Afrikaanse en Arabische drugsdealers in Görlitzer Park (Berlijn) krijgen eigen standplaatsen

Screenshot_166

(Vertaling: E.J. Bron)

De Duitse hoofdstad Berlijn staat bekend om zijn enorme drugscriminaliteit. Vooral in en rondom het Görlitzer Park, dat in heel Duitsland model staat voor het verval van de openbare orde. In plaats van de criminelen te bestrijden, heeft de parkmanager nu een andere oplossing besloten.

journalistenwatch

Enkele weken geleden nog kreeg de Groene burgemeester van Tübingen, Boris Palmer, nog een rondleiding door de “Görli”. Van tevoren had men echter in het hele park de drugsdealers en de troep laten opruimen door politieagenten, zodat Palmer een verfraaid beeld van de realiteit te zien kreeg. Dat er het nodig verkeerd gaat in het park weten de inwoners van Berlijn echter al lang. De manager van het park heeft nu een veeleer ongebruikelijk besluit genomen.

Voortaan dienen de drugsdealers, die meestal afkomstig zijn uit Afrika of het Midden-Oosten, eigen standplaatsen te krijgen, aldus “RBB”. In het links-groene Berlin-Kreuzberg, waar het park ligt, tekent Cengiz Demirci, de beheerder van het park, met rozerode verf strepen op de grond. Die wijzen aan de dealers hun eigen plaats toe. Demirci probeert echter duidelijk te maken dat het daarbij niet zou gaan om de een of andere legalisering van de drugshandel, maar alleen maar om een “praktische” maatregel.

Of er weldra ook kraampjes voor de dealers worden geplaatst, verraadt het artikel van “RBB” niet.

Bron:
www.journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "migratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Afrika, Allochtonen, Arabieren, Berlijn, Communisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Groenen, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Krankzinnigheid, lafheid, Links fascisme, Marxisme, Midden-Oosten, Multiculti, Overheid, Pacifisme, Rotzakken, sociaaldemocraten, Socialisten, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

7 reacties op Afrikaanse en Arabische drugsdealers in Görlitzer Park (Berlijn) krijgen eigen standplaatsen

 1. Ron zegt:

  Duitsland en de hele EU zijn doodziek !

  Like

 2. Piet Snot zegt:

  Ik verwacht zo’n bouwkeet, per standplaats.
  Dan is de handel ook niet meer zichtbaar, en ze kunnen hun eigen bende naam er op zetten.
  Anders vechten ze toch maar mekaar de tent uit over een plekkie.

  Ja, wat moet je hier nou van vinden.

  Like

 3. Claudia M. zegt:

  Dat doen ze helemaal verkeerd; geef ze gewoon direct diverse panden in het centrum van de stad om hun illegale praktijken uit te voeren. Probleem opgelost…

  Like

 4. droevige mof zegt:

  De “praktische” maatregel van de heer Demirci is in strijd met artikel 29, lid 1, punt 10 van de duitse drugswet. Betäubungsmittelgesetz https://www.buzer.de/gesetz/631/a8054.htm
  Maar in een failed state waarin regering en parlement notoir de wet overtreden, kan het geen reet schelen.

  Geliked door 1 persoon

  • Nemesis zegt:

   het breken van wetten in de BRD is vandaag de dag schijnbaar normaal. Maar volgens mij zijn die, die het doen niet alleen doodziek, maar totaal geschift en rijp voor de galg.
   Stelletje land- en volksverraders, tuig is het.

   Like

 5. Rensk. zegt:

  Net zoiets als de gratis bus voor gestoorde asieleisers. In feite dezelfde kromme denkwijze

  Like

 6. kampersrene zegt:

  Afrikaanse en Arabische drugsdealers in Görlitzer Park (Berlijn) krijgen eigen standplaatsen nog even en je kunt drugs kopen op de markt tussen de kraampjes van groenten en fruit….wat is Merkel toch een heerlijk mensch…ze heeft niet enkel begrip voor die islam….maar ook voor de drugverslaafden !

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s