Activisten plaatsen busborden bij haltes lijn 73: ‘Hand in hand terug naar eigen land’

Screenshot_128

(Door: Marten Nauta)

‘Onbekende’ activisten hebben zondag borden neergehangen bij bushaltes langs de route van buslijn 73 tussen Ter Apel en Emmen. Op de borden staan de teksten ‘hand in hand naar eigen land’ en ‘alleen vertrek’. De fictieve bus zou volgens de borden onder andere naar Marrakesh en Bagdad rijden. Vluchtelingen en asielzoekers maken gebruik van bus 73 om van en naar het asielzoekerscentrum in Ter Apel te komen. 

Dagblad van het Noorden

De foto’s werden geplaatst op Facebook, door de nationalistische actiegroep Voorpost. Het logo van de actiegroep staat afgebeeld op de borden. Voorpost was niet bereikbaar voor commentaar.

Politie stelt onderzoek in

De politie laat weten onderzoek in te stellen naar wie de borden heeft opgehangen. ‘Daarbij gaan we onder andere camerabeelden bekijken’, zegt een woordvoerder. Of het ophangen van de borden strafbaar is, laat de politie aan het Openbaar Ministerie.

Reacties gemeenten

De gemeente Westerwolde laat weten zondagavond ongeveer tien borden te hebben verwijderd. Ook de borden die in de gemeente Emmen hingen zijn inmiddels weggehaald.

Reactie Qbuzz

Busvervoerder Qbuzz laat weten de inhoud van de borden weerzinwekkend te vinden. ‘We worden door de burgemeesters en de politie op de hoogte gehouden van de voortgang, maar zijn inhoudelijk niet betrokken. De borden zijn absoluut niet van ons, we distantiëren ons er volledig van’, laat een woordvoerder weten.

Bron:
www.rtvnoord.nl
(h/t H.P.)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Eurabië, gezond realisme, Illegalen, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, Islamofilie, Multiculti, Nationalisme, Patriottisme, political correctness, Verzet, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

33 reacties op Activisten plaatsen busborden bij haltes lijn 73: ‘Hand in hand terug naar eigen land’

 1. Rensk. zegt:

  Dat dat soort dingen gebeuren komt doordat de overheid het af laat weten. Maar dat geven ze uiteraard niet toe. Het enige wat eruit komt is: dit is onaanvaardbaar. Wat onaanvaardbaar is, is dat de Overheid het af laat weten. Ze hebben geen idee hoe ze dit aan moeten pakken.Dus waarom zitten ze daar op kosten van de burger als ze niks kunnen??????????? Geen visie geen ideeen geen vervelende beslissingen durven nemen. Ze kunnen gewoonweg niks. Ja een gratis bus is het enige wat die idioten verzinnen kunnen. Luie domme donders.

  Geliked door 7 people

  • I.K. Bennurklaarmee zegt:

   *Liked*!

   Geliked door 1 persoon

  • M. zegt:

   Precies zonder hun eigen smerige beleid had er geen Geert nodig geweest en hoeven mensen niet voor zichzelf op te komen als ze verneukt worden door hun eigen volksvertegenwoordigers.
   Dat hebben we eerder al gezien het volk wat boos word omdat ze compleet genegeerd worden krijgt nog schuld ook dat ze boos worden.
   Wat moet een volk dat genegeerd word anders?
   Dan is het ineens een schande en zijn ze weer geschokt van wat ze zelf teweeg brengen bij het volk door ze compleet te negeren terwijl hun leven om zeep geholpen word.
   Waar ze ook nog eens voor mogen betalen en vooral niet hun ongenoegen over mogen uiten.
   Weg met die idioten. Misselijkmakend die lui.
   Net zo misselijkmakend als die lui die er aan meewerken.

   Like

 2. Republikein zegt:

  Kwiebus is van Bea.

