Ayaan Hirsi Ali: vrijheid Europese vrouwen onder druk door immigranten

Screenshot_73

(Door: Silvan Schoonhoven)

De bewegingsvrijheid van Europese vrouwen staat onder druk door immigranten uit moslimlanden. Dat betoogt Ayaan Hirsi Ali (foto), die in de VS bezig is met een onderzoek en een nieuw boek over dit controversiële onderwerp. De Telegraaf sprak met haar over Nederland, ’s nachts naar huis fietsen en de opkomst van Thierry Baudet.

De naam van Ayaan Hirsi Ali (49) prijkt al vijftien jaar op dodenlijsten van extremisten. Haar nieuwe project zal haar ongetwijfeld nieuwe vijanden opleveren. Ze wil aantonen dat westerse vrouwen steeds meer last ondervinden van mannen uit landen waar het lastigvallen van het andere geslacht schering en inslag is.

Lees verder>>>
(h/t “Lucky”)
De Telegraaf

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "omvolking", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", achterlijkheid, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Cultuurstrijd, Eurabië, Europa, gezond realisme, Immigratie, Islam, Islamisering, Islamkritiek, Krankzinnigheid, Multiculti, nieuw fascisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering. Bookmark de permalink .

7 reacties op Ayaan Hirsi Ali: vrijheid Europese vrouwen onder druk door immigranten

 1. Lucky zegt:

  Als we dan toch iemand heilig moeten verklaren…..dan geen gekke greta maar intelligente hirsi?

  Geliked door 1 persoon

  • Piet Snot zegt:

   Alsjeblieft zeg, als je blijft volhouden dat de islam totaal hervormt kan worden en dat er hele lieve mossels bestaan die alle het geweld verschrikkelijk vinden, dan heb je er geen moer van begrepen.
   Waarom horen we of zien wij dan nooit dat lieve mossels, als er weer eens ergens een kerk is opgeblazen met 100den onschuldigen doden.
   Die zwijgen allemaal, en dat doen ze al 1400 jaar.
   Maar anders krijg ze ook geen brood op de plank, als ze alleen blijft beweren dat ze op moeten rotten.

   Like

   • M. zegt:

    Precies wie zwijgt stemt toe.
    Als de straten vol stonden met rouwende mensen die laten zien tegen dit geweld te zijn in plaats van juichende mensen die het verheerlijken dan was er nog wel wat geloofwaardigs aan maar het tegendeel is wat we zien.

    Like

 2. ruud beijer zegt:

  Ach ja de Telegraaf. Bestaat ook uit linkse huichelaars en wegkijkers. Die krant vindt de islam en de asielparasieten belangrijker dan de Nederlanders. Ze zijn zo blij met al die allochtonenclubjes. Die krant lees ik al jaren niet meer.nsbers!

  Geliked door 1 persoon

 3. J. C. Th. Köhler zegt:

  “De bewegingsvrijheid van Europese vrouwen staat onder druk door immigranten uit moslimlanden.”

  Nu moet je me eens iets vertellen dat ik nog niet weet. Trouwens niet alleen de bewegingsvrijheid van Europese vrouwen, ook die van alle Europese niet-moslims, mannen én vrouwen, staat onder druk.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Like

 4. Lucky zegt:

  https://www.breitbart.com/national-security/2019/05/04/jihad-best-part-worship-taliban-islamic-state-gear-up-ramadan/

  ‘Jihaat is het beste deel van aanbidding’: taliban, en isis bewapenen zich voor de rammeldan, want lallah geeft exeptionele beloning van martelaarschap in de heilige maand….

  ‘Jihad Is the Best Part of Worship’: Taliban, Islamic State Gear Up for Ramadan
  Terrorist groups such as the Islamic State (ISIS/ISIL) and the Taliban in recent days made their annual call to arms as Ramadan approaches, claiming Allah exceptionally rewards martyrdom during the holy month.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s