EU en Arabische Liga besluiten dat bescherming islam en immigratie topprioriteit hebben

Screenshot_157

Brussel lijkt eenrichtingsverkeer prima te vinden: Europa moet islamitischer worden, Arabische wereld hoeft niets met onze waarden te doen – In zowel politiek als cultureel opzicht wordt aan de EU-vlag stap voor stap de islamitische halve maan van de Arabische Liga toegevoegd

(Door: “Xander”)

Op de weinig in het nieuws gekomen eerste topconferentie tussen de Europese Unie en de Arabische Liga (LAS), waar ook premier Rutte aanwezig was, zijn verregaande besluiten genomen waar de grootste critici al jaren voor waarschuwen, namelijk dat het beschermen van de islam in Europa en de massa-immigratie naar onze landen topprioriteit hebben. Zoals kon worden verwacht, maakte de EU geen enkel woord vuil aan de volgens alle mensenrechtenorganisaties grove schendingen in de Arabische wereld van de zogenaamde ‘Europese kernwaarden’. Waarmee nogmaals duidelijk werd hoe er in Brussel werkelijk over die waarden wordt gedacht.

Lees verder>>>
(h/t “Lucky” en “Kees”)
ksander nieuws

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", Arabische wereld, Eurabië, Europa, EUSSR, Immigratie, Islam, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Rotzakken, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

37 reacties op EU en Arabische Liga besluiten dat bescherming islam en immigratie topprioriteit hebben

 1. M.A.L. Sion zegt:

  Dit is herhaling en herbevestiging van het verraad van Straatsburg 1975.
  De MSM zullen er ongetwijfeld geen aandacht aan besteden.

  Liked by 2 people

 2. Klaas zegt:

  Liked by 2 people

 3. Dr. Heinz zegt:

  Dit is toen in 1975 in Straatsburg al beslist, toen onder dat EEG clubje!!
  Wijlen Pamela Hemelrijk heeft daar over bericht, lees en uwen schellen vallen van uwen ogen!!
  Knettergek zijn ze bij die EU proleten!!

  Liked by 1 persoon

 4. guusvelraeds zegt:

  Heb besloten geen kennis te nemen van het bericht. Teveel gevraagd van mijn gemoed.

  Like

 5. Jade zegt:

  De Gele Hesjes kregen er van langs in de Telegraaf,
  want ze gaven Rutte geen hand… (OMG)
  Nou, ik geef ze bij deze groot gelijk.
  Jammer dat ze hem geen knietje gaven…

  Liked by 3 people

  • koddebeier zegt:

   Dat helpt niet, hij heb geen ballen !

   Liked by 1 persoon

   • bigljohn zegt:

    koddebeier; Nou, ik zal eens een lijstje opsommen wat Rutte nog meer niet heeft. Hij heeft inderdaad geen ballen meer, maar een figuur als Adolf Hitler had tenminste nog EEN bal. Rutte heeft geen hersens, geen hart, geen geweten en geen gevoel. Tijdens een verkoudheid kreeg hij een loopneus, die een tijdje weggelopen was. Dat was een rustige tijd. Hij steekt zijn neus immers toch altijd maar in louche zaakjes. Ook had hij last van een wandelende nier. Sinds die aan de wandel is, draagt hij baby-pampers in zijn ondergoed, de zeikert….

    Liked by 1 persoon

   • Bob Koster zegt:

    @bigljohn. Wat een verrassing, eindelijk iemand die weet dat Hitler één bal miste. Mag ik u vragen hoe u aan die wetenschap bent gekomen? Ik kwam het tegen in een statusformulier van een Oostenrijks ziekenhuis over de patiënt Hitler.

    Like

 6. Henk.V zegt:

  Het is te hopen dat de Europese volkeren dit vijandige dictatoriale bewind letterlijk de oorlog gaan verklaren en verdrijven..

  Like

 7. Bob Fleumer zegt:

  Het feit dat onze regering hier geen stelling tegen inneemt is in feite een overgave aan de islammelingen, Rutte er is werk aan de winkel!

  Like

  • reageerbuis zegt:

   Dat is net wat Rutte voorstaat! Hij is pro islam, pro immigratie en pro superstaat Europa . Eerst een zogenaamde euroscepticus, nu is het masker gevallen.

