Orbán: “Wij zullen een veilig land aan de Hongaarse jeugd overdragen”

Screenshot_180

(Vertaling: E.J. Bron)

Bij de Europese Parlementsverkiezingen zou de migratie voor alle Europese landen de hoogste prioriteit hebben, zei de Hongaarse minister-president Viktor Orbán, woensdag in Cluj-Napoca in het noordwesten van Roemenië. Orbán zei dat de grote vraag met betrekking tot de toekomst zou zijn of verschillende meningen over migratie beperkt en de Europese eenheid hersteld zou kunnen worden.

Mitteleuropa

In een voordracht aan de Hongaarse universiteit Sapientia en Zevenburgen verklaarde de minister-president dat het politieke denken m.b.t. migratie verdeeld zou zijn tussen het Europese concept van het “samenleven” en de Midden-Europese ideeën wat er gedaan moet worden om te garanderen dat “we niet hoeven samenleven”. Orbán zei dat de West-Europeanen de verschillen wilden wegwerken en “een groot aantal migranten binnen willen laten” om zodoende de Europese eenheid te herstellen.

“Wij denken dat dit een prijs is die het niet waard is om voor de Europese eenheid betaald te worden”, voegde hij er aan toe. De minister-president zei dat onbelemmerd emigratie zou leiden tot “gemengde bevolkingsgroepen”. Volgens “liberale doctrines” bestaat de oplossing erin dat een ieder zijn tradities achter zich laat, zei hij. Europees links “heeft een post-nationale en post-christelijke periode op het oog”, zodat zij de migratie niet wil stoppen, en hij voegde er aan toe dat de Midden-Europeanen “geen gemengde bevolkingsgroepen willen”, omdat er geen goede voorbeelden van bestaan. “Wij gaan veel verder dan dat door mensen in moeilijkheden hulp aan te bieden”, zei hij en merkte op dat de Hongaarse politiek weliswaar de migratiebestrijding dient, maar dat hulp beschikbaar gesteld moet worden op het moment dat deze nodig is in plaats van problemen te importeren.

Hij stond erop dat de Hongaarse jeugd een veilig, christelijk-Hongaars ontwikkelingsleven geboden zou worden.

Bron:
http://unser-mitteleuropa.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "migratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Afrika, Allochtonen, Arabische wereld, asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, Christendom, christenhaat, cultuurrelativisme, Demografie, Derde Wereld, EU-critici, Eurabië, Eurofielen, Europa, Europees Parlement, EUSSR, gezond realisme, Hongarije, Illegalen, Immigratie, islamappeasement, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, Midden-Europa, Multiculti, Nationalisme, Oost-Europa, Patriottisme, Rotzakken, Socialisten, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid, Vrijheid, West-Europa, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

7 reacties op Orbán: “Wij zullen een veilig land aan de Hongaarse jeugd overdragen”

 1. Joannes den Hollander zegt:

  Om jaloers op te worden.

  Geliked door 3 people

 2. koddebeier zegt:

  Viktor Orbán een leider met visie !

  Like

 3. M. zegt:

  In Nederland willen ze blijkbaar graag een onveilig land achterlaten voor de Nederlandse jeugd gezien hun desinteresse voor de toekomst van hun kinderen.
  Nederland staat er bij te kijken hoe het land gesloopt word en de toekomst voor hun kinderen daarbij en staan het nog welkom te heten ook.

  Like

 4. Marja zegt:

  Er wordt door politici steeds gehamerd op het klimaat. Want “we moeten de wereld schoon doorgeven aan onze kinderen”. Maar hoe zit het met de criminaliteit? Daar hoor je die hufters nooit over. Blijkbaar is dat wel oke om aan onze kinderen/kleinkinderen door te geven. Petje af Hongarije!

  Like

  • QenQ6 zegt:

   Klimaat is de nieuwe religie, en criminaliteit is gewoon een andere cultuur.
   Zo moet u het linkse gedachtegoed interpreteren.
   Zelf ben ik politiek rechts =niet fascist.

   Like

 5. fons zegt:

  ware taal, niets aan toe te voegen, nu nederland nog

  Like

 6. QenQ6 zegt:

  Verantwoording nemen, noem ik dat. Chapeau, Orban.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s