Opwarming van de aarde . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", belangenverstrengeling, Elite, establishment, Graaien, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, klimaatfascisme, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, meningsdictatuur, moralisme, nieuw fascisme, propaganda, Rotzakken, Socialisten, verloedering, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

53 reacties op Opwarming van de aarde . . .

 1. IkBenHet zegt:

  Zelfde stierenpeop als de “zure regen” 20 jaar terug had de gehele Veluwe al verdwenen moeten zijn. Toe kregen we een “gat in de Ozonlaag” nóóit meer iets over gehoord. Nú dus de “global warming”. Verschil met de vorige, kunstmatig in het leven geroepen, hypes is; dat het ons deze keer wél klauwen vol geld gaat kosten, de welvaart tot zero komma nul zal afbreken en ons per saldo terug zal werpen naar de oertijd 2.0
  Stel je nu toch eens voor, dat de mensdom wél degelijk over het vermogen zou beschikken om het klimaat te veranderen; dan zitten we door alle voorgestelde “klimaat” maatregelen over pakweg 75 jaar in een derde “IJstijd” 😉 🙂 Of denken de dames/heren/anders misschien dat er, net als bij de huiskamerthermostaat, een knopje aan het klimaat zit!?? Een knopje dat zij naar believen ietsje hoger of lager bij kunnen stellen. Hoe godsgruwelijk moet je van de pot gerukt zijn c.q. geestelijk totáál gemankeerd om iets dergelijks te veronderstellen.

  Geliked door 9 people

  • Astrid zegt:

   *Like

   Like

  • guusvelraeds zegt:

   Geschift zijn ze en het ergste is als ze je ook nog menen te moeten vertellen dat je het klimaat ontkent. Wat we natuurlijk niet doen want het klimaat is er zoals er ook een zonsondergang is en een zonsopgang en eb en vloed. Maar misschien kunnen de klimaat malloten in de toekomst ook nog de getijden veranderen zodat de onnozellaars in Bangladesh geen natte voeten meer krijgen.

   Geliked door 4 people

 2. Hovawart zegt:

  Global Warming…..en het volgende catastrofale, door de mens veroorzaakte, globale hocus pocus of broodjeaapverhaal waarmee de globalisten willen proberen om nieuwe belastingen te kunnen doorvoeren zal zijn…….de lucht is te blauw, water te nat, waait te hard of regenbelasting.
  Ziet er niemand dat men met deze lobby straks belasting moet gaan betalen om adem te mogen halen..?
  ….achterlijkheid trekt achterlijkheid aan.

  Geliked door 3 people

  • guusvelraeds zegt:

   Vergeet vooral niet de scheten die je laat. We krijgen straks een scheten app op onze iphone zodat we scheten certificaten kunnen kopen zodat de broeikasgassen door al dat geschijt klimaat neutraal afgevoerd kunnen worden. Praat maar met de gemiddelde boer die kan je er alles over vertellen.

   Geliked door 2 people

   • Mike zegt:

    Die vergelijking gaat niet helemaal op. De zure regen was er wel degelijk en zichtbaar voor iedereen. Dat is ook de reden dat er toen wel actie werd ondernomen. Dat elke auto nu een katalysator heeft komt mede daardoor. Net als dat geen enkele koelkast meer CFK’s heeft. Ook fabrieken zijn flink aangepast. Het was al met al een gigantische operatie die ook toen inderdaad bakken met geld kostte. En inderdaad, je hoort er niks meer over. Best knap. Grappig daarom ook dat juist dit als voorbeeld wordt gegeven.

    Like

 3. delamontagne zegt:

  De moeder van Greta Griezel:”Het is de schuld van het klimaat dat ’t slecht gaat in ons gezin en met onze dochter”.

  https://x7m7u8e3.stackpathcdn.com/wp-content/uploads/2019/05/greta-tunberg-avec-foule.jpg?iv=49

  Malena Ernmann, de moeder van Greta Thunberg, het Zweedse meisje in de groei en dat de menigten in beroering brengt en vleit, is een zangeres die zelfs Zweden in het Euro-song festival heeft vertegenwoordigd.
  Haar carrière bracht haar van stad naar stad en naar ’t buitenland terwijl de vader voor de kinderen zorgde.
  Hun 2 dochters begonnen te lijden aan anorexia en depressies, diagnose: Asperger..
  onder anderen.
  Maar noch Pa noch Ma vroegen zich af of zijzelf misschien wel verantwoordelijk waren voor al deze problemen.
  Het Duits kritische Site “ACH GUT” analyseert het boek dat geschreven is door Malena Ermann aan het begin van de publiciteite-campagne door de manager van Greta en dat door politici van alle niveaus, studenten die een kans maakten enkele lessen te missen, met groot enthousiasme werd begroet.
  (( Het volledige verhaal in het Duits;
  https://www.achgut.com/artikel/die_thunberg_ernmans_eine_unendlich_traurige_familiengeschichte ))

  Geliked door 3 people

  • Henk der Niederlánder zegt:

   Dat maakt in ieder geval een en ander duidelijker.
   Mama de Diva die al de problemen die ze zelf veroorzaakt heeft schuift de schuld af op iedereen behalve zichzelf.

   Like

 4. Peter zegt:

  Jihadisten hebben in een katholieke
  kerk in Burkina Faso een priester en
  vijf kerkgangers gedood.Daarna staken
  ze de kerk in brand.Twee weken geleden
  vielen er al zes doden bij een aanslag
  op een protestantse kerk.Burkina Faso
  wordt de laatste jaren steeds vaker
  geteisterd door terreur,mede door de
  ligging naast het instabiele Mali.
  KANKERMOSLIMS !!!
  Ik herhaal KANKERMOSLIMS !!!!