   Like

  • Henk.V zegt:

   Nee, Bob.Rutte zal helemaal niets doen , want hij stemt VOLLEDIG in met de EU politiek.
   Zijn politieke toekomst ligt in ”Brussel”.
   Hij houdt echter de schijn op, dat hij zich ook nog voor de belangen van Nederland inzet.
   Omdat hij de kunst verstaat continu de waarheid te verdraaien en hij zich gelijkertijd jongensachtig joviaal gedraagt, is zijn populariteit onder de bevolking nog steeds groot genoeg om bij iedere verkiezing veel stemmen voor de VVD te werven.
   Zo te zien kan men -in de politiek- met liegen erg ver komen..
   Ik vrees dat wij uiteindelijk niet alleen maar met gebruikmaking van politieke middelen de afschuwelijke kliek in Brussel ( waar Rutte feitelijk allang toe behoort..) kunnen verdrijven..
   Mijn afkeer van de EU kent geen grenzen meer.

   Liked by 1 persoon

   • Bob Koster zegt:

    Volgens mij ambiëert Rutte geen topfunctie in Brussel maar in New York, bij de VN. Noem het maar intuïtie.

    Like

   • Frans lous zegt:

    IK ben er ook niet meer trots op om hier te wonen.
    Als we niet oppassen worden we slaaf van de eu

    Like

 8. Daan Kranenburg zegt:

  Is dit nepnieuws????? In geen enkele media is hier helemaal niets over te lezen of te horen!!!!!!!!

  Like

 9. fransdewit zegt:

  De agressors worden beschermt en de slachtoffers benadeeld

  Like

 10. kampersrene zegt:

  Ook het Europees vlag wordt aangepast ….in de cirkel met zijn sterren komt een opgestoken middelvinger

  Like

 11. rottenpikwick zegt:

  In de EU kun je doodgereden, doodgestoken, verkracht etc etc worden omdat je niet tot ‘hun soort, behoort! Als de rollatordame uit Breda EEN MOSSEL was geweest, kon ze nu “gewoon” in de keuken staan om haar mannetjes te verwennen en bedienen!

  Liked by 2 people

 12. Piet Snot zegt:

  Houd de moed er in, na 23 mei is het afgelopen met ze, en zijn we weer een vrij mens.

  Liked by 1 persoon

 13. kampersrene zegt:

  Ik zie op die foto maar twee “karnavalzotten” binnen afzienbare tijd dragen ze allemaal dergelijke kleding en worden ze verplicht een baard te laten groeien

  Like

 14. koddebeier zegt:

  EU landverraders ophangen dat tuig !

  Like

 15. Lucky zegt:

  Omvolking in volle gang
  https://www.anonymousnews.ru/2019/05/08/neues-programm-von-bamf-und-innenministerium-deutsche-sollen-fluechtlingen-die-miete-zahlen/
  Neues Programm von BAMF und Innenministerium: Deutsche sollen Flüchtlingen die Miete zahlen

  Nieuw programma van BAMF en ministerie van binnenlandse zaken: Duitsers moeten de huur betalen van vluchtelingen.

  Duitsland wil legale wegen uitbouwen en beschermingsbehoeftige “vluchtelingen” zoals zwangeren, zieken en gehandicapten zónder asielonderzoek opnemen. Vrijwilligers moeten zorgen voor hun woning en verzorging, en daarvoor betalen. De behoefte aan hervestiging schat de unhcr op 1,4 miljoen mensen
  .

  Like

  • Thomasson zegt:

   DEEL 2
   @Lucky. Wij hebben genoeg camera’s overal om te weten wie de Allah Akbar-roepers en de zgn. kinderen zijn die bloemen van gedenkmalen weghalen. Dat is ook op 5-4 mei 2003 gebeurd. https://www.trouw.nl/home/marokkaanse-jongeren-herdenken-dit-jaar-mee~a3afd5d0/
   Deze jongeren en hun families (die ze sturen) hoeven niet in Nederland te blijven als ze Allah zo missen. Ze hebben hier eigenlijk niets te zoeken. Ze hebben dubbele nationaliteiten en die van het land van herkomst staat op de eerste plaats. Dat wil zeggen dat het ministerie van Justitie kan ze ieder moment als “persona non grata” verklaren en de hele familie deporteren naar het land van herkomst. De overheid heeft op de eerste plaats de verantwoordelijkheid om Nederland en de NEDERLANDERS TE BESCHERMEN.

   Like

 16. Hovawart zegt:

  Vroeger zongen Vader Abraham en de mannen van Farce Majeur over ene PvdA’er ‘Den Uyl is in den olie, Koekoek’ en ‘Kiele Kiele Koeweit’ hoe actueel dat nog steeds is ziet men op de foto bovenaan ..……andere gezichten maar dezelfde berichten.

  Like

 17. Thoth zegt:

  Des te harder zal ik vechten tegen de islam.

  De politici, MSM zijn de weg kwijt.

