CITAAT Viktor Orbán

Screenshot_175

“Migratie is het Trojaanse paard van het terrorisme.”

Ik begrijp dat de linksen ons onder druk zetten opdat het Westen zich schuldig voelt over kruistochten en kolonialisme, maar deze linkse politiek is een intellectuele ontwapening van Europa tegen de invasie van de islamitische immigratie.”

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; “Sven Groter2“)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

15 reacties op CITAAT Viktor Orbán

 1. Nemesis zegt:

  U heeft gelijk. Maar pas dan maar even op op, onze MP Rutte heeft wat voor u in petto, tuin er niet in, in deze criminele, leugenachtige landverrader.

  Liked by 2 people

 2. rottenpikwick zegt:

  OPRUTTE…. die LANDVERRADERSZOOI Merkel Timmermans Juncker VRHFSTDT Rutte en hun Hielenlikkers!! Ze hebben onze vrijheid, veiligheid, onze centen en nog veel meer afgejat!! Onze Voorouders VERRADEN!! Voor Het Gerecht met die ZOOI!!

  Liked by 1 persoon

 3. Alex Delarge zegt:

  Ik kan alleen maar zeggen dat hij gelijk heeft.

  Liked by 1 persoon

 4. Thomasson zegt:

  Orban is een intelligente en vooral geestelijk stabiele man. Hij basseert zijn woorden op de realiteit. Ook hij begrijpt dat de bewoners van Europa zitten in de gevaarlijke tengels van de linksen. In de naam van de Kruisvaarders (zo’n 1000 jaar geleden) en het Kolonialisme – waaraan de meeste Europeanen geen stuiver eraan hadden verdient – besloten de politiek-correcte linksige psychopaten hun eigen volk van de kaart te vegen en Europa aan de islam cadeau te geven.

  Liked by 2 people

 5. kampersrene zegt:

  “”Ik begrijp dat de linksen ons onder druk zetten opdat het Westen en links zich schuldig voelt over kruistochten en kolonialisme””, ik ken geen enkele linkse die de kruistochten heeft meegemaakt noch een linkse die verantwoordelijk is voor kolonisatie….maar wat we nu meemaken is een kolonisatie van die vervloekte islam maar dat schijnen die linkse idioten niet te snappen

  Liked by 1 persoon

  • QenQ6 zegt:

   De kruistochten waren een bevrijdingsactie, de acties van de Ottomanen waren puur op verovering gericht. Ze zijn dus niet te vergelijken, zoals de linksen graag doen: “wij zijn net zo slecht”,.

   Like

   • fleckie zegt:

    In een schuldbewustzijnscomplex, bij de volkeren. er instampen, zijn de. LINKSEN. uitstekend. ‘thuis’ …….en dommerikken. . trappen. ook. nog. daarin!( met gevolg, : daardoor! : ‘funeste. gevolgen!!,.).

    Like

 6. Lucky zegt:

  Gewoon over de grens afgezet en automatisch een kaartje naar Ter Apel gekregen….
  https://www.1limburg.nl/opnieuw-lopen-vluchtelingen-over-a2-en-a79

  Opnieuw lopen vluchtelingen over A2 en A79

  De politie heeft vrijdagochtend tientallen meldingen ontvangen over een groep vluchtelingen die over de A2 en de A79 liepen in Maastricht.

  Liked by 1 persoon

 7. Piet Snot zegt:

  Video! Wilders dunnetjes over ‘Hans Brusselmans’ heen… ‘Rutte, Klaver, Buma, Jetten… Stelletje zwakkelingen!’

  Liked by 2 people

  • toetssteen zegt:

   Lees in de comments dat Forum samen wil met CU. Nou eh, nee, dank u!
   Ik stem PVV, maar ik schrijf dit om anderen de ogen te openen.

   Like

 8. Margot zegt:

  Mooi spotje! Ik blijf PVV stemmen 23 mei.

  Like

 9. ronjaspers zegt:

  Dat christenen de kruistochten zijn begonnen is een keiharde leugen.Het midden oosten was voor de islam hoofdzakelijk christelijk,de moslims zijn ongeveer 460 jaar bezig geweest om christenen af te slachten,te verkrachten,te plunderen en om ze tot slaaf te maken.Een bisschop in het vaticaan had er genoeg van en gaf opdracht aan de kruisridders om de christenen en jeruzalem te beschermen.

  Like

 10. fleckie zegt:

  Men kan zich ook wel eens verdiepen in DE. ‘ KINDERKRUISTOCHT! ‘. En wie die had. georganiseerd, en hoe nogal veel kinderen als ‘slaaf’ eindigden, …. bij. …ja, u raadt het al! Wat kolonialisme betreft, dat is al honderden malen vergoed , te goed gekomen aan gekleurde. Gezagsdragers, in Afrika, blijkt wel aan de bekendmaking op ej.bron 3.9.2016, onder de ‘8 rijkste heersers van AFRICA. en. HUN. BANKREKENINGEN! ‘ dus de rijkste, d.w.z. dat er nog…MEER gelukkigen in AFRICA wonen, met een mooie somma op hun bankrekeningen!!!, en dan bij ons blijven zeuren over kolonialisme! …….dat brengt HET. liedje. van. de. reggae-zanger BOB. MARLEY! in gedachten, waarin hij zingt over blijven ‘doorzagen’ over iets, zodat het tenslotte kan
  LUkken, …….en dat is wat…….ALLE. GEKLEURDEN….OOK. DOEN!!: ‘ BLIJVEN. ZEUREN’*~*~*~*~*~*~*~

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s