PVV uit zorgen over veiligheid Korrewegwijk in Groningen

PVV Groningen 2

(Door: Chris Bakker)

De PVV in de Groninger gemeenteraad maakt zich zorgen over de veiligheid in de Korrewegwijk. Aanleiding zijn verschillende geweldsincidenten in de wijk.

Dagblad van het Noorden

Afgelopen zaterdag werd een jongen ernstig mishandeld door een groep jongeren op de Oosterhamriklaan in de wijk. Het slachtoffer werd door meerdere jongeren aangevallen en moest voor behandeling mee naar het ziekenhuis. In oktober 2017 werd een student neergeschoten in de wijk. Hij overleefde dit, maar is blijvend verlamd.

‘Veilig naar huis fietsen’

„De PVV maakt zich ernstige zorgen over de onveiligheid in die omgeving, vooral ’s avonds en ’s nachts”, schrijft de partij. „Met name de jeugd die ’s nachts na het uitgaan in de binnenstad naar huis gaat, moet veilig door de Korrewegwijk naar huis kunnen fietsen.”

De partij wil van het college weten welke maatregelen de gemeente gaat nemen waardoor jongeren ‘s avonds of ‘s nachts weer veilig door de Korrewegwijk naar huis kunnen gaan.

Bron:
www.dvhn.nl
(h/t “rottenpikwick”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Verrijking", "Weg met ons!", Barbarisme, Censuur, Criminaliteit, cultuurrelativisme, gezond realisme, Groningen, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, PVV, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

17 reacties op PVV uit zorgen over veiligheid Korrewegwijk in Groningen

 1. Geert zegt:

  Niet over nadenken, gewoon doorlopen, jij bent welkom welkom in mijn land.

  Geliked door 1 persoon

  • D.G.M.Holland zegt:

   De gemeente moet in Groningen de Korrewegwijk gewoon een andere naam geven.
   Zo worden de problemen tegenwoordig toch opgelost ?

   Like

 2. Piet Snot zegt:

  Gemeentes raden je tegenwoordig aan om dan maar een grote sterke hond aan te schaffen, als je jezelf onveilig voelt.

  Geliked door 1 persoon

 3. Steven zegt:

  Zo TRIEST gaat het in geheel NL worden…met dank aan al die NSB-ers in dit land!

  Geliked door 2 people

 4. ruud beijer zegt:

  De PVV in Groningen timmert al jaren aan de weg in de persoon van Kesteren. Echter deze man wordt niet serieus genomen want PVV.
  De Groningers stemmen liever op de PvdA d66 en cda. Ik gun die Groningers waar ze voor kiezen. Gelukkig wordt het met de dag erger
  Het is al jaren stom volk dat zich graag laat bestelen door de gekozen overheid. Hun huizen liggen aan diggelen en het geld van hun gas gaat naar de mulitkul. Vooral blijven stemmen op links hoor stelletje onbenullen.

  Geliked door 3 people

 5. ruud beijer zegt:

  Eigen schuld van de wegkijkers in Groningen.

  Geliked door 1 persoon

 6. koosv8 zegt:

  Wordt het niet eens tijd, dat jongeren zelf iets ondernemen, als er met voetbal, uit of thuis vanalles gesloopt mag worden, nou dan kunnen ze hier ook wel net doen alsof er nooit iets gebeurd is…………RAMMEDAN…TOCH???

  Geliked door 2 people

 7. rottenpikwick zegt:

  Hoge criminaliteit, mega-uitgaven sociaal-domein (lees, multi-culti) én Groen-Slinks gaan Hand in Hand in Groningen-stad! De gemeenteraad bestaat voor het grootste gedeelte uit door studenten (tijdelijke bewoners!) gekozen raadsleden. Bij de KVK staan zo’n 500 kapperszaken oid in het centrum ingeschreven, veel arabische winkels/horeca en veel Gespuis en viezigheid op straat! Parkeertarieven en WOZ gaan flink de hoogte in om de stad nog een beetje in de benen te houden!
  Groen-Slinks en een onveilige stad, gaan hand in hand!

  Geliked door 1 persoon

  • ruud beijer zegt:

   Beste reageerder we kunnen praten tot we een ons wegen. Die huichelaars en wegkijkers in Nederland kiezen voor hun eigen ondergang. Helaas slepen ze mijn kinderen en kleinkinderen mee in hun verraad van Nederland. Ik gun die mensen allemaal een fatale ziekte. Het begint met een K.

   Geliked door 1 persoon

   • Piet Snot zegt:

    Hier een beetje stoere praatjes houden, maar als je onder je familie, vrienden, kennissen en collega’s bent, zwijg je.
    Anders krijg je ruzie met het vrouwtje, of zo iets.

    Maar je bent niet enige hoor, dus dat scheelt weer.
    Niet dat we er veel mee op schieten, maar je hebt het toch maar weer mooi gezegd, dat jij ze allemaal door heb, al die verraders en NSB’ers.
    Nou nog de volgende stap………………het uitspreken als je ergens bent.

    Like

   • ruud beijer zegt:

    Ik doe al jaren werk voor de PVV. Mijn familie en schoonfamilie weten dat al jaren. Op feesten en partijen willen mensen niet over politiek praten en zeker niet met mij.Ik ben wel benieuwd naar jouw familie en jouw rol .Heb jij bij hen ook zoveel praatjes of heb je dat alleen maar hier?Ik denk het laatste. Je hebt wel een leuke naam die bij je past voor Piet snot.

    Like

   • Piet Snot zegt:

    Dat heb ik je de vorige keer al uitgelegd, ik houd nergens mijn smoel dicht, bij niemand of waar dan ook.
    Of ze er nou op zitten te wachten of niet.
    Ik heb een tyfus hekel aan, laten we het vooral gezellig houden onder mekaar en het maar nergens over hebben om elke discussie te vermijden.

    Like

   • ruud beijer zegt:

    Jij zult niet veel vrienden hebben .Ik wel!

    Like

  • rottenpikwick zegt:

   Ik zeg wél dat ik op Geert Wilders stem! En als ik verbaasde blikken / boze ogen krijg, dan zeg ik; Zie daar een DEUGMENS!! Ze mogen mij laten vallen, deugmensen kan ik missen als…..

   Geliked door 1 persoon

   • ruud beijer zegt:

    Ik ben van de PVV. Geen lid maar wel actief. Op het werk noemen ze mij Ruudje PVV. Ik praat haast iedere dag of discussier met mijn collega’s. Ik doe niet mee aan stakingen want alleen stemmen op de PVV of het FvD heeft nut. Staken is voor domme mensen die altijd op dezelfde huichelpartijjen stemmen.

    Like

 8. kampersrene zegt:

  Maar de top prioriteit van de EU is en blijft de migratie en bescherming van de islam…..met wat zijn ze toch bezig….

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s