  Geliked door 2 people

 5. bigljohn zegt:

  Opwarming van de hersenpan door het vele gebruik van het mobieltje…Dit onding zal bij velen, zeker met het G5 systeem, hun gezondheid ernstige schade toebrengen, en niet alleen aan de hersenen. Al Gore, de naam zegt het al, GOOR, zullen we eens een poosje op de Noordpool vasthouden. Dan kan hij afkoelen, weer bij zinnen komen, zijn gedachten weer op orde brengen. Of anders laat hem maar rustig doodvriezen daar op de Noordpool. De wereld kan best zonder onheilsprofeten zoals GOOR !

  Geliked door 3 people

 6. boorzalf zegt:

  Tis nog steeds koud, de gierzwaluwen hadden er allang al moeten zijn.

  Geliked door 5 people

  • rottenpikwick zegt:

   Vandaag gezien in Noord-Nederland! Meen ook een andere soort zwaluw te hebben gezien, de kleinste, boerenzwaluw (?). Ze zijn er weerrrrrr…..

   Like

  • boorzalf zegt:

   Hier stik het normaal rond eind april van van de gierzwaluwen, mooi schouwspel om dat elk jaar weer te zien. Maar nu??? Geen één!!!. Ook de huiszwaluw is nergens te bekennen.

   Like

 7. Diezelfde klimaat idioten moeten eens met alle fruitkwekers gaan praten die hun héle oogst verloren door late vorst…http://bit.ly/2YorAcU

  Geliked door 4 people

  • M. zegt:

   Klimaat idioten staan niet open voor argumenten anders valt hun leugen om en gaan de eerlijke boeren niet failliet.
   Met CO2 idioten hetzelfde verhaal.
   Men komt niet verder dan iedereen met argumenten en feiten de mond proberen te snoeren of in een vervelend hokje te plaatsen om te demoniseren.

   Het valt de mensen niet eens op dat het alleen maar afkoelt en dat doen we al bijna 30 jaar ondanks dat de tv standaard het tegenovergestelde tegen het volk liegt met hun opwarmingswaanzin.
   Dat ze de hittegolven van voorheen weg moeten moffelen om nog geloofwaardig te zijn zegt al genoeg.
   Ondanks dat men steeds langer de dikke jas aan heeft en hun zwembroek steeds langer in de kast blijft liggen gelooft het volk die opwarmingswaanzin ook nog.

   Geliked door 4 people

 8. Steven zegt:

  …2050..NOPE.. there is MORE Co2 then ever…..

  Geliked door 2 people

 9. King Arthur zegt:

  Uiteindelijk gaat het alleen maar om het bestelen van de gewone man. En dan deze gore-al met een verbruik van 25.000 kWh in zijn “kleine” optrekje. Het sterft van de demagogen met hun onzin verhalen, ook de Zweedse greta-miep gaat die kant op.
  https://www.telegraaf.nl/nieuws/3576337/milieuzones-boetemotor

  Geliked door 4 people

 10. Jan zegt:

  Nieuwste doemscenario, sinds een week, en weer van linksvolk:

  Miljoen soorten met uitsterven bedreigd. Wat kunnen we doen?

  ÉÉN miljoen van de naar SCHATTING ACHT miljoen dier- en plantensoorten wordt met uitsterven bedreigd. Dit vormt een flink risico voor het menselijk leven, blijkt uit een groot wereldwijd WETENSCHAPPELIJK onderzoek van de Verenigde Naties. Het is volgens de onderzoekers een direct gevolg van ons eigen handelen, zoals land- en zeegebruik, klimaatverandering en vervuiling.
  ….
  Minder consumeren

  Bovendien zou de hoeveelheid land die wereldwijd gebruikt wordt voor landbouw niet verder moeten groeien. Maar dit kan alleen als we minder, en anders, consumeren.
  …….
  https://nos.nl/nieuwsuur/artikel/2283512-miljoen-soorten-met-uitsterven-bedreigd-wat-kunnen-we-doen.html

  Silent Spring van charlatan Rachel Carson, consuminderen van 20 jaar terug en minder vlees van 40 jaar terug wordt nu tegelijk van stal gehaald gecombineerd met de klimaatleugen en dat allemaal door de NIET-WETENSCHAPPERS van de Verenigde Nazi’s en o.a. leugenaars van crimineel nest Wageningen, waar ook Volkert van de Graaf van afkomstig is

  The Lies of Rachel Carson
  https://21sci-tech.com/articles/summ02/Carson.html

  Like

 11. Jan zegt:

  A new NASA study says that an increase in Antarctic snow accumulation that began 10,000 years ago is currently adding enough ice to the continent to outweigh the increased losses from its thinning glaciers.

  The research challenges the conclusions of other studies, including the Intergovernmental Panel on Climate Change’s (IPCC) 2013 report, which says that Antarctica is overall losing land ice.
  ….
  https://thefederalistpapers.org/us/al-gores-climate-change-scam-totally-destroyed-with-one-meme

  Geliked door 5 people

 12. Blaffertje zegt:

  Die foto.
  Priceless.

  Geliked door 1 persoon

 13. j v/d valk zegt:

  World biggest HOAX explained.. By Eustace Mullins, November-December 1981.
  *Lees het eerst… En bedenk wat jaren van propaganda met u gedaan heeft…

  Holocaust – van de betekenis volledig verbrand. 1) een volledig door vuur gegeten offer. 2) volledige consumptie door vuur. Oxford Engels woordenboek.

  Als de joodse bewering dat zij de slachtoffers waren van een holocaust in Duitsland waar is, dan zijn ze volledig door vuur verbruikt. Deze Joodse bewering is onaanvaardbaar omdat er zoveel overlevenden waren. Niet alleen werden de Joden niet volledig verteerd door vuur, zoals zij beweren, maar veertig jaar na dit niet-gebeuren zijn er meer Joden die beweren de overlevenden van de Holocaust te zijn dan er Joden waren die leefden ten tijde van de Holocaust. In een kleine Amerikaanse buitenwijk wonen nu Skokie en Ill. Vele duizenden gezonde Joden beweren ‘overlevenden’ van de Holocaust te zijn.

