Italië: Criminaliteit drastisch afgenomen

Screenshot_144

Matteo Salvini.

(Door: “Chevrolet” – Vertaling: E.J. Bron)

Salvini´s harde koers tegen binnendringers loont de moeite

Duitse politici weten alles, en vooral beter dan wie dan ook in de wereld. Met voorop uiteraard Angela Merkel met haar ministeriële groep sprookjesvertellers. Het beste voorbeeld daarvoor is het graag verzwegen thema criminaliteit, die uitgaat van “vluchtelingen” en “migranten”, kortom van de binnendringers die op zoek zijn naar levenslange verzorging.

PI News (2)

Deze groep zou niet crimineler zijn dan Duitsers en Mohammed en Achmed zouden hele aardige jongens zijn, die alleen maar bescherming voor iemand of iets zouden zoeken. En, wat een wonder, de statistieken bevestigen dit. Vermoedelijk is dat ook de reden waarom het zo lang duurt totdat er statistieken gepresenteerd kunnen worden in Duitsland. In plaats van gebruik te maken van de vier fundamentele manieren van rekenen, moet er natuurlijk geraffineerd te werk gegaan worden om het gewenste resultaat van vlekkeloze “heilige vluchteling” te bereiken.

Ook al is het op het eerste gezicht misschien nogal verwonderlijk, de statistici van Italië zijn wat “sneller”, respectievelijk laten we zeggen “oprechter”. Het criminaliteitscijfer in Italië daalde tussen 2018 en 2019 met een fabelachtige 15% sinds Italië onder minister van Binnenlandse Zaken Matteo Salvini een hardere koers tegenover binnendringers uit Afrika, het Midden-Oosten en Afghanistan is ingeslagen.

Het aantal moorden daalde met 12,2%, het aantal pogingen tot moord zelfs met 16,2%, meldt “Il Giornale”. Salvini´s Law-and-Order-politiek schijnt dus te werken, vooral ook bij de in het “vluchtelingenmilieu” populaire seksuele delicten. Er vonden 32,2% minder verkrachtingen plaats en het aantal roofovervallen nam af met 20,9%.

Dat Salvini zo succesvol is met zijn politiek en zo geliefd is bij de burgers, vindt niet iedereen leuk. Minister-president Luigi Di Maio van de coalitiepartner Vijfsterrenbeweging verklaarde: Salvini zou geen migranten moeten demoniseren of grenshekken zoals in Hongarije bezichtigen, maar liever de maffia bestrijden.

De chef van de LEGA counterde: “Ik heb in Napels al voor meer veiligheid en orde gedaan dan in welke andere Italiaanse stad dan ook.” En hij voegde er aan toe: “Het is duidelijk dat de Camorra (de Napolitaanse maffia) een beest is, maar het zal lange tijd duren om haar uit de weg te ruimen.” Salvini benadrukte dat ondanks de daling van de criminaliteit minstens één op de drie criminelen een migratieachtergrond zou hebben.

Ondertussen moest het Europese grensagentschap Frontex, dat alleen een waarnemende functie heeft, tandenknarsend toegeven dat Salvini´s antimigratiepolitiek effect heeft: Sinds Salvini de zeegrens heeft gesloten en ook de schepen van de “reddingsorganisaties” niet meer mogen aanmeren in Italiaanse havens, zouden er meer dan 90% minder via de Middellandse Zee komen. Zodoende zouden er ook minder mensen verdrinken bij de tocht overzee.

Bron:
www.pi-news.net
Door: “Chevrolet”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "omvolking", "Rapefugees", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Afghanistan, Afrika, Allochtonen, asielwaanzin, Criminaliteit, Derde Wereld, Eurabië, EUSSR, gezond realisme, Illegalen, Immigratie, Islam, Italië, LEGA, migrantengeweld, Multiculti, Nationalisme, Patriottisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

5 reacties op Italië: Criminaliteit drastisch afgenomen

 1. koddebeier zegt:

  Deze politicus is een held, daar kunnen die lamzakken in Den Haag een voorbeeld aan nemen !

  Geliked door 3 people

 2. koosv8 zegt:

  Geweldig zo’n kerel, en Links vond en vindt dit soort retoriek altijd gevaarlijk, maar het tegendeel is waar, en dat is een feit.

  Geliked door 2 people

 3. M. zegt:

  Gezond verstand daar knapt een land van op.
  Hier is gezond verstand al bijna verboden, omdat de waanzin regeert en niet voor rede vatbaar is.

  Geliked door 1 persoon

 4. Henk der Niederlánder zegt:

  Salvini is iemand die door pakt en niet zoals die sukkels hier de problemen voor zich uit schuift .
  De gevolgen zijn dus duidelijk.
  alleen hier willen die lamstralen dat niet zien want als ze aan de echte problemen werken blijft er niet genoeg tijd over om de zaak te flessen en te graaien.
  Het verschil van een minister en een graaier in de notedop.

  Like

 5. kampersrene zegt:

  Het kan nog beter als de laatste zielige zoeker het land uit is is de criminaliteit misschien 0,0 de mafia enz ……dat zijn tradities

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s