De EU-waanzin in een notendop

Screenshot_97

(Door: “bozeoudeman”)

Ik kreeg gisteren mijn stempas voor de EU verkiezingen en dacht nog eens na over dat EU-Europa. Juncker, die binnen de EU nog de scepter zwaait, is uit eigen land weg gepromoot na als premier in Luxemburg in opspraak te zijn gekomen over belastingontduiking van bedrijven die onder zijn bewind is begonnen. Luxemburg wilde hem kwijt en de EU werd een mooie afsluiting voor zijn carrière. Een man die als premier van Luxemburg over 350.000 inwoners de baas mocht spelen, werd zo baas over pakweg 500.000.000 inwoners van de EU. Dat dit schreeuwen om moeilijkheden is, lijkt mij zo logisch als twee en twee vier is. En een tweede soortgelijke dwaas staat klaar: Timmerfrans denkt/weet er voor te zijn geboren, God behoede ons.

Het is vergelijkbaar met de situatie dat bij een grote multinational met honderdduizenden werknemers de jongste bediende uit de postkamer, die tot dan toe enkel intern de post ophaalde en rond bracht, plots zonder enige kennis noch begeleiding tot president-directeur van dat bedrijf wordt benoemd.

Iedereen zal begrijpen dat dit volslagen idioot is, maar zoiets gebeurt regelmatig in de politiek. Hoe idioot dit ook mag zijn, een man als Juncker moest Europa gaan leiden, maar wist met de beste wil ter wereld niet waar te beginnen. De manier waarop de man handelt, bewijst dat hij een stuk onbenul is die daar niet op die plek had dienen te zitten.

Dat het hem in zijn bol is geslagen en hij zich gedraagt als een vorst is niet verwonderlijk. De man heeft een gigantische lading macht gekregen van het ene op het andere moment. Wie gaat daar wel goed mee om? Min of meer hetzelfde verhaal gaat op voor Merkel, die zich keizerin van Europa waant.

Dat ooit onbeduidende ‘skinhead’ meisje uit de DDR, dat als kind in het gezin van een linkse predikant opgroeide in een land waar linkse terreur heerste. Een land waar je schizofreen moest zijn om te overleven. Een land dat geregeerd werd via dictaten van een partijtop die in alles de dienst uitmaakte en waar niemand ooit aan mocht twijfelen. Een land waar vrijheid van denken en meningsuiting uit den boze was. Een land waar iemand die daarvoor ijverde goede kans had in een kamp te verdwijnen. En laat nu juist de DDR-kloon Merkel de vrijheid van meningsuiting willen afschaffen. Merkel is de drijvende kracht achter de terreur van afschaffing van vrijheid van meningsuiting die vandaag plaatsvindt via Facebook, Google en andere Silicone Valley bedrijven.

Om te tonen dat zij alles aankon, wenste het ‘skinhead’ meisje zich te manifesteren als grote staatsvrouw op een moment dat in Frankrijk een slappe president zat (Hollande), die enkel in zijn uiterlijk gedesinteresseerd was en in Engeland een idioot als premier (Cameron), die zich van alle kanten in zijn eigen land in de nesten zat te werken.

En zo viel Merkel in haar eigen mes door te geloven onfeilbaar te zijn en is er geen weg meer terug voor haar. Arme Europeanen, die dankzij de grootheidswaanzin van dit wicht, dit ‘skinhead’ meisje, hun einde zien naderen. Arme ik ook. Ondertussen blijven wij braaf alsof er niets aan de hand is als totale idioten 4 en 5 mei vieren alsof er nog iets te vieren is.

Europa staat op punt aan DDR-dictatuur ten onder te gaan. Oorlog staat voor de deur op welke manier dan ook of op meerdere wijzen. Wie gaat Europa redden van de EU/DDR-dictators? Wie zal Europa van hen bevrijden? Al deze mislukte Napoleons. De koningsdrama’s van Shakespeare verbleken hierbij. Ik hoop op een wonder! But miracles never happen!?

