“BEVRIJDING?“

Screenshot_123

(Door: “Peter Selie”)

Hoe  kan het zijn dat wij Nederlanders het zo ver hebben laten komen als waar we nu zijn?

EERST iets vooraf: Nederland is geen asielland, maar het is met instemming van de politiek door de islam bezet. Wij, de belastingbetaler, betalen zijn riante verblijf. Zo ruim dat die “achtergestelden” vorig jaar meer dan € 2 miljard vanuit Duitsland naar hun thuislanden hebben gestuurd. Islamitische landen kennen per definitie  geen vluchtelingen.

Echte vluchtelingen sturen we terug, de marteldood tegemoet!

De Jezidi’s, die we vorige week naar hun opvangtent terugstuurden, zijn overigens niet de enigen. Meldt hier zich een christen voor asiel, dan komt die, als hij/zij geluk heeft, in de procedure terecht en wordt daar geweigerd. Het zoveelste bewijs daarvoor is de recente terugzending van Jezidi’s naar het  gevaarlijk Noord-Irak.

Bevrijding vieren in een land vol vijanden? Te absurd om over te praten. Maar de massa houdt nu eenmaal van sprookjes en politieke leugens. Voor mij in elk geval geen bevrijding! Want wilt u de vaak gehoorde uitlating dat de verhalen moet worden doorgegeven, terwijl de overheid  de schoolboeken vervalst!?

We hebben ons jaren laten belazeren door nep-politici, die ons steeds beloofden dat na het bitter-  het zoet zou komen. Geloofde u het? Het gehoor stelde zich daarmee tevreden. Zie vandaag de dag wat er van al die beloften bewaarheid is. Maar politici kun je per definitie niet geloven. Politici die de waarheid spreken komen onder een spervuur van politiek correcte leugens te liggen en worden  door een cordon sanitaire getroffen en zo in feite ongevaarlijk gemaakt!

De EU, een kliek op macht en geld beluste psychopaten, heeft de macht overgenomen. De wet en de grondwet negerend hebben ze hun slag geslagen. En wij hebben niet ingegrepen!!! Frans Timmermans en het sujet Verhofstadt en de schreeuwer M. Schulz zijn modelvoorbeelden. Ze gaan tekeer met opgeblazen koppen, zoals we dat kennen van Adolf. Want zij hebben grote belangen te verdedigen; niet voor de kiezer, de burger, U en ik dus. Maar hun eigen portemonnee en hun  wankele “STATUS”

Waarom je dat 50 jaar geleden al aan kon zien komen?

Toen werden ze nog gastarbeiders genoemd, maar in feite een bezettingsmacht van Allah, waarvan het grootste aantal rechtstreeks via door ons, die verachte christenhonden, opgebrachte  sociale kassen werden onderhouden en er riant van leefden, de goeden niet te na gesproken.  En als ze nog niet zijn overleden, leven nu velen nog van die uitkeringen. Dat noemde men multiculturele verrijking! Wat het nog meer betekent, leren we van wat er allemaal is gebeurd in Sri Lanka en Frankrijk. Ja, ook de Notre Dame! De overheid, altijd langzaam als een slak, had nu binnen een half uur al een ‘antwoord’!!!

Na enkele jaren mochten ze hun hele gezin+ laten overkomen. Daarna werden ze van een Nederlands, respectievelijk Duits of Belgisch  paspoort voorzien en konden ze gaan stemmen. Dat was natuurlijk een flinke aanwinst voor de linksen, ook al wist je van tevoren dat ze vroeger of later  zelf wilden deelnemen en zelfs helemaal de regering overnemen, dat is immers hun geheime missie. Dat is in  Washington – NWO – via Brussel bekokstoofd. Heeft u  zich nooit afgevraagd waarom die Amerikanen zich zo intens bezighouden met Europa??

