Paus Franciscus eist globale autoriteit voor “bestuur” van natiestaten

Screenshot_217

(Door: Baxter Dmitry – Vertaling: E.J. Bron)

Paus Franciscus eist dringend de vorming van een globaal regerende rechtscompetentie om te garanderen dat de natiestaten de dictaten van de Verenigde Staten moeten opvolgen, en bekritiseert tegelijkertijd nationalisme, grensmuren en de wil tot soevereiniteit van de natiestaten.

News for Friends.de

Sinds paus Franciscus in 2013 onder zeer onrechtmatige omstandigheden aan de macht kwam, heeft hij van zijn wens naar een wereldregering geen geheim gemaakt. Maar jaren later, waarin hij de kiem van het globalistische denken onder zijn aanhangers heeft gezaaid, schijnt Franciscus te geloven dat de tijd gekomen is om er over na te denken wat er moet gebeuren.

Dit werd afgelopen donderdag duidelijk in zijn eis naar een wereldregering tijdens een toespraak voor de leden van de Pauselijke Academie van Sociale Wetenschappen in het Apostolische paleis.

In zijn tot nu toe meest directe eis naar een globaal heersend orgaan eiste Franciscus de vorming van een nieuw “supranationaal, juridisch ingesteld orgaan” dat de natiestaten legaal regeren en de doelen van de VN voor duurzame ontwikkeling (bevolkingscontrole) en diens draconische richtlijnen betreffende klimaatverandering moet doordrukken. Met andere woorden: de VN zijn globaal niet machtig genoeg en er is nog een globale instantie nodig om de naties te regeren.

De plenaire zitting droeg de naam “Natie, staat, natiestaat” en bevatte sprekers uit het romanisme, die eisten dat alle natiestaten door een globale wereldregering geregeerd worden. Tot de sprekers behoorden Hans Joachim Schellnhuber, een marxistische en Duitse klimatoloog, die beweerde dat het wereldklimaat zonder globale regulering onherroepelijk beschadigd zou kunnen worden, en kardinaal Walter Kasper, die sprak over sociale gerechtigheid.

In plaats van de volledige afschaffing van de natiestaten te eisen, stond de paus erop dat zij allemaal onderworpen worden aan externe, globale regeringsautoriteiten. De paus zei: “De verschillende naties moeten de bevoegdheid krijgen om zo ver mogelijk te opereren. [Maar] Groepen naburige naties kunnen – zoals dit al het geval is – hun samenwerking versterken door de uitoefening van bepaalde functies en diensten tussen regeringen aan instellingen over te dragen die hun gezamenlijke belangen vertegenwoordigen.”

Franciscus beweerde dat deze wereldregering noodzakelijk zou zijn om het welzijn van de migranten en het “algemeen welzijn” te garanderen. Verder bespotte hij naties met grensmuren. De paus verklaarde: “De kerk heeft personen, volkeren en regeringen voor afwijkingen van deze binding gewaarschuwd als het er om gaat anderen uit te sluiten en te haten bij conflictueus nationalisme, dat muren opricht, ja, zelfs racisme en antisemitisme.”

Verder zei hij: “De kerk observeert bezorgd dat er bijna overal in de wereld weer agressieve stromingen tegenover buitenlanders, vooral immigranten, en groeiend nationalisme, dat het algemeen welzijn verwaarloost, opduiken.”

Bron:
https://news-for-friends.de

Bron oorspronkelijk artikel:
https://newspunch.com
Door: Baxter Dmitry

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, dictatuur, Elite, Europa, Globalisering, Hypocrisie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Linkse christenen, machtswellust, Marxisme, Nationalisme, New World Order, nieuw fascisme, Patriottisme, Paus Franciscus, propaganda, Rotzakken, soevereiniteit, Verenigde Naties, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

23 reacties op Paus Franciscus eist globale autoriteit voor “bestuur” van natiestaten

 1. Aegolius cs zegt:

  Goddelijk gezag is in de kerkelijke eeuwen verloren geraakt bij keizers en koningen.
  Bestuurlijk daarop greep te houden blijkt onmogelijk te zijn nu de doodsverachting kennelijk ondergeschikt wordt geacht aan het rationele.
  Een mooie Vaticaanverklaring dat zonder hulp van de islam schipbreuk zal leiden. Macht moet men soms delen.

  Like

 2. N.E. Derlander zegt:

  Zou paus Franciscus niet weten wat de God van Israël heeft gedaan met de aanhangers van Satan, die destijds in Babel ook “samen tegen God” gingen?

