BRIEFJE VAN JAN – Aan alle PvdA-vrouwen

Screenshot_191

(Door: Jan Dijkgraaf)

Nergens in dat filmpje maakt de SP duidelijk dat Frans Timmermans ook een intens slecht mens is

Lieve dames,

Het moet pijnlijk voor jullie zijn dat de SP nu al een paar dagen het nieuws domineert. Nota bene met een filmpje waarin jullie ‘Spitzenkandidat’ Frans Timmermans wordt neergezet als een megalomane veelvraat die vanuit Brussel al zakkenvullend neerkijkt op de kiezers, de boerenpummels, die maar niet willen begrijpen dat het Groot Europeesch Rijk een zegen voor de mensheid is.

Pijnlijk, omdat het zo raak was. Toch toont de SP eigenlijk nog compassie met jullie voorman. Want ze vallen ‘m alleen aan op de zaak, niet op de persoon. Nergens in dat filmpje maken ze duidelijk dat Frans Timmermans ook een intens slecht mens is.

Omdat ik vind dat dit aspect, de ware aard van Frans Timmermans, niet onderbelicht mag blijven, neem ik jullie even mee terug naar de Internationale Vrouwendag van vorig jaar.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", belangenverstrengeling, democratie, Dhimmitude, Elite, establishment, Eurabië, Eurofielen, Europese Commissie, EUSSR, Frans Timmermans, Hypocrisie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamofilie, lafheid, Marxisme, meningsdictatuur, Nederland, nieuw fascisme, political correctness, praatjesmakers, PvdA, Rotzakken, sociaaldemocraten, Socialisten, SP, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

7 reacties op BRIEFJE VAN JAN – Aan alle PvdA-vrouwen

 1. Rensk. zegt:

  Jammer dat dit niet veel meer de picture is gekomen. Wat is het ook een naar onbetrouwbaar achterbaks onderkruipsel. Had al een enorme hekel aan de vent. Nu nog meer.

  Like

 2. Doornroosje zegt:

  Timmermans is een machtswellusteling . Het maakt hem en de Rooie vrouwen niets uit of Nederland een provincie van de EU wordt. Maar Jan heeft de Rooie vrouwen wel tuk.Nu moeten die vast geroeste hersentjes weer aan het werk om er een draai aan te geven.
  Fransje denkt alleen maar aan zichzelf. Hoe kan hij zijn macht uit oefenen in de grote almachtige EU. Fransje , je kunt de pot op. Ik stem PVV.

  Like

 3. wauso zegt:

  Frans Timmermans de grootste hoer die Limburg ooit heeft voortgebracht.
  Us Frenske is de grootste gluiperd die Limburg ooit heeft voortgebracht.
  Us Frenske kan janken voor de buhne als geen andere Limburger zou kunnen.
  Us Frenske loopt lachend over lijken om vervolgens de emotionele jongen uit te hangen. Geen enkele Limburger die hem dit kan nadoen.
  Us Frenske heeft een huizenhoog groot hekwerk om zijn villapand staan. Terwijl andere Limburgers blij mogen zijn met een huurhuisje met wat criminele buitenlanders als buur.
  En toch lopen er in Limburg nog volksstammen achter dit gore megalomane mannetje aan !

  Geliked door 1 persoon

 4. Ruud zegt:

  Zijn intense slechtheid zit ‘m in zijn land en cultuurverraderlijke domheid wat hem als universitair geschoold persoon tot in lengte van dagen nagedragen zal kunnen worden. Zijn kortzichtigheid is schokkend om deze platgetreden term maar eens te bezigen.

  Like

 5. Jan zegt:

  Asscher lanceert leugens

  Asscher woedend om FvD-uitspraken ’makke lammetjes’ en ’complottheorie’ MH17
  …..
  https://www.telegraaf.nl/nieuws/823892046/asscher-woedend-om-fv-d-uitspraken-makke-lammetjes-en-complottheorie-mh17

  Wat Asscher wegliet
  BRIEFJE VAN JAN – Aan Lodewijk Asscher
  volop meegaan in het frame dat een prominente FvD’er ‘de Joden’ ‘een laf volk’ noemt…

  Meneer Asscher,

  Forum voor Democratie wil als grootste fractie de voorzitter van de Eerste Kamer leveren: Toine Beukering.

  Beukering diende veertig jaar als militair ons land, laatstelijk als brigadegeneraal, en legde gisteren in een interview in De Telegraaf uit wat hem gemotiveerd had tot die keuze.

  Letterlijk ging het interview zo:

  “Ik heb als klein jongetje een boekenkast vol gelezen over de Shoah. Ik ben altijd geïntrigeerd geweest hoe dat toch kan. Dat de Joden – zo’n dapper strijdbaar volk – als makke lammetjes gewoon door de gaskamers werden gejaagd. Dat heeft me altijd gefascineerd. Ik heb nooit het echte antwoord gevonden. Maar een ding voor mij: dat nooit meer. Daarom heb ik 40 jaar een uniform gedragen en ben ik over de hele wereld gereisd.”
  ….
  https://tpo.nl/2019/06/09/briefje-van-jan-aan-lodewijk-asscher-2/

  Like

 6. Jan zegt:

  PvdA: Schandalig die armoede bij sommige gezinnen, zij kunnen hun kinderen niet op sportles sturen en zich schoolreisjes permitteren

  Manifest | 1,5 miljoen structureel extra om armoede aan te pakken en schulden te voorkomen

  ‘Het is erg ingrijpend om op te groeien in armoede. Kinderen raken erdoor op achterstand, omdat ouders vaak de sportles of een schoolreisje niet kunnen betalen. Daardoor komen veel kinderen letterlijk buitenspel te staan. Daar moeten we aan doen: de Partij van de Arbeid wil kinderen in armoede en hun ouders gelijke kansen bieden en een steuntje in de rug geven.
  ….
  De Partij van de Arbeid wil de dreigende tweedeling bestrijden door structureel 1,5 miljoen euro te investeren in het aanpakken van armoede …..

  We blijven het Jeugdsportfonds en Jeugdcultuurfonds steunen: zij zorgen dat sport, muziek en cultuur voor alle kinderen toegankelijk zijn.
  Kinderen in armoede geven we voldoende hulp om mee te kunnen doen op school: schoolspullen, schoolreisjes en buitenschoolse activiteiten.
  ….
  https://leiden.pvda.nl/manifestarmoede/

  De rooien hebben een luxeprobleem

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s