Amsterdam 2035 . . .

Door:
K. v. W.
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", achterlijkheid, Amsterdam, Barbarisme, belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, dictatuur, Elite, establishment, Groenen, klimaatfascisme, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Marxisme, nieuw fascisme, Rotzakken, Socialisten, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

11 reacties op Amsterdam 2035 . . .

 1. trebor2110 zegt:

  ahhhh een kargodoor

  Like

 2. Jan zegt:

  Maar ik zie nog wel de petroleumverkoper

  Like

  • Corné zegt:

   Dat is geen petroleum. Het zijn blikken met vloeibaar afval dat is vrijgekomen bij de productie van XTC. Dan nog zo’n beetje de enige bron van inkomsten voor de Lieve Stad. Die mannen flikkeren die blikken straks in de gracht. Wiet lukt niet meer. Want elelktriciteit is er onvoldoende. Dus de plantjes willen niet meer groeien.

   Geliked door 2 people

 3. koddebeier zegt:

  🙂 🙂

  Like

 4. I.K. Bennurklaarmee zegt:

  Waar zijn de kopvodden en de soepjurken??

  Geliked door 2 people

 5. Tineke zegt:

  En nergens meer roken,nergens meer drinken.tig moskeeën erbij en leven onder de knoet van de
  SHARIA!

  Lang leve de democratie!

  Geliked door 1 persoon

 6. Jean zegt:

  Denken jullie dat dat eerst tegen 2035 zo zal zijn?
  Met de aanwezigheid van die massa parasieten ėn die linkse groene volksverraders zie ik dat beeld al in 2020 – 2021 voor mijn ogen.
  Mensen nu ingrijpen en de touwen zelf in handen nemen en nooit overlaten aan lafaards en verraders van onze beschaving, onze veiligheid heeft voorrang op alles.

  Like

 7. Hovawart zegt:

  De Linkse Kerk gelooft stellig dat gedeelde armoede ook halve armoede is, en dat vroeger alles beter was, maar als ik in een openluchtmuseum woon ga ik me toch niet storen aan bezoekers die naar binnen kijken, of in een vrijplaats woon waar drugs zijn gelegaliseerd en vrij verkrijgbaar, je storen aan de gebruikers die van over de gehele wereld komen, of over de ladingen gaspatronen en lege ballonnetjes in de grachten en op straat, of onder de rook van een grote luchthaven wonen en je beklagen over de vliegtuigoverlast en de hordes toeristen met hun luidruchtige rolkoffers, of over de elektrische fietsen en segways die overal voorbij vliegen, en net als die Surinamers in Zuid-Oost die meer groen in hun buurt wilde en nu hun huurprijs zien verdubbelen, of over…….ach laat ook maar…het is al wreed genoeg dat men zich Amsterdammer moet blijven noemen in een buitenlandse stad met daarbij nog een links bestuur in het stadshuis….ja dan heb je het volste recht om te klagen.

  Geliked door 2 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s