  Geliked door 3 people

 3. Klaas zegt:

  Geliked door 1 persoon

 4. Marinus Hoogedoorn zegt:

  Deze”ondergeschoven Paus” kan het maar niet laten…….

  Geliked door 2 people

 5. Mary zegt:

  De “paus” en dat is???niet interessant wat het zogenaamde NWO poppetje “de paus” vind, het enige van belang is wat het volk wil en die wil de Islamitische haatdragende, agressieve uitvreters niet!!!

  Geliked door 1 persoon

 6. Sabeltant zegt:

  de dictaten van de “Verenigde Staten” moet natuurlijk zijn de Verenigde Naties.

  En dan die “agressieve stromingen tegenover buitenlanders, vooral immigranten,”

  De paus heeft zeker niet te maken met ongenode gasten die schijt hebben aan onze cultuur en vervolgens nog eisen gaan stellen ook.
  Dus de mensen gaan opkomen voor zichzelf en die migranten, daar zit niemand op te wachten, laat ze maar naar het Vaticaan gaan ben ik benieuwd hoelang het duurt voor die seniele ouwe zak er achter is dat het allemaal parasieten zijn.

  Like

 7. Armani zegt:

  Ach de Katholieke kerk is sinds 1933 – 1945 niets veranderd , ze stonden toen achter het fascistische beleid van Hitler , Mussolini en Franco , dus tegen het volk , en anno 2019 staat de kerk achter het huidige Totalitaire Fascistische beleid van de EU

  Geliked door 3 people

 8. Jean zegt:

  Waar ligt die eikel zich toch steeds te bemoeien?
  Hoogtijd die een enkele reis richting Argentinië te laten betalen zodat we van die bemoeial verlost zijn en dadelijk die achterlijke perverse gewelddadige barbaarse zwijnerij te verbieden zowel inhoudelijk als uiterlijk, hier eisen wij respect voor onze seculiere wetten en samenleving een samenleving zonder geweld zonder verkrachtingen en zonder moorden.

  Geliked door 2 people

 9. Laurens zegt:

  Alles voor de nieuwe wereld orde en daarna 1 wereld religie onder leiding van juist … Het Vaticaan daar moet het naartoe de klimaatverandering moet chaos scheppen in de wereld door de niet op te brengen kosten zodat de mensheid smeekt om 1 wereld regering !!! Geloof het of niet het is aan u !!

  Geliked door 2 people

 10. Oeps zegt:

  Dames en Heren.

  Ik dacht dat paus Franciscus oorspronkelijk uit Argentinië kwam. Ik heb wel eens gehoord, dat na WO-2 vele hoge omes van de NAZI’s een veilig heenkomen vonden in Argentinë. Ik meen te herinneren, dat, nadat Juan Perón was afgezet, er militairen aan het bewind kwamen, die tegenstanders een vliegreisje aanboden, met vliegtuigen, die boven de Oceaan passagiers verloren. Er was toch ook iets met dwaze moeders die geen antwoord kregen op de vraag, waar hun zonen gebleven waren. En kocht onze winkelende prins Deugniet geen orders in Argentinië voor het Nederlandse bedrijfsleven met grote juwelen voor Eva Perón ??? Kortom, Argentinië lijkt me niet zo’n fris land. Zou paus Franciscus een beetje dolgedraaid zijn in de Argentijnse mallemolen ???

  Geliked door 2 people

 11. Wachteres zegt:

  Lees het artikel onder de link in de tweede alinea: Soros, Obama en Clinton zouden hebben meegewerkt aan de val van de vorige paus.

  Geliked door 3 people

 12. Sobieski zegt:

  Dit is de eerste keer in de geschiedenis dat een Jezuiet het tot paus heeft gebracht.
  Jezuieten zijn volgens de officiele geschiedschrijving in Spanje in de 16e eeuw opgericht door Loyola, om de bloedige Inquisitie tegen “ketters” (Protestanten en vrijdenkers), “heksen” (esoterici en aanhangers van ons eigen oude volksgeloof), Joden en (ironischerwijze) Moresco’te institutionaliseren, maar hun wortels gaan terug naar de nadagen van het toen decadente oude Egypte in de 5e eeuw v Christus.
  De EU is niets minder dan een Jezuitisch plan de macht van de RK Kerk te herstellen, waarachter ze zich eeuwenlang schuil hebben kunnen houden, een situatie die ze graag weer zouden zien terugkeren. Die RK Kerk was op haar beurt niets meer of minder dan een poging het oude Romeinse Rijk te herstellen, door het Christendom te insititutionaliseren (en dus te corrumperen) en de jonge Europese volkeren via dat valse (niet echte) Christendom te bekeren tot het Romeinendom. Het Romeins Rijk was oorspronkelijk een soldie bona fide republiek, geinspireerd door het klassieke Griekenland, maar na de insititutionalisering van de Keizertroon werd het steeds meer een voortzetting van het decadente Carthago, dat ze weliswaar verslagen hadden, maar waarvan ze de magiers en hun gedachtenwereld hadden geintegreerd. Deze waren de nazeten van het decadente oude Egypte.
  Jezuiten zijn dus de meest misdadige infiltranten die de wereld kent, en hebben hun kwaadaardige tentakels in alles.
  Dat een Jezuite nu paus is geworden, betekent dus dat de Anti-Christ nu over de wereld heerst, en de Eindtijd waar de Bijbel voor waarschuwt is aangebroken.

