Alle moskeeën hebben hetzelfde doel: iedereen onderwerpen aan de ISLAM/SHARIA

Screenshot_200

(Door: “Balkanske priče”)

Bij de opmars van de ISLAM speelt de moskee een centrale rol. Er gebeurt veel meer in moskeeën dan alleen bidden. Moskeeën worden gebruikt om de ISLAM/SHARIA te verspreiden en integratie in de cultuur van het ontvangende land tegen te gaan. Preken van imams in alle moskeeën staat niet open voor integratie. In de islam telt alleen de heilige wet, de Sharia. De democratische rechtsstaat wordt als een afgodendienst gezien, omdat mensen zich als wetgever opstellen, terwijl Allah in zijn ogen de enige wetgever is. ‘Democratie is als een trein. We stappen uit wanneer we aankomen op het station dat wij wensen,’ zei de dictator van Turkije, Recep Tayyip Erdoğan…

Geen enkele imam kan wat anders prediken in een moskee dan een ideologie die het wereldbeeld opdeelt in moslim Übermenschen enerzijds en ongelovige Untermenschen (in de zeer ruime zin van het woord) anderzijds. Er bestaat nergens ter wereld een moskee waar vanaf de preekstoel wordt gezegd dat de Sharia niet hoeft te worden toegepast en dat het niet de plicht van elke moslim is om deel te nemen aan de Jihad-oorlog tegen alles wat niet islamitisch is.

Lees verder>>>
Balkans Chronicles

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Allah, Barbarisme, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Jihad, koran, Mohammed, Moslims, Rotzakken, Sharia. Bookmark de permalink .

12 reacties op Alle moskeeën hebben hetzelfde doel: iedereen onderwerpen aan de ISLAM/SHARIA

 1. M.A.L. Sion zegt:

  De-islamisering moet top prioriteit krijgen in elke politieke discussie.
  Dat is niet zo gemakkelijk want er zijn heel veel mensen die geen enkele belangstelling hebben voor deze discussie. We hebben in Nederland (en ook in andere landen) te maken met ontkerstening van de bevolking. Ook wel ontkerkeling te noemen.

  Die kerkverlaters belanden in een niemandsland. Ze horen niet meer bij een geloofsgemeenschap. Ze horen nergens meer bij. Voetbal, TV-soap, songfestival en dergelijke moeten het gat vullen wat eerst geloof innam.
  Naast islam en kerk hebben we nog een groep, nl. de atheïsten en de anti-theïsten. Daaronder ook (gelukkig) mensen die het de moeite waard vinden om na te denken over religie en ideologie.
  Kinderen moeten bij het opgroeien een keus maken waar ze bij willen horen. Het voorbeeld van vader en moeder volgen en naar de kerk gaan? Veelal met grote twijfel. De leer van de kerk is iets waar sterk aan getwijfeld wordt. Bestaat die god wel?
  Atheïsten hebben tijdens het opgroeien soms bewust die keus gemaakt voor het atheïsme. Meestal wordt men zich pas op latere leeftijd bewust dat men niet past bij het kerkelijke geloof.
  Christenen en atheïsten hebben de vrije keus welke richting hun leven neemt. Daarbij speelt, als het goed is, ook de vraag welk goed of kwaad hun keus betekent voor de samenleving? Na de verlichting is er van de kant van de christenen geen kwaad meer te duchten. Ook niet van atheïsten. Zij staan medemensen niet naar het leven.
  Anders gesteld is het met de aanhangers van de islam, de moslims. Die maken geen keus. Die hebben geen keus. Moslims die eventueel wel een keus willen maken zullen zich wel twee keer (of meer) bedenken want dat betekent levensgevaar. Uittreden uit de islam wordt gestraft met de doodstraf.
  Regering en politiek durven of kunnen geen keus maken tussen deze gemeenschappen. Mede daardoor bestaat er grote verwarring over welke autoriteit toegekend moet worden aan deze groeperingen.
  Daarbij laten velen zich verleiden tot het aangaan van diepgaande discussies over de zogenaamde exegese van religie en/of ideologie. Meer mensen zijn hiertoe niet in staat en er ook niet in geïnteresseerd.
  Het is noodzakelijk dat de samenleving tot een beslissing komt ten aanzien van het toelaten van deze gemeenschappen. Hierbij kan het helpen om de eenvoudige vraag te stellen wat een religie voorstaat. Christenen bedrijven godsdienst hetgeen inhoudt dat ze een god dienen. Daarbij staan ze open voor activiteiten ter ondersteuning van mede-gelovigen. Alles met vredelievend oogmerk.
  Bij de islam wordt dat anders gepredikt en nageleefd. De oprichters van deze sekte hebben vastgelegd in de koran dat Joden, Christenen en ongelovigen gedood moeten worden. Dat zijn elementen van deze ideologie die de islam ongeloofwaardig maken. Het doden van mensen is wettelijk verboden en strafbaar. Deze elementen in de ideologie maken dat de islam niet aanvaardbaar is om gepraktiseerd te worden. Een regering en volksvertegenwoordiging die met deze definiëring geconfronteerd worden kunnen niet anders dan een verbod uitvaardigen op aanwezigheid en bedrijven van de islam als vermeende godsdienst.

  Geliked door 2 people

  • kampersrene zegt:

   Die kerkverlaters Ze horen nergens meer bij..Ik zou verduidelijken….ze horen bij diegenen met gezond verstand….hoeveel godsdiensten bestaan er ? en allemaal denken zij het ware geloof te verkondigen….Ik heb een Christelijke opvoeding genoten….maar moest er een ware rechtvaardige en alleswetende God bestaan had hij nooit ofte nimmer toegestaan dat 6 miljoen van zijn schapen werden vergast zomaar vermoord …een droom voor de islam….

