Meer, meer, meer denkers!

Screenshot_208

(Door: “bozeoudeman”)

Het gebeurt niet vaak, bijna nooit. Maar de uitzondering bevestigt de regel: ik ben het een keer  helemaal eens met journalist Bert Wagendorp. Iets dat hem niet welgevallig zal zijn, namelijk te weten dat een in zijn ogen fascist, racist en neonazi hem ondersteunt. Zo ziet iedereen weer eens; de wereld zit toch soms raar in elkaar. Wagendorp neemt het op voor de bomen, iets dat Boris Summeritch ook al deed:

Rooi de bomen,
De mens
Kon het niet helpen
Hij was bezopen
Hij was te ver weg
Nee die boom
Heeft het gedaan
Die boom wilde
Niet wijken en bleef
Daar gewoon maar staan.

Iets soortgelijks vindt ook Wagendorp. Hij gaat zelfs verder. Ja, dat kan. Hij denkt voor een keer eens na. Hij stelt: Het gaat hier om waarden. Verkeersveiligheid is er zo een (…) Het besluit van de provincie Gelderland om te gaan kappen – en de besluiten van andere kap-geile provincies –  is het werk van (nu komt de verheldering van zijn verstand) technocraten.

Wagendorp begrijpt wel hun achterliggende gedachten, maar stelt vast ‘dat de technocraat doorgaans weinig op heeft met culturele, historisch en esthetische waarden’. Waarden die de technocraat enkel in de weg staan om alles dat de technocraat zo mooi heeft geordend op het tekenbord ook in de werkelijkheid tot stand te brengen. (Dit gedeeltelijk ook mijn woorden).

Terug naar Wagendorp: Het hoort bij Nederland waar we in het vooruitgangsstreven tamelijk respectloos omgaan met onze leefomgeving. Niet alleen met bomen, maar ook met gebouwen en hele landschappen. Het verschil tussen vooruitgang en vernielzucht is vaak moeilijk waar te nemen.

Bravo heer Wagendorp, denk ik, u begint het licht te zien. Nu de vervolgstap nog maken. Zoals bureaucraten, technocraten, corrupte lieden als politici het natuurlijk leefmilieu door bomenkap verpesten en vernielen, zo doen zij dit ook op democratisch en demografisch terrein onder het mom van ‘goed voor de economie’ met het hier binnenhalen van lieden die wij echt niet, gezien de hoge werkloosheid in Europa, nodig hebben en ook nog eens, gezien de ideologie, kunnen missen als kiespijn.

Ook hier handelt het om de wil en de wens van technocraten, die op hun tekentafels onze volledige maatschappij aan het herinrichten zijn zonder oog te hebben voor waarden als mensenrechten, vrijheid, democratie, kwaliteit van leven en meer van dat soort zaken die er voor technocraten in hun wens tot verandering, want enkel verandering is in hun gesloten ogen vooruitgang, niet toe doen.

Hopelijk kijkt Wagendorp niet nog langer naar vermoedelijk enkel zijn eigen financiële belangen en trekt hij in zijn denken de lijn eens helemaal door. Hoe meer denkers des te beter.

Door:
“bozeoudeman”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

7 reacties op Meer, meer, meer denkers!

 1. Wedden dat er nu meer tegen een (arme) boom aan sjezen en voetgangers platrijden dan 20 jaar terug! Dat komt niet alleen omdat er meer auto’s op de weg zijn. Nee, 20 jaar terug had je nog geen smart-phone én veel minder primitief Ruttevolk!!

  Geliked door 4 people

 2. M.A.L. Sion zegt:

  Die bomen vormen inderdaad een gevaar voor de verkeersdeelnemers!
  Moeten ze daarom weg? Nee.
  Er kan toch een groen geschilderde vangrail voor geplaatst worden die de dronken bestuurders van zelfmoordprojectielen terug op de weg gooien.
  Het is maar een idee van een leek.

  Geliked door 3 people

  • koosv8 zegt:

   Inderaad, men wil ze nu omkappen en verder van de weg aanplanten. Als of men daar met de auto dan niet meer bij kan. Of haal er om en om ééntje weg, dat scheelt de helft, en het blijft evengoed een mooie laan of straat.
   WIE OPLET RIJD OP DE WEG.

