Amerikaanse moslimkinderen . . .

Door:
K. v. W. 
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", antisemitisme, Barbarisme, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, Moslims, nieuw fascisme, Racisme, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

10 reacties op Amerikaanse moslimkinderen . . .

 1. rottenpikwick zegt:

  Ik kan de video zo 1 2 3 niet openen, waarschijnlijk heeft het raakvlakken met deze ‘scary FREAKSHOW’! Sick Sick Sick Sick.. ‘They let in the Dogs from HELL!!’

  Geliked door 1 persoon

 2. Corné zegt:

  Wie de video bekijkt schrikt zich lam. Vooral omdat de verantwoordelijk moslimorganisatie in de VS ontkent dat dit van hen komt. Wat een huichelaars! Ze hebben de video via facebook zelf verspreid. Het toont aan wat de koran zegt. Moslims mogen niet moslims van onder tot boven belazeren. Dat doen ze dus. Vertrouw alleen een dode moslim hoor ik wel eens zeggen, dat is de enige moslim die niet meer liegt. En dan willen ze hier de IS-moslimkinderen terughalen. Die zijn nog veel meer geradicaliseerd. Er zijn er misschien zelfs bij die eigenhandig tegenstanders hebben vermoord. Er zijn verschillende executies door kinderen op internet te zien. De grootste fout is IS-ers terug te laten komen. Noooooiit doen!! Ook hun zogenaamde lieftallige kindertjes niet. De video laat zien hoe bedorven ze al zijn op jeugdige leeftijd.

  Geliked door 4 people

 3. rottenpikwick zegt:

  Onafhankelijkheidsdag in Israel. Aangename feestelijke sfeer en het asielzoekersdweilorkest (Eritrea / Sudan) komt ook nog langs. Weet wel zeker dat de sfeer dáár leuker is, dan in NL, waar je op zo’n “feest” verkracht, mishandeld, bestolen kunt worden! RUTTEland = dik KUTTEland! Lang Leve Geert Wilders!!

  Geliked door 3 people

 4. Jan zegt:

  Zwarten die altijd beweren dat zij niet racistisch kunnen zijn (zijn de ergste racisten in Amerika)

  https://tinyurl.com/y2uzdbep

  Geliked door 1 persoon

  • rottenpikwick zegt:

   Niet alleen zwart, ook nog eens een stuk misgeboorte, 1 Grote Steuntrekkersbende! Dé reden waarom de VS op z’n retour is / gaat! De VS kan “zomaar” een 3e wereldland worden!

   Geliked door 1 persoon

 5. j v/d valk zegt:

  Dat de overheden mensen met een lager IQ binnen laten, kan maar een ding betekenen, wij moeten elkaar afmaken… Oorlogen ,revoluties, vaccinaties, virussen, alles zetten zij in om de wereld bevolking te verminderen… Zodat het tijd wordt voor de al eeuwen verlangde Nieuwe Wereld Order…. Waarna de Messiah, Lucifer op zijn troon komt… Om u te misleiden zeggen deze mensen God, maar in werkelijkheid bedoelen zij Lucifer…..

  Satan Prince of This World. William Guy Carr ( in het Nederlands 100 blz)
  http://www.vrijewereld.org/2019/02/01/william-guy-carr-satan-prince-of-this-world-boek-audioboek/?highlight=william%20Guy%20Carr%20-%20Satan%20Prins%20van%20deze%20wereld

  Oorlog’s veteraan William Carr heeft als commander in 2 wereld oorlogen gevochten, en verdient veel respect..

  Geliked door 2 people

 6. Taljaard zegt:

  In de VS is de absolute vrijheid van godsdienst en meningsuiting welhaast sacraal en een historisch kernartikel van hun grondwet. Het gevolg daarvan is, dat de meest absurde religieuze uitwassen er alle vrijheid krijgen. Totdat het finaal uit de klauwen loopt, zoals dit bijv. bij de Branch Davidians van David Koresh en de Peoples Temple van Jim Jones het geval was.
  Dit geldt natuurlijk al evenzeer voor de islam.
  Aan de andere kant staat een meerderheid van de burgers daar heel wat minder naief en idealistisch tegenover de islam als hier in West Europa en ligt de tolerantiedrempel voor mohammedaans jihadisme en antisemitisme er een stuk lager. Ter linkerzijde (sinds de verkiezing van Trump helemaal doorgeslagen) zal men een onthulling als hierboven, wat niets anders is dan de islamitische leer, net als in West Europa, vergoeilijken en relativeren. En beweren dat dit ”niet representatief” is voor de islam. Maar de Amerikanen staan ook veel kritischer tegenover de massamedia en wat zij beweren dan hier.

  Like

 7. ronjaspers zegt:

  jv/d valk.Klopt,u bent ook 1 van de weinige die wakker is.De satanische elite (de 1 %) van deze wereld willen een “new world order” 90 % van de wereldbevolking moet uitgemoord worden,de overige 10 % dient als slaven voor de satanische elite die alleenheersers willen worden over deze aarde.Om de 90 % van de wereldbevolking uit te moorden worden moslims en afrikanen binnengehaald.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s