Het vrije internet is dood door links EU-parlement

Screenshot_140

(Door: “Balkanske priče”)

In de Europese Unie worden steeds meer stappen gezet in de richting van een autoritair Europees regime. De EU gaat internet aan de ketting leggen. De vrijheid van meningsuiting wordt digitaal buiten werking gesteld. En Facebook, Twitter en Google lijken bereid het vuile werk voor de elites op te knappen – dat is niet verbazingwekkend, want de bazen van die bedrijven zijn zelf deel van de supranationale elites. En dat iemand nu gaat bepalen wat waar is, wat feitelijk juist is en wat nepfeiten zijn, gaat in tegen alle beginselen van een vrije samenleving waar wij voor staan. En als je een staat hebt die dat doet, is dat nog veel erger…

Lees verder>>>
Balkans Chronicles

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Fake News", "Nuttige idioten", "Weg met ons!", Barbarisme, belangenverstrengeling, Censuur, cultuurrelativisme, democratie, demoniseren, Dhimmitude, dictatuur, Elite, establishment, Eurofielen, Europees Parlement, EUSSR, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, islam-collaboratie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Links fascisme, Linkse media, machtswellust, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, nieuw fascisme, political correctness, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

12 reacties op Het vrije internet is dood door links EU-parlement

 1. ruud beijer zegt:

  De Amerikaanse president heeft Facebook en Twitter gewaarschuwd .Geen rechts geluid alleen maar islam pleasen .Dat kan volgens hem niet.Fantasische vent die Trump.

  Liked by 3 people

 2. Ruud zegt:

  De afkeer van de EU zal er alleen maar door toenemen maar zolang de tellingen uit de stemhokjes betrouwbaar worden uitgevoerd ligt daar de enige kans om het tij te keren. Juridisch is het helaas reeds een verkeken zaak want geen enkele nationale wet mag de Europese wetten tegenwerken of neutraliseren. Men noemt dat het voorrangsbeginsel. Lees………………………..
  https://eur-lex.europa.eu/legal-content/NL/TXT/?uri=LEGISSUM%3Al14548

  Liked by 2 people

 3. BigLJohn zegt:

  Hoe lang kunnen wij hier op E.J. Bron en andere rechtse sites nog onze mening ventileren, want de ontwikkelingen zijn niet hoopvol te noemen. Wie het weet mag het zeggen. En de dictatuur komt met rasse schreden dichterbij. Onder andere onderstaande maatregel, een maatregel waar ik bijna slapeloze nachten van krijg;

  In de klimaatwet werd het volgende als Wet aangenomen. Het recht van iedere gemeente om zonder uw toestemming uw huis te betreden, om vervolgens uw gasaansluiting te verwijderen in het kader van de klimaatwet (vanaf 1-1-2020). Je bent dan bijna verplicht om zo’n peperdure warmtepomp en een elektrisch fornuis aan te schaffen (hypotheek) die alle twee veel elektriciteit verbruiken. Daar laten ze u helemaal vrijwillig in, maar met die dure warmtepomp zit u in de winter nog in de kou. U zult dan ook uw gehele huis moeten isoleren, met alle kosten van dien. En zelfs dan is het in een beetje winter binnen niet warm te krijgen. Bijverw(armen) dus met elektrische kachels die erg veel stroom vreten. En als uw warmtepomp na ongeveer 10 jaar op is, moet er weer een nieuwe komen, terwijl de eerste lening c.q. hypotheek voor de warmtepomp c.q. isolatie nog lang niet afgelost is. En dit is een van de vele maatregelen (Van de dictators in Brussel en den Haag) die nog zullen volgen. Wie had dat lang geleden kunnen voorspellen; Dictatuur in Nederland in gang gezet door onze eigen volksvertegenwoordiging….

  Liked by 2 people

  • ruud beijer zegt:

   Zoals bijna altijd met jou eens.Onze kans komt weer op 23 mei. Nexit

   Like

  • Bezorgde burger zegt:

   Geachte BigLJohn: hoe lang kunt u deze site nog lezen?
   Leest u alstublieft mijn onderstaande reactie door en ik kan u garanderen dat zowel de grote tech bedrijven als de overheden geen grip meer op u hebben.
   Het hangt van u zelf af in hoeverre u zich wilt laten bespioneren en in hoe verre u slachtoffer van Google, Facebook en co wilt zijn.

   Like

 4. Hovawart zegt:

  Zoals een beroemde wikiquote luid, You want answers?! I want the truth!! You can’t handle the truth! zo denkt de Linksche Looney Brigade ook, dat mensen niet gebaat zijn bij de waarheid, en zeker niet als de waarheid niet strookt met de overtuigingen van de linkse kerk, dat mensen niet meer zelf mogen bepalen wat ze wel of niet willen geloven…….gelooft u nog in de oprechtheid en goede intenties van al die linkse betrokkenheid …?
  (kijk naar Amsterdam, een nieuwe linkse burgemeester die er voor zes jaar het linksche scepter mag zwaaien en er maar zes maanden voor nodig heeft om er al een teringzooi van te maken, het wachten is op de doorberekening van haar huishoudboekje, en de kosten die verhaalt zullen worden op de bewoners……als ze tenminste geen uitkeringstrekkers zijn.)

  Ik heb niks tegen links, zolang rechts maar over de poen beslist.

  Liked by 2 people

 5. leefbarbaar zegt:

  Lees ook het boek van Sid Lukkassen over de censuur vanuit het vierde rijk, over hoe men alles wat niet in hun straatje past het label “fakenews” op plakt om het vervolgens te verbieden. Aanrader.

  Liked by 3 people

 6. Bezorgde burger zegt:

  Oh en waarschijnlijk een overbodige vermelding, gerbuikt geen google zoekmachine maar schakel over naar DuckDuckGo (https://duckduckgo.com/), Startpage (https://www.startpage.com), Searx (https://searx.me) of Qwant (https://www.qwant.com).
  Ik gebruik al jaren DuckDuckGo en als ik google search al een keer tegenkom valt me de kwaliteit van de resultaten inmiddels vies tegen.
  Kritische media hebben al gerapporteerd dat conservatieve berichtgeving bewust wordt weggefilterd en vaak op de 2e of 3e pagina verdwijnt terwijl de zoekresultaten zeer relevant waren.
  Bij DuckDuckGo is mij dit nog nooit opgevallen. Ook hier geldt: de “zoeksoftware” is open source en niemand kan zijn politieke agenda gebruiken om de software te manipuleren. Dit zou anderen in het ontwikkelingsteam opvallen en tegen de borst stoten.

  Like

 7. Rensk. zegt:

  Las op Geen Stijl dat de heer Nijman geband is op twitter, door stemadvies. Hoewel ik het bijzonder vind dat er een soort Joris daar bepaald wat er op Geen Stijl mag komen te staan(ook een behoorlijke vorm van censuur en vreemd dat dat juist bij Geen Stijl plaatst vind) vind ik het alarmerend dat in groter verband geband word door twitter. Niemand buiten Geen Stijl kan het dan meer lezen. Hele gevaarlijke ontwikkeling.Ronduit eng. Ik vind het ook hele enge nare mensen die in de EU zetelen. Ik denk dat de meeste mensen zich moeilijk of helemaal niet voor kunnen stellen hoe het is te leven in een dictatuur. Ze hebben geen flauw benul. Voor mezelf maak ik me geen zorgen, maar ik vraag me af waar de volgende generatie in terecht komt. Geen fijn idee.

  Like

 8. Gerrit zegt:

  Ook Jenny Douwes kreeg de Politie aan de deur toen zij via haar computer opriep om de Zwarte Piet tegenstanders bij de kinderen weg te gaan houden. We hebben hier al DDR toestanden gekregen. Controle over alles en iedereen. Denk ook maar eens aan de kastjes in de auto die opslaan waar u was.

  Like

 9. Lucky zegt:

  Iets anders,
  Goede promotievideo van de SP, met frans uit Brussel…

  Like

 10. Lucky zegt:

  https://www.dagelijksestandaard.nl/2019/05/creepy-van-wieg-tot-graf-reclame-van-europees-parlement-binnenkort-word-je-geboren-in-de-eu/

  Creepy ‘van wieg tot graf’-reclame van Europees Parlement: ‘binnenkort word je geboren in de EU…’

  Brrr, meer van die enge totalitaire trekjes van de EU komen plots bovendrijven. Het Europees Parlement promoot op Facebook namelijk de verkiezingen met wel een érg bijzondere reclame. In de politieke advertentie op Facebook wordt de kijker voorgehouden dat de toekomst van onze kinderen wordt bepaald door wat wij stemmen in het Europees Parlement.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s