Hersenspoeling

Er waren meer dingen die opvielen; zoals dat het Nederlands Volkslied niet meer op scholen gezongen “mocht” worden. Voor zover ik weet, werd dit nergens uitgevaardigd, maar onderwijzers waren en zijn nog steeds praktisch allemaal links en zij begrepen en masse dat vaderlandsliefde niet in de nieuwe politieke cultuur paste die men bezig was te realiseren! Dat gold eveneens  voor andere Nederlandstalige kinderliedjes! Ik herinner mij nog dat Willem Duys in een van zijn uitzendingen, de reden weet ik niet meer, het Wilhelmus aanhief. Nou, maandenlang raakte men er niet over uitgesproken!! Wat is die man bespot zeg! En hij zat niet eens in de politiek!

Uiteindelijk zijn we aangekomen waar het allemaal om gaat; de “omvolking” zonder gaskamers, maar met…….. machetes en dergelijk speelgoed. Waarmee de joodse droom van o.a. Coudenhove-Kalergi en overgenomen en gefinancierd door het Amerikaans zionistisch  grootkapitaal  gerealiseerd wordt. En voordat u nu denkt dat ik iets tegen Joden heb, vergist  u zich. Ik sta pal achter Israël, maar met pijpenkrulletjes, of hoe ze ook gemaskeerd zijn, heb ik niets op. Die haten ons nog meer dan de islam. Georges Soros is – zeer waarschijnlijk- hun bemiddelaar om hier christenhaters/destructieve clubs te financieren.

Discriminatie

Nergens wordt er zo gehamerd op discriminatie als hier, maar zelf zijn ze veel erger. Daar zullen vooral de Nederlandse blanke mannen last van krijgen, want men zet liever vier “cultuurverrijkers”  dan één blanke op een, liefst vertrouwelijke, plaats  bij de politie of geheime dienst, zoals we al hebben kunnen ondervinden. Hierin is de EU inmiddels de DDR van Stasi-kameraad Merkel, op weg naar een soort Noord- Korea, voorbijgestreefd.

Een paar voorbeelden:

Intussen kunnen veel Europese burgers de huren niet meer betalen, doordat een of beide partners werkeloos zijn geworden, Maar dat zal het leger van Allah niet overkomen, want dat betalen wij allemaal. Zelfs de mensen die op straat leven betalen de hoogste prijs door hen hun uitkering te onthouden( ze hebben immers geen vast woonadres)! Daar is geen geld voor! (ALLE MENSEN  ZIJN GELIJK, BEHALVE SOMMIGEN DIE MEER GELIJK ZIJN DAN ANDEREN)

Als er geen ruimte is, dan worden ze in hotels ondergebracht. Zo betaalt Keulen  voor “verrijkers”  meer dan € 70.000,- per jaar voor huur! Is dat discriminatie of niet? Bejaarden die Duitsland na WO II mee hebben opgebouwd,  worden op straat gezet en kunnen in de vuilnisbakken hun kostje zien op te doen.

En zo kom je tientallen gevallen tegen in zowel Nederland als Duitsland. In Nederland  is er voor jonge mensen geen betaalbaar huis beschikbaar, want buitenlanders hebben meer recht! Dus zijn gedwongen bij hun ouders te blijven wonen, dan kunnen ze het ook niet in hun hoofd halen om aan gezinsuitbreiding te denken, dat werkt allemaal mee dat er zo weinig mogelijk blanken worden geboren. Zo werkt de “Brusselse democratie.”

We leven in een satanische wereld. Een maand nog en dan kunnen  we weer naar de stembus voor het monsterlijke, ons van vrijheid en welvaart beroofde satanische monster, de EU. Het mag duidelijk zijn dat dit de allerlaatste gelegenheid is om te redden wat er te redden valt. Over vijf jaar is alles dichtgespijkerd door de gewetenloze Juncker & Co. en straks waarschijnlijk Rutte, die als gewetenloze boef de bende gaat overnemen.

Mensen, benut deze laatste kans en stem op Wilders. Alleen al om de reden dat hij 13 jaar een gevangene is van het verwerpelijke systeem, permanent bedreigd wordt door demonen zoals we met Pasen gezien hebben in Sri Lanka en Parijs. Bij de EU houdt men niet van de waarheid en daarom wordt hij (Wilders) ook vervolgd door onze ‘objectieve en partijloze’ rechters.

 De EU heeft 3 legers, maar wil daarnaast  nog een vierde

 1. Nationaal leger – in Nederland is ons leger permanent  in het buitenland en bij problemen in eigen land moet het volk  het maar uitzoeken.
 2. NAVO +  nog een vierde EUropees leger om Rusland in opdracht van Amerikanen te sarren, meer bepaald door diegene die “al voor hij iets had gedaan de Nobelprijs voor de Vrede kreeg: Obama.
 3. EUrogendfor – om bijv. op de protesterende bevolking in te rammen, zoals gebeurt  met de Gele Hesjes, die verminkt en zelfs gedood worden.
 4. Europees leger – om de heersers van de EU te beschermen bij hun vlucht bijv.

Ja, ik ben pessimistisch gestemd en er van overtuigd dat het vele miljoenen mensenlevens zal kosten. Maar desondanks zullen wij blanken uiteindelijk overleven! Val niet in slaap!!

Heer, verlos ons van het kwaad!

Door:
Peter Selie”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

28 reacties op “BEVRIJDING?“

 1. Schwarz zegt:

  We staan aan de vooravond van een gigantische onrust binnen Europa, veroorzaakt door de links georiënteerde partijen, van weg met ons, u kent ze inmiddels wel.
  We zien het aankomen en nog steken de Gutmenschen de kop in het zand.
  Maar we zullen het zien, dit blijft nooit goed gaan.
  De witten worden verdreven door anders gelovigen uit andere werelddelen, met medewerking van de witte linkse verraders.
  We gaan het allemaal meemaken.
  Lees Nostradamus.

  Geliked door 3 people

  • ronjaspers zegt:

   Schwarz.Het extreem linkse nageboorte (ze zijn geestelijk gestoord,onderzocht door psychologen) worden gebruikt door de satanische elite voor een new world order.90 % van de wereldbevolking moet uitgemoord worden,de overige 10 % zal als slaaf dienen voor de satanische elite.Moslims worden binnengehaald om ons af te slachten maar als ze klaar zijn zullen de moslims ook opgeruimd worden.

   Like

 2. Rensk. zegt:

  Timmervarken heeft weer een nieuwe leuze: ¨mensen¨ roept ie ¨onverschilligheid gaat ons kapot maken¨ Timmervarken: ik ¨wil ik wil ik wil nu direct de eerste plek en dus voorzitter van de EU¨. Ik neem geen genoegen met wat anders. Ik wil ik wil ik wil. En verder: we kunnen niet zonder de EU. Tja EU heeft al zoveel veiligheid gebracht. Overbevolking in Europa. Dat is de uitkomst van de EU.
  Jesus wat een rare dikke vette vent is het toch. Gevaarlijke vent ook als het erop aan komt.
  Kaartenhuis EU zal klappen. Maar wanneer en op wat voor een manier dat is nog niet duidelijk.

  Geliked door 3 people

 3. Statler & Waldorf zegt:

  Goed verhaal maar dan:

  “Heer, verlos ons van het kwaad!”

  Helaas, één ieder die zijn/haar bestaan op aarde ophangt aan welk geloof dan ook is voor mij af.

  Like

 4. rottenpikwick zegt:

  Tuurlijk stem ik op Wilders! Maar dat de Blanken uiteindelijk zullen overwinnen, dat heb ik al lang van mij afgezet! Niet omdat ik pessimisties ben, maar realisties. Overal ter wereld neemt het blanke ras in aantallen af en mixed zich met “anderen”. De Blanken gaan ten onder aan hun zgn. Hoogconjuctuur, hun ‘dit-gaat nooit-voorbij-Bubble’ en zijn te dom om op z’n mohammedaans te poepen! Zo’n volk verdient het om bezet te worden / zijn door Aasgieren en uiteindelijk ten onder te gaan! Lang leve Geert Wilders en zijn PVV!

  Geliked door 4 people

 5. ruud beijer zegt:

  Ook hier wordt weer een belangrijk punt over het hoofd gezien. Namelijk het gehuichel van veel Nederlanders met de islam. Ook uw familie vrienden kenissen collegae verraden ons land. Niet alleen uw familie hoor in mijn schoonfamilie zitten ook veel wegkijkers en huichelaars .Zolang zij nog in de meerderheid zijn gaat ons land volledig naar de klote
  Het toekomstperspectief voor onze kinderen en kleinkinderen is zwart. Zij zullen in de toekomst moeten buigen voor de islam. Wij kunnen het alleen maar al die wegkijkers kwalijk nemen. Nederland is verloren voor mijn kinderen en kleinkinderen.

  Geliked door 5 people

  • mahoog zegt:

   Ik zit ver van jullie ellende hier in Brasil,en mijn zonen en neef zeggen al jaren dat ik het niet begrijp,en dus beter niet mee bemoeien.Hier ziet 90% niet wat er gebeurd in Europa,en het interreseerd ze ook geen bal,druk als ze het hebben met op de nieuwe president kankeren, die wat orde op zaken wil stellen.Ja ook moslims hier ,maar dik onder de 5% en ze werken allemaal,anders niks te bikken.Ook 10% negers hier maar cristelijk opgevoed,en òòk ”aan de bak”.Socialistische fratsen, NIET welkom hier.Mart Brasil.

   Geliked door 2 people

 6. rottenpikwick zegt:

  VEEL STERKTE gewenst aan iedereen die HINDER ondervindt van de ramadan!! Hoezo “BEVRIJDING”????????? Massa’s mensen durven na zonsondergang amper meer de deur uit, hebben hun huizen gebarricadeerd, gaan alert op pad. Die door Rutte en zijn Kontelikkers zo bejubelde vrijheid, bestaat al lang niet meer. Is door hem en zijn soortgenoten moedwillig OM ZEEP geholpen!! Pim Fortuyn, Theo van Gogh, Hans Janmaat, opdat wij net vergeten!!

  Geliked door 4 people

  • ronjaspers zegt:

   rottenpikwick.rutte heeft net als de meeste europeese politici niets te vertellen,politici zijn “marionetpoppen” en voeren alleen bevelen uit van de werkelijke machthebbers (schaduwregering) de khazariaanse maffia (rothschilts en de rockerfellers) en de nazi bilderberg groep.

   Like

 7. Mario Schettini zegt:

  de man heeft gelijk echter waarom de schuld aan de Jood/Zionist geven? de heer Selie geeft,
  de schuld van het kwade dat ons geschiedt, in een adem aan zowel de Zionist als aan de Orthodoxe Jood. heer Selie, wie draagt nu de schuld: de Zionist of de Orthodoxe Jood. ofschoon ik het wel in grote lijnen met uw betoog eens ben, doet de geest van uw topic mij denken aan de ‘idealen’ van Duitsland in de jaren 30 van de vorige eeuw. jammer het ontneemt de kracht van dit betoog.

  Geliked door 2 people

  • Peter Selie zegt:

   Dan vergist u zich ik wil niets weten van de Nazi’s Ik heb zelf de oorlog bewust meegemaakt. En er is niets wat me daar in aantrok. Ik werp dat dus ver van mij.

   En dan het soort Joden waar u het voor opneemt.
   Lenin, Trotsky, Marx, Rosa Luxemburg en vele anderen waren o.a. de makers van het meedogenloze Communisme.

   En hoe denken ze over ons, de blanken?
   Citaten over en over Joden
   ” De meeste Joden houden er niet van om het toe te geven, maar onze God is Lucifer – dus ik lieg niet – en wij zijn Zijn uitverkoren volk. Lucifer leeft nog. ‘
   De Jood Harold Wallace Rosenthal in een interview 1976 –
   ” Onze race is de meesterrace. Wij zijn heilige goden op deze planeet. We zijn zo ver verwijderd van de inferieure rassen als van insecten. (…) Andere rassen worden beschouwd als menselijke uitwerpselen. Onze bestemming is om controle te krijgen over de inferieure rassen. Ons aardse koninkrijk zal worden geregeerd door onze leiders met een staf van ijzer.De massa zal onze voeten likken en ons als slaven dienen! ”
   Israëlische premier Menachem Begin in een toespraak tot de Knesset. In: Amnon Kapeliouk, “Begin and the Beasts,” New Statesman, 25 juni 1982

   Verder kan ik u aanraden de artikelen van Michael Mannheimer van eind 2018

   Peter Selie

   Geliked door 1 persoon

   • Mario Schettini zegt:

    ik heb zelf de oorlog aan den lijve ondervonden. eveneens heb ik in een kamp gezeten maar door een wonder – mijn moeder helaas niet – met mijn zus weten te ontsnappen. dat u dit zegt over Lenin, Marx (een Jodenhater) en Rosa ben ik het met u eens. maar he, er zijn appels en rotte appels. wat deze Harold Rosenthal zegt is louter geleuter op hetzelfde niveau wat GL, D66, PvdA wie eigenlijk niet, uitbraakt. u maakt een verschil tussen Joden en blanken? en dat de God der Joden Lucifer zou zijn, dat beschouw ik als de grootste onzin ooit gehoord. ik begrijp – gezien uw reacties op o.a. DDS – dat u ongerust bent (ben ik ook) en ik kan mij in de strekking van uw verhaal vinden. de overige argumenten beschouw ik als non-argument.

    Like

   • ronjaspers zegt:

    Peter Selie.Met die kwaadardige joden bedoel jij denk ik de rotschilds en de rockerfellers en niet te vergeten george soros (dit zijn nepjoden) deze regeren de wereld,ze hebben ong. 80 % van de wereldwijde financien in handen (de banken) dit satanisch volk heet de khazariaanse mafia.

    Like

 8. Steven zegt:

  Als ik zo naar de peilingen kijk die rondgaan, dan gaat het overgrote deel van NL wel akkoord met het beleid van de verarming. De VVD krijgt er zelfs nog een paar procentjes bij, terwijl wilders moet inleveren.
  Ik zou het liefst op de PVV stemmen maar die gaat het niet redden. FvD maakt de grootste kans nog iets te kunnen doen voor Nederland…maar met het schuimbekkende ROOIE volk zal het vast wel weer anders lopen en zal de vernietiging van geheel Europa verder in gang worden gezet.
  Mag hopen dat die Timmerfrans ergens met 180 km/u tegen een boom aan stort.. vies misselijk narcistisch kereltje!!

  Geliked door 4 people

 9. Lucky zegt:

  Multiculti-nachtmerrie
  https://www.xandernieuws.net/algemeen/vluchtelingenwerker-over-moslim-immigratie-zelfs-grootste-voorstanders-zullen-hun-mening-180-graden-moeten-draaien/

  Ze schrijft dat er geen enkele aandacht of zorg is voor de weinige mensen die ècht voor IS zijn weggevlucht –vaak christenen-, maar ‘de grootste schreeuwers en aanstellers’, bijna zonder uitzondering moslims, in werkelijk alles hun zin krijgen.

  Geliked door 2 people

 10. delamontagne zegt:

  ISLAMISERING ? ? ? , ACH T’is HOE JE ‘T BEKIJKT.!
  * * *
  Na “KLACHTEN” van moslim-gekwetsten, heeft de Kunst-Galerie “Saatchi” in London 2 werkjes met doeken afgeplakt.
  De moslimmers waren hevig verontwaardigd, immers de “heilige” teksten van hun Proleet, Mo, waren over naakte mensen heen geschilderd.

  https://pbs.twimg.com/card_img/1124847805107974150/lVZBg9SD?format=jpg&name=600×314

  BRON: [o.a.]
  https://www.thetimes.co.uk/article/gallery-covers-up-art-after-complaints-by-muslim-viewers-wvc87fzlr

  Geliked door 2 people

  • rottenpikwick zegt:

   Moet er niet aan denken dat ik islambuurtjes zou hebben. De kindekes zijn vaak heel luidruchtig en een maand lang ’s nacht herrie en stinkerij rondom het huis. Ik ken mensen met een homozoon. Dit wordt verzwegen voor de islamburen! En zo ken ik nog tig voorbeelden van ISLAMLEED in Holland! Met dank aan… (wij kunnen de namen wek dromen!!)