  Like

 3. Henk der Niederlánder zegt:

  Het zal tegenwoordig wel op deze manier moeten want wil je een protest houden en je krijgt vergunning word je achter hekken geplaatst.
  De NSB in optima forma.
  Via TPook

  https://tpook.nl/2019/05/06/pegida-mag-gebruik-maken-van-demonstratierecht-maar-wel-achter-hekken-met-zeil-zodat-niemand-het-ziet/?utm_source=tpo&utm_medium=rsswidget&utm_campaign=artikelkop

  Geliked door 2 people

 4. Peter zegt:

  Hoe ze vlak voor de EU verkiezingen, het probleem asielzoekers onder de mat vegen ,en alles op klimaatbeheer gooien is om te kotsen.

  Geliked door 2 people

 5. Lucky zegt:

  Dít is weerzinwekkend…..gefilmd vanuit een bus in Keulen

  Geliked door 1 persoon

 6. Steven zegt:

  Het was natuurlijk weer te verwachten… nu zijn het autochtonen die alleen bordjes ophangen, niemand iets doen, maar nu zijn de camerabeelden NIET ineens verdwenen of werkte de camera op dat moment even niet.
  Nu zetten ze er een heel recherche-team op.. want dit soort dingen is een ZWAAR misdrijf en moet uitgebannen worden. De stekende asieleiser vegen ze liever onder het tapijt en als het even kan uit de media!

  Geliked door 2 people

  • Republikein zegt:

   Veel hier afgedankte bussen rijden in Zuid _ en Midden-Amerika alsmede Afrika met eindpunt een plaats in Nederland, we noemen dat soms helderziendheid en heeft niks te maken met IQ of intelligentie, soort voortschrijdend inzicht.😇

   Like

  • Blaffertje zegt:

   Precies.
   Hier maken ze een heel rechercheteam voor vrij.
   Maar voor zo’n buschauffeur die door dat tuig word bedreigd, geïntimideerd of mishandeld daar kunnen ze nog niet één agent voor vrij maken.
   Maar ja dat moeten wij natuurlijk begrijpen want die buschauffeur is geen zielige apotheker uit Aleppo, maar een hardwerkende Nederlander die krom ligt zodat zo’n lui stuk vreten, zo’n stuk addergebroed, met zijn luie reet niks hoeft uit te vreten en allerlei andere douceurtjes kan krijgen waar wij werkenden krom voor moeten liggen.

   Like

 7. ruud beijer zegt:

  Qbuzz?Dat is dat bedrijf wat fraude had gepleegd bij de aanbesteding. Laat de chauffeurs maar in elkaar geslagen worden hoor want die borden zijn toch zo discriminerend. Vuile huichelaars.

  Geliked door 1 persoon

  • Tijl Uylenspiegel zegt:

   Qbuzz? Dat is dat bedrijf dat opgericht werd door de voormalige directeur van Connexxion Nederland.
   Hoe die ineens aan zoveel geld kwam ? Dat weet niemand.
   Bijzonder was wel dat ze in eerste instantie rond de regio Rotterdam reden, daarmee streeklijnen van Connexxion overnamen en dat ze puur toevallig (?) precies dezelfde bussen hadden als de RET en ook nog eens in nagenoeg dezelfde kleuren.
   Dat hele zaakje stonk een uur in de wind. (en doet dat nog steeds)

   Like

 8. Rapunzel zegt:

  Dat Dagblad van het Noorden is ook bagger zeg! En van die Marten Nauta die dit stuk schreef kun je ook alleen hopen dat zo’n slapzak zich nooit zal voortplanten.
  Ten eerste zijn het geen vluchtelingen of asielzoekers in Ter Apel maar veilige landiërs die hier niks te zoeken te hebben en ook niet in aanmerking komen voor een verblijfsvergunning.
  Ten tweeds gebruiken ze de bus niet om van Ter Apel naar Ter Apel te komen zoals gesuggereerd, ze karren daarmee naar Emmen en terug omdat er in Emmen meer Nederlanders rondscharrelen die ze van hun portemonnee kunnen afhelpen plus heb je daar winkels waar ze nog niet wereldberoemd zijn vanwege winkeldiefstal zoals in Ter Apel al wel bekend is.
  Dit tuig moet vroeg of laat uitgezet worden en de boven ons gestelden doen het liever laat.
  Dat is alles.

  Geliked door 4 people

  • J. C. Th. Köhler zegt:

   “Dit tuig moet vroeg of laat uitgezet worden en de boven ons gestelden doen het liever laat.”