Door:
“bozeoudeman”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in dictatuur, Elite, establishment, EUSSR, Krankzinnigheid, Marxisme, Rotzakken, Socialisten, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

20 reacties op De EU-waanzin in een notendop

 1. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Kan me wel vinden in de teneur van het artikel want inderdaad, de EU heeft veel politici afkomstig uit de kleinste EU landen (van Rompuy voormalig premier van België, Guy Verhofstadt idem, Juncker voormalig premier van fucking Luxemburg).
  En nu dus de “spitzenkandidaat” Frans Timmermans.
  Terwijl in heel Europa de socialistische partijen zwaar verliezen wil hij het voor het zeggen krijgen, en het ergste; er is nog een kans dat het hem lukt ook !
  Minder eens ben ik het met de stelling dat 4 en 5 mei niet meer van deze tijd zouden zijn.

  Liked by 2 people

  • DonBasco zegt:

   Absoluut eens met teneur van artikel. Maar het slaat natuurlijk nergens op te beweren dat bestuurders uit kleine landen geen goede bestuurders kunnen zijn. Doorredenerend zou Macron dus een hele goede moeten zijn want Frankrijk is groot. Quats dus.

   Like

  • bozeoudeman zegt:

   Iemand kan prima uit een klein land komen, maar heeft die persoon de inhoud en capaciteit, daar draait het om. Nu is het bijna net als bij de ambtenarij, iemand deugt nergens voor en wordt verder en hoger weggepromoveerd. Zo is het veelal ook in de politiek bij het hogere partijkader. Uitgespeeld? Naar een internationaal orgaan als VN of EU, IMF et cetera ermee!
   Verder vind ik het toch echt absurd dat men doden blijft herdenken die voor vrijheid zijn gevallen terwijl ze ondertussen die vrijheden met wagonladingen weggeven en richting een genocide bloedbad rennen met hen allen door zich niet te willen beseffen wat er zich nu afspeelt. Ze kunnen beter miljoenen doden in de toekomst vermijden door hun ogen eens te openen. Als ze niet hun ogen willen openen voor wat er op dit moment speelt en wat er dreigt en dus niet willen zien hoeveel doden de toekomst zo zal brengen, kunnen ze ook subiet ophouden met dat herdenken van doden uit het verleden, dat is dan eigenlijk enkel hypocrisie ten top.
   Dat bedoelde ik

   Like

  • wauso zegt:

   Wat is de waarde van een ‘vrijheidsvlam’ (4/5 mei) als je kinderen straks gedood worden ? De soldaten die destijds hun leven hebben opgeofferd hebben dat in feite voor nop en nada gedaan. Een oorlog wordt altijd in scene gezet door de regenten en de ‘gewone man’ mag met zijn leven er voor vechten. Bij de EU precies hetzelfde. Het zijn machtswellustelingen, die geilen op zichzelf. Je ziet het gewoon aan die zelf voldane koppen. Maar dit is wat het Volk wil.
   Er worden in dit artikel een paar mongolen benoemd dat deze uit een klein land komen doet niet ter zake, het zijn en blijven mongolen ook al zouden ze uit een groot land komen ! Een grote mongool die in dit rijtje zou passen is Obama, de moordenaar. Overal oorlog veroorzaakt maar door zijn spraak en emotie (en zijn zwarte kop/media) toch bij velen geliefd !

