HELD!

Geplaatst door:
E.J. Bron (via “OVC 16“)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Geert Wilders, Islamisering, islamitische ideologie, landverraad, PVV. Bookmark de permalink .

11 reacties op HELD!

  1. Klaas zegt:

    Like

  2. Jan zegt:

    Reiziger: ‘NS haal die salafist op missionarispad eens uit de trein’, NS: ‘denken we een beetje om de toon?’

    https://tinyurl.com/y475tgyb

    Antwoord NS:
    Ik begrijp dat je benaderd worden vervelend vindt, maar ik wil je wel vragen om een nettere toon aan te houden. Wat is er precies aan de hand?

    Meer debiele opmerkingen van een debiel overheidsbedrijf

    Like

  3. Aegolius cs zegt:

    Ik woon evenals u, Geert Wilders, in een “vrij land” waarin ook u kunt zeggen wat u denkt en doen wat u zegt……. Is het niet?

    U wordt daarom beveiligd en ik niet. Wellicht ’n reden waarom mensen zich alleen, vooralsnog, per anoniem stembiljet zich kunnen uitdrukken.

    En de vraag, maatschappelijk (?), waarom zij niet op u stemmen zal me mogelijk onbekend blijven door mijn leeftijd.

    Like

    • Aegolius cs zegt:

      Toevoeging leeftijd.

      Ook Den Haag houdt nauwgezet bij van de leeftijdsgroepen op welke partij stemmen. Zal de PVV nieuwe aanhang werven of langzaam uitsterven?

      In ieder geval interesseert het Den Haag niet:

      Like

  4. Adriaan W zegt:

    Ja ik vind Geert Wilder net zoals Tommy Robinson een held, laten we eerlijk wezen, Wilders riskeert zich elke dag weer opnieuw zijn aardse bestaan, van Den Haag of elke willekeurige plek die voor hem noodzakelijk is/was om daar aanwezig te zijn naar een safehouse met zijn vrouw en katten, realiseert u zich maar eens wat een enorme logistieke en mensonterende toestand 24 x 7 x 365 dit oplevert.

    Maar waar ik het absoluut niet mee eens ben is dat zijn fractie veelal akkoord gaat met moties van de reguliere partijen en zeker die van de VVD, verdomme wanneer je toch in een hoek bent gedreven door een cordon sanitaire stem dan nooit akkoord op moties van de reguliere politiek, want wees nu eens eerlijk de PVV komt in mijn visie nooit aan regeren toe.

    Ook het forum betekent in mijn kinderlijke brein een versplintering op rechts, FvD is een VVD kloon en snaait een behoorlijk aantal stemmen weg bij de PVV, het wordt in de toekomst een mission impossible om te reageren, en ik vreet mijn nieuwe honkbal pet op wanneer de PVV inderdaad naast de VVD mee gaat reageren, zo mijn ei is gelegd.

    Like

  5. kampersrene zegt:

    Dat hangt ervan af ….. Ik durf mijn vrouw altijd niet vertellen ….waar ik gezeten heb ….uit angst.

    Like

Plaats een reactie