FOTOSHOPPER GroenLinks

Door:
“boorzalf”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Weg met ons!", antisemitisme, Barbarisme, Communisme, demoniseren, Dhimmitude, Groenen, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Marxisme, Nederland, nieuw fascisme, Rotzakken, Socialisten, Terrorisme, verloedering. Bookmark de permalink .

16 reacties op FOTOSHOPPER GroenLinks

 1. ruud beijer zegt:

  Wanneer gaat die landverrader tegen de muur!!
  Neem gelijk hun kiezers mee .Vuile nsbers

  Like

 2. Rensk. zegt:

  Zie net op de buis de ophef dat een geel hesje Rutte geen hand wilde geven. Ook kwam er een telefonerend binnen. Iedereen over de rooie als ik het zo hoor op de buis. Ook Jan Dijkhof.

  Wat mij dan weer te binnen schiet is het volgende: Baudet die aan het woord is en de onbeschofdheid van Rutte, die onder het woord van Baudet gewoon zat te fonen. Trouwens ook bij anderen doet ie dat. Wat anderen te zeggen hebben is niet belangrijk. Dat heeft Rutte keer op keer laten zien. Ik vergeet niks. Hoe oud ik ook word. Ook Jan Dijkgraaf snapt niet veel van maat voor maat. Als Rutte laat zien geen fatsoen op te kunnen brengen dan kan ie er zeker van zijn althans bij mij dat hij zeker geen fatsoen terug krijgt. Kennelijk heeft ook Jan Dijkgraaf het geheugen van een vergiet.

  Overigens zou ik zelf geen eens meer een gesprek willen met de heer Rutte.Omdat ik allang door heb dat dat totaal geen zin heeft bij dit heerschap.

  Geliked door 3 people

 3. Jan zegt:

  In Their Own Words
  “Ending the occupation doesn’t mean anything if it doesn’t mean upending the Jewish state itself…BDS does mean the end of the Jewish state.

  http://www.stopbds.com/?page_id=48

  Like

 4. Harry zegt:

  Ik kan die moslim-rotkop niet meer uitstaan !
  Wat is dat toch met die lui dat je liever naar een – hoe vreselijk ook – doodgereden dier kijkt dan naar hen ?
  Zelfs als een moslim gemengd wordt met iets menselijks , in dit geval een Indonesische , is het nóg ondragelijk om naar te kijken !
  Brand die geitenneuker maar zo gauw mogelijk totaal áf , zodat ie zo snel mogelijk opdondert !

  Geliked door 2 people

 5. Jan zegt:

  Het ledencongres van GroenLinks heeft vandaag besloten dat BDS een “geoorloofd middel is om de Palestijnen te helpen in hun strijd voor rechtvaardigheid.” Een meerderheid stemde voor een motie ten steun voor de boycotbeweging tegen Israel.

  De motie noemt BDS onder andere een “geweldloze politieke actie.” Dat in de praktijk BDS regelmatig gepaard gaat met uitingen van antisemitisme en zelfs verweven is met terroristische organisaties, wordt door het GroenLinks-congres voor het gemak genegeerd.

  https://www.cidi.nl/groenlinks-bds-is-een-geoorloofd-middel/


  GroenLinks omarmt BDS-beweging met motie op congres

  GroenLinks Amsterdam
  Het is niet voor het eerst dat GroenLinks de kant van de Palestijnen kiest. In de Amsterdamse gemeenteraad was partij in 2015 tegen een stedenband met Tel Aviv. In plaats daarvan kwam er een samenwerkingsverband met de Israëlische stad. En eind 2017 liepen GroenLinks-raadsleden Rutger Groot Wassink – thans wethouder- en Jorrit Nuijens weg uit een raadsvergadering toen een pro-Israëlische activist kwam inspreken. Ze moesten naar het toilet.
  …..
  https://jonet.nl/groenlinks-omarmt-bds-beweging-middels-motie-op-congres/

  Like

 6. wauso zegt:

  Zijn moeder was een marokkanen hoer !

  Like

 7. rottenpikwick zegt:

  Joden VERMOORD / weggepest, De Satan met WelkomWelkomkoortje binnengehaald, stik er maar in! Dat de verantwoordelijken mogen branden!!
  Lang Leve Israel!!

  Geliked door 1 persoon

 8. rottenpikwick zegt:

  Doorrijder die niet-mosselmevrouw platwalste heeft zich na anderhalve week, met advocaat, gemeld!! We gaan het meemaken!’
  https://www.omroepbrabant.nl/nieuws/2995133/Doorrijder-Breda-opgepakt-dader-meldde-zich-met-advocaat-bij-de-politie

  Geliked door 2 people

 9. kampersrene zegt:

  bol het af….Klaver(e)-zot….jodenhater ..op die foto zie ik dat je de jodenster gelijk stelt met het hakenkruis….het symbool van meer dan 6 miljoen joodse medemensen die vermoord werden mannen ,vrouwen ,kinderen ouderlingen…ik denk zelf dat je het symphatiek vond…smerig onbenul

  Geliked door 2 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s