WAARHEEN WIL FORUM VOOR DEMOCRATIE?

Screenshot_143

(Door: “Frans Brassens”)

Nog even (voor de duidelijkheid) over de groepering waarvan Forum voor Democratie deel is gaan uitmaken: de ECR of ECH, Europese Conservatieven en Hervormers. De “Brit” Syed Kamall is voorzitter van die club.

De Nederlandse ChristenUnie en de gereformeerde SGP maken al deel uit van deze fractie in het Europees Parlement. De SGP vind ik een twijfelgeval, zoals nog enkele buitenlandse leden dat ook lijken te zijn. Maar de CU (Segers) maakt deel uit van het horrorkabinet Rutte III en is dus (op z´n minst) antidemocratisch. En medeverantwoordelijk voor alle ellende die Rutte III over ons uitgestort heeft en waar het nog altijd mee bezig is.

Als klap op de vuurpijl ook nog dit: In april 2016 werd de hoop van gezond denkende Duitsers, de fors groeiende partij Alternative für Deutschland (AfD), uit de ECR-fractie gezet! Dit omdat deze partij volgens de overige partijen die de ECR vormen erg verrechtste standpunten in begon te nemen die niet in lijn waren met die van de ECR.

Waar het FvD zich hier in Nederland al afzet tegen de PVV, wil Baudet zich nu dus ook afzetten tegen wat ik beschouw als een soort Duitse zusterpartij van de PVV. Hoe moet je het gedrag verklaren van Baudet, van het FvD, die/dat nu is aangesloten bij zo’n ‘politiek correcte’ troep?

Mooie woordjes en plannen genoeg daar, maar de ECR is in het Europees Parlement nou bepaald niet de club die zich stevig zal inzetten tegen de grote gevaren die de Europese naties bedreigen: de EU zelf en de islam.

Door:
“Frans Brassens”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Europa, EUSSR, Forum voor Democratie, Islam. Bookmark de permalink .

10 reacties op WAARHEEN WIL FORUM VOOR DEMOCRATIE?

 1. Piet Snot zegt:

  Dacht dat Terry daar duidelijk genoeg in was verder.
  Dit is nou wat hij bedoelde met strategische compromis/ keuzes maken.
  Het hangt er dus maar net van af hoe de wind waait waar je je bij aansluit, als je denkt dat je daar verder mee komt.
  Ze houden er verder dus geen enkele principe op na als er gekozen moet worden.

  Geliked door 6 people

 2. Johan van Vught zegt:

  toch maar bij de PVV blijven, is mijn conclusie..

  Geliked door 3 people

 3. Aegolius cs zegt:

  Over enige tijd ontvangt u ’n infoblad op welke Europese partij u kunt stemmen. Waar vindt u onze PVV hierop terug?
  Zie en lees:
  Europa van Naties en Vrijheid (ENF)
  De fractie van Europa van Naties en Vrijheid werd op 16 juni 2015 gevormd door zes rechts-populistische partijen en een onafhankelijke Europarlementariër.
  https://www.europa-nu.nl/id/vjutef4bpfwi/europa_van_naties_en_vrijheid_enf
  Evenwel kan het volgens “Europese democratische regels” weer anders uitzien…….

  Met dank voor uw artikel.

  MVG.

  Geliked door 1 persoon

 4. Hans zegt:

  Het ergste zijn dus o.a de nederlanders die op dit soort figuren blijven stemmen. Die helpen ons land de afgrond in en de z.g. democratie is uitgevonden om meelopers, landveraders, zakkenvullers, hielenlikkers, hypocrieten, en wat er verder nog op lijkt in het zadel te houden. Anders zou absoluut niemand er naar kijken of om geven.

  Like

 5. bigljohn zegt:

  Het FVD waait met alle winden mee. Dat wisten we al langer. Al die idioten die niet op de PVV maar wel op het FVD gestemd hebben….En dan dat ECR. Zeker net zoiets als dat probeersel uit de tweede wereldoorlog; de Nederlandse Unie. Het FVD gaat nog eens een keer flink op zijn billen ten voordele van de PVV. De tijd zal het ons leren. De PVV heeft wel een slag verloren, maar niet de oorlog !

  Geliked door 1 persoon

 6. Willem zegt:

  Ik las dat Thierry wel positieve dingen in de islam ziet. Ik heb ze voor de verkiezingen gemaild om info over hun islam standpunt te krijgen. Heb nog steeds geen antwoord gekregen. Tja, dan toch weer PVV gestemd.

  Like

 7. Jan zegt:

  Uit FvD-Statenfractie gegooide Robert Baljeu hangt vuile was buiten: ‘Dit is een zuivering’ – ‘Er heerst enorme angstcultuur’ – ‘Dat boreale gelul’ – Gaat zetel niet opgeven
  https://tpook.nl/2019/05/15/uit-fvd-statenfractie-gegooide-robert-baljeu-hangt-vuile-was-buiten-dit-is-een-zuivering-er-heerst-enorme-angstcultuur-dat-boreale-gelul-gaat-zetel-niet-opgeven/

  Like

 8. Jan zegt:

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s