Ik wens u allen van harte een vervloekte ramadan

Screenshot_141

(Door: “egregs”)

Mohammed is de ‘profeet’ die een obscure maancultus wist om te toveren tot wat wij vandaag kennen als de islam. Uiteraard was deze geperverteerde moordenaar alles behalve een profeet, maar naar de aanhalingstekens (die ik me vrijelijk wél gepermitteerd heb) zult u in mediaberichtgevingen tevergeefs zoeken. In die zin is het weinig verwonderlijk dat onze seculiere meningsvormers ieder jaar ook altijd weer heel ingenomen blijken te zijn met dat andere bedenksel van dit bedorven satanskind: de ramadan.

In het ontkerstende Nederland kan in december een simpele boom of een onschuldige ‘kerstwens’ al voor controverse zorgen. Want stel je voor dat iemand zich erdoor gekwetst zou voelen? Bovendien: er bestaat nou eenmaal een ‘scheiding tussen kerk en staat’ – jouw godsdienst beleef je dus maar lekker thuis en val anderen er vooral niet mee lastig. Gelukkig voor de islamieten echter blijken er tijdens de ramadan plotseling heel andere regels te gelden. En iedereen, (crypto-)overheidsinstellingen zoals politie, openbaar vervoer en universiteit allerminst uitgezonderd, schikt zich dan gehoorzaam en inmiddels traditiegetrouw naar de dictaten van islamitische leer.

En nee,verwacht ook vooral maar niet dat onze kranten en online publicaties zure ‘human interest’ reportages zullen plaatsen over vervelende familiediners en ongemakkelijke verplichtingen bij de schoonfamilie. Dit is kennelijk de bijzondere, culturele ballast die uitsluitend blanken – rond de kerstdagen – hebben mee te torsen. Voor de Somaliërs, de Turken, de Nigerianen en de Marokkanen is het allemaal totaal anders. De ramadan is werkelijk – de al even traditionele ‘Suikerfeest rellen’ blijkbaar niettegenstaande – één groot feest. Lees gerust eventjes mee hoe bijvoorbeeld NOS, AD en Trouw zich in collectief katzwijm verliezen te midden van al de fantastische blijken van ‘spirituele reiniging’, ‘aandacht voor de armen’ en ‘gemeenschapszin’.

Dit is dus waar wij in het post-christelijke Nederland toe vervallen zijn. En dan maar klagen over die vroegere ‘spruitjeslucht’ en ‘sociale controle’. Ha!

Door:
“egregs”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, cultuurrelativisme, Dhimmitude, establishment, Eurabië, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, Moslims, Multiculti, Naïviteit, Nederland, nieuw fascisme, onwetendheid, Pacifisme, political correctness, praatjesmakers, propaganda, ramadan, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

46 reacties op Ik wens u allen van harte een vervloekte ramadan

 1. ruud beijer zegt:

  Hopelijk stikken ze in hun vreten.

  Liked by 5 people

   • Tistochwat zegt:

    Klaas 7 mei 2019 om 22:32

    ‘VASTEN’! De hypocriete vreetzakken!
    Ik heb er NOOIT moeite mee om een dag niet te eten of te drinken; zelfs tijdens een hittegolf drink ik nauwelijks. Ik ben vast en zeker ‘superheilig’, want ik eet en drink altijd sober.
    Zó sober dat veel mensen zich er geen voorstelling van kunnen maken.
    Kotsmisselijk zou ik worden van de nachtelijke schranspartijen van die mohammedaanse idioten.

    Voor alle duidelijkheid: ik ben geen anorexiapatiënt of iemand met een andere eetstoornis.

    Like

   • Piet Snot zegt:

    Tis, grote eters worden niet geboren, die worden gemaakt.
    Ik eet wanneer ik daar zin in heb, of helemaal niet, maar nooit op vaste tijden.
    En met al die zoetigheid moet je bij mij al helemaal niet mee aankomen.

    Liked by 1 persoon

  • koddebeier zegt:

   Met z’n alle tegelijk !!

   Liked by 3 people

 2. Tistochwat zegt:

  Wat zijn mohammedanen toch schatteboutjes met hun sprookjesachtige ‘rammendan’.

  En kijk de zakkenwasser op die foto eens onderdanig met z’n reet omhoog liggen?
  Bah, dieper kan hij niet zinken!

