Rainer Wendt: Duitsland neemt afscheid van zijn fundamentele waarden

Screenshot_229

(Vertaling: E.J. Bron)

De voorzitter van de Duitse Politievakbond, Rainer Wendt, schrijft: Duitsland zou in het jaar 2019 afscheid nemen van zijn fundamentele waarden.

epoch times

Rainer Wendt schrijft in “The European”: “Hier een beetje, daar iets meer, maar constant en onomkeerbaar”. Daarmee bedoelt hij de beslissingen in de Duitse politiek waardoor er volgens hem enorme scheve verhoudingen in het kader van de massa-immigratie ontstaan zijn. Deze werden mogelijk gemaakt door de politiek van bondskanselier Angela Merkel en de CDU.

De voorzitter van de Duitse Politievakbond benadrukt dat deze regering “gevaarlijke onzin” zou bedrijven.

“Probeert u eens om een visvergunning of de toestemming voor het exploiteren van een worstenkraam te krijgen zonder onweerlegbaar uw identiteit te bewijzen. Dan zal de Duitse staat in zijn allerbeste bureaucratische vorm te zien zijn. Maar inburgering in ons land moet mogelijk zijn, ook zonder lastige formaliteiten”, schrijft Wendt.

De politieman denkt dat de veroorzakers van deze situatie zelf vaak niet eens zouden merken wat ze doen, en er later “compleet verbijsterd” bijstaan en zich verbazen over parallelsamenlevingen.

Wendt klaagt over de lakse handhaving van meervoudige huwelijken in Duitsland en dat “we sowieso niet meer precies weten hoeveel van zulke harems we al lang accepteren en financieren”. Dan zou de inburgering van de geïmmigreerde personen alleen maar logisch zijn.

Rainer Wendt, die in augustus zijn boek “Duitsland in gevaar” publiceerde, waarin hij de bezuinigingsmaatregelen bij de openbare dienst, de Duitse rechtspraak en de vluchtelingenpolitiek van de Duitse regering bekritiseert, schrijft: vroeger zouden onder een door de CDU aangevoerde regering niet zulke toestanden zijn voorgekomen. “Maar ja, dat was vroeger”.

Bron:
www.epochtimes.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", christendemocraten, cultuurrelativisme, Duitsland, gezond realisme, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

12 reacties op Rainer Wendt: Duitsland neemt afscheid van zijn fundamentele waarden

 1. guusvelraeds zegt:

  Deze voorzitter van de Duitse Politie vakbond hoeft zich na deze uispraak over een ding geen zorg meer te maken. Zijn loopbaan. Die stopt vanaf nu en kan vanaf vandaag alleen maar omlaag gaan.

  Geliked door 3 people

 2. eindelijk een man die de feiten kenbaar maakt

  Like

 3. Lucky zegt:

  Krankzinnigheid ten top!
  https://www.anonymousnews.ru/2019/05/12/berlin-senat-will-heimkehrende-is-terroristen-durch-muslimbruderschaft-deradikalisieren-lassen/

  Berlijn: Senaat wil terugkerende IS-terroristen door het mozzlimbroederschap laten deradicaliseren
  Berