Rel binnen SP over anti-EU campagnefilmpje waarin Frans Timmermans wordt bespot

Screenshot_169

De fractie van SP Oude IJsselstreek neemt ‘uitdrukkelijk afstand’ van de anti-EU campagnespot van hun eigen partij waarin ‘Hans Brusselmans’ figureert. In deze satirisch bedoelde video die gisteren is gepubliceerd, wordt PvdA’er Frans Timmermans neergezet als de vleesgeworden Europese elite.

De Achterhoekse afdeling van de SP kan zich totaal niet vinden in de toon van het filmpje, zegt fractievoorzitter Heini Peters.

,,Nee, wij zijn hier niet blij mee als fractie SP Oude IJsselstreek’’, zegt de inwoner van Westendorp. ,,Wij vinden dat je politiek moet bedrijven op de inhoud en in een campagne niet iemand persoonlijk moet aanvallen, op een manier die diep onder de gordel is.’’

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Algemeen Dagblad

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in EUSSR, Frans Timmermans, SP. Bookmark de permalink .

16 reacties op Rel binnen SP over anti-EU campagnefilmpje waarin Frans Timmermans wordt bespot

 1. Harry Willemse zegt:

  Ja laten we vooral deze volgevreten parg die zijn moeder nog te koop zet niet beschadigen. Wacht maar tot dat hij zijn bezopen baas opvolgt. Bij hem verbleekt A. Mussert tezamen met van Geelkerken en Rost van Tonningen nog.

  Geliked door 4 people

 2. Rensk. zegt:

  Je moet mensen aanvallen op de inhoud. Tja als diezelfde mensen helemaal niet luisteren naar inhoud en gewoon hun goddelijke gang gaan wat heeft het dan voor zin om ze de inhoud voor te houden. Hoe zien die lui in de Achterhoek dat voor zich. Kun je net zo goed tegen een lantaarnpaal aan staan te lullen. Als politiek totaal niet meer luisteren wil dan gaan mensen ze op de hak nemen en bespotten. Volkomen logisch. Precies dat gebeurde ook bij Lodewijk de 16de

  Geliked door 2 people

 3. Tistochwat zegt:

  Als ik die dikbil-dictator Timmermans zie, moet ik altijd hieraan denken:

  Alleen kon je om deze acteur lachen.

  Geliked door 3 people

 4. Ruud zegt:

  De eerste vraag zal altijd die moeten zijn of de aangedragen (gepersifleerde) feiten kloppen.
  Het antwoord is ja, voor de volle honderd procent is Timmermans een cultuur- en landverrader die een grenzeloze EU te Brussel met zijn duizenden overbetaalde ambtenaren als enigst einddoel ziet. Ja dus, deze voorstelling was hard maar juist en van dezelfde hardheid als het liegen van Timmermans die bijna als een flapdrol uit zijn dak gaat over “zijn” toekomstige verenigde staten van Europa.

  Geliked door 3 people

 5. Harry zegt:

  Wat een onbenul !
  Typisch een reactie van een mierenneuker die niet verder kijkt dan wat politiek-correct voor hen inhoudt en totaal voorbijgaat aan de ellende waar het EU-geteisem ins in stort .
  Klootzakken zonder realiteitsbesef en zonder visie !
  Ze rennen kópvoor de afgrond in .
  Maar dat soort mongolen slepen ons ook mee .

  Geliked door 4 people

 6. guusvelraeds zegt:

  Deze video is een schot in de roos. Je moet de politieke elitaire uitvreters daar raken waar het pijn doet. Een schop vol onder hun huichelachtige politieke testikels. Zij weten zelf drommels goed dat ze uitvreters zijn. Dat weten ze elke ochtend als ze hun aanwezigheids bonus (250 Euro daggeld) incasseren en dan weer het gebouw uitlopen. Wat ze alleeen niet willen is dat het Europese klootjesvolk het ook weet.

  Geliked door 5 people

 7. guusvelraeds zegt:

  Over inhoud gesproken. Het links-liberale polititieke gajes speelt al 45 jaar op de man en niet op inhoud. Dat begon al schoorvoetend bij Willen Drees Junior met zijn DS 70 daar hielden ze zich nog een beetje in maar bij Hans Janmaat werden alle remmen losgegooid en werd alleen nog maar op de man gespeeld en was er in de demoniserende strijd zelfs geen sprake meer van scheiding der machten. Hun demonisering strategie op kartel niveau afgesproken werkt niet meer en nu ze een koekje van eigen deeg krijgen beginnen ze te huilen.

  https://www.anderetijden.nl/aflevering/531/DS70

  Geliked door 4 people

 8. Piet Snot zegt:

  Kots misselijk kan ik worden van al die schijnheilige zogenaamde beleefdheid vormen onder de Nederlanders, waar het vooral om de toon moet gaan, in plaats van om iemand eens goed de waarheid te vertellen en te laten zien.
  Want we moeten vooral aardig blijven naar mekaar toe, wat ze je ook flikken.
  Zelf loopt fransie alles en iedereen voor van alles en nog wat uit te maken.
  Dan hebben ze het niet meer over de toon.