   Geliked door 4 people

   • Piet Snot zegt:

    Van mij mag iedereen die dronken rond rijdt of niet met ze klauwen van ze smartfoon af kan blijven, zich tegen een boom plaatsen met ze auto.
    Zolang ze geen andere mee nemen tijdens hun gekloot in hun auto, waar ze met van alles en nog bezig zijn, behalve met auto rijden en het verkeer.
    Het wordt er alleen maar veiliger op voor de andere verkeersdeelnemers.

    Geliked door 3 people

 3. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Er zijn nu eenmaal lieden die denken dat ze alles en iedereen kunnen en moeten beschermen, het is de vraag wanneer er een van hen op het idee komt om alle stoeptegels te vervangen door die rubberen exemplaren die nu al in speelplaatsen liggen.
  Daarna moeten alle voetgangers een helm op en knie en elleboogbeschermers aan.
  De zegswijze; “met vallen en opstaan moet je het leren” zal ongetwijfeld geschrapt gaan worden !
  Natuurlijk kunnen bomen omvallen en dat kan lastige situaties opleveren en heel soms misschien ook gevaarlijke. Maar als je dat niet kunt accepteren als onderdeel van het leven wat wordt dan het volgende? Golven op het water tegengaan ? Steden onder een paraplu ?

  Geliked door 3 people

 4. Qvic zegt:

  De bomen worden o.a. gekapt onder het mom van het klimaat. Deze worden dan versnippert en dienen dan als bio massa. (zogenaamd goed voor de natuur) De vrij gekomen terreinen kunnen dan weer opgevuld worden door windmolenparken/ zonnepanelenparken en/of huizen voor de vluchtelingen. Wat er ook niet bij vertelt wordt is dat de boom verstoringen veroorzaken bij de uitrol van het 5G net werk. Daarom moeten ook alle bomen wijken langs de wegen. Want bomen zijn in wezen waterkolommen die het signaal van het 5G netwerk tegen houden, hierdoor ontstaan gaten in het 5G netwerk. En dat willen ze absoluut niet hebben, om de totale controle over alles en iedereen 24/7/365 te verkrijgen moeten alle bomen wijken voor dit 5G netwerk. Dat betekent dus dat alle bomen in bebouwde gebieden gekapt moet worden en dat er dan om de 100 meter een zendmast komt te staan. Dus kijk dan niet raar op dat al die mooie lanen, waar nu nog bomen langs staan weldra gekapt zullen worden. Zogenaamd voor de verkeersveiligheid of zo iets dergelijks. De uitrol van de smart energie meters is daar een onderdeel van. Want in de nieuwe wereld staat iedereen onder permanente controle. Als jij hun niet volgt c.q niet onderwerpt aan hen, dan is het met 1 druk op de knop en je hebt geen elektriciteit meer of geen geld meer. Want ook het contante geld willen ze afschaffen, vandaar die propaganda filmpjes op TV e.d. om contactloos te betalen. Zo is met het zogenaamde fake nieuws project mogelijk om iedere onwillige gebruiker van het internet te weren. Hier zijn ze druk mee bezig om iedere website op zwart te zetten wat zij niet bevallen. Onder het mom van fake nieuws. Elk tegen geluid zal met de harde hand neer geslagen worden, zie maar aan het gele hesjes protesten. De huidige politieke leiders volgen enkel hun agenda en hebben lak aan de bevolkingen. Deze parasiterende groep mensen zullen nooit hun doel opgeven, zolang zij leven. Zij zijn het soort mensen die twee dracht in de samenleving promoten met het bekende fenomeen van verdeel en heers spelletjes. Hierdoor speelt 99,99% van de bevolking in mee, vaak zonder dat zij het zelf beseffen. Hierdoor gaan zij telkens vrij uit als de kampen met elkaar op de vuist gaan en een burgeroorlog ontstaat. Al betrap jij ze op heterdaad dan nog ontkennen zij alles.

  Geliked door 1 persoon

 5. ronjaspers zegt:

  Qvic.Goed verhaal.Dit is een onderdeel van de “new world order” en de naieve nederlanders maar roepen stem ze weg,stemmen heeft geen zin.Het is de rijke machtige satanische elite die de baas is op deze wereld zoals de rotschilts,de rockerfellers (nepjoden) de bilderberg groep,de deep state in de V.S. etc. etc.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s