  Gedurende meer dan dertig jaar hebben de Amerikaanse kiezers het feit dat iedereen die in de Verenigde Staten een openbaar ambt ambieert, een routine verklaring van onsterfelijke trouw aan de staat Israël moeten aanvaarden. Weinigen van deze kiezers beseffen dat deze ambtenaren ook een rituele hulde moeten brengen aan de Mythe van de Holocaust en het eeuwige geloof moeten bekennen in de doctrine dat zes miljoen Joden tijdens de Tweede Wereldoorlog door de Duitsers werden gedood. Zoals werd opgemerkt op de redactionele pagina van de Washington Post, het pregnante wereldtijdschrift van het internationale zionisme, op 29 oktober 1981. “Iedereen die weigert de staat Israël te steunen, geeft toe dat hij sympathie heeft voor de moordenaars van zes miljoen joden.”

  Het woordenboek van Webster definieert verraad als “het feit dat het de staat verraadt of de regering van de staat waartoe de subverter (rebel) behoort, ondermijnt”. VS-ambtsdragers die de grondwet van de Verenigde Staten beëdigen en vervolgens trouw zweren aan een buitenlandse regering en loyaal zijn aan die buitenlandse regering, maken zich schuldig aan hoogverraad en zijn aan de doodstraf onderworpen. De situatie is flagranter in het geval van de staat Israël, omdat de staat Israël vanaf het begin in 1948 een oorlogstoestand heeft onderhouden tegen de burgers van de Verenigde Staten. Als het doel oorlog te voeren is om een ander volk te onderwerpen en hun goederen in beslag te nemen en tot slaaf te maken, dan kunnen de activiteiten van Israël tegenover de Verenigde Staten alleen worden beschreven als het voeren van constante oorlogvoering. Zo geven de zionistische collaborateurs overal in de Verenigde Staten hulp en troost aan de vijanden van de Verenigde Staten in tijden van oorlog. Deze daden van verraad kunnen alleen worden bestraft met de doodstraf.

  De zionistische collaborateurs hebben als enig excuus dat zij de Joden helpen, omdat zij de slachtoffers van de Holocaust waren. Helaas is dit excuus nu gesloopt door de onthullingen dat er geen gaskamers waren en dat de Duitsers geen plan hadden om de Joden te “uitroeien”. In 1952 schreef ik in “Blood and Gold”: “De claim dat Hitler 6.000.000 Joden heeft gedood, wordt gelogenstraft door hun eigen figuren in de Wereld Almanak. Onmiddellijk na de overgave van Duitsland werd een vliegtuiglading Amerikaanse redacteuren en correspondenten naar de concentratiekampen overgebracht. , waar ze enorme hopen botten werden getoond, dit waren de stoffelijke resten van Russische krijgsgevangenen, maar ze werden gefilmd en overal in de Verenigde Staten als ‘joodse botten’ vertoond.In een van de meest weerzinwekkende pogingen om de publieke opinie ooit te beïnvloeden , Joodse bioscoophuizen toonden deze gruwelijke foto’s steeds opnieuw. ”

  Nogmaals, we worden overspoeld door de Joodse propaganda, aangezien de belachelijke beelden van de botten, waarvan sommige zijn vastgesteld als te zijn genomen tijdens de Eerste Wereldoorlog, onze dagelijkse kost worden. Het publieke omroepsysteem, gefinancierd met belastinggeld, toonde onlangs een reeks holocaustfilms, elk ongelooflijker dan het vorige. In één keert een oudere Jodin terug naar Auschwitz, waar ze beweert veertig jaar oud te zijn geweest. ‘Gaat het om een vernietigingskamp?’ roept ze uit. Ze verklaarde toen dat ze daar vier jaar bleef, hoewel de Duitsers “iedereen elke dag vermoordden”. Ze werd toen gevraagd hoe ze het heeft overleefd. “Ik verborg me in het kamp,” legde ze uit, “maar ik heb drie jaar lang niets te eten gehad.”

  Na deze verbazingwekkende uitspraak wees ze naar de rijen vreedzame kazernes en schreeuwde: ‘Maar kijk eens, je kunt het zelf zien gebeuren!’ De verbijsterde toeschouwer, die alleen een aangename landelijke scène zag, moest blijkbaar visioenen oproepen van zes miljoen Joden die naar de gaskamers werden gemarcheerd.

  Bijna alle Joodse “overlevenden” beweren dat ze in de “vernietigingskampen” leefden van drie tot vier jaar, terwijl “iedereen werd gedood”. Het lijkt duidelijk dat niemand kon overleven in een “werkkamp”, wat deze kampen feitelijk ook waren. Over de ingang van elk kamp was een bord geplaatst, “Arbeit Machs du Frei”, of “Werk maakt je vrij”.

  In de “Nation”, 26 september 1981, werd Albert Speer, de Duitse minister van Bewapening, geciteerd als antwoord op een eis van de leiders van de Joodse gemeenschap in Zuid-Afrika dat hij verifieert dat Joden zijn gedood tijdens Tweede Wereldoorlog door de Duitsers, zodat ze de distributeurs van het pamflet konden vervolgen: “Heeft Six Million Really Die?”, “Ik kon het niet.” Hoewel Speer weigerde zich te onderwerpen aan de druk van de Joden dat hij liegt en “erkent” dat de Joden zijn gedood, heeft hij weliswaar een soort van “collectieve schuld” toegegeven in de zaak, maar ontkende dat hij enige directe kennis had van enige Holocaust-activiteiten . Zijn erkenning van “schuld” bracht lof van de Joodse agitator, Simon Weisenthal, die vervolgens overging om het nieuwe boek van Speer, “Infiltratie”, te onderschrijven. Dit boek definieerde de kampen echter als werkkampen. Op p. 9, schrijft Speer: “Tijdens fabrieksinspecties zag ik concentratiekampgevangenen in onze fabrieken werken bij Duitse arbeiders.”