   Geliked door 1 persoon

 11. Vrumt zegt:

  Als Peter Selie u niet over de streep kan trekken, dan zeker Ayaan Hirsi Ali wel
  door naar onderstaande link te gaan.
  https://thefireonline.com/ayaan-hirsi-alis-de-uitdaging-van-dawa-een-wake-up-call-voor-het-westen/

  Geliked door 1 persoon

 12. Henk der Niederlánder zegt:

  Meester Selie blij dat Ik je weer eens tegen kom.
  Treffend stuk en zeker het laatste over de legers.

  Geliked door 2 people

 13. Lucky zegt:

  De hakkebar-schreeuwers…

  Like

  • ruud beijer zegt:

   De isoleercel? Ze moeten ze in vierendel en de rest van de familie UITZETTEN. Dood aan dat vuile soort.

   Geliked door 1 persoon

  • rottenpikwick zegt:

   8 stuks à 75.000 / jaar of nog meer, incl. “therapie” etc etc etc… LEVENSLANG!! GVD, van ONS afgejatte centen!!

   Geliked door 2 people

  • rottenpikwick zegt:

   De Lieden (TUIG) die ons met dit volk heeft opgezadeld en zodoende menigeen GROOT LEED / ELLENDE heeft bezorgd, moeten ze LEVENSLANG OP SLUITEN!! Is nóg erger TUIG dan waar het hier over gaat! Hier gaat het om 8 stuks, landelijk gaat het om 100en, 1000en, MILJARDEN bisnis!! (Onze Belastingcenten!)

   Geliked door 2 people

  • Lucky zegt:

   Het blijken trouwens oa die figuren te zijn die onlangs betrapt werden toen ze in een vakantiehuisje wapens verzamelden om een grote aanslag in Nederland te plegen.

   Geliked door 1 persoon

 14. Susan van de Walle zegt:

  Het beangstig mij allemaal, hopelijk is het tij nog enigzins te keren.

  Like

 15. bozeoudeman zegt:

  Ja het klopt, wij hebben geen vrijheid we leven onder terreur van kinderen van ooit socialisten die vandaag bijna allemaal tonnen of meer dan de Balkenende norm ‘verdienen’ en in hun zakjes steken.
  Verder zijn we door die decadentie ‘socialisten’ overgeleverd aan islam omdat dit de stoottroepen zijn van de Nieuwkerkjes, Muldertjes, Chabotjes, Halsematjes en noem al die zichzelf verrijkende schooiers maar op.
  Islam stoottroepen waarvan zij denken dat die hen straks zullen beschermen als de dag al mocht aanbreken dat het slapende volk wakker wordt.
  Ja we leven al vanaf 1940 onder bezetting, eerst de Duitsers, daarna de Yanks en EU/VN en zijn sinds de jaren zeventig op weg naar het stichten van het Europees kalifaat onder bewind van de kroonprins uit Mekka.
  Maar wat doet het ertoe, er is voetbal en Mannetje Nieuwkerk en niet te vergeten de reality soaps van onze eigen Soros, John de Mol op tv.
  Dus halleluja! Praise the New World Order van Bush, Obama, Merkel, Rutte, Buma, Marijnissen, Klaver en noem ze maar allemaal op, al de dienbaren van het grote geld, dienaren van Satan, getuige de aanslag op de Notre Dame en de hierna bijna 1000 doden en gewonden op Sri Lanka, waar geen paus noch christen politicus wakker van ligt, getuige de oorverdovende stilte vanuit die hoek. Allemaal verzamelen en opstellen in rotten van drie voor de mars richting slachthuis!

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s