VIDEO Israeli Defense Forces (IDF): “Never Again”

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in antisemitisme, Barbarisme, Holocaust, IDF, Israël, Israël-vijandigheid, Joden, Jodendom, Jodenhaat, Krankzinnigheid. Bookmark de permalink .

9 reacties op VIDEO Israeli Defense Forces (IDF): “Never Again”

 1. Thomasson zegt:

  Dat is heel leuk natuurlijk! Maar tijdens het schrijven van deze lijnen beschieten de Palestijnen vanuit Gaza tientallen raketten op Israëlische grondgebied. De actieradius van de raketten bestrijkt het zuiden van Israël tot heel dicht bij Tel Aviv. Mensen hebben vannacht de nacht in schuilkelders gebracht. Het land wordt geregeerd door een laffe leider die een mentaliteit vertoont van een leider uit een bananenrepubliek. Hij moet terecht staan wegens corruptiezaken en heeft geen tijd zijn burgers te beschermen. Hij geeft de luchtmacht opdrachten om duinen en lege gebouwen te bombarderen i.p.v. de vijand op zijn noemer te zetten. Zolang de vijand niet wordt met bommen beantwoord, is zo’n slagzin “Never Again” een goedkoop cliché.

  Like

  • rottenpikwick zegt:

   Binbi wil niet nog meer gesneuvelde soldaten! Elke gesneuvelde militair is traumatisch voor de Israeliers! Sinds de heroprichting van het vaderland zijn er al 23.000 soldaten gesneuveld. Gaza binnentrekken en uitroken kan zomaar weer 10tallen soldaten het leven kosten. Maar voor de Israeliers rondom Gaza is deze situatie ook traumatisch! Moeilijke keuzes voor Bibi én zijn adviseurs!

   Like

 2. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Vanmorgen na het opstaan koffie en even het AD lezen op internet, niets anders dan de gebruikelijke shit die we inmiddels “normaal” zijn gaan vinden.
  Vervolgens even naar GeenStijl voor de broodnodige ontspanning en een glimlach.
  Wie schetst mijn verbazing ? Een heel stuk over Palestijnen die vanuit Gaza een grootscheepse aanval op Israël hebben gepleegd, inclusief meerdere filmpjes van de Iron Dome in werking in hun poging dat oorlogstuig onschadelijk te maken.
  Eerst denk je nog dat je gek bent en dus kijk je nog even terug op het AD en andere landelijke dagbladen; geen letter !!
  Maar vanavond allemaal vroom doden herdenken, en “oh wat waren die concentratiekampen toch vreselijk”. Nee het is lekker als er een zootje gestoorde “palestijnen” bommen en granaten afvuurt op burgerdoelen !
  Mijn advies aan Israël; gooi alles wat je hebt aan bommen en raketten op Gaza, maak er een parkeerterrein van en trek je niks aan van wat de “wereld” zegt want jullie worden toch veroordeeld om “disproportioneel ingrijpen” ongeacht hoe jullie reageren, nou doe het dan nu maar in een keer goed, misschien dat we er dan eindelijk een keer van verlost zijn.

  Geliked door 2 people

 3. Jan zegt:

  Als het aan linksvolk ligt zouden zij de rest van de Joden uitroeien

  Like

 4. Dit is op jowitteroosblog herblogden reageerde:
  dodenherdenking, WOII Jodenvervolging. Juist! Want, DAT was het en niet een verbreedde versie waarbij de joden hatende vluchtelingen of zogenaamde islamitische bijdrage ( Marokkaanse vlag) aan het stoppen van Jodenvervolging, pogingen ons Volkslied te stillen en oorlogen buiten Nederland, dus elders erbij te betrekken omdat daar Nederlandse ‘soldaten’ ( allen vrijwillig) in meevochten. Ook Joden pleegden in WOII verzet, maar voor het gemak wordt dat maar even vergeten.

  Geliked door 1 persoon

  • Tijl Uylenspiegel zegt:

   Dat was vanavond nog even te zien in “Andere Tijden Sport” over de joodse bokser Ben Bril, vanuit de twee joodse boksscholen werden knokploegen georganiseerd als antwoord op het molesteren van joden door SDAP’ers en NSB’ers.

   Geliked door 1 persoon

 5. rottenpikwick zegt:

  Vandaag al 150 raketten op Israel afgevuurd! Rondom Gaza zitten de Israeliers alweer in de schuilkelder. Een aantal huizen zijn geraakt en 1 vrouw zwaargewond. Israel slaat op dit moment keihard terug. Het veiligheidskabinet is ook bijeen geweest. De faalestijnen zeggen ook het Eurovisiesongfestival te verstoren. Gaat Israel e i n d e l i j k Gaza binnenvallen? (vanavond om 8 uur weer veel hypocriete smoelwerken op de buis.. ik kijk niet)

  Geliked door 3 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s