  Merk op dat Speer deze arbeiders niet eens identificeert als Joden. Op p. 41, hij schrijft: “Tijdens mijn inspectie (op Mauthausen, maart 1943) was ik verrast om dure granieten keerwanden te zien, waarop barakken, eveneens van inheemse steen, waren gebouwd. Alles was schoon en ordentelijk. bijvoorbeeld, van een gemiddelde luchtafweerbarak.Het kamp maakte een bijna romantische indruk met zijn stenen portaal en middeleeuwse kasteelmuren, zijn pseudo historische muren en torens. ‘

  De Duitse soldaat in het veld genoot nooit van zulke aangename verblijven als de werkkamp arbeiders. Otto Friedrich, een hoofdredacteur van Time Magazine, schreef een artikel in Atlantic Monthly, sept. 1981, waarvan hij verklaarde dat het volledig was gebaseerd op de geschriften van overlevenden van de kampen, en die nauwelijks beschuldigd konden worden van het schilderen van een rooskleurig beeld van hun bestaan . In “The Kingdom of Auschwitz” schrijft Friedrich: “Auschwitz was een buitengewoon complexe samenleving met een eigen voetbalstadion, een eigen bibliotheek, een eigen voetbalstadion, een eigen bibliotheek, een eigen fotolaboratorium en een eigen symfonieorkest. … Er was geen reden dat een dodenkamp überhaupt een ziekenhuis zou hebben, maar die in Auschwitz groeide behoorlijk, met ongeveer twintig artsen en meer dan driehonderd verpleegsters. ‘

  Friedrich negeert de implicaties van zijn eigen schrijven, dat een “vernietigingskamp” met een groot modern ziekenhuis helemaal geen dodenkamp is, maar een gezondheidskamp. Alle kampen hadden hun eigen symfonieorkesten, een voorziening die niet werd geboden door een van de tweeëntwintig militaire stations waar deze schrijver tijdens de Tweede Wereldoorlog in de luchtmacht van de Verenigde Staten diende. Friedrich schrijft ook dat Auschwitz zijn eigen bordeel had voor de arbeiders. En een fotolaboratorium, waarin de gevangenen hun momentopnamen konden ontwikkelen van de miljoenen Joden die in de gaskamers werden gedreven? Dergelijke foto’s zijn nooit tentoongesteld. Later in zijn artikel schrijft Friedrich dat Auschwitz tijdens de oorlog eigenlijk is ontwikkeld tot een groot industrieel complex, met een netwerk van vierendertig outlaying kampen, die werknemers voorzagen in cementfabrieken, kolenmijnen en een staalfabriek. I.G. Farben had daar een enorme fabriek voor synthetisch rubber.

  Een intens religieus persoon, had Adolf Hitler in Mein Kampf geschreven: “Vandaag geloof ik dat ik handel in overeenstemming met de wil van de almachtige Schepper: door mezelf tegen de Jood te verdedigen, vecht ik voor het werk van de Heer. De strijd tegen de Joodse wereld Bolsjewisering vereist een duidelijke houding ten opzichte van Sovjet-Rusland: je kunt de duivel niet met Beëlzebub verdrijven. ‘

  Tijdens de oorlog, terwijl hij op twee fronten vocht, liet Hitler zich van deze vurige gevoelens laten meeslepen door een uiterst slimme campagne van de zijde van de Joden. Nadat ze waren gewaarschuwd dat de geallieerden een campagne van terreurbombardementen tegen Duitse burgers hadden gepland, was het noodzakelijk dat de Joden uit Duitse steden werden geëvacueerd. Door hun nauwe contacten met een aantal nazi-bureaucraten organiseerden de leiders van de joodse gemeenschappen waarbij de joden zouden worden geëvacueerd in “de oostwaartse migratie”. Zelfs Speer stemde in met het plan, maar bepaalde dat “de goed gecompromitteerde Joden die bestemd zijn voor oostwaartse migratie hun reis moeten onderbreken en bewapening moeten bevechten.” Het resultaat was dat de werkkampen werden gevestigd in landelijke gebieden, ver van de steden, en de Joden werden gespaard voor de beproeving van de verschrikkelijke bombardementen die Duitse vrouwen en kinderen overspoelden in stromen van vlammen en fosforbommen. Er was een Holocaust in Duitsland tijdens de Tweede Wereldoorlog, maar de slachtoffers waren Duitsers, in een goed geplande campagne van genocide, terwijl de geëvacueerde Joden massaal overleefden.

  Na de oorlog, met hun genie voor het verdraaien van de waarheid, keerden de Joden de feiten volledig om. In plaats van de Holocaust die Duitse non-combattanten overspoelde in de steden, waren de slachtoffers nu de Joden, die waren “uitgeroeid” in de “vernietigingskampen”. Omdat de evacuatie van de Joden, de “oostwaartse migratie”, was georganiseerd in opdracht van de Joodse leiders, geloofden veel Joden hun eigen propaganda en beschuldigden de Joodse leiders ervan de “uitroeiing” van het Europese Jodendom te hebben georganiseerd. Zo schrijft Hannah Arendt, een vooraanstaande joodse intellectueel, in ‘Eichmann in Jeruzalem’, ‘Waar Joden ook woonden, er waren erkende joodse leiders, en dit leiderschap, bijna zonder uitzondering, werkte op de een of andere manier samen met de nazi’s.’ Natuurlijk werkten ze samen, zo succesvol dat terwijl een miljoen Duitse vrouwen en kinderen stierven in massale bombardementen op Duitse steden, er geen Joods leven verloren ging. De geallieerde bombardementen op Berlijn hebben zoveel Duitse families gedood dat Eisenhower er vandaag nog wordt herinnerd door de smerige sobriquet, “the Mad Butcher of Berlin”. De vuurstormen die zijn ontstaan door het bombarderen van de steden Keulen, Hamburg, Dresden en andere Duitse steden blijven de grootste gruweldaden van de Tweede Wereldoorlog.

