Als wij diegenen zouden zijn voor wie zij ons houden. . .

Screenshot_138

(Door: “Young German” – Vertaling: E.J. Bron)

Aanslagen op verkiezingsbureaus, bommen, brandbommen en nachtelijke hinderlagen – AfD-politici en –sympathisanten worden, net zoals hun plaatsen van samenkomst en hun eigendom, steeds opnieuw slachtoffer van geweld door vermeende antifascisten. Onlangs nog was een 28-jarige uit Bremen de dupe. Natascha Runde wilde juist verkiezingsaffiches opplakken, toen twee mannen haar begonnen uit te schelden en een van de mannen de jonge vrouw in de buik trapte. Zo´n trap kan ook snel tot zware interne verwondingen leiden en dodelijk aflopen.

Jonge Duitser

Ook Frank Magnitz, die eveneens in het rode noorden werd neergelegd, zou dood hebben kunnen zijn. AfD-politici en hun kiezers zijn in deze linkse republiek loslopend wild geworden, omdat het narratief gesponnen en door de dommen geloofd wordt dat het bij de blauwe AfD´ers om bruinhemden zou gaan, de opnieuw herrezen nationaalsocialisten – nazi´s gewoon. En tegen hen zou men met alle middelen, ook met geweld, als nieuwe onmensen en niet-burgers mogen strijden.

In Bonn vond een soortgelijk geval plaats, waar twee gemaskerde mannen een 19-jarige man na een AfD-verkiezingsmanifestatie zouden hebben opgewacht. De twee mannen zouden op hem ingetrapt en ingeslagen hebben, voordat ze zijn persoonsbewijs van hem afpakten en hem duidelijk maakten niet meer zulke AfD-manifestaties te bezoeken. Wanneer dat geen fascisme per definitie is, dan bestaat dit niet.

Ignazio Silone: “Als het fascisme terugkeert, zal het niet zeggen: ´Ik ben het fascisme´. Nee, het zal zeggen: ´Ik ben het antifascisme´.”

De auto´s van AfD-leden staan in Köpenick in brand, ze worden in Berlin-Spandau verwoest. In Döbeln blaast men tegelijk hele straatdelen op inclusief AfD-kantoor en neemt ook nevenschade op de koop toe, terwijl men in Berlijn openlijk oproept tot de aanval op een AfD-lid, wiens privéadres d.m.v. verzoeken tot opsporing werd gepubliceerd. Opnieuw gaat het om vermeende “nazi´s”, tegen wie ook ondemocratische methoden en uiteraard ongeremd geweld legitiem zou zijn.

Maar wanneer de AfD´ers diegenen waren voor wie men hen houdt, namelijk fascisten en nationaalsocialisten, een nieuw leven ingeblazen Sturmabteilung, dan zouden de rollen omgedraaid zijn. Wanneer democratisch rechts werkelijk de kiem van het fascisme in zich zou dragen, dan zou zij geen slachtoffer, maar brutale dader zijn. Dan zou men het zich niet laten welgevallen dat de eigen leden zo meedogenloos getreiterd en gepest worden. Als wij fascisten zouden zijn, die geweld als legitiem middel in de politiek beschouwen, dan zouden we weer in Weimar zijn en zou er bloed vloeien. Wanneer er werkelijk gevaar van de AfD zou uitgaan, zoals de media en hun gewillige uitvoerders in de “Antifa” beweren, dan zou de AfD grote groepen gewelddadige jonge mannen de straat opsturen, die hun laarzen in de nek van links zetten en er met knokploegen en boksbeugel voor zorgen dat de rooien zich nergens meer kunnen laten zien. Maar dat is niet zo en de AfD is veelmeer de groepering van mensen van middelbare leeftijd en oudere mensen, aangevuld met weinig jonge mensen, die zich zorgen maken om de koers en de ontwikkeling van dit land, hun vaderland en thuisland.

Wanneer zij de fascisten zouden zijn waarvoor men hen houdt, dan zouden de rollen in deze geweldsexcessen gewoon omgedraaid zijn.

Bron:
https://younggerman.com
Door: “Young German”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Antifascisten", "Weg met ons!", AfD (Alternative für Deutschland), Barbarisme, belangenverstrengeling, Censuur, Communisme, cultuurrelativisme, democratie, demoniseren, dictatuur, Duitsland, Fascisme, gezond realisme, Hypocrisie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Linkse media, machtswellust, mainstream-media, Marxisme, nationaalsocialisme, nazisme, nieuw fascisme, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting. Bookmark de permalink .

4 reacties op Als wij diegenen zouden zijn voor wie zij ons houden. . .

 1. Sobieski zegt:

  Dat is het angstaanjangende. De demografie is tegen ons, vanuit twee verschilende oorzaken.
  Ten eerste hebben de aanhangers van de “religie van de vrede” meer kinderen, en ten tweede zijn de radicaal linksen doorgaans veel jonger dan de nuchtere bezonnen burgers.
  Natuurlijk, velen van ons hebben in onze jeugd ook opvattingen gekoesterd waar we nu van gruwen, want verstand komt met de jaren. Dat feit op zich zou een gerusstellende factor kunnen zijn, als de situatie niet zo acuut was als nu.
  Echter, in “onze “tijd” had je geen levensbedreigende ideologie in je directe omgeving, en bestond er nog een algemene moraal, die we ook verinnerlijkt hadden, zodat je het wel zou nalaten je radicale waanindeeen in de praktijk om te willen zetten. Je wist dat dat niet “kon” en ook niet mocht. En degenen die nu ouder zijn dan pakweg 35, hebben ook nog geleerd om zelfstandig te denken. In “onze” jeugd bestonden nl. er nog duidelijke verschillen in politieke stromingen en opvattingen, en kon er nog open gediscuteerd worden zonder dat het direct gevaarlijk werd. Zo leerde je je politieke tegenstander ook als medemens te respecteren, zonder het daarvoor direkt met elkaar eens te worden.
  Sinds de val van de Muur is alles echter stap-voor stap eenzijdig naar links opgeschoven. Nu is de openbare teneur in poliiek en media zelfs linkser dan de toenmalige meest linkse partijen.
  Lees de oude manifesten van de CPN pf SP uit de jaren ’70 en ’80 er maar op na. Die zouden nu zelfs door VVD politic als “fascistisch worden weggezet. Zo erg is het al.
  Maar omdat het sluipenderwijs ging, en vermomd als zgn “Liberaal”, viel het de meeste burgers helaas niet op, en dat is helaas nog steeds zo,..totdat het te laat is.

  Geliked door 3 people

 2. droevige mof zegt:

  Duitsland in de greep van de gezindheidsdictatuur:
  Mijn vrouw, die niet op de AfD stemt, heeft problemen op het werk omdat het vermoeden bestaat dat haar man op de AfD stemt omdat boeken van Geert Wilders en een Pim Fortuyn openlijk en schaamteloos in zijn boekenkast staan.
  Deze verdenking getuigt in ieder geval van een zekere politieke opvoeding. Compliment. De volgende stap is Nederlands leren en lezen.

  Geliked door 1 persoon

 3. Onze vrijheid is weg. We leven onder de dreiging en de terreur van links. Als ik dan Halsema hoor spreken tijdens de dodenherdenking op de Dam van jongstleden 4 mei, dan snap ik niet waar zij de onbeschaamdheid vandaan haalt om dat toneelstuk op te voeren. GroenLinks, in het openbaar een democratische partij, in het geniep gewelddadig en bedreigend. Maar ja, de oude communisten zijn daarbij ondergedoken en die weten wel hoe je anders denkenden je wil moet opleggen.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s