  Liked by 6 people

 3. Daan Kranenburg zegt:

  Geachte heer Bron, Laatste keer contact met u om te laten weten dat ik het zinloos vind je voor het klootjesvolk in te spannen. De komende NL EU verkiezingen zullen weer laten zien dat een grote meerderheid het niets interesseert, laf, bang en wegens gebrek aan kennis onnozel is. Morgen weer Ajax toch heel belangrijke wedstrijd en wordt ook de naam van de zoon van prins Harry bekend gemaakt, mensen staan op hun kop ! Geef het volk brood en spelen en verdeel en heers. Een al duizenden jaren oude tactiek van de heersende elite en het werkt nog steeds! Volk is al zo geconditioneerd dat ze zelfs voor hun eigen ondergang kiezen. Zou alle Nederlanders graag via alle soorten social media die er zijn het volgende voor willen houden. Mij gaat dat niet lukken, maar u misschien wel. Ik kap er mee, blijf uw site lezen en wens u al het goede.

  23 mei stemmen voor EU parlement voor 751 zetels. NL mag 26 zetels invullen = 3,5 % macht/invloed! Uw NL stem stelt in feite dus niet veel voor. Maak er toch maar gebruik van als een duidelijk signaal naar onze bijna 1 pot nat heersende NL politieke kartel partijen. Gaat uw stem naar een weg met ons Nederlanders partij of naar de enige partij die nog voor de belangen van ons Nederlanders op komt? De PVV! Denk zelf eens na! U stemt voor UW toekomst in ONS land, die van UW kinderen en UW kleinkinderen. Aan u de keuze, ga stemmen!

  Liked by 2 people

  • rottenpikwick zegt:

   Met groot Respect voor het doorzettingsvermogen én de energie van dhr. Bron. Wat zouden wij zonder zijn interessante site moeten? Er zijn een aantal alternatieven, maar zeker niet beter als ‘Bron’. Vanavond begint in Israel Yom Ha’azmaut (Onafhankelijkheidsdag). Ik wens u allen een fijn Yom Ha; azmaut!

   Liked by 4 people

  • ronjaspers zegt:

   Daan Kranenburg.In 2005 heeft de nederlandse bevolking tegen de e.u. grondwet in brussel gestemd,in 2007 heeft de toenmalige minister bakellende nederland via het verdrag van lissabon in de e.u. gerommeld.Er waren meerdere landen die tegen de e.u. grondwet hadden gestemd maar ook op dezelfde manier in de e.u. gerommeld.

   Like

  • ronjaspers zegt:

   Daan kranenburg.In 2005 heeft 63 % van de nederlandse bevolking tegen de e.u. grondwet gestemd,dus tegen de e.u.In 2007 heeft bakellende ons op een smerige manier via het verdrag van lissabon in de e.u. gerommeld.Er waren nog enkele landen in europa die tegen de e.u. grondwet hadden gestemd en zijn op dezelfde manier genaaid.

   Like

 4. Dr. Heinz zegt:

  Nou dit is pret wat links Nederland wou!!
  De politie moest en, zou een afspiegeling der maatschappij zijn.
  Zo doende werd de toelatingseisen steeds maar weer naar beneden gedraaid, om zo tot het gewenste resultaat te komen!!
  En de gevolgen kunt u elke dag met eigen ogen en oren zien en horen!!

  Liked by 3 people

 5. Sander zegt:

  Sowieso een bloedsuiker boost die niet gezond is.
  Alles fysiek totaal van slag wegens het volstouwen van hun snuiten om de daags erna zowat misselijk de dag door te luieren, wat hier gebeurd tijdens de kerst duurt met de ramadan een maand of wat.
  Echt niet gezond buiten het feit dat ik geestelijk onwel word van de media aandacht voor dat antiwesterse kansloze spul.

  Liked by 3 people

 6. Hovawart zegt:

  Er zijn religies en overtuigingen die ook vasten, de zogenaamde ‘vastenrituelen’, zijn al zo oud als de mensheid, toen holbewoners in strenge winters niets eetbaars konden vinden, en tegenwoordig zijn er mensen die puur om badpak en bikiniredenen vasten, of voor de carnaval wat geld willen sparen. Het is des te opmerkelijker dat er tegenwoordig zoveel aandacht word geschonken aan de belijdenis van de islamieten, er zoveel rekening gehouden moet worden met een onthouding die na elke zonsondergang verandert in een voedselorgie…….ik vast mijn hele leven al op de omgelovige manier, overdag eten en s’nachts niets meer nuttigen.
  Het is opmerkelijk dat men zoveel aandacht schenkt aan iets dat men normaliter thuis en in de tempel viert met gelijkgestemden……maar de islam is dan ook een ideologie, een verstoring van het sociaal bewustzijn van een groep, waardoor deze zijn eigen belang niet inziet en zo zijn heerschappij legitimeert.

  Liked by 3 people

 7. ad zegt:

  Lees de brieven van de apostel Johannes, te vinden in onze Bijbel, dan weet je genoeg over deze satanische leer.

  Liked by 3 people

 8. boorzalf zegt:

  Mens beste vriend al 20.000 jaar, wordt verafschuwt in de koran en door zijn aanhangers.

  Liked by 5 people

 9. kampersrene zegt:

  Hij maakt een diepe respctvolle buiging voor E.J.Bron

  Liked by 5 people

 10. Blaffertje zegt:

  Ze mogen van mij het hele jaar Ramadan vieren.
  Zijn we snel van ze af, want het is vreselijk slecht voor de gezondheid.

  Liked by 1 persoon

 11. Henk der Niederlánder zegt:

  En nou weer een hoop gezeik in de kranten omdat er wat Gele Hesjes bij Rutte op bezoek gingen om zich te laten beliegen en twee wilden Rutte geen hand geven.
  Wat een drama zeg!!!!!
  Laat Ik het zo stellen: Als iemand mij jarenlang besteelt kan hij van mij wel een hand krijgen in de vorm van een vuist.
  Ik denk dat die twee nog netjes waren, in ieder geval netter als die kleptomaan.

  Liked by 5 people

 12. rottenpikwick zegt:

  Het Vuile Tuig dat de OMVOLKING / zgn. VERRIJKING heeft georkestreerd zullen NIMMER toegeven dat deze bewuste politiek DE ONDERGANG van W-Europa is geworden! Ze bijten nog liever hun tong af, of verlaten in het holst van de nacht het land. Nog erger; 85% van de Kaaskoppen is / was totaal niet geïnteresseerd in de toestand van hun landje. BZV, HHB, Voetjeballen, de loungebank met BBQ …veel belangrijker! 1,5 milj mohammedanen zijn er zo 3 milj. Kan je vrijheid, baan, gaan kosten en nog veel meer!! Wie zwijgt, stemt toe!

  Liked by 2 people

 13. Lucky zegt:

  https://www.dagelijksestandaard.nl/2019/05/denk-huilebalken-jammeren-dat-rutte-geen-justin-trudeau-is-en-moslims-geen-fijne-ramadan-toewenst/

  DENK-huilebalken jammeren dat Rutte geen Justin Trudeau is en moslims geen “fijne ramadan toewenst”
  https://www.dagelijksestandaard.nl/?attachment_id=226012

  Trouwens, wensen mozzels ons een fijne Kerst of Pasen?

  Liked by 1 persoon

 14. Lucky zegt:

  Ondertussen,

  Liked by 1 persoon

 15. Bastiaan2000 zegt:

  Is die agent gefotoshopt, ik hoop het, maar ben bang van niet.
  Gezien de vele landverraders of eigenlijk het hele Europese continent verraders denk ik dat hij dat verplicht is te doen. Op straffe van ontslag of iets dergelijks.

  Liked by 2 people

 16. Tijl Uylenspiegel zegt:

  En zo heel nu en dan lees je ’s morgens de krant en denk je in eerste instantie; “goh zouden ze eindelijk wakker worden?”
  Vanmorgen opende het AD met;
  “Basisscholieren in arme wijken massaal op achterstand
  Leerlingen op basisscholen in achterstandswijken kampen massaal met problemen. Zo lopen zij achter met taal en leren, hebben ze last van concentratieproblemen en kunnen ouders hun kinderen vaak niet helpen.”
  Maar al gauw blijkt dat het woord allochtoon niet of nauwelijks in het artikel voorkomt terwijl het er wel duimendik bovenop ligt dat daar de problemen vandaan komen.
  Zo heeft in “achterstandswijken”;
  87% een taalachterstand
  72% concentratieproblemen
  70% leerachterstand
  69% ondersteuning in gezin
  66% gedragsproblemen
  64% gebroken gezin
  “Een leerkracht schetst dat ‘veel ouders niet of nauwelijks Nederlands spreken’ en ‘niet in staat zijn om hun kinderen te steunen bij het leren’.
  Maar in het verhaal is de teneur wel dat ze dus “zielig zijn”, dat moet opgelost worden met kleinere klassen, meer ondersteunend personeel en meer geld van de overheid, wie dat weer allemaal op mogen hoesten laat zich raden.
  Jammer dat in de grafiek niet meegenomen is hoeveel ouders afhankelijk zijn van uitkeringen (ja inderdaad; meervoud!)
  Gek, ik stam van 1950 en kan me niet herinneren dat er in vroeger dagen mensen tegen elkaar zeiden “goh wat jammer dat ons land niet wat multicultureler is”.
  Op het Binnenhof dachten ze echter wel te weten dat “wij” dit graag wilden !
  Het schijnt politici eigen te zijn dat ze “wij” en “zij” door elkaar halen….Wij wilden het namelijk helemaal niet, zij wel!
  Maar wij zitten met de gebakken peren.

  Liked by 5 people

  • rottenpikwick zegt:

   1 Grote Verneukerij is het! Met MILJARDEN wordt de door ‘HEN’ gecreëerde INSTABILITEIT in bedwang gehouden! Als het UItkeringsinfuus stopt, breekt hier de multi-cultiPLEURIS uit!! Er heerst hier een zeer kwetsbare SCHIJNCOHESIE!! DOOMED! (en bedankt!)

   Liked by 2 people

  • Daan Kranenburg zegt:

   Re. Tijl Uylenspiegel 12.47h. Dit is u op de AD internet krant waarschijnlijk niet opgevallen. Ik heb de betreffende art. schrijver het volgende gemaild:
   Heer/mw Nieuwenhuis, Uw artikelen van heden op AD internet. Art. Basisscholieren in arme wijken massaal op achterstand: foto daarbij met alleen Nederlandse blanke allochtone kindertjes. De werkelijkheid echter is dat de overgrote meerderheid van achterstand kinderen van allochtone afkomst zijn. Art.Gemeenten dreigen jeugdzorg en psychische hulp af te stoten. Foto daarbij een allochtone zgn psycholoog liefdevol met een blanke Nederlandse vrouw als zgn slachtoffer. De werkelijkheid echter is dat de overgrote meerderheid hulpverleners en psychologen blanke Nederlanders zijn en de overgrote meerderheid van zgn slachtoffers van allochtone afkomst is. Ik beschuldig u dat u als journalist met die foto’s bij betreffende artikelen uw lezers publiek bewust een valse voorstelling van de werkelijkheid voorspiegelt. Triest dat u als journalist(?) uw lezerspubliek binnen de huidige politiek correcte dogma’s op sluwe wijze mee conditioneert en manipuleert. Op het eerste gezicht van de foto’s zou je zeggen wat maakt het nu uit wat op die foto’s staat het gaat toch om de inhoud van de artikelen! Maar u weet ook dat 1 beeld meer zegt dan duizend woorden. Als journalist dient u onafhankelijk en feitelijk waarheidsgetrouwe publicaties te bieden, u pretendeert waarschijnlijk wel dat te doen maar uit voorgaande blijkt echter dat niet zo te zijn. Ik noem die praktijken politiek correct hoernalisme. Daan Kranenburg.

   Liked by 4 people

   • rottenpikwick zegt:

    Hulde!!!!!!!!!!!!! Het is 1 Grote Smerige Leugen en BedrogZOOI!! 500 MILJARD is er al in de VERRIJKING / OMVOLKING gepompt en nog 1000en zijn er te gaan! Vandaag in Nieuwsuur was “Jeugdzorg” ook weer een item. Zag alleen maar witte mensen!!! Die zgn. Jeugdzorg is niet meer dan een dekmantel voor alle ellende van de verrijking / omvolking, die alleen met Giga-Bedragen in bedwang kan worden gehouden!! ’t Is 1 Grote Vieze LeugenZooi, met het HOERNAILLE voorop!

    Liked by 1 persoon

   • Tijl Uylenspiegel zegt:

    Wat goed Daan! Ik wist niet dat de mogelijkheid bestond om een mail te sturen.

    Like

  • toupasse zegt:

   Google “berberjongens en taalontwikkeling” en u vindt mijn artikel over wat een taalachterstand bepaalt.Vrijwel alle taalachterstanden blijken in feite taalhandicaps.Zeer vele immigranten hebben een eerste taal die ook al erg pover is naar westerse maatstaven..Wie de eerste drie jaar temidden van een armoedig taalpotentieel op groeit houdt een laag talig denkpotentieel. Onomkeerbaar.De kritieke ontwikkelingsfase voor taal.

   Like

  • Job te Pas zegt:

   Lees http://berberjongens.wordpress.com/ en u komt te weten dat taalachterstand doorgaans de (foutieve) naam is voor taalhandicap. De linkse maakbaarheidsideologie ontkent dit.

   Liked by 1 persoon

 17. freda110 zegt:

  Deze verachtelijke foto vertegenwoordigt in een keer de hele Nederlandse overheid!!

  Liked by 4 people

 18. Jade zegt:

  Wat mij betreft krijgt deze agent op staande voet ontslag.
  Je kan geen twee tegenstrijdige agenda`s dienen.

  Liked by 1 persoon

 19. ruud beijer zegt:

  Wat ik mij ook hardop afvraag is of dat soort wat niet eet gewoon hun werk mogen doen. Dan heb ik het niet over toiletten reinigen maar over mensen die andere mensen moeten vervoeren .Denk aan vliegtuigen boten en treinen. Kun je je wel concentreren als je de hele dag niets eet?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s