Utrecht . . .

Door:
K. v. W.
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", achterlijkheid, Barbarisme, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Eurabië, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, lafheid, Linkse Kerk, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, Pacifisme, political correctness, propaganda, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, Utrecht, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

7 reacties op Utrecht . . .

 1. Dit is op jowitteroosblog herblogden reageerde:
  De saamhorigheid ligt hem in de aantallen moslims in die wijken en natuurlijk is er dan ‘saamhorigheid’

  Like

 2. Cathja zegt:

  Waarschijnlijk schreeuwen deze mensen zo hard met in hun achterhoofd: “stel dat er een burgeroorlog uitbreekt, en moslims komen tegenover ons te staan, dan hebben wij ze laten zien dat we altijd voor hen opkwamen”…., of iets in die trant.
  Die dommeriken hebben niet in de gaten dat moslims die zich hier hebben ‘aangepast’ dit alleen maar tijdelijk doen. Als het sein tot aanvallen wordt gegeven, denken ze niet meer aan die lieve Nederlandse buren die het ooit voor hen opnamen.

  Denk aan de Balkanoorlog. Moslims en niet-moslims waren ooit (goede) buren….; maar tijdens de oorlog vermoordden ze elkaar.

  Geliked door 2 people

 3. Piet Snot zegt:

  Uit angst verdedigen zij hun mossel buurtjes.
  In de hoop om zelf met rust gelaten te worden en nergens last van te hebben.

  Geliked door 2 people

 4. ruud beijer zegt:

  Knetteridioot.

  Like

 5. Die zgn. saamhorigheid is een groot woord. In het hele artikel komt 1 jongedame met een niet-nederlandse achternaam aan het woord! De saamhorigheid brokkelt er juist af, net als in HEEL Nederland! De langjarige bewoners zijn meestal op leeftijd en hebben geen zin in “gedoe”. Reken maar dat er veel stil multi-cultiLEED is dat niet genoemd durft te worden! Net als in HEEL Nederland!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s