Hongarije wijst Zweedse migratievriendelijke kritiek beslist af

Screenshot_192

De Zweedse minister-president Stefan Löfven (links) en de Hongaarse minister-president Viktor Orbán.

(Vertaling: E.J. Bron)

De Hongaarse staatssecretaris van Buitenlandse Zaken, Levente Magyar, heeft de Zweedse ambassadeur in Hongarije op het matje geroepen, nadat de Zweedse minister-president onlangs een kritische opvatting over Hongarije had afgegeven, werd vrijdag in een verklaring gezegd. De staatssecretaris noemde de uitlatingen “leugenachtig” en zei dat “wij de ongegronde beschuldigingen van de Zweedse minister-president beslist afwijzen”.

Mitteleuropa

De Zweedse regering is “migratievriendelijk en heeft kritiek op ons, omdat wij ´Nee´ zeggen tegen migratie”. Dit zou de basis van alle conflicten zijn. De “serie aanvallen” zou onacceptabel zijn, zei Magyar en voegde er aan toe dat “Zweden´s migratie bevorderende minister van Sociale Zaken de Hongaarse regering van nationaalsocialisme had beschuldigd wegens haar systeem van hulp aan gezinnen.”

De uitlatingen van de minister-president zouden deel zijn van deze campagne. “Het is het Hongaarse volk en niet de Zweedse regering die beslissingen neemt over de toekomst van Hongarije”, zei hij en stelde vast dat de Hongaren de regering-Orbán in april met een twee derde meerderheid ondersteund hadden. “Dat zou ook door de Zweedse minister-president gerespecteerd moeten worden”, zei de staatssecretaris. De Zweedse minister-president zei woensdag in het parlement dat de mensenrechten, de vrijheid van meningsuiting, de rechtsstaat en de vrijheid van media en onderzoek in enkele EU-lidstaten zoals Polen, Roemenië en Hongarije bedreigd zouden worden.

Bron:
http://unser-mitteleuropa.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "migratie", belangenverstrengeling, demoniseren, EUSSR, gezond realisme, Hongarije, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islamisering, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Marxisme, meningsdictatuur, moralisme, Nationalisme, nieuw fascisme, Patriottisme, Rotzakken, sociaaldemocraten, Socialisten, soevereiniteit, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

4 reacties op Hongarije wijst Zweedse migratievriendelijke kritiek beslist af

 1. Pietersen zegt:

  Het lijkt wel of Zweden dat ten dode is opgeschreven ieder EU land wil meetrekken in hun zelfgekozen ondergang. Voelt de Zweedse faal-politiek zich misschien een beetje eenzaam in zijn lot ?

  Like

 2. koosv8 zegt:

  De Zweedse minster president, praat dood leuk, over mensen rechten ,de vrijheid van meningsuiting, de rechtsstaat, en de vrijheid van media en onderzoek………haha ha. Als alles wat hij daar opnoemt niet door LINKS GECONTROLEERD wordt, dan deugd het natuurlijk niet. Orsen Wells heeft helemaal gelijk, de leugens worden tot waarheid gemaakt, en de waarheid wordt verketterd.
  Én de verkiezingen in Zweden waren natuurlijk helemaal voor het cordon sanitaire kliekje, hoe DEMOCRATISCH IS DAT!!!

  Geliked door 2 people

 3. kampersrene zegt:

  Allee mijnheer Orban heb jij dan geen medelijden met die arme zielige zoekers…ik moet toegeven dat er stouterikken bij zijn die soms verkrachten en dergelijke fratsen plegen….maar dat is het gevolg van hun kultuur en tradities….Het is een schreeuw om aandacht te krijgen….We moeten steeds onze medemens helpen…om ze gelukkig te maken

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s