Robert Jensen haalt uit naar mediahaters: “Het lijkt wel alsof ze het allemaal met elkaar afgestemd hebben”

Screenshot_81

(Door: Michael van der Galien)

In de nieuwste aflevering van zijn podcast haalt Robert Jensen (foto) op heerlijke en terechte wijze uit naar al die Jensen-haters in de mainstream media die nu al een week lang op het graf van zijn tv-show dansen. “Ze zijn het er allemaal over eens. Het was te eenzijdig, het was niet goed genoeg… Het lijkt wel alsof ze het allemaal met elkaar afgestemd hebben,” vat hij dat commentaar samen.

“Als die show echt zo geflopt is, als er echt niemand naar keek, als het echt zo ‘inconsequential’ was […], als het echt niet impact gehad heeft, dan zou je toch denken van ‘goh, iemand heeft 24 keer een tv-programma gedaan, de serie is tot een einde gekomen, nou ja,’ dan haalt iedereen zijn schouders op en loopt gewoon door, en denkt ‘ja, dat was helemaal niets dat programma, dat heeft helemaal geen invloed gehad, ik had niet eens door dat het op de buis was’.”

Lees verder>>>
DDS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Lügenpresse", "Nuttige idioten", belangenverstrengeling, Censuur, demoniseren, establishment, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, moralisme, Nederland, political correctness, propaganda, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

19 reacties op Robert Jensen haalt uit naar mediahaters: “Het lijkt wel alsof ze het allemaal met elkaar afgestemd hebben”

 1. Adriaan W zegt:

  Robert Jensen haalt uit naar mediahaters: “Het lijkt wel alsof ze het allemaal met elkaar afgestemd hebben”

  Tja Robert het lijkt niet alleen erop, maar er is in mijn opinie collectief besloten om jouw programma in de prullenbak te gooien. De leugenachtige consensus van de staatsomroep en de commerciële omroepen staan óók onder staatstoezicht. Veel succes in de toekomst ik hoop van harte dat je wéér aan de bak komt met zo’n fantastisch programma.

  Geliked door 1 persoon

 2. Dr. Heinz zegt:

  Jensen was te goed!!
  Daarom moest hij weg!!
  Links mensje wil alleen maar eigen geluid en taal horen en zien.
  Alles anders is: verwerpelijk, niet waar, een leugen, propaganda, …………
  Walgelijk volk zijn die linkse lieden!!!
  Maar op een dag,….
  Dan,…..

  Geliked door 1 persoon

 3. Dr. Heinz zegt:

  Jensen was te goed!!
  Daarom moest hij weg!!
  Links mensje wil alleen maar eigen geluid en taal horen en zien.
  Alles anders is: verwerpelijk, niet waar, een leugen, propaganda, …………
  Walgelijk volk zijn die linkse lieden!!!
  Maar op een dag,….
  Dan,…..

  Like

 4. edwin vissers zegt:

  Alle mensen waren diep onder de indruk en liepen het beest achterna. … die macht om ervoor te zorgen dat iedereen op aarde het eerste beest vereerde.

  Geliked door 1 persoon

 5. Klaas Dijkstra zegt:

  Het lijkt erop dat Robert Jensen wordt ingezet om de groeiende groep kritische denkers af te vangen. Eerst moet je ze dan wel een duidelijk stempeltje op kunnen plakken en ze in de rechtse hoek kunnen positioneren. Stigmatiseren heet dat. Bovendien wil je die groep koppelen aan rechtse partijen als Forum voor Democratie (FvD); de partij die iets te groot aan het worden is en waar nu de strategie van gerommel in de partij wordt ingezet om het succes een beetje af te remmen (waar hebben we dat eerder gezien?).

  Moet Robert de Alex Jones van Nederland gaan worden? Robert “Ik ben de rebel en ik durf alles te zeggen en te doen, wat anderen niet durven.” Ja, daar houden veel Nederlanders wel van; daarom hangt men zo aan Wilders en inmiddels iets meer aan Baudet. Die twee spelen min of meer dezelfde rol, maar dan in een politiek jasje. Robert mocht van korte duur invullen wat er nog aan ontbrak op tv en gaat dat nu via zijn eigen website jensen.nl doen. Zo hoopt men mensen die wel een beetje kritisch zijn, maar niet te veel doorhebben dat er vangnetstrategieën opgetuigd worden, af te vangen. We moeten niet gek opkijken als hij de Nederlandse Alex Jones moet worden. “The best way to control the opposition is to lead it yourself“. De ‘look and feel’ van zijn website heeft dan ook veel weg van die van Infowars.com in begintijd. Tenslotte kunnen we veel leren van de Amerikanen.
  Bron: Martin Vrijland

  Like

 6. Aegolius cs zegt:

  Iedereen verkoopt een product en het moet evenwel smakelijk als geconsumeerd worden, nietwaar?!

