Nieuwe “vlucht”- en smokkelroute via Turkije en Noord-Cyprus

Screenshot_129

(Door: “Chevrolet” – Vertaling: E.J. Bron)

Grotendeels onopgemerkt is er in het oosten van de Middellandse Zee een nieuwe “vlucht”- en smokkelroute naar de EU opgebouwd. Deze keer via Cyprus.

PI News (2)

Eigenlijk een logische verbinding, want Cyprus, dat sinds 1974 verdeeld is in een Turks en een Grieks deel, ligt maar 170 kilometer verwijderd van de Libanese en Syrische kust, uitgaande van de zuidelijke havenstad Larnaka. En het zijn maar 70 kilometer van Noord-Cyprus naar Turkije.

Kortom, de geografische nabijheid van het eiland nodigt er bijna toe uit om een vluchtroute te worden. Waarom dat niet al jaren het geval is, is onbekend., Maar nu hebben de verzorgingszoekers, vreemd genoeg vooral uit Afrika, deze open invalspoort naar de EU ontdekt.

Volgens media-informatie heeft de Cypriotische kustwacht voor de oostkust enkele dagen gelden nog tien “migranten” opgepikt, naar eigen zeggen Syriërs. De zender RIK van de staatsomroep “Cyprus Broadcasting Corporation” berichtte dat de “vluchtelingen” aan de Libische kust gestart zouden zijn. Ze zouden per persoon € 5000,- aan de smokkelaars betaald hebben.

Cypriotische autoriteiten ontdekken op dit moment dagelijks binnendringende migranten

Een andere invalspoort in de EU-lidstaat Cyprus is ook de grens met het Turkse deel van het eiland. Onlangs nog pakten de Cypriotische grenswachten 37 “migranten”op, die van het noordelijke deel het zuidelijke deel wilden binnendringen, aldus de “Cyprus Mail”. En dat zelfs bij een officieel checkpoint tussen de beide delen van het eiland bij het voormalige “Ledra Palace Hotel”, dat nu het hoofdkwartier van de VN-troepen op Cyprus is, midden in de hoofdstad van het eiland Nicosia.

Volgens “InfoMigrants” steeg het aantal “asielzoekers” in Zuid-Cyprus van 4459 in het jaar 2017 tot 7713 in het jaar 2018. Ondertussen eisen de binnendringers een betere toegang tot de lokale arbeidsmarkt en sowieso meer geld. De meesten van hen zijn Afrikanen. Tot nu toe mochten “asielzoekers” maar in enkele branches werken.

De Cypriotische president Nikos Anastasiades heeft al hulp van de EU verlangd. In de EU-eilandrepubliek Cyprus met ruim 1 miljoen inwoners leven behalve tienduizenden legale buitenlanders ook ongeveer 10.000 “migranten” en “vluchtelingen”, wier status nog niet is bepaald. Het opvangkamp in Kokkinotrimithia ten westen van de hoofdstad Nicosia is volgens Cypriotische media overvol.

Bron:
www.pi-news.net
Door: “Chevrolet”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "migratie", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Afrika, Allochtonen, asielwaanzin, cultuurrelativisme, Cyprus, Derde Wereld, Eurabië, Europa, EUSSR, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, Turkije, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

7 reacties op Nieuwe “vlucht”- en smokkelroute via Turkije en Noord-Cyprus

 1. Lucky zegt:

  Vluchtelingenstroom….de realiteit

  Geliked door 1 persoon

  • King Arthur zegt:

   En weer een gigantische lamlul van de verschrikkelijke eigen volk naaiende club van vleesch noch visch die het wel ff zal vertellen:
   https://www.telegraaf.nl/nieuws/3545480/hoekstra-wil-eu-zondaars-uit-schengenzone

   Geliked door 1 persoon

   • Harry zegt:

    Inderdaad , wat een lamlul , die dunne spaghettisliert . Hij wil een Europa DAT WEERBAAR IS , WELVAREND EN WEDERKERIG !

    WEERBAAR , tja , dat wordt dus niks , zelfs een meute ongewapende negers kunnen ze al niet buiten de deur houden , moslims idem , waar zit die weerbaarheid dan ?
    Hoe moet dat dan met gewapende rovers ?
    Dat we immuun moeten worden voor allerlei rotziektes die die krengen meebrengen ?
    Is dát het soms ? Ook een vorm van weerbaarheid .

    WELVAREND ? Dat waren we in toenemende mate totdat die dievenbende ons de EEG ontstalen en die corrupte EU optuigden .

    Wederkerig ?
    Ook zo’n raar begrip waar je alle kanten mee heen kunt .
    Weet je wat Woppie , laten we maar wederkeren naar de EEG , weer grenscontroles en baas in eigen land !
    En laat die EU fijn in elkaar donderen !
    Het heeft ons weinig of geen goeds gebracht .
    En goede dingen kun je ook onderling voor elkaar krijgen door overleg .
    Zonder dat we door gestoorde wijven met krulletjeshaar bestolen worden van tonnen !
    “De regels waren nogal onduidelijk” , ja dank je de koekoek , dat hebben die krengen expres gedaan , om zich rijk te kunnen stelen .
    Neelie Smit Kroes nog gezien bij “M” ?
    Die zat haar nog te verdedigen ook !
    Idioten , want als ze met een paar honderd man na jaren nog geen goede regels op kunnen stellen , zijn ze het verzuipen niet waard .

    Geliked door 1 persoon

 2. Henk der Niederlánder zegt:

  Quote:
  De Cypriotische president Nikos Anastasiades heeft al hulp van de EU verlangd. In de EU-eilandrepubliek Cyprus met ruim 1 miljoen inwoners leven behalve tienduizenden legale buitenlanders ook ongeveer 10.000 “migranten” en “vluchtelingen”, wier status nog niet is bepaald. Het opvangkamp in Kokkinotrimithia ten westen van de hoofdstad Nicosia is volgens Cypriotische media overvol.
  Dan is de Cypriotische President goed bezig zeg.
  Vanuit Brussel zullen ze hem wel uitleggen dat hij de parasieten beter binnen kan laten.
  Wat een flapdrol.

  Geliked door 1 persoon

 3. kampersrene zegt:

  Weer een boot vol mislukelingen. die van geen hout pijlen kunnen maken….als er in hun thuisland er een werkloosuitkering zou bestaan en leefloon …dan dachten ze er nog niet aan te vluchten naar de landen…waar ze door de inboorlingen worden onderhouden op bevel van de correcte politiekers

  Like

 4. ronjaspers zegt:

  Is het nooit iemand opgevallen,de ene week zijn het asielzoekers,de andere week vluchtelingen,dan zijn het weer migranten.Het zijn soldaten van allah,die worden binnengehaald om ons te terroriseren en af te slachten (agenda 21 en 2030) voor een “new world order” de natte droom van de satanische elite.Gecondoleerd europa.

  Geliked door 1 persoon

 5. BigLJohn zegt:

  De beweging – We Gaan Ze Halen – zit zonder werk door deze nieuwe route. Maar eens houdt deze ellende op. Als alle sociale kassen leeg zijn, en 95 % van uw stad zwart is. Weggaan doen die zwarten sowieso allang niet meer, want dit probleem speelt in heel Europa. Ze zullen zich in leven houden met (zware) misdaad, drugshandel en prostitutie. Al tijden doen ze dat nu al, kijk vanavond maar weer eens naar Opsporing Verzocht. En u en ik mogen in het eindstadium ertussen leven, als ze ons ondertussen al niet vermoord hebben….

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s