  Het was om de echte gruweldaden van de Tweede Wereldoorlog te verdoezelen dat de mythe van de Joodse Holocaust werd uitgevonden. De eerste aanvraag diende ter dekking van de ontdekking dat het Sovjetleger stelselmatig 14.000 Poolse officieren in het Katyn-bos had vermoord. Deze Poolse officieren bestonden uit het hoogst opgeleide en bekwame deel van de Poolse bevolking. Stalin beval hen om uitgeroeid te worden om het communistische bewind in Polen te vergemakkelijken. Het was het bloedbad van Katyn dat later de inspiratie werd voor de verhalen van zuilen van joden die het platteland in werden gemarcheerd en werden geëxecuteerd. Het fundamentele doel van de uitvinding van de Holocaust-mythe was inderdaad om te voorkomen dat Sovjet-Rusland in verlegenheid zou worden gebracht door enige vermelding van het bloedbad van Katyn Forest tijdens de processen in Neurenberg. Het pro-communistische regime van Roosevelt vocht dapper om Rusland te helpen bij het bedekken van de Katyn-horror. Elmer Davis, die door James Paul Warburg in het Office of War Information was geplaatst, weigerde deze gruweldaad in zijn uitzendingen te vermelden, terwijl W. Averell Harriman samenwerkte om het verhaal uit de druk te houden totdat de Processen van Neurenberg waren voltooid. “Jewish Comment”, 21 mei 1943, sneerde bij de Duitse ontdekking van het bloedbad als volgt; “Na zijn sensationele succes met het verhaal van de 10.000 Poolse officieren die naar verluidt door de Sovjets zijn gedood, heeft het Duitse Propagandaministerie blijkbaar besloten om verdere mogelijkheden te onderzoeken om de geallieerden op te splitsen.”

  Vanwege de vele gruweldaden gepleegd door de joods georiënteerde geallieerden, niet alleen de verbranding van Duitse burgers in veel Duitse steden, maar de verbranding van honderdduizenden Japanse burgers bij de atoombommen op Hiroshima en Nagasaki, operatie Keelhaul, de moord op een miljoen anti-communistische Russen die door Eisenhower aan de sovjet uitvoerders waren overgeleverd, en vele andere gruwelen, het was noodzakelijk om een Duitse gruweldaad uit te vinden die deze gruweldaden zou verduisteren. De “uitroeiing” van de Joden leek op bestelling gemaakt. Omdat er geen basis was voor numerieke figuren, waren de vroegste projecties dat 12.000.000 Joden waren gedood. Wiser-leiders onder de Joden suggereerden dat er geen hoger cijfer dan een miljoen zou moeten worden voorgeschoten, omdat een groter aantal waarschijnlijk in diskrediet zou worden gebracht, waardoor de hele Holocaust-claim ongeldig zou worden. Sommige joodse schrijvers in New York begonnen een cijfer van zes miljoen te publiceren, en dit kreeg al snel zo’n brede valuta dat de Joden er genoegen mee moesten nemen, en het is sindsdien het standaardfiguur gebleven. De zelfbenoemde ‘historicus’ van de Holocaust, Lucy S. Davidowicz, geeft een coyly cijfer van 5.933.900 in haar ‘Holocaust Reader’. Zeker niemand wil dit afronden op het meer praktische cijfer van zes miljoen. Congreslid George G. Sadowski zei tegen het Marshall-plan: “Dat 10.000.000 Joden werden gedood, gemarteld, geplaatst in werkkampen voor slavenarbeid … dat alles niets betekent.” Congresverslag, 23 februari 1948.

  Terwijl de Joden werden beschermd tegen de gruwelen van de geallieerde bombardementen, werden de Duitsers door de oorlogsbehoeften gedwongen de joden grotendeels aan hun lot over te laten. Als gevolg daarvan bloeiden de Joden, te midden van oorlog en universele verwoesting, met hun talenten voor zwarte verkopingen en opruiming. Zoals Werner Sombart heeft geschreven: “Oorlogen zijn de Joden oogsten.” In “The War Against the Joden” schrijft Lucy Davodowicz over de joodse profiteurs: “Deze nieuwe klasse – smokkelaars, onderwereld, nouveaux riches – werd de clientèle voor tientallen cafés, restaurants en nachtclubs die in het getto ontstonden. hun tijd doorbracht met eten, drinken, dansen. ”

  In de kampen namen de joodse gevangenen de volledige leiding over hun administratie op zich. Ze hebben de kampen omgebouwd tot opleidingsscholen waarin ze hun studenten onderwerpen aan de meest intensieve methoden van joodse overleving en overwinning. Elke hap van eten, kleding, elk seksueel plezier en ander aspect van het leven, werd het voertuig van de meest wrede ruilhandel en manoeuvreren ten voordele. Friedrich citeert een van hen in “The Kingdom of Auschwitz”. Het bestaan van het concentratiekamp … leerde ons dat de hele wereld echt een concentratiekamp is. De wereld wordt geregeerd door noch gerechtigheid noch moraliteit; misdaad wordt niet gestraft of deugd wordt beloond. De wereld wordt geregeerd door macht. We leggen de basis voor een nieuwe, monsterlijke beschaving. ”

  In feite gebruikten de Joden de kampen als de gelegenheid om de meest intensieve Talmoed trainingsscholen voor zichzelf te recreëren, een rigide opleiding die ze verloren hadden sinds ze uit hun middeleeuwse getto’s kwamen. Nu woedend in hun genetische krachtpatsers die ze in de kampen hadden nagebouwd, bereidden ze zich voor op het onvermijdelijke einde van de oorlog, toen ze zich op de door oorlog verscheurde naties van de aarde bevonden als de meest verwoestende plagen uit de doos van Pandora. Toen ze op de hulpeloze christenen neerstreken, creëerden ze onmiddellijk een “nieuwe, monsterlijke beschaving”. Zoals een jood pochte: “Toen ik het concentratiekamp verliet, realiseerde ik me plotseling dat ik iemand kon nemen.”