   Like

  • Anneke zegt:

   Ook ik ben het niet geheel eens met de stelling van “deoudeman” betreffende de 4 en 5 mei data, op 4 mei gaat bij ons de vlag van 18.00uur tot 21.10uur halfstok in de houder aan de voorgevel, niet op 5 mei om uitbundig de bevrijding te vieren en wel hierom: wij zijn niet bevrijd wij leven nog steeds in een keurslijf van ambtenaren, hun wil is wet punt uit en niet te vergeten de opkomst van Links in dit land, kijk alleen al naar de voorstellen in Amsterdam het grootste linkse bolwerk van Nederland en Den Haag is stil. Wat Sharon Dijksma betreft; die is met behoud van uitkering begonnen met postzegels plakken voor de rooien en met veel elle bogen geduw opgeklommen tot Den Haag en nu Amsterdam.
   En zo zitten er vele voorheen oproerkraaiers op posities waar ze gelet op hun verleden niet zouden mogen zijn.

   Like

 2. Eddy zegt:

  Wat betreft meneer Timmermans: het gaat hier om een afleidingsmanoeuvre, omdat meneer Rutte de opvolger van Juncker wordt. Dit mag echter nog niet bekend worden!

  Liked by 1 persoon

 3. Pingback: De EU-waanzin in een notendop! | eunmask

 4. Dr. Heinz zegt:

  Dat hele EU maffia bende is ontstaan nadat diverse landen in heel Europa, de overtollige, uitgerangeerde, uitgekotste politici hebben ontslaan en er uit hebben geschopt!!
  Die zinden op wraak, en hebben zich verenigd om zo héél Europa naar de kloten te helpen!!
  Zij hebben zo’n hekel aan de eigen bevolking in héél Europa, dat ze een plan hebben bedacht.
  Ze willen de autochtonen vervangen door allochtonen, en men noemt dit: omvolking!!
  U weet nu waarom het puur slecht gaat in héél Europa, en het word met de week slechter en slechter!!
  Stem ze weg!!!
  Doe wat!!

  Like

 5. Jan zegt:

  Zatlap Juncker zette in april bijna Jeannette Kagame in de fik

  6e aline: ‘die enkel in zijn uiterlijk gedesinteresseerd was?’

  Like

 6. Jan zegt:

  Waanzin aan de overkant van Het Kanaal

  De zwijnenstal die socialisten van landen maken

  Like

 7. Piet Snot zegt:

  Ik had ‘m ook gisteren binnen gekregen, mijn stembiljet.
  Met envelop en al is deze verdwenen in mijn papier versnipperaar.
  Ik doe niet meer mee met deze EU poppenkast, maar dat had ik ze ook al een keer duidelijk gemaakt in 2005.

  Like

 8. Lucky zegt:

  Iets anders, maar interessant

  Like

 9. wauso zegt:

  Het lijkt wel of ‘de boze oude man’ de mainstream media klakkeloos overneemt m.b.t. de DDR. Wist ‘de boze oude man’ dan niet dat veel ‘DDR burgers’ weer terug zouden willen naar het oude systeem. Een systeem voor hun van zekerheid (U moet hier niet Uw gedachtegang toepassen of die van onze regenten/media).
  Mijn stelling is: Ik pak een bedelaar van de straat af en die heeft nog meer capaciteiten als Juncker en Timmermans bij elkaar. Van die eerste weet ik het niet maar wel van die twee laatsten, die zijn nl. achterlijk.
  Waar Juncker, Merkel en Timmermans wel goed in zijn is het ‘politieke spel’ ! Het zijn de grootste hoeren van het firmament. En dat is nu juist wat het volk wil. Beter een goede hoer dan een deskundig persoon. Emotie (Timmerfrans) loont. Dit is het ‘spel’ zo moet je het spelen en zij zijn de besten !
  En als het Volk zo dom is om dit niet te doorzien en er telkens weer intrapt als men weer met leuzen en beloften komt wat moet ik dan van dit Volk vinden ! Dit Volk faciliteert zijn eigen ondergang en daar kiezen ze voor !!!

  Like

 10. Dijkstra zegt:

  Angela Merkel werd al bondskanselier in 2005, toen het VK nog geregeerd werd door de fantast Tony Blair, vervolgens de zwakkeling Gordon Brown en tenslotte Cameron. Ten opzichte van dit soort mensen was het wel heel makkelijk om zich te profileren.