  Like

 7. Rensk. zegt:

  Hahaha grappig ik herken wat ie zegt. Het feit dat ze zich zo druk maken zegt mij ook voldoende. Die eensgezindheid van links. Ze moeten en zullen een gezamenlijke vijand hebben.Anders functioneren ze niet. En dat moet iemand zijn die niet hetzelfde denkt als zij. De media doet hetzelfde als mijn familie. Is maar 1 woord voor: sneu. Jensen zal boven zichzelf uit gaan groeien zolang ie zich niet laat kisten. Vooral niet druk om maken. Zijn ze te waardeloos voor.

  Geliked door 1 persoon

 8. Rensk. zegt:

  Je kan wat je ook doet niets meer goed doen. Zeg maar net zoiets als Hiddema geld geeft aan de poezenboot. Alles is bij voorbaat fout. Dat zit in die domme koppen en gaat er nooit meer uit.

  Like

 9. BigLJohn zegt:

  En zo werd Robert Jensen uit de spotlights gehaald en achter de coulissen geduwd. Zijn vrijgekomen plaats in de spotlights werd ingenomen door links krapuul, met de bedoeling nog meer macht voor links te creeren. Als of de stem van links al niet meer dan genoeg aanwezig is in de media.

  Like

 10. Ruud zegt:

  Links is leugenachtig, gemanipuleerd, achterhaald maar vooral persoonsgericht; rechts is onafhankelijk constaterend en confronterend en geeft aldus een beeld van de armetierige linkse z.g. “werkelijkheid”.

  Geliked door 1 persoon

 11. Jan zegt:

  Linksvolk in Amerka even gestoord

  Geliked door 1 persoon

  • Meint zegt:

   Het gaat in het leven niet om labels, maar om wat er echt gebeurd.
   Wat dat betreft zou je eigenlijk moeten weten dat de meeste Nederlandse ‘rechtse’ mensen en politiek in Amerika gewoon als links worden gezien.

   Hun ‘linkse’ mensen daarentegen zijn wat betreft hun beleid en ideeën naar Nederlandse maatstaven gewoon ‘rechts’.

   Wij zouden er als Nederlanders goed aan doen Amerika zo weinig mogelijk te volgen.. behalve misschien een klein beetje qua defensie. Daar moet gewoon meer geld naartoe.

   Like

 12. Ronald zegt:

  vechten tegen een sectie die allemaal zwaar links zijn en de totale ondergang die daar aan vast hangt om armen, zwaar ziek volk !

  Geliked door 1 persoon

 13. Henk der Niederlánder zegt:

  Ach feitelijk is er voor Robert Jensen geen betere reclame als waar de media mee bezig is.
  Uiteindelijk kent heel Nederland hem wel direct of indirect want zijn programma’s deden links en rechts nogal wat stof op waaien.
  Dus eigenlijk bewijzen de media hem ongewild een grote dienst.
  Bij de weg Bert je hebt meel.

  Like

 14. Meint zegt:

  Tja… de vraag is dus of ‘de linkse media een complot heeft gesmeed om een geweldig, super succesvol programma met een sterke presentator van het scherm te halen…
  Of dat er heel misschien maar weinig kijkers waren omdat zowel Jensen als zijn programma gewoon erg slecht waren..

  Ikzelf luister graag naar het rechtse geluid van WNL op de radio en kijk ook naar allerlei als ‘ rechts’ bestempelde tv… maar was met Jensen na ongeveer 10 minuten al wel klaar, dus ik weet wel welke van de twee mogelijkheden wat mij betreft waar is…

  Like

 15. Dirk van Oijen zegt:

  Weet je Robert, de hele Nederlandse tv + hun zogenaamde journalisten/analisten kliek is verziekt links het zijn allemaal gezwellen van niks, maar dat is al in de tijd van Wim kok ontstaan. Hij heeft in zijn tijd op alle belangrijke posten linkse gezwellen geplaatst , het gevolg is nu al een hele tijd zichtbaar, het enige wat ik doe is hen schofferen, afzeiken met een glimlach.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s