  De afgestudeerden van deze school voor macht werden al snel rijke en invloedrijke inwoners van vele landen. Ze waren allemaal fanatieke zionisten; ze waren verenigd in hun minachting voor de “goyim”(Gewone volk), het niet-Joodse vee dat ze voorstelden om tot slaaf te maken en te manipuleren. Met de oprichting van de staat Israël in 1948, bekeerden ze snel de regering van de Verenigde Staten tot een vazal van Tel Aviv en gebruikten ze de rijkdom van het grootste land ter wereld om hun doelen in andere landen te bereiken. In elk geval gebruikten ze de Mythe van de Holocaust om hun doelen te bereiken. De goyim werden overspoeld met verhalen en films over “de uitroeiing” van de Joden. Anne Roiphe schreef in ‘Generation Without a Memory’, p. 62, “Toen gas duur werd en tekort kwam, gooiden ze de baby’s en kinderen direct in brandende ovens.” Ze vertelt ons niet wat voor soort brandstof de Duitsers gebruikten voor hun “brandende ovens”. De Joden schreven voortdurend over de “moderne technologie” waardoor de Duitsers miljoenen Joden konden vernietigen, en steevast was de enige illustratie van deze “technologie” een paar kleine ovens die een overblijfsel van de negentiende eeuw leken, en die kon maar een paar lichamen per dag weggooien. Een crematorium vereist een temperatuur van 2200 graden Fahrenheit gedurende de eerste negentig minuten en dan 1800 graden gedurende zestig tot honderdvijftig minuten, en zelfs dit verbrandt geen botten. Bij gebrek aan brandstofvoorraden hadden de Duitsers niet eens de nodige brandstof kunnen leveren om aan een programma met brandende slachtoffers te beginnen.

  De Joden introduceerden vervolgens lugubere verhalen over chemische experimenten met de slachtoffers. In feite droeg de Washington Post onlangs een reeks gruwelverhalen waarin hulpeloze slachtoffers chemische stoffen kregen die toen intense pijn, braken en stuiptrekkingen, haarverlies en vele andere ondraaglijke symptomen veroorzaakten. De slachtoffers waren echter geen Joden in nazi-concentratiekampen. Ze waren patiënten van het National Institute of Health in Washington, waar regeringsartsen met verschillende chemicaliën op hen experimenteerden voor kankerbehandelingen. De meeste slachtoffers stierven in doodsangst, zonder de minste verbetering van hun kankers. In Amerikaanse gevangenissen wordt al vele jaren chemisch getest op verschillende stoffen op gevangenen. Terwijl onze regering miljoenen dollars blijft besteden aan het nastreven van ‘nazi-oorlogsmisdadigers’, gaan deze chemische experimenten in onze gevangenissen en ziekenhuizen zonder onderbreking door.

  De ‘nazi-jager’, Simon Weisenthal, is in Washington een cultfiguur geworden, ondanks de onthullingen dat hij gedurende de hele Tweede Wereldoorlog een Gestapo-agent was. Hij is onder toenemende kritiek gekomen van veel van zijn mede-Joden vanwege zijn bewering dat alleen hij de Holocaust-mythe de afgelopen jaren levend heeft gehouden. Al snel kan hij zelfs beweren dat hij de hele mythe heeft uitgevonden. Ondertussen kan het Amerikaanse volk, dat door onze steun van de staat Israël op de rand van het bankroet is gereden, geen uitzicht op verlichting verwachten.

  Nu staan de Verenigde Staten voor de mogelijkheid van een rechtszaak die wordt geprojecteerd door een groep Duitse burgers, voor de som van $ 400 miljard. Deze claim is gebaseerd op de meer dan 100 miljard mark die West-Duitsland heeft moeten betalen aan de staat Israël als ‘herstelbetalingen’ voor ‘de uitroeiing van zes miljoen joden’. Niet alleen was de claim onjuist, maar hij werd ook afgeperst van het Duitse volk alleen vanwege de aanhoudende militaire bezetting van West-Duitsland door de Verenigde Staten. De Duitsers wijzen erop dat ze in alle vervolgingen van voormalige kampbewakers alleen zijn beschuldigd van “slaan en schoppen” van de Joodse gevangenen. Geen van hen is beschuldigd van het feitelijk “vergassen” van iemand. Kurt Becker van het persvoorlichtingsbureau in Bonn, Duitsland, verklaarde in Newsweek van 8 juni 1981 dat West-Duitsland op 31 december 1980 aan de staat Israël 63 miljard DM of $ 30 miljard had betaald nog steeds toegewijd om nog eens $ 9,5 miljard te betalen. Bovendien zijn Duitse bedrijven gedwongen om Israël vele miljarden te betalen als herstelbetalingen aan Joodse ‘arbeiders’ en om miljarden dollars aan elektrische systemen, telefoonsystemen en andere technologische geschenken aan Israël te leveren.

  Daarentegen, na de Eerste Wereldoorlog, legde de Commissie voor Herstel aan Duitsland een eis voor van 30 miljard dollar die moest worden verdeeld tussen alle naties die Duitsland in die oorlog had gevochten. Van deze eis werd slechts enkele miljoenen dollars ooit betaald, maar de staat Israël heeft al meer geld uit West-Duitsland geëist dan door alle landen werd gevraagd die Duitsland in de eerste Wereldoorlog vocht. De Oost-Democratische Republiek Duitsland heeft dat ontkend. Duitsland is aan de Staat Israël enige herstelbetalingen verschuldigd en heeft niets betaald, waardoor de Verenigde Staten als de enige persoon zijn die alleen verantwoordelijk is voor het dwingen van West-Duitsland om vele miljarden aan de staat Israël te betalen. De Duitse regering zou dit geld nooit hebben betaald zonder de macht van de Amerikaanse bezettende macht, maar de Amerikaanse belastingbetalers krijgen te horen dat we een militaire aanwezigheid in West-Duitsland behouden om Russische agressie tegen te gaan. De kluchtigheid van deze verklaring van ons militaire incassobureau komt aan het licht wanneer wordt toegegeven dat de Amerikaanse troepen in West-Duitsland de Russische opmars slechts twee tot vier uur konden uitstellen!

