“Zielige Palestijnen”. . .

Door:
K. v. W. 
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Palestijnen", "Religie van de vrede", achterlijkheid, antisemitisme, Barbarisme, demoniseren, Desinformatie, Gazastrook, Hamas, Hypocrisie, islam-collaboratie, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Linkse christenen, Marxisme, Nederland, nieuw fascisme, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Terrorisme, verloedering. Bookmark de permalink .

12 reacties op “Zielige Palestijnen”. . .

 1. Peres zegt:

  Ach, gelukkig zijn dit voortschrijdende dement zijnde en al reeds fysiek wordende zieke en zwakke figuren. Betekenen niets of nauwelijks iets voor anderen. Geen aandacht aan schenken. De Van Aght’s/ Duisenbergs en c.s.zijn in Nederland uitgerangeerd en niet serieus te nemen. Meulenberg zit gelukkig ook in Amsterdam bij die andere drama-queen. Gelukkig ook in Amsterdam bij die lieve groene burgemeester.Niets van aantrekken en weinig schokkend en niets nieuws onder de zon. Am Israel Chai.

  Geliked door 3 people

  • ruud beijer zegt:

   Toch blijft het een raadsel dat veel Joden niet op de PVV stemmen. Je zou bijna denken Eigen schuld.

   Like

  • Thomasson zegt:

   @Peres. In het centrum van Leeuwarden staat het Verzetmuseum. Het is een indrukwekkend museum met attributen uit de Tweede Wereldoorlog, en waar de heldendaden van NL verzetstrijders worden in beeld en geluid belicht. Men kan aannemen, dat in de (nabije) toekomst krijgt het Verzetsmuseum in Leeuwarden een broertje erbij: “Het Verraad Museum”. Daar zou men treffen persoonlijke bezittingen van hedendaagse moderne Quislingen en Musserts van bijna alle politieke partijen. Er zouden daar pennen, schrijfmachines, PC’s en laptops worden tentoongesteld, samen met documenten waarin het volk jarenlang werd misleid en belogen om iets te kiezen dat geleidelijk het leven van miljoenen Nederlanders in de volgende Burgeroorlog zal kosten. Denk maar aan de reclamespotjes van 1999 – 2000 van het winkeltje die potjes jam en honing had verkocht en alvast met de Euro rekende. Het reclamespotje (een daarvan) eindigde met de slagzin: BEN U AL KLAAR VOOR DE EURO? Denk maar aan documenten van Dries van Agt waarin hij pleitte drie ultieme Duitse oorlogmisdadigers vrij te laten. Het interesseerde hem niet dat zijn nazivrienden duizenden mensen, waaronder verzetstrijders, hadden vermoord (ik spreek nog niet over 102.000 Joden). Viezeriken zoals Dries Van Agt(elijk), Anja Vuilnisbelt en Greta Luizenberg zijn levende antieke karkassen die met een poot in een verzorgingshuis zitten en de andere in het graf. Ze zouden nooit voor het gerecht hoeven te komen. Tot die tijd zijn ze dood. Echter, in de toekomstige Verraadmuseum zouden hun namen preken samen met die van Wim Kok, Wim Duisenberg, Ruud Lubbers en alle andere verraders die besluit namen om Nederland, via massaimmigratie uit Islamitische landen en Afrika, in een Derde Wereldland te veranderen. Hun ideaal was : cash as much as you can. It is nothing personal, only business .

   Geliked door 1 persoon

 2. Hovawart zegt:

  De Hollandse Hamas-leden zullen zich, als echte extremisten, nooit uitspreken over de Palestijnen, deden ze al niet toen Arafat hun een stoeltje in de Hollandse politiek aanbood, en zullen hem daar eeuwig dankbaar voor blijven………hun haat jegens Israël is minstens zo sterk als bij hun islamietische vrinden…… Een gezamenlijke vijand verbroedert, en daarom zit Europa nu vol met IS-adepten en de politiek met geriatrische PLO-aanhangers.

  Like

 3. Harry zegt:

  Er is niks zieligs aan moordende rovende liegende kutmoslims met een verzonnen naam !
  Alle andere Arabieren kijken ook op ze neer en ze worden in Saudi , Egypte , Qatar en de Emiraten als tweederangs volk behandeld .
  Hetzelfde soort , notabele !
  Dat zal toch best een reden hebben ?
  Zelfs dié vinden het ratten !

  Geliked door 3 people

  • Tijl Uylenspiegel zegt:

   Het zou ook een manier kunnen zijn om het conflict levend te houden, ze dienen als de voorhoede en de anderen wachten het goede moment af om bijstand te gaan leveren.
   Een oorlog wordt ook niet gewonnen of verloren bij de eerste veldslag, vooralsnog heeft Israël de beste papieren, niet in het minst door de steun van de USA, maar op het moment dat bijvoorbeeld Iran de beschikking krijgt over een A-bom dan verandert het hele spel.
   ( verkeerde woordkeus “spel” maar ik wist zo gauw niks beters)

   Like

   • Thomasson zegt:

    @Tijl Uylenspiegel. Het bezit hebben van een A-bom is niet genoeg. Men moet ook de boel monitoren via sateliet of satelieten die 24 uur boven een bepaald gebied vliegen, en real-time beeldmateriaal sturen. Men moet over goede analisten beschikken die veranderingen in de luchtfoto’s goed kunnen inschatten. In het geval dat luchtfoto’s alarmerende afwijkingen laten zien, moet men als eerste toeslaan. Israel heeft satelieten gebouwd om juist niet van de Amerikanen of andere mogendheden afhankelijk te zijn.

    Geliked door 1 persoon

 4. fleckie zegt:

  ARD t.t. di.25.6.2019. …………..’GEBERKONFERENZ. . FUR. UNRWA’.
  Vor seiner wichtiger Geberkonferenzmhat sich das. UN- PALASTINENSEHRSHILFSWERK. UNRWA, gegen den von der U.S.- REGIERUNG gefordeten. Ruckbau der. Organisation gewandt.
  Niemand sei bis her MIT einer Idee gekomen, ‘wie man uns etsetzen kann”, sagte Generalkommissar Krahenbuhl. Die Unterstutzung der notleidenden Palastinenser sei wichtig fur die Stabilitat n der fragilen Weltregion.
  UNRWA hoeft auf. SPENDEN von 1,2 Marc. U.S.- Dollar. Die U.S. jatten verhangende Jahr 300 Mio. Dollar gestrichen………………….<~<~<~<~<~<~<~

  Like

 5. fleckie zegt:

  ZDF t.t. Di. 25.6.2019. ‘U.S.-Nahost- FIEDENSPLAN: Heftiger PROTEST der. PALATINENSER. ‘Hunderte Palastinenser halen n Stadten im Westjordanien gegen eine geplante Wirtscaftskonferenz in BAHRAIN zum Start Einselthum Nahost- Friedensplan der U.S.- REGIERUNG protesteert. Viele verbrannten Bilder von U.S.-Prasident Donald Trump. Die Palastinenser hanen den U.S.- HAHOST- FRIEDENSVORSCHLAG zuruckgewiesen.
  Trumps Berater und Schwiegetsoh. Jared Kushnet hatte gesagt, ein palastinensischet Staat sei klein Thema auf der Konferenz. Es gehe UM die wirtschaftlichen. GRUNDLAGEN einer Friedens in Nahost……………<~<~<~<~<~<~<~

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s