VIDEO: Europees verkiezingsprogramma van de AfD in 99 sec. (Engels ondertiteld + NL-vertaling)

 

(Vertaling: E.J. Bron)

Een gemeenschappelijke economische ruimte met een slank bestuur. Van het idee van de EU is weinig overgebleven. 44.000 ambtenaren kosten elk jaar € 8 miljard. Eén op de elf van hen verdient zelfs meer dan de Duitse bondskanselier. De AfD wil Europa en de EU weer in evenwicht brengen. We hebben een Europa van vaderlanders nodig, niet een aan reguleringswoede lijdend EU-parlement of zelfs een superstaat met een eigen leger. Niet anonieme bureaucraten moeten beslissen, maar wij burgers, die met de beslissing moeten leven. Anders moet het experiment EU als mislukt beschouwd worden.

Een terugkeer naar nationale valuta zou de helft van alle EU-problemen in één klap kunnen oplossen. Daarom, afgelopen met de transferunie en geen Duitse garantie voor EU-banken. Wij willen de middenstand sterker maken en functionerende industrieën behouden. Stroom en mobiliteit moeten voor iedereen betaalbaar zijn. Daarom eisen wij een brede energiemix, eerlijke concurrentie en begrijpelijke grenswaarden.

In de asielpolitiek zijn wij voor realisme in plaats van onrealistische ideologieën. Geen opnamequota, maar consequente repatriëring en hulp ter plaatse. Ieder land moet zijn grenzen mogen controleren en zelf beslissen wie het binnenlaat, ook binnen de EU.

Bedrog met sociale uitkeringen en kinderbijslag laten wij de rode kaart zien. Geschoolde arbeidskrachten uit het buitenland zijn welkom, maar mogen niet leiden tot loondumping.

De sharia wijzen wij als onverenigbaar met de fundamentele Europese waarden af. De demografische crisis wordt niet opgelost door immigratie, maar verscherpt deze juist. De AfD wil gezinnen en geboortes stimuleren. Wij richten ons tegen de discriminatie van traditionele sekserollen en wijzen gendermainstreaming als pseudowetenschappelijk af.

Quota hebben op scholen en universiteiten net zo weinig te maken als censuur, uploadfilters en General Data Protection Regulation (GDPR) op internet. Dat was het Europese verkiezingsprogramma van de AfD in 99 seconden.

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Wachteres”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in AfD (Alternative für Deutschland), Europa, Europees Parlement, EUSSR, gezond realisme. Bookmark de permalink .

Een reactie op VIDEO: Europees verkiezingsprogramma van de AfD in 99 sec. (Engels ondertiteld + NL-vertaling)

  1. droevige mof zegt:

    In Regensburg (Beieren) hadden vandaag de dag 50 zwarte asielzoekers precies 50 politieagenten nodig om het lichaam van een 31-jarige vrouw uit de opvang te halen. Klinkt vreemd. Maar de gekleurde mannen wilden het lichaam niet afgeven en gooiden stenen en flessen naar de politieagenten. Daarom heb je net zoveel politieagenten nodig als stenenwerpers. En trouwens overleed de vrouw ondanks haar 31 jaar aan een natuurlijke oorzaak.
    Alles is hier natuurlijk, inclusief dit geloofwaardige krantenbericht:
    https://www.mittelbayerische.de/region/regensburg-stadt-nachrichten/aufruhr-nach-todesfall-in-asylheim-21179-art1781855.html

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s