  Geliked door 5 people

  • Frans Brassens zegt:

   Aardig blijven en vooral ook netjes blijven…… ik kots even met je mee Piet.
   Zo gingen bijvoorbeeld ook briefjesschrijver Jan Dijkgraaf (T.P.O.) en columnschrijver Rob Hoogland (Telegraaf) uit hun dak over twee van de vijf gele hesjes die -terecht- weigerden de liegende landverrader Rutte een hand te geven bij hun bezoek aan dat heerschap.

   Dat die hesjes hebben willen praten met Rutte is een daarvan losstaande fout. Je weet van te voren dat zoiets niets zal uithalen en dat je zodoende er alleen maar voor zorgt dat Rutte zogenaamd, dus onterecht, redelijk overkomt.

   Geliked door 3 people

  • koosv8 zegt:

   Piet, daar ben ik het helemaal mee eens, en het is het eerste spotje wat alles in ene goed tot de mens laat doordringen, of WAKKER SCHUDDEN.

   Like

 9. Cathja zegt:

  Maar JUIST de persoon en zijn uitlatingen maken het verschil. Frans Timmermans is een omhooggevallen figuur die denkt de hele wereld naar zijn hand te kunnen zetten. Zijn geschreeuw over landen die niet ‘gehoorzamen’ aan Brussel, zijn plan om mensen met elkaar te mixen, “tot aan het andere eind van deze aardkloot”, getuigen van een arrogantie waar de honden geen brood van lusten!
  En satire…., daar moesten we in een democratisch land toch tegen kunnen? Hoe vaak worden geestelijken en het christendom niet bespot? Komt de SP-achterban daar soms ook voor op?

  Geliked door 3 people

 10. kampersrene zegt:

  moet aanvallen, op een manier die diep onder de gordel is.’’ dus in zijn kl…prachtig !!

  Like

 11. ronjaspers zegt:

  De e.u. in brussel is een uitvoerend kantoor van de nazi bilderberg groep,deze groep heeft de werkelijke macht in europa.Dus niet de europeese politici,of die niet democratisch gekozen marionetpoppen van de corrupte dictatuur in brussel.Nog niet zolang geleden heeft george soros (lid van de bilderberg groep) 226 e.u. parlementsleden omgekocht.

  Like

 12. Wim zegt:

  De reactie van opa Van der Horst van Joop is: door dat filmpje gaat hij juist op Timmermans stemmen, wat hij eigenlijk helemaal niet van plan was. Pijnlijk hoor, zo emotioneel reageren als een dementerend oud wijf, omdat je niet tegen een geslaagde satire op de EU-“elite” kan. De EU is onze heilstaat, en wie daar kritiek op heeft is populistisch, extreem rechts en een fascist! Boehoe!!

  Like

 13. John van antwerpen zegt:

  Guy Verhofstadt is nog veel erger. Heel het EUSSR bestuur is rijp voor Vught,
  de terroristencel nogwel. Ze terroriseren immers onze waardigheid, pensioen,
  toekomst, verleden, cultuur, alles wat Europa heeft opgebouwd vanaf de renaissance
  en Verlichting en ze irriteren het debat. Godszijdank weet Derk Jan Eppink er wel
  raad mee tegenover zo een achterlijke Sophie in het Veld van het nog ergere d66

  Like

 14. Jan zegt:

  Mark Rutte: SP-filmpje over Frans Timmermans is ‘bagger’
  ‘Dit gaat de SP stemmen kosten en Frans stemmen opleveren’

  Over het feit dat Timmermans zich tot nu toe niet heeft uitgelaten over de campagne-video zegt Rutte: “Ik vond het briljant dat hij niet reageerde op die bagger.” Rutte noemt de video ‘belachelijk’ en ‘vreselijk flauw’.
  ….
  https://tpo.nl/2019/05/10/mark-rutte-sp-filmpje-over-frans-timmermans-is-bagger/

  Ik zal maar niets zeggen over Kutte’s vaasjevideo

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s