  Like

 11. Yvonne zegt:

  ik moet door omstandigheden een ID of paspoort nemen verplicht door de gemeente, ik reis nooit en mijn rijbewijs vinden ze geen geldig legitimatie bewijs dus nu moet ik bijna € 72,00 uitgeven omdat die pennelikkers van de gemeente dat eisen
  Ik neem een paspoort want als het in Europa helemaal fout loopt kan ik hopelijk als dat nog mogelijk is er vandoor
  Die regels en verplichtingen ben ik zo spuugzat

  Like

  • Piet Snot zegt:

   Wij schijnen trouwens het enige land te zijn waar je moet betalen voor een ID bewijs.
   Dit hoort gratis te wezen, daar betaal je belasting voor.
   En dat een rijbewijs ook veel geld kost, is geen vergelijking.
   Ik kan kiezen om een rijbewijs te hebben, niet voor een ID kaart, die is verplicht.

   Like

 12. Lucky zegt:

  https://www.dagelijksestandaard.nl/2019/05/maurice-de-hond-door-bekendheid-frans-timmermans-kans-op-linkse-overwinning-europese-verkiezingen/

  Maurice de Hond: ‘door bekendheid Frans Timmermans kans op LINKSE OVERWINNING Europese verkiezingen’

  Like

 13. Aegolius cs zegt:

  De voetbal uitslag tussen mieren en olifanten waarvan ‘n mier iedere keer onder zo’n poot werd getrapt en hij zich verontschuldigde tegen de olifant: “Had me ook kunnen gebeuren” hebben de mieren uiteindelijk de wedstrijd gewonnen bij EU beslissing.

  Luxemburg bij monde Juncker en dat moet je hem toch nageven: Mier Luxemburg über Europa!

  Like

 14. Jules Vismale zegt:

  Er is zelfs een bepaalde exotische plant die zich precies gedraagt als de EU-politici en de moslimextremisten en dat is de reuzenberenklauw! Deze plant komt oorspronkelijk uit de Kaukasus en werd heier ingevoerd omdat hij prachtige bloemen heeft maar later bleek dat hij een giftig sap uitscheidt dat bij talloze mensen en dieren brandwonden, huidirritatie en zelfs blindheid kan veroorzaken! Hier volgt een uitgebreidere uitleg over deze gevaarlijke exoot:

  De reuzenberenklauw, een zeer irritante indringer

  Invasieve niet-inheemse planten, zoals de reuzenberenklauw zijn steeds vaker de oorzaak van bezorgdheid. Ze leiden tot de afname van inheemse biodiversiteit en verdringen inheemse planten. Bovendien kunnen ze aanzienlijke economische schade aanrichten en betekenen ze soms een gevaar voor de gezondheid.
  Bij de Nationale Plantentuin van België kan je een gratis brochure bekomen met richtlijnen voor de bestrijding en controle van deze invasieve plant.

  Reuzenparaplus

  De reuzenberenklauw (Heracleum mantegazzianum) is een erg mooie plant uit de familie van de schermbloemigen (Apiaceae), waar ook selderie of peterselie toebehoort. De gigantische bloemschermen met tot 80 000 witte bloempjes per plant zijn erg spectaculair.
  Dat is ook de reden waarom de plant in de 19e eeuw vanuit de Kaukasus (daar hebben ook radicale moslims gewoond!) de Europese tuinen veroverde. Menig plantenliefhebber wilde toen een exemplaar hebben van deze spectaculaire kruidachtige plant met bladeren tot 3 m lang en bloemstengels tot 5 m hoog.