   En van uitstel komt afstel. Dan zijn al die veiligelandiërs zó ingeburgerd dat het zielig wordt om ze uit te zetten en er een generaal pardon komt. Vervolgens krijgen ze het recht op gezinshereniging. Die vrouwen, die ze dan over mogen laten komen, hebben allemaal een moeder. Die mag dan ook komen. En die moeders hebben allemaal een vaste vriend of partner. Die mag dan natuurlijk ook komen. Die vaste vrienden of partners hebben allemaal kinderen uit een vorige relatie of huwelijk. En die mogen natuurlijk… enzovoorts en zo verder.
   Dus de club veiligelandiërs die géén verblijfsrecht hadden, wordt omgevormd in statushouders en wordt ook exponentiëel vermenigvuldigd.
   Waar moeten we naartoe? Geert, helluuuuuuup!

   j.c.th.kohler@ziggo.nl

   Like

 9. Henk der Niederlánder zegt:

  Kun je chauffeur niet kwalijk nemen @ Ruud
  Deze mensen maken geen Firma.
  De chauffeurs kunnen alleen maar hun werk proberen te doen, maar zijn wel het slachtoffer

  Geliked door 1 persoon

 10. I.K. Bennurklaarmee zegt:

  Het eindpunt is 666? Dan zijn ze weer terug bij pappa.

  Geliked door 2 people

 11. Peter zegt:

  Activisten plaatsen busborden bij haltes lijn 73: ‘Hand in hand terug naar eigen land’

  weerzinwekkend ???
  Bedoelt men de overlastgevers ??

  Like

 12. kampersrene zegt:

  ‘Hand in hand terug naar eigen land’….sedert wanneer is goede raad strafbaar ?

  Geliked door 2 people

 13. Blaffertje zegt:

  Ze mogen van mij dat wat op het bord staat gaan handhaven.
  Ik vind het geweldig.
  Enkele reis Marrakesh of Bagdad.
  Super.

  Like

 14. Ruud zegt:

  Als je in dit pokkenland ergens VOOR mag zijn mag je uiteraard ook ergens TEGEN zijn. Ziedaar!
  Geweldig idee; niets mis mee en 100% duidelijk zonder krenkend te zijn!

  Like

 15. Henk der Niederlánder zegt:

  En dan in Overloon Noord Brabant.

  ‘Schaf een goede hond aan’, adviseert gemeente nadat inwoners klagen over asielzoekers/

  OVERLOON – Als het aan een deel van de inwoners van Overloon ligt, neemt de gemeente Boxmeer actie om overlast van asielzoekers tegen te gaan. In een brief hebben 44 inwoners hierop aangedrongen bij het gemeentebestuur. Er zou de laatste maanden veel ingebroken worden. Ook hebben inwoners last van insluipers en van asielzoekers die door de ramen naar binnen kijken. Burgemeester Karel van Soest zou de groep asielzoekers het liefst meteen het land uit willen zetten, maar dat gaat niet vanwege procedures die gevolgd moeten worden.

  De meeste briefschrijvers wonen in het buitengebied van Overloon, onder meer aan de Rondweg. Asielzoekers die van het azc naar het nabijgelegen treinstation Vierlingsbeek lopen, komen daar langs.
  De mensen die de brief hebben getekend, willen alleen anoniem reageren. “Er stond een keer iemand in mijn slaapkamer, er waren dingen kapot. Maar het belangrijkste is dat mijn gevoel van veiligheid is weggenomen”, vertelt een vrouw.

  Er zijn bij de buurtbewoners onder meer fietsen, een skelter en een telefoon weggehaald, bij anderen zijn spullen vernield. De politie bevestigt dat er veel incidenten zijn geweest. “We herkennen het beeld dat een deel van de asielzoekers voor de nodige overlast zorgt in het dorp” aldus een politie woordvoerder. Politie, gemeente en het Centraal Orgaan opvang Asielzoekers (COA) hebben ook overleg gehad met de omwonenden.

  Ondertussen is in Den Haag felle tegenstand voor het versneld uitzetten van kansloze asielparasieten.
  En de burger mag de vruchten plukken van de multicult smeerlapperij.

