Wereldwijd neemt de christenvervolging toe

Screenshot_95

(Vertaling: E.J. Bron)

Hetze, propaganda, aanslagen, terrorisme, onderdrukking, vervolging, moord. Wereldwijd worden christenen als nooit tevoren vervolgd. Politici en organisaties slaan alarm. Maar de mainstream media marginaliseren het thema.

Die Freie Welt

Van de grote religies staat op dit moment het christendom het meest onder druk. De organisatie “Open Doors” schrijft: “Op dit moment vindt de grootste christenvervolging aller tijden plaats. Meer dan 200 miljoen christenen lijden onder een hoge mate aan vervolging, omdat ze zich tot Jezus Christus bekennen.”

Bij “Open Doors” houdt men een lijst van landen bij, waarin christenen vervolgd en getreiterd worden (hier). Het gaat vooral om christenen in islamitische en verschillende Afrikaanse landen (zoals Ethiopië en Nigeria). “Open Doors” berichtte dat er alleen al in Nigeria en alleen al in het jaar 2018 waarschijnlijk 3731 christenen vanwege hun geloof vermoord zouden zijn.

Maar ook in China worden christenen vervolgd. De katholieke kerk onder paus Franciscus stelt zich niet op achter de christenen in China, maar tracht in ´t gevlij te komen bij de Chinese communistisch-laïcistische staat door daar de kerken onder controle van de staat te laten plaatsen (hier).

Verschillende politici hebben hun bezorgdheid geuit, waaronder ook de Britse premier Theresa May (hier). Maar deze politici worden niet actief. De verontwaardiging was veelmeer een reflex op de wrede aanslagen op christenen in Sri Lanka tijdens Pasen.

De mainstream media marginaliseren het thema van de christenvervolging. In plaats daarvan wordt het christendom in z´n geheel mediaal onder vuur genomen, zoals onlangs in de Paas-editie van de “Spiegel”.

Ook de talrijke verwoestingen van kerken, brandaanslagen op kathedralen, schendingen van altaren en vernietiging van heiligenbeelden vooral in Frankrijk (en daarmee wordt niet de “brand van de Notre Dame de Paris” aangesproken, waarvan de oorzaak nog onduidelijk is), worden vooral in de Duitse pers slechts terzijde genoemd. In werkelijkheid loopt het aantal aanslagen op kerken alleen al in Frankrijk in de honderden (hier).

Bron:
www.freiewelt.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Afrika, Barbarisme, China, Christendom, christenhaat, Christenvervolging, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Hypocrisie, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, katholieke kerk, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, nieuw fascisme, Pacifisme, Paus Franciscus, political correctness, politici, praatjesmakers, Rotzakken, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

18 reacties op Wereldwijd neemt de christenvervolging toe

 1. Pingback: Wereldwijd neemt de christenvervolging toe! | eunmask

 2. kampersrene zegt:

  Wereldwijd neemt de Islam vervolging toe ……nog een beetje geduld beste E.J.Bron symphatisanten

  Like

 3. QenQ6 zegt:

  Dodenherdenking Vught verstoord door bepaalde kreten…. Toe maar. Hoe lang laten we ons nog in de mailing nemen?

  Like

 4. boorzalf zegt:


  De door Sheik Farook al-Mohammedi geleide islamitische organisatie United Muslim Nations International heeft een 23 pagina’s tellend pamflet gepubliceerd met de titel ‘De wereldwijde islamitische beschaving: De macht van een herleefd volk’. Hierin laat de organisatie er geen enkele twijfel over bestaan dat het doel het islamiseren van het Westen is en de oprichting van een wereldwijd Kalifaat, waarin christenen een huiveringwekkend lot wacht: ‘Het Christendom moet worden vernietigd en van de aardbodem worden weggevaagd. Het is een kwaadaardig, demonisch en antichristelijk systeem. Alle christenen zijn totaal onwetend.’

  Geliked door 1 persoon

 5. ruud beijer zegt:

  Gelukkig hebben de gristenen Arie slob. Die verraadt ze waar ze bij staan die gristelijke huichelaar.Gelukkig gaat hij branden in de Hel.

  Geliked door 1 persoon

 6. Steven zegt:

  Dat zal vanavond allemaal wel in het Nieuws verschijnen…let maar op.. LOL

  Like

 7. Lucky zegt:

  Ondertussen, schoolkinderen in Philadelphia zingen jihadi-liedjes…

  Like

 8. Lucky zegt:

  Antisemitisme en Christenvervolging wereldwijd

  Geliked door 1 persoon

 9. P. Puk zegt:

  En dat alles in de naam van allah (kleine letter want het is een demon).

  Geliked door 1 persoon

 10. edwin vissers zegt:

  En de zonnegod-verering is dus nog steeds gaande in diverse groepen, religies, … Kabbalah, Vrijmetselarij, satanisme, spiritisme, wicca of hekserij … Het alziende oog(=Baal=Horus): Jezuieten, Kaballah

  Like

 11. Jan zegt:

  Socialisten slaan kerkinterieur van St-Francois-Xavier kort en klein

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s