‘In Nederlandse steden ontstaan gettoachtige gebieden, bewoond door miljoenen werkloze immigranten… No-Go-Areas!’

Screenshot_199

(Door: “Club Van Tien Miljoen”)

De Club van Tien Miljoen ziet met lede ogen aan hoe Nederland helemaal dichtslibt. Ze bespreken een nieuw boek, ‘NEUROCITY’, van John Carver, waarin dit probleem volgens hen uitstekend wordt toegelicht.

Voor Carver is overbevolking net een veenbrand. Nadat de open vuurtjes gedoofd zijn – zaken als zomerdrukte, fileleed, burenoverlast, woningtekort halen even het nieuws en verdwijnen dan weer – smeult de veenbrand door in afwachting van nieuwe oplaaiende vlammen. Nederland is op weg om één grote stad te worden met neurotische inwoners: Neurocity. Steeds meer groen moet wijken voor huizenbouw. Immigratie holt het sociale stelsel uit en technologische ontwikkelingen gaan gepaard met een verlies van arbeidsplaatsen.

Lees verder>>>
DDS
(h/t “Lucky”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Afrika, Allochtonen, Arabische wereld, Barbarisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Derde Wereld, Eurabië, Graaien, Illegalen, Immigratie, islamappeasement, Islamisering, Krankzinnigheid, Multiculti, Nederland, nieuw fascisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

8 reacties op ‘In Nederlandse steden ontstaan gettoachtige gebieden, bewoond door miljoenen werkloze immigranten… No-Go-Areas!’

  • Tijl Uylenspiegel zegt:

   Zomaar drie immigranten die alledrie gigantisch uit de sociale uitkeringsruif vreten maar nog nimmer ook maar 1 eurocent te hebben bijgedragen en ook zeker niet van plan zijn dat ooit te gaan doen.
   Wat te denken van hun gratis zorgpolis en onvoldoende draagkracht om de eigen bijdrage te betalen, het is te hopen dat ze veel plezier aan hun opa beleven, wij doen dat zeker niet !

   Like

 1. reageerbuis zegt:

  BV is weer zo’n typering, die positief moet overkomen, maar “besloten” is Nederland al lang niet meer. De mensen blijven maar binnenstromen.

  Like

 2. Blaffertje zegt:

  Pete Hoekstra had gelijk toen hij zei dat Nederland ook NO GO Area’s kent, maar hij moest deze woorden terugdraaien van onze linkse kliek want die willen dit niet onder ogen zien.

  Carver beschrijft het mooi in zijn boek, die man heeft het goed in het snotje.
  “Carver voorziet in 2050 een samenleving als in een drukke Aziatische stad: overvolle perrons, treinen, bussen en trams waar mensen ingeperst worden. In hun vrije tijd gaan mensen naar indoor leisure parcs met allerlei vermaak of naar shopping malls. In de grote steden zijn gettoachtige gebieden ontstaan, vergelijkbaar met de huidige Amerikaanse en Franse voorsteden. Ze worden bewoond door miljoenen werkloze immigranten en hun kinderen, voor anderen zijn het no-go areas.”.

  Geliked door 2 people

 3. Rutte cs. werken al meer dan 10 jaar aan de SLOOP van dit ooit eens redelijk stabiel en welvarend landje. Maar Rutte cs. gaan er van uit dat het allemaal wel meevalt en het te reguleren is! Hij mag zich zelf misschien op de borst kloppen als Mr. Nederland, voor menigeen is het een Grote Landverrader! Het zaad voor grote instabiliteit / conflicten is mede door hem, ruimhartig gezaaid! In 2050 of nog eerder zal het ‘in de boeken’ staan!

  Geliked door 1 persoon

 4. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Tot mijn verbazing schreef Pim Fortuyn begin deze eeuw al dat het bijna onvermijdelijk was dat Nederland een stadstaat zou worden, hij scheen met het idee niet veel moeite te hebben.
  Dit in tegenstelling tot mij, ik vind het een schrikbeeld.
  Maar als je dan wat verder kijkt, er zijn al tientallen steden aan te wijzen met meer dan 17 miljoen inwoners, de meeste daarvan hebben wij nog nooit van gehoord en zouden we op een wereldkaart niet aan kunnen wijzen.
  Het vergt waarschijnlijk een andere manier van denken maar voor mij is het een nachtmerriescenario maar tegelijk onvermijdelijk met de gestage instroom van migranten.

  Stukje uit de Elsevier deze week;
  “Italië heeft 62 miljoen inwoners en door een laag aantal geboorten (1,35 per vrouw) en emigratie krimpt de zeer vergrijsde Italiaanse bevolking in het meest negatieve scenario naar zo’n 40 miljoen in 2050. Maar als de influx van Afrikanen en Aziaten blijft aanhouden dan schatten de Verenigde Naties dat er in 2050 87,3 miljoen mensen in Italië wonen van wie 46,6 miljoen (53 %)nazaten zijn van immigranten die na 1995 zijn gearriveerd.”

  Maar oh wee als je zegt dat de bevolking van Europa vervangen wordt !!
  Je kunt mij niet wijsmaken dat de Europese leiders niet zien wat er staat te gebeuren, het mogen dan ellendelingen zijn, stom zijn ze niet, dus mag je ervan uitgaan dat ze dit allang aan zien komen maar het wel prima vinden zo.

  Geliked door 3 people

 5. M. zegt:

  De zittende EU vertegenwoordigers zien Nederland het liefst helemaal tot no-go zone worden gezien hun ijver om nog meer problemen te importeren.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s