  Like

 18. bigljohn zegt:

  Ten tijde van het Romeinse Rijk beleden de Romeinen in hoofdzaak afgoden. Iedereen heeft er wel eens van gehoord. Vele planeten kregen een godenstatus, o.a. Jupiter, Mars, Saturnus, enz. enz. enz. Het Christendom wat in eerste instantie nog vervolgd werd, werd daarna de belangrijkste godsdienst. En wat zien we nu ? De islam die het Christendom verdringt en nu de belangrijkste – godsdienst – word. En dat geld voor heel Europa ditmaal. De geschiedenis herhaalt zich, maar niet op een manier zoals het zou moeten !

  Like

 19. Aegolius cs zegt:

  En werkelijk, er wordt werk van gemaakt:
  Resolution 1605 (2008)
  European Muslim communities confronted with extremism
  http://www.assembly.coe.int/nw/xml/XRef/Xref-XML2HTML-en.asp?fileid=17634&lang=en
  Brussels, 20 September 2012
  A 412/12

  https://www.consilium.europa.eu/uedocs/cms_data/docs/pressdata/EN/foraff/132512.pdf


  Het is een lange “politieke” weg van masseren alsook het door de VN systeem te implementeren:

  Caïro-verklaring van de mensenrechten in de islam

  Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

  De Caïro-verklaring van de mensenrechten in de islam is een verklaring van de lidstaten van de Organisatie voor Islamitische Samenwerking over de mensenrechten vanuit islamitisch perspectief. In deze verklaring is de islamitische wetgeving (de sharia) het uitgangspunt.
  De Caïro-verklaring werd op 5 augustus 1990 door 45 ministers van buitenlandse zaken van de lidstaten van de OIC ondertekend.

  De OIC beschouwt de verklaring als een richtsnoer voor haar leden op het gebied van de mensenrechten; de verklaring heeft echter geen volkenrechtelijke status. De Caïro-verklaring wordt gezien als het islamitische antwoord op de Universele Verklaring van de Rechten van de Mens die in 1948 door de Verenigde Naties zijn aangenomen.

  De Caïro-verklaring wijkt op essentiële punten af van de Universele Verklaring van de Rechten van de Mens. Voorbeelden zijn:
  • De vrijheid van meningsuiting komt bijvoorbeeld terug in artikel 22 en wordt hier beperkt tot meningsuitingen die in overeenstemming zijn met de sharia;
  • Er zijn zeer ongelijke rechten voor mannen en vrouwen. Artikel 6 vermeldt dat de vrouw haar eigen rechten en plichten heeft en dat de man voor het onderhoud van de familie dient te zorgen;
  • Er is geen vrijheid van godsdienst. Artikel 10 verbiedt expliciet het beoefenen van of bekeren tot een andere godsdienst dan de Islam; artikelen 19 en 22 bespreken straffen voor afvalligen.
  De laatste 2 artikelen (24 en 25) van de verklaring geven aan dat àlle artikelen in de verklaring volledig ondergeschikt zijn aan de sharia:

  • Art. 24: ‘Alle rechten en vrijheden genoemd in deze Verklaring zijn ondergeschikt aan de Islamitische sharia.’

  • Art. 25: ‘De Islamitische sharia is de enige referentiebron ter uitleg en verduidelijking van alle artikelen van deze Verklaring.’

  Kritiek op de Caïro-verklaring[bewerken]

  Er wordt aangevoerd dat deze Caïro-verklaring (ook wel genoemd de Universele islamitische verklaring van mensenrechten) bedoeld is om de Universele verklaring van de rechten van de mens (UVRM) grotendeels krachteloos te maken[1]. Dit wordt met name veroorzaakt door de artikelen 24 en 25 van de verklaring die de Sharia in alle opzichten laat prevaleren bij de interpretatie, implementatie en de uitvoering van de overige artikelen.

  Essentiële vrijheden als het recht op de vrijheid van gedachten en geweten ontbreken, leidend tot het ontbreken van de vrijheid van meningsuiting en de vrijheid van religie inclusief de vrijheid om van religie te veranderen. Zo is wat het laatste aangaat artikel 18 van de UVRM van 1948 strijdig met artikel 10 van de Caïro-verklaring. Door artikel 19d van de Caïro-verklaring wordt de straf die de Sharia noemt voor o.a. geloofsafval benadrukt, hetgeen in dit geval de doodstraf kan betekenen.

  De artikelen 22a, 22b en 22c van de Caïro-verklaring beperken de vrijheid van meningsuiting zoals deze in artikel 19 van de UVRM is vastgelegd en betreft hier een van de belangrijkste vrijheidsrechten van de mens.

  Door de Sharia als kader te stellen voor mensenrechten en deze prevalent te laten zijn boven de mensenrechten-artikelen worden de in de Caïro-verklaring bedoelde mensenrechten strijdig met fundamentele Westerse principes. Het Europese Hof voor de Rechten van de Mens in Straatsburg stelde hierover, in een arrest van 13 februari 2003 over de rechtmatigheid van een verbod voor de Turks-islamitische Refah partij op, “dat de sharia niet verenigbaar is met de fundamentele principes van de democratie”.

  https://nl.wikipedia.org/wiki/Ca%C3%AFro-verklaring_van_de_mensenrechten_in_de_islam

  Helaas kan ik u geen andere info verschaffen.

  Like

 20. Lucky zegt:

  Hakkebar beschermelingen….
  https://www.dagelijksestandaard.nl/2019/05/bizar-ook-in-amsterdam-klonk-er-allah-akbar-bij-dodenherdenking-4-mei-respectloos-en-bedreigend/

  Bizar! Ook in Amsterdam klonk er ALLAH AKBAR bij Dodenherdenking 4 mei: ‘Respectloos en bedreigend!’

  “In het Amsterdamse stadsdeel Nieuw-West is de 4 mei-herdenking op wrede wijze verstoord. Enkele jongens scandeerden tijdens de optocht vanuit de auto ’Allahu akbar’. Dat melden de 4 en 5 mei-comités van Nieuw-West. Bovendien blijkt het neergelegde bloemstuk van LHBTIQ+-organisatie Pink Nieuw-West op de boulevard aan de Sloterplas te zijn weggehaald. De Amsterdamse 4 en 5 mei-comités zijn woest. „Dit is respectloos en bedreigend!”

  Like

  • Thomasson zegt:

   @Lucky. Het is niet een akte van respectloosheid. Het is een oorlog tegen ons die steeds heviger zal worden. Zachte dokters maken stinkende wonden, is een bekende Nederlandse slagzin. Helaas, worden wij decennialang geregeerd door zachte dokters die niet enkel stinkende wonden maken, maar tonen zo goed als geen respect tegenover ons. Dat geldt ook voor de strijders uit de Tweede Wereldoorlog en hun nabestaanden. In de medische wereld veroorzaken stinkende wonden, gangreen en amputatie. In de realiteit zal de laffe houding van de overheid en politieke leiders leiden tot uitbarsting van grof geweld en zelfs bloedige burgeroorlog. Wij zitten nog in de fase waarin gangreen en politiek geweld kunnen worden gestopt. Maar daarvoor is een nieuwe politieke mind-set nodig. De politiek moet eindelijk inzien, dat aanvallen op Nederlanders en Allah-Akbar geroep tijdens 4 mei herdenkingen, zijn geen incidenten. Ze horen bij de ISLAMITISCHE DOGMA tegenover ons. Zij zien ons als ongelovigen die moeten worden uitgeroeid. Dit dogma moet hen leiden naar een TOTALE OORLOG TEGEN ONS en het veroveren van Nederland. Het is niet een kleine groep die daarmee zich bezig houdt, maar BIJNA ALLEMAAL. Het is onderdeel van hen Islamitische catechese. Ze sturen kinderen en minderjarigen als voorhoede op ons af, om ons te misleiden en tijd te winnen.
   DEEL 2

   Like

 21. Peerke Deelen zegt:

  Europa word een hel voor de echte Europeanen en binnen nu en 15-20 jaar zijn ze allemaal uitgeroeid door dat tuig !!!!!!

  Like

 22. Ooit was door weer een andere elite bende ergens in 1973 al vastgelegd met harde afspraken en verdragen …..dat alles kon voor olie……..OLIE…?
  Wacht even…….hebben we dit nog nodig……….straks moet alles onder dwang elektrisch zijn gemaakt….!
  De meesten hebben al een elektrische fiets gekocht om er vast aan te wennen denk ik.
  Kan iemand mij dit nog even duidelijk uitleggen……..want ik snap het niet meer.

  Like

  • Bob Koster zegt:

   @Guardia Angel. U hebt het zelf al uitgelegd: alles kon door olie. Om daarvan onafhankelijk te worden is er maar één manier: elektrisch rijden.
   Alle negatieve berichtgeving daarover komt van Shell en de Arabisch olieboeren en wij trappen er nog in ook. Ze lachen zich te barsten daar in de zandbak.

   Like

 23. W.venhorst zegt:

  Europa naar de kloten helpen. Dat is wat ze doen.
  Imams verkondigen nu al dat Europa veroverd zal worden zonder leger maar met hun vrouwen. Die zullen zoveel kinderen baren zodat zij straks de meerderheid zijn.
  NEXIT NEXIT NEXIT

  Like

 24. fleckie zegt:

  Welke. Afrikaanse landen hebben ook ..weer. ‘ kannibalistische. ‘afkomst’..

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s