   Like

   • Cathja zegt:

    @kampersrene om 8:06

    U maakt nu toch echt een denkfout. De rechtvaardige God heeft ooit Zijn schepselen (de mensen) een eigen verantwoordelijkheid gegeven. Het is daarom niet aan Hem te wijten dat er miljoenen Joden zijn vergast, maar DE MENS van verkeerde wil heeft dit op zijn geweten. De mens blijft ten allen tijde verantwoordelijk voor wat hij of zij doet. Voor alle ellende, wereldwijd, kunnen we God toch niet ter verantwoording roepen? Dat is in feite wel wat u eigenlijk doet. Zou God alle ellende die mensen veroorzaken op Zich nemen, dan was er nergens oorlog, en leefden we nog steeds in een paradijs.

    Maar op deze manier kan dit nooit de bedoeling zijn geweest.

    Like

 2. Dit is op jowitteroosblog herblogden reageerde:
  Alle moskeeën hebben zelfde doel: iedereen onderwerpen aan de ISLAM/SHARIA

  Like

 3. Cathja zegt:

  Duidelijker kan het niet worden verteld waarom ALLE moskeeën gesloten moeten worden. Als je onze grondwet niet erkent, en de sharia aan ons wilt opdringen, heb je hier niets te zoeken. Wij zijn geen allah-liefhebbers, want deze zogenaamde god houdt er vreemde ideeën op na. Ongelovigen desnoods martelen, net zolang tot ze zich tot de islam bekeren, is een rare beloning van die ‘god’.
  Stel je voor dat we de rollen eens omdraaien, en wij moslims het christendom zouden opdringen. Weigeren ze dat, dan bestrijden we ze. Je zou de VN en de hele moslimwereld eens moeten horen! Aantasting van ‘godsdienstvrijheid’ en een belediging van de islam wereldwijd. De wereld zou te klein zijn.

  Waarom laten wij eigenlijk zo met ons sollen? Wilders roept al vele jaren op om te de-islamiseren. Waarom vindt hij geen medestanders op dit terrein? Willen alle anderen dan zo graag gebukt gaan onder vreemde overheersing en geloofsdwang?

  Ik zou het graag willen weten. Met ‘vrijheid van godsdienst’ heeft de islam in elk geval niks te maken.

  Geliked door 3 people

  • Jules Vismale zegt:

   Gelukkig zijn ze in Sri Lanka WEL tot inkeer gekomen want daar worden moskeeën tegenwoordig goed in de gaten gehouden en als daar haat wordt geprediceerd worden de moskeeën gewoon gesloten en daar schieten ze moslimextremisten gewoon overhoop! De beste aanpak voor dat islam-tuig wat heel goed werkt!

   Geliked door 2 people

 4. Ruud zegt:

  De opzettelijk vaak gemaakte vergissing……………….

  islam betekent ONDERWERPING

  SALAAM betekent vrede maar dat woord kennen er slechts weinigen.

  Nooit meer verwisselen dus!

  Geliked door 3 people

 5. delamontagne zegt:

  https://x7m7u8e3.stackpathcdn.com/wp-content/uploads/2019/05/Juge-TrevedicIslamHitler.jpg?iv=49

  Als men zegt tegen de radicale islam te strijden en tegelijkertijd
  de hand schudt van de Koning van Saoudie Arabia, is dit hetzelfde als te zeggen dat men tegen het Nazisme strijdt en Hitler aan tafel uitnodigt.
  Marc Trévidic, voormalig anti-terrorisme Rechter.
  * *
  De Jihadisten zijn vandaag-de-dag in de Franse bevolking opgegaan.
  Ze komen uit verschillende sociale achtergrond, geen enkele uitgezonderd.
  Het aandeel vrouwen en minderjarigen onder hen is zorgwekkend geworden.
  Onze manier van aanpak is totaal verouderd: geslacht, leeftijd,sociale achtergrond, afkomst,opleidingsniveau, de stabiliteit van het gezinsleven en vooral vader 0f moederschap, zijn niet langer de criteria voor het opsporen en evalueren van het potentiële gevaar van een mogelijke terrorist.
  We weten niet eens welke benaming wij onze “cliëntele” moeten geven.
  Moeten we ze mujahidien, jihadist, islamist of terrorist worden genoemd ?

  Geliked door 3 people

  • delamontagne zegt:

   Waarom moet dat ?
   Van alle vragen die bij ons opkomen bij terrorisme, is dit de eerste die bij je jezelf stelt als er een aanslag plaats vindt.
   Slachtoffers en hun geliefden stellen die vraag uit noodzaak, vastberadenheid , hoop en soms berusting.
   De Franse samenleving als één geheel doet dat ook, maar vergeet op een punt dat dit een luxe is het je weer af te vragen
   In landen zoals Irak, Waziristan of Boemistan, vraagt geen enkele persoon zich dit af.
   Het is daar net zo gerwoon geworden als het zien vallen van regen.

   Like

 6. Jean zegt:

  Die rattenholen moeten gesloopt worden voor die ratten ons kunnen slopen.
  Mensen doe goed de ogen open en geef NOOIT een stem aan die partijen waarin moslims/islamieten in voorkomen.

  Geliked door 2 people

 7. Jan zegt:

  kruipende sharia, illegale moskee op vliegveld van Philadelphia toegestaan, diefstal van grond en water

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s