  De betalingen die het Amerikaanse leger heeft geëist dat West-Duitsland betaalt aan Israël hebben zwaar bijgedragen aan de economische problemen van West-Duitsland en zijn verantwoordelijk voor het groeiende anti-Amerikaanse gevoel in Duitsland. Veel Duitsers klagen openlijk tegen de ‘bastaardcultuur’ van de Verenigde Staten en noemen ons een ‘natie van mulatten’, vanwege de aanwezigheid van veel zwarte troepen die West-Duitsland bezetten.

  Vanwege de aard van de dictatuur die wordt onderhouden door de macht van het Amerikaanse militaire bezettingsleger, waarin geen Duits de Mythe van de Holocaust mag betwisten, menen de Duitse patriotten dat de enige manier om deze samenzwering namens Israël te ontmaskeren, is om te vervolgen de Verenigde Staten voor de terugkeer van alle “Holocaust” -betalingen aan Israël, met rente. Deze eis zal binnenkort aan de Wereldrechtbank worden voorgelegd. Ondertussen moeten Amerikanen beslissen welke actie moet worden ondernomen om hun instortende economie te redden van de eisen die de onverzadigbare Israëlische macht daaraan stelt. Alleen de volledige bekendheid van de Holocaust-hoax zal onze overheidsfunctionarissen bevrijden van hun toezeggingen om de betalingen aan de staat Israël steeds verder te verhogen.

  The CDL Report.
  Published by the Christian Defense League

  Geliked door 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   Zo, zo!
   Hoe krijg je het voor elkaar.

   Geliked door 2 people

  • Tineke zegt:

   Niets is wat het lijkt.
   Interessante reactie.

   Geliked door 1 persoon

  • Peter zegt:

   Webmaster,
   Bij Informatie punt 3 lees ik dat het bovenstaande niet op uw site thuishoort.

   Geliked door 2 people

   • E.J. Bron zegt:

    Af en toe moet je zulke reacties een keer doorlaten, dan weet je wat voor vlees je in de kuip hebt. U wilt niet weten hoeveel reacties ik rechtstreeks (na lezing) in de prullenbak donder!

    Webmaster

    Geliked door 3 people

   • Piet Snot zegt:

    Bert, en toch blijf ik mij afvragen hoe andere sites dat dan wel doen zonder 24 uur moderatie, waar alles direct geplaatst kan worden.
    Hebben die dan allemaal niet of nauwelijks last van dit soort reageerders?
    Hebben die speciale filters of zo iets ingebouwd?

    Like

  • Om te kotsen, weer zo een holocaust-ontkenner, wal-ge-lijk!!!

   Like

  • Tistochwat zegt:

   j v/d valk 13 mei 2019 om 11:02

   https://www.franklinterhorst.nl/Holocaust%20(shoah)%20ontkenning.htm

   Holocaust is een oneigenlijke benaming voor de vernietiging van het Europese jodendom door de nazi’s. In joodse kringen gebruikt men liever het woord sjoa, shoa, sjoah of shoah (Hebr. = catastrofe). Holocaust stamt van oorsprong van het Griekse woord: holokauston = geheel verbrande offergave, brandoffer.
   Toen de Amerikaanse opperbevelhebber van de geallieerde strijdkrachten, generaal Dwight Eisenhower, de slachtoffers van de dodenkampen zag, gaf hij opdracht om zoveel mogelijk foto’s te maken. Ook gaf hij het bevel om de Duitsers uit de omliggende dorpen in de kampen te brengen, waar hun werd opgedragen de doden te begraven. Eisenhower verklaarde hierbij: ,,leg alles nu vast -maak films – zorg dat er getuigen zijn -want ergens in de geschiedenis zal er iemand opstaan en zeggen dat dit nooit is gebeurd.” Ook de Russen waren verbijsterd wat zij in Auschwitz-Birkenau aantroffen. Het schokte zelfs de soldaten die toch heel wat gewend waren door de veldtocht aan het Oostfront. In het kamp strompelden nog zo’n 7560 uitgemergelde, uitgeputte gevangenen rond te midden van stapels lijken die te ziek waren bevonden voor transport naar de kampen in Duitsland. De weken voor de verovering hadden de Duitsers namelijk nog ca 60.000 gevangenen uit Auschwitz naar kampen in Duitsland overgebracht. Bekent als de “dodenmarsen”. Op het einde van de oorlog begonnen de nazi’s de kampen op te doeken in een poging hun wandaden te verdoezelen. Klik hier voor The Auschwitz Protocol een uitvoerig verslag over degruwelijke gebeurtenissein in het kamp.

   Geliked door 4 people

  • Harry zegt:

   Jij moet wel een beroeps-antisemiet zijn , v.d. Valk !
   Zit ál deze informatie in je hoofd of heb je het ergens opgeslagen ?

   Like

  • Harry zegt:

   En dan nóg even wat ;
   Ook op deze site zijn mensen actief met de meest dwaze veronderstellingen .
   Vaak religieuze waanzin , vaak ook artikelen van Niburu .
   Ze kunnen het niet helpen , ze hebben last van labiliteit .
   Maar als je ál die rare mensen vermenigvuldigt met elkaar , dan is de uitkomst nog beduidend minder erg dan die totale waanzin die jij , alleen in je uppie , tentoonspreidt !
   Jezus Christus wát een berg onzin !
   Ik heb weinig benul van psychologie en psychiatrie , gelukkig .
   Maar jij bent wel rijp voor een enorm team van die zielenknijpers , zeg !
   In de Jellinek-kliniek ?

   Like

 14. Lucky zegt:

  Ondertussen,
  https://www.dagelijksestandaard.nl/2019/05/oeps-eu-verleent-517-miljoen-euro-krediet-aan-oekraiense-mega-kippenboerderij-creeert-oneerlijk-concurrent-en-verpest-milieu/

  Oeps! EU verleent 517 miljoen euro krediet aan Oekraïense mega kippenboerderij: creëert oneerlijk concurrent en verpest milieu

  Als dit zo door blijft gaan helpt de EU dus een zwaar vervuilende concurrent in het zadel, opent het haar eigen poorten en laat zo een gigant op de eigen markt los waar menig EU-bedrijf niet tegenop kan.

