelkader , de oudere broer van de Frans-Algerijnse terrorist Mohammed Merah, in hoger beroep veroordeeld tot 30 jaar gevangenisstraf. Mohammed Merah pleegde in 2012 een serie aanslagen op mi.itaoe en Joodse doelen in het Zuid-Franse Toulouse en Montauban. Hij vermoordde hierbij 7 personen,onder wie een rabbijn en zijn. 2 kinderen in de Ozar Hatorah-school in Toulouse. In november 2017 werd Abdelkader veroordeeld tot 20 jaar cel wegens een criminele samenzwering met zijn broer, maar hij wetd vrijgesproken van medeplichtigheid aan Mohammeds aanslagen. De Franse justitie ging tegen dit vonnis in beroep omdat zij Abdelkader beschouwde als brein achter de moordpartijen. De rechtbank in Parijs ging mee in deze redenering en gaf Abdelkader Merah nog eens tien jaar extra celstraf wegens medeplichtigheid aan terrorisme.*~*~*~*~*~*<*~

   Like

 4. Lucky zegt:

  Gewoon omdraaien, wanneer we overspoelt worden, dan geen geld.

  Like

 5. Henk der Niederlánder zegt:

  en zou het ook op een “flexibeler” gebruik van het geld hopen.

  Zo dat is dan weer duidelijk.
  Ik durf te stellen dat een flexibeler gebruik van geld betekend dat de bankrekening in Zwitserland van Mohamed Bazoum een recordgrootte gaat bereiken.
  Hoe dikwijls dit al vertoond is, is niet meer te tellen.
  Maar Ik neem aan dat de slapers hier wel weer in mee gaan.

  Like

 6. kampersrene zegt:

  Waarom geen voorwaarde koppelen aan Mahmdou issou-fou …e bent welkomals je je kapitaal meebrengt en het stort op de rekening van Duitsers die in armoede leven Issou-fou zou het overwegen…maar hij vertrok binnen de kortse keren met zijn prive vliegtuig terug naar zijne weelderige nest….om zijn volk terug uit te buiten en de ontwikkelingshulp verder te innen

  Geliked door 4 people

 7. Mary duistgre zegt:

  Als Merkel en de EU er niet waren geweest, de grenzen hermetisch gesloten voor o.a. deze Afrikaanse uitvreters was er nergens een probleem geweest…….

  Like

  • fleckie zegt:

   Juist, maar…DE. EU. is voortgekomen uit de. E .E.G ., vooral uit nazaten van diegenen. ook al voor de Hitlertijd. de massa wisten te mennen, blijkt wel uit het verslag uit het boek. ‘Adolf Hitler, het einde van. een mythe’, van. John Toland,uitg. A.W. Bruna & Z’n. Utrecht, ( pag 12, ) isbn 90.229.5224 X. …….’De tragedie waarvan Hitler in zijn blindheid getuige was , de ineenstorting van het gezag dat hij zo onvoorwaardelijk respecteerde, zou tenslotte de weg openen voor zijn wonderbaarlijke machtsverheffing. De wereld die hij had gekend eas er een die werd bestuurd door de elite, de nazaten van oude koningshuizen: hoge staatsambten, diplomatieke posten en officiersplaaysen werden allemaal ingenomen door mannen van oude adel, voortreffelijk opgevoede en onderlegde aristocraten. De oorlog had dat alles veranderd. In de loopgraven streden mannen van hoge en lage geboorte zij aan zij: de gehavende rijen van hoge officieren werden geleidelijk aangevuld door gewone burgers.’
   In heel Europa klampte het koningschap zich vast aan een uitgeholde macht’.
   …….dan staat er op pag13,: ‘ Op9 november, kwam een eerwaardige oudere priester in het hospitaal het nieuws v.d.opstand bevestigen. De revolutie was zelfs in Munchen uitgebroken. De patienten werden in een kleine zaal samengebracht en de priester,herinnerde Hitler zich,’ leek te beven over zijn hele lichaam toen hij mededeelde dat het huis. Hohenzollern de Duitse keizerskroon niet langer zou dragen; dat het vaderland een “republiek” was geworden. Toen de bejaarde spreker hoog opgaf v.d.diensten die de Hohenzollern het land hadden bewezen ,’begon hij zachtjes voor zich uit te snikken– en in het zaaltje werden alle harten bevangen door de diepste neerslachtigheid en ik geloof dat niemand zijn tranen kon bedwingen’. De priester ging verder en zei dat de oorlog nu uit moest zijn,dat alles verloren was en ze zich moesten overgeven aan de genade van de geallieerde overwinnaars. Hitler kon dat vooruitzicht niet verdragen,’Ik kon onmogelijk nog een minuut langer stil blijven zitten. Alles werd zwart voor mijn ogen; wankelend liep ik op de tast terug naar de slaapzaal, gooide me op mijn brits en dook met mijn gloeiende hoofd in mijn dekens en mijn kussen.*~*~*~*~*~*~
   *. fleckie: in 1923 was er een door Hitler veroorzaakte Bierkeller-Putsch. in Munchen.(een Putsch: is een gewelddadige ommekeer van staatkundige toestanden).*~*~*~*~*~*~*~enfin Men heeft ‘Mogen ondervinden later: wat die ‘toestanden’ inhielden. ………………..op pag. 23 onder ‘VOORWOORD. van ditzelfde boek::’Diepe wortels’.: ‘ Zoalng ALOIS sr.leefde . Zijn rancuneuze vader strafte hem door zijn erfdeel terug te brengen tot het wettelijk minimum. Na het vertrek van zijn halfbroer werd Adolf het mikpunt van zijn vaders frustraties. De oude Hitler legde de jongen steeds zwaardere taken op de schouders vitte altijd op hem omdat hij niet aan de verwachtingen voldeed. Een paar maanden later verkocht de ontevreden landheer zijn loodzwaar drukkende bezit in ruil voor een plezieriger leven in het stadje Lambach op een afstand van een tiental kilometers. Zes maanden lang woonde het gezin op de derde verdieping van Gasthof Leingartner, vlak tegenover. het. statige. benedictijnenklooster . Bevrijd van zijn werk op de boerderij werd Adolfs bestaan draaglijker en hij deed het goed op de moderne school. Zijn cijfers waren uitstekend en in het laatste kwartaal v.h.schooljaar 1897-1898 had hij 12 éénen,het hoogste cijfer. Hij had ook een goede zangstem en ging soms naar de koorklas in het klooster,onder leiding van pater Bernhard. Groter……..Onderweg liep. hij. onder. een. stenen. boog. door, waarin. het. wapen. van. het. klooster. stond. uitgebeiteld— met. als. centrale. figuur. een. SWASTIKA……*~*~*~*~*~*~*~ Fleckie: ..( Kruis met haakvormig omgebogen armen, oud-Indisch geluksteken ( uit het SANSKRIET ) door de. nationaal socialisten als zinnebeeld van hun partij overgenomen. …( oude heilige taal van Voor-Indie , waarin de VEDA’S geschreven zijn , onbegrijpelijke taal. ( geschreven oude gewijde boeken v.d. HINDOE’S. …… ..o.a. In Het’ MAHABHARATA’, wordt verhaald over een kernoorlog?) *~*~*~*~*~*~*~

   Like

 8. Mary zegt:

  Nou he dat duisrgre hoort er natuurlijk niet bij, de hond die zich er ook even mee bemoeid hahaha.

  Like

 9. rottenpikwick zegt:

  In Afrika (en ook bij de palestijnen) komt er niks van de grond. Zitten 24/7 op hun gat te wachten op de miljarden van die lieve mensen in Europa! De giga-problemen in Afrika en nu ook in W-Eu hebben we te danken aan de ZielenpietenMAFFIOSI en de Hypocriete Minkukels in Den Haag, Brussel etc etc.

  Like

 10. Lucky zegt:

  Zuid-afrika heeft bezoek van ene lynn fokkens van sylvana’s bij1…

  https://mobile.twitter.com/LynnFokkens/status/1123603985154412544/photo/1
  Groetjes vanaf de rally van de Economic Freedom Fighters (@EFFSouthAfrica) in Johannesburg ✊🏾❤️

  Like

 11. Lucky zegt:

  https://www.dagelijksestandaard.nl/2019/05/column-jan-roos-bij1ers-gillen-hier-om-diversiteit-maar-in-afrika-dat-blanken-daar-weg-moeten-wat-een-gesticht/
  Column Jan Roos: ‘BIJ1’ers gillen hier om diversiteit, maar in Afrika dat blanken daar weg moeten. Wat een gesticht!’

  Lynn fokkens, voorzitter van bij1 zit strijdlustig te zijn bij de zwarte racisten van de EEF van malema in zuid-afrika….
  Alle blanken dienen het land te verlaten, geweld schuwen deze racisten allerminst en er worden dagelijks blanken vermoord in Zuid-Afrika uit naam van het EFF. Op partijbijeenkomsten wordt het liedje “Kill the Boer” gezongen.

  Like

 12. Peter zegt:

  Die negers zijn zo gek nog niet !
  Ze planten zich voort als gekken en weten hoe ze aan de poen kunnen komen.

  Like

 13. Marc zegt:

  Tja, ik kan mij die Bazoum wel voorstellen: komt zo maar even de premier van een van de vijf belangrijkste landen van de wereld bij je op bezoek, met haar portemonnee klaar. Dan nog even een beetje met stroop smeren (Merkel zou een “gevoelig en eerlijk mens” zijn), je handen in onschuld wassen (die vluchtelingenstromen zijn niet onze schuld, met verwijzing naar andere landen en zonder de eigen gigantische geboortegolf ook maar enigszins te pareren), en zie: de miljarden stromen vanzelf binnen.

  Verwijt niet de Afrikanen, maar onze eigen Europese politici.

  Op kanaal 502 pas nog een docu in de herhaling gezien (Vpro) over de crisis van 2015. Hierin worden alle politici die hierbij betrokken waren aan het woord gelaten. Rutte, Merkel, de Turken, maar vooral die Maziere. Wat een tuig is dat toch!

  Like

 14. Dr. Heinz zegt:

  Afrika,….
  Je kunt het op twee manieren oplossen.
  Ten eerste: Afrika koloniseren, om zo Afrika weer gezond en welvarend te maken.
  Afrika heeft grondstoffen en mogelijkheden genoeg.
  Ten tweede: Een héél hoog hek om Afrika bouwen, met bewaking dat er niets in, en niets meer uit komt!!
  En dan 30 jaar wachten, en de natuur zijn gang laten gaan!
  De sterksten overleven, en daar kun je mee verder mee.

  U kiest?……….

  Like

  • Derk zegt:

   Dr.Heinz, denkt u werkelijk dat Europa dat aandurft? Zeker niet, want dan krijgt men te maken met superpower(s) China en Rusland. Er gebeurt hier en nu iets waartoe vast besloten is. En dat is geen sprookje. En ” Octopus” zag dat het goed was. En de “tentakels” voeren het werk uit.

   Like

  • fleckie zegt:

   En hoe zit het dan met Chinezen, die al ‘…..’VOET. AAN. WAL. HEBBEN. GEZET”?………met ‘ Ontginning’. van. DIVERSE. ZAKEN? , die laten zich beslist NIET. VERDRINGEN! (kan niet schelen door wie)!…….( alleen de. Afrikanen. laten. zich. ‘ weglokken’. door het uitzicht op een leven in de. ‘LUI– LEKKERLANDEN’.,…….
   dan kunnen andere landen. de Afrikaanse. delfstoffen. WEGROVEN!……. Pardon:
   ‘ONTGINNEN’.*~*~*~*~*~*~*~

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s