  En toen ging het gigantisch mis

  De reuzenberenklauw bleek later een wolf in schaapskleren (net als de vogelkers, de waterhyacint,
  de watercrassula, de Japanse duizendknoop enz.) en hij vermeerdert zich bijzonder snel; het grote aantal bloempjes per plant levert bijna evenveel kiemkrachtige zaadjes op die makkelijk verspreid worden via waterwegen, het verkeer of door onachtzame tuiniers.
  In Centraal-Europa (gelijk aan de “asielzoekers, vluchtelingen en moslims”) ontstond toen een heuse plaag van deze invasieve planten. In ons land was de plant al langer aanwezig maar de echte problemen begonnen zo’n 20 jaar geleden toen de plant vanuit Brussel tegen een hels tempo heel ons land veroverde.
  Vandaag kan je ze vrijwel overal vinden van de kust tot in de Voerstreek en ook in Wallonië is de reuzenberenklauw aan een opmars bezig. Als je met de trein of via de autosnelweg reist, kan je er niet meer naast kijken!

  Indringer

  Het invasieve karakter van deze plantensoort is zeer uitgesproken. Ze neemt op korte tijd de groeiplaatsen in van de inheemse flora die ze letterlijk overschaduwt en het licht ontneemt met haar reusachtige bladeren.
  Ze ontkiemt in de lente voor de inheemse vegetatie verschijnt, ze kan de bloei uitstellen tot het meest gunstige moment, de vruchtbaarheid is enorm en er zijn nauwelijks natuurlijke belagers (net als de meeste radicale moslims!). Onze streekeigen plantengroei moet de strijd aangaan met ongelijke wapens.

  Een zeer gevaarlijke plant

  Afgezien van de ecologische problemen, houdt de reuzenberenklauw ook een gevaar in voor de volksgezondheid. De plant scheidt een helder sap af dat stoffen bevat die door zonlicht geactiveerd worden. Wanneer er contact is met de huid, soms gewoon al door een blad aan te raken, ontstaan brandwonden.
  De belangrijkste risicogroep zijn tuiniers die wieden zonder handschoenen maar ook kinderen lopen gevaar wanneer ze de holle stengels als fluitje of verrekijker gebruiken. Het contact met de plant is volkomen pijnloos, de meeste slachtoffers blijven rustig in de zon omdat de brandwonden pas optreden na een kwartier tot twee uur. Daar waar de brandwonden waren, blijft de huid gedurende jaren overgevoelig voor UV-stralen.

  Bestrijden

  Voor het bestrijden van de plant geldt de gouden regel: ‘beter voorkomen dan genezen’. Zaai of plant geen reuzenberenklauw in uw tuin en wees waakzaam dat u, al dan niet bewust, geen zaden transporteert. Het bestrijden zelf gebeurt door de wortel met een spade door te steken, zo’n 10 cm onder de grond en de plant af te voeren.
  Draag hierbij steeds handschoenen! De plant zal wellicht hergroeien maar telkens meer verzwakt en na enkele herhalingen er de brui aan geven. Het afsnijden van de bloeistengels om namelijk zaadvorming te voorkomen kan ook maar is minder doeltreffend en dient ook op het juiste ogenblik te gebeuren, zo niet komt er een nieuwe bloeistengel tevoorschijn.
  Herbicides als glyfosaat en triclopyr zijn uiteraard ook doeltreffend maar hierbij dienen we toch te waarschuwen dat het beleid erop gericht is pesticidegebruik te verminderen om de kwaliteit van het grondwater te beschermen.

  Gelukkig zijn er al in Nederland een aantal dieren die de reuzenberenklauw, de vogelkers, de waterhyacint, de watercrassula en de Japanse duizendknoop bestrijden (gelijk aan Wilders e.a. doen met de islam) in de vorm van wisenten, Schotse hooglanders, Limousin runderen, gallowayrunderen, konikpaarden, schapen etc.daar zij deze exoten hier massaal opeten of vertrappen!
  En hopelijk vertrappen ze de linkse EU-politici en de moslimextremisten erbij, overigens zonder deze daarna op te eten omdat zij te walgelijk smaken!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s