Jodenhaat

Door:
K. v. W. 
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", antisemitisme, Barbarisme, Communisme, demoniseren, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, Krankzinnigheid, Links fascisme, Marxisme, nieuw fascisme, Racisme, Rotzakken, Socialisten, VS. Bookmark de permalink .

14 reacties op Jodenhaat

 1. Rensk. zegt:

  Zolang Hamas Israel van de kaart wil vegen heeft Israel geen enkele reden zich tolerant op te ster.

  Geliked door 2 people

 2. ruud beijer zegt:

  Kill that woman.

  Geliked door 3 people

  • kampersrene zegt:

   OK…..ik ben al onderweg….vroeger sloeg ik alleen muggen dood….maar islammers zijn veel gevaarlijker

   Geliked door 2 people

  • Thomasson zegt:

   @ruud Beijer. Het is onbegrijpelijk dat de uitstekend ontwikkelde staat Minnesota heeft deze islamitische woestijnrat uit Somalie (ze is zelfs niet in de VS geboren) als senator gekozen. Wat verwachten de mensen van Minnesota van een geitenneukers dochter uit Afrika? Dat zij zou een bijzondere bijdrage aan de democratische leven in de VS brengen?

   Geliked door 2 people

 3. Rensk. zegt:

  Gisteren op de buis een Syrier, die toch een baan had gekregen. Maar niet via gewoon solliciteren, maar via een neef. En daar gaat het in de toekomst helemaal mis. Die gasten spelen elkaar straks de baantjes toe en de autochtone bevolking heeft het nakijken. Zie je bij Turkse Iraanse of Marokkaanse winkels autochtone werknemers? Geen 1

  Maar andersom moeteen autochtone werkgever diversiteit geven en allochtonen aannemen, want anders discriminatie. De discriminatie word volop benut en heeft geen enkele inhoud meer dan alleen gebruiken voor eigenbelang. Discriminatie werkt enkel de kant van allochtonen op en daar gaat het gigantisch mis.

  Hemel die gasten in Den Haag zijn echt dom.

  Geliked door 2 people

  • Thomasson zegt:

   @Rensk. “Hemel die gasten in Den Haag zijn echt dom”. Nee! Ze zijn niet dom, maar BOOSAARDIG. De Bolsjewieken zeiden: “De wielen van de revolutie bewegen verder op bloed”. In onze tijd is het politieke credo: de weg naar het grote geld wordt geplaveid door gunsten aan de islam en verraad aan het volk.

   Geliked door 2 people

 4. Steven zegt:

  Maar dat de Palestijnen eerst 400 bomen hebben afgevuurd hoor je deze dwaas niet over…want dat was uiteraard wel weer gerechtvaardigd!

  Geliked door 3 people

 5. j v/d valk zegt:

  Majoor Generaal Smedley D. Butler over de profiteurs van oorlog.
  (Winsten van wel 1700% dankzij de oorlog)

  http://www.vrijewereld.org/2015/07/19/smedley-butler-war-is-a-racket-boek-audioboek/?highlight=Medley%20Butler

  Geliked door 1 persoon

 6. Hovawart zegt:

  Leestip voor een ieder die zijn/ haar veters kan strikken zo klaar als een klontje maar toch hoor je er m.i. nog veel te weinig over. http://www.elsevierweekblad.nl/opinie/opinie/2017/04/meebuigen-met-de-moslims-hoe-de-islam-nederland-verandert-490086/

  Geliked door 2 people

 7. kampersrene zegt:

  Palestijnen-haat “” Ilham Omar geeft tekenen van gezond verstand ….Zij bekritiseert Palestina om het afvuren van raketten….zij roept op om ermee te stoppen

  Like

 8. ronjaspers zegt:

  palestina en de palestijnen bestaan niet,er zijn uit de omringende islamitische landen arabieren op joods grondgebied gedumpt om politieke druk uit te oefenen op de joden en de wereldwijde jodenhaat levend te houden.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s