  Geliked door 3 people

 15. Tineke zegt:

  Even helemaal off topic.

  Het is me opgevallen dat er al een tijdje niemand meer deelt op facebook.
  Weet iemand wat daar de reden van is?

  Like

  • Piet Snot zegt:

   Wat denk je zelf, als je goed over nadenkt.
   In combinatie met wat je hier gelezen zou kunnen hebben over facebook.

   Like

  • Ik deel constant!!! Eentje was door de ‘fb-factcheckers’ bekeken en geweigerd . Daar heb ik de webmaster van de op de hoogte gebracht…………..

   Geliked door 3 people

   • Tistochwat zegt:

    jowitteroosblog 13 mei 2019 om 18:18

    Beklemmend, hè, dat ‘leven’ volgens de richtlijnen van gevaarlijke criminelen die overal aan de macht zijn?
    Ik vind het doodeng en voel me constant een gevangene, die geen kant op kan.
    Het is toch niet normaal meer wat er gebeurt?

    Elke levensvreugde zal worden weggenomen.
    Alles, alles, ALLES zal worden verwoest…

    Geliked door 2 people

   • Ik ervaar het niet als beklemmend en doodeng vind ik het ook niet. Dat het niet normaal is klopt, het bevestigd de dictatuur te Brussel. Mijn levensvreugde is nog lange niet verwoest en in de toekomst kijken kan ik ook niet Tistichwat om 10.32 op 13 m3i 2019.

    Like

 16. Ben Boerema zegt:

  Op Youtube staat een wetenschappelijk goed onderbouwde video over de realiteit van panikeren over Co2/global warming (met “Deutsche Grundlichkeit” en bewezen feiten gemaakt):
  Energiewende am ende: Der grosse Klimaschwindel (Robert Stein Regentreff 2018)
  Er bestaat zelfs een videootje waarin Al Gore toegeeft fout te hebben gezeten met zijn Co2-klimaatverhalen!
  Dat er geen objectieve berichtgeving is wordt ook duidelijk als je kijkt: “The Truth about 5G dr Graham Downing” en bv : NOS is the Dutch CNN….
  Barrie Trower on 5G ( Navy-decennia stralingstech als wapen,decennia onderzoek en ontwikkeling militaire toepassingen: een echte expert!) Ben

  Geliked door 2 people

 17. Tistochwat zegt:

  Geliked door 2 people

 18. delamontagne zegt:

  MEN IS NOG STEEDS ZOEKENDE …!

  Geliked door 3 people

 19. Jan zegt:

  Bij Apple werken imbecielen. Apple meent dat CO2 een giftig gas is, wie dit tegenspreekt kan vertrekken, krijgt een ban:

  As part of the accelerating techno-dictatorship sweeping across the online world, Apple News has banned Natural News for expressing views which Apple claims are “rejected by the scientific community.”

  This ban was received shortly after Natural News published a rebuttal to the junk science climate change narrative which falsely claims that carbon dioxide is a poison that will destroy the planet. (Only someone who is scientifically illiterate or completely brainwashed could believe such a falsehood.)

  https://www.thegatewaypundit.com/2019/05/tech-tyranny-apple-bans-natural-news-for-questioning-global-warming-junk-science/

  Like

 20. Jan zegt:

  Communist de Blasia probeert de onzinprogramma Green Deal aan New Yorkers te verkopen. Persconferentie wordt op achtergrond getrollt door tegenstanders met borden Worst Mayor ever
  https://www.thegatewaypundit.com/2019/05/epic-commie-ny-mayor-bill-de-blasio-holds-green-new-deal-presser-at-trump-tower-gets-trolled-by-trump-supporters-video/

  Like

 21. Henk der Niederlánder zegt:

  Kijk nou ben Ik natuurlijk geen klimaatwetenschapper, maar waar niemand over wil praten is wel de Zuid Amerikaanse bos kap terwille van de Soja industrie en de veehouderij.
  Vergis je niet dat daar in die landen miljoenen vierkante kilometers weggekapt worden wat natuurlijk een geweldige impact heeft op de luchtkwaliteit.
  Een deel van die kap komt ten goede aan de houtindustrie en een ander deel gaat weer naar de brandstoffenhandel, wat natuurlijk veel koolstof produceert maar bijvoorbeeld de kruinen van deze bomen worden grotendeels gewoon ter plekke verbrand.
  Bijna niemand die je daar over hoort, buiten een enkeling die dan weer snel weggecensureerd word want hier gaat het om een groeiende wereldbevolking die aan het eten gehouden moet worden op een goedkope manier.
  Komt daar nog bovenop de groeiende vraag naar biologische autobrandstoffen en je hebt de voorbode van een catastrofe.

  Like

 22. Freddy zegt:

  ‘Rapport van Rome’ 70-JAREN! : De aarde zou zo ongeveer al niet meer leefbaar zijn/ bestaan.

  Geliked door 1 persoon

 23. Jan zegt:

  Gisteren kwam de NOS weer met de global warming leugen en had deze keer een boswachter ingeschakeld die uit zijn nek stond te kletsen (eenrar gezicht). Beweerde dat de bomen in het bos dood gingen door uitdroging. Dat het naaldbomen waren die hier niet thuis horen net als een nijlpaard in de Rijn verzweeg deze ‘wetenschapper’.

  Een dag eerder had nepomroep nos de club van Rome weer opgegraven want erzijn te veel mensen en dus is er te weinig te eten. Iedereen moet alleen nog planten vreten en insecten, beesten zijn een luxe. Bijgestaan door de gekken van de verenigde nazi’s.
  Het was weer duidelijk, Hilversum, nosgebouw is het grootste krankzinnigengesticht.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s