  Overheden nemen geen verantwoordelijkheid maar raden de mensen aan om hogere hekken te zetten camera’s te plaatsen en honden aan te schaffen.
  Hoe gek wil je het hebben in deze bananen republiek.

  https://www.omroepbrabant.nl/nieuws/2993811/Schaf-een-goede-hond-aan-adviseert-gemeente-nadat-inwoners-klagen-over-asielzoekers

  Geliked door 2 people

  • rottenpikwick zegt:

   Het TUIG die ons dit allemaal aandoet, is nóg erger dan het tuig in dit artikel!! Voor Het Gerecht slepen dat volk! Ze hebben ons beroofd van onze vrijheid én onze centen om de zgn. VERRIJKING te faciliteren! TUIG!

   Like

  • ruud beijer zegt:

   Die mensen stemmen vast niet op de PVV.
   Dan heb ik geen medelijden en ik hoop dat het nog veel erger wordt voor de huichelaars en wegkijkers daar.

   Like

 16. rottenpikwick zegt:

  BINGO! Het is een EXTREEM-RECHTSE groepering en de pliesie is heel boos en gaat er werk van maken. En de groningers zijn zelf ook al boos, heel Groningen is boos!
  https://www.gic.nl/nieuws/extreemrechtse-actiegroep-hangt-informatieborden-langs-busroute-ter-apel-emmen?utm_campaign=07-05-2019&utm_medium=email&utm_source=iMailingtool

  Geliked door 2 people

  • Heniusz zegt:

   Had ook niets anders verwacht, het is natuurlijk niet alleen Nederland, maar ook nog eens (oud communistisch) Groningen. Bovendien ben je in dit land al heel snel “extreem rechts”, zeker als je een afwijkende mening hebt over kansloos importvolk. Overlast, diefstal, bedreiging… Niets om je boos over te maken, maar zo’n, in mijn ogen, ludiek bordje… Helemaal boos, dat kan natuurlijk niet. Welkom in het gesticht dat Nederland heet.

   Like

  • ruud beijer zegt:

   De Groningers zijn hele domme mensen die op het cda stemmen. Eigen schuld voor de huichelaars en wegkijkers in Groningen. Ook voor hen hoop ik dat het nog veel erger wordt. Niet PVV stemnen dan verder oprotten.

   Like

 17. Heniusz zegt:

  Quote: “Busvervoerder Qbuzz laat weten de inhoud van de borden weerzinwekkend te vinden.” Leuk om te weten als je bij dat flutbedrijf zou werken wat jouw werkgever vindt van jouw dagelijkse werkomgeving. Duidelijk waar de prioriteiten liggen, dat dan weer wel. Persoonlijk vind ik die borden vooral ludiek, bovendien gericht tegen juist diegenen die hier volstrekt kansloos zijn en slechts problemen en overlast veroorzaken, waar onder andere ook de buschauffeurs mee te maken hebben. Mag ik ook wat vinden? Zeker wel: De reactie van Qbuzz is beneden NAP en op zich weerzinwekkend. Daarover gesproken: Ook weerzinwekkend, bespugen, bedreigen en algemeen overlast veroorzakend parasietenvolk.

  Like

  • Tijl Uylenspiegel zegt:

   Wel goed om te beseffen dat de chauffeurs in dienst bij wat u noemt ‘dat flutbedrijf’ daar vaak zelf niet vrijwillig voor gekozen hebben, als een concessie overgaat op een andere houder dan is die verplicht het personeel over te nemen van de verliezende partij. In dit geval is dat Connexxion.
   En wat werkgevers binnen het openbaar vervoer nog op hebben met hun vroeger hoog gewaardeerde personeel dat moet een ieder onderhand wel duidelijk zijn.

   Like

   • Heniusz zegt:

    Dat is mij bekend, daar hebben die chauffeurs ook totaal geen stem in en werk is ook alleen maar werk. Heb het dan ook zeker niet over de chauffeurs die wel de bagger in de vorm van overlast over zich heen krijgen en daar, ook door hun baas, volstrekt mee in de steek worden gelaten.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s