  Geliked door 2 people

 13. ronjaspers zegt:

  Het vaticaan bestaat uit homo,s,pedofielen en satanisten,het vaticaan heeft weinig of niets met het christendom te maken,het is gewoon sodom en gomorra.

  Geliked door 1 persoon

 14. hans-e-pans zegt:

  Wat heeft deze soepjurk te eisen?

  Geliked door 1 persoon

 15. Marc zegt:

  Jezus scheelt op een reusachtige manier van mening met Franciscus.

  Ben benieuwd hoe de paus dit denkt goed te maken.

  Like

 16. bozeoudeman zegt:

  Laat de oorlog waar dit soort gekken mee dreigen en chanteren om hun zin door te drijven maar beginnen, ook al begrijp ik prima wat ik hiermee zeg. Het is ook niet aan mij, noch aan ons, maar er lijkt geen greintje realisme of redelijkheid meer te zitten in deze idioten. Het alternatief lijkt hoe langer hoe meer geleidelijk aan worden uitgeroeid, dat staat wat mij betreft gelijk aan zelfmoord plegen, dus? Laten we eerlijk zijn, wij zijn niet de oorlogszuchtige partij dat is de andere partij die niet voor reden vatbaar wenst te zijn en waar je niet aan kan blijven toegeven. Dit laatste betekent kiezen om op termijn door hen te worden vermoord, dus is een vorm van zelfmoord. Als men in de jaren dertig van de vorige eeuw dit beleid had gevoerd had Hitler binnen een decennium over heel Europa geheerst en waren diverse Europese volkeren door hem en zijn SS vrienden uitgemoord om ruimte te maken voor zijn grote Duitse ideaal. Nu worden we door gestoorde nep ‘christenen, liberalen en socialisten’ opnieuw met eenzelfde soort dilemma geconfronteerd. Het heeft geen zin om proberen samen te leven met een partij die enkel wenst te overheersen, maar dat snappen die gestoorden eitjes onder ons niet, of ze zijn te laf of te corrupt.

  Geliked door 2 people

 17. kampersrene zegt:

  een onthulling…..De echte naam van de Paus is Benedictus Timmermans !

  Geliked door 1 persoon

 18. koddebeier zegt:

  Irritante rot kapoen !

  Geliked door 3 people

 19. Cathja zegt:

  Goh, laat ik nou altijd gedacht hebben dat een paus zich uitsluitend met geestelijke zaken binnen zijn kerk zou bezighouden?!
  Ik heb vanaf het begin van zijn onrechtmatig verkregen pausschap altijd al vraagtekens gezet bij wat hij voor de Rooms-Katholieke kerk zou moeten betekenen, vooral door zijn vrijzinnige kijk op de Roomse leer, en ook met zijn foute visie voor wat betreft het wereldgebeuren. Maar dat hij zich werkelijk overal mee zou bemoeien en ‘zijn kudde’ in de steek laat, had ik toch niet gedacht.
  Die man moet worden afgezet. Ten eerste omdat hij op een plaats zit/staat die hem beslist niet toekomt, en ten tweede omdat hij zich meer met het wereldgebeuren bemoeit in plaats van het geestelijk leven van zijn volgelingen.
  Een paus zoals hij heeft geen recht om op deze hoge post werkzaam te zijn.

  Geliked door 3 people

 20. Pingback: Knettergekke Paus Franciscus eist “New World Order” voor “bestuur” van natiestaten | eunmask

 21. Verdomme wie had dat gedacht, schiet een kogel door zijn eigen kerk, hiermee laat de paus “illuminati” duidelijk zien dat hij LID IS VAN DE NWO…..!
  Dat er een goede Engel met vlammend zwaard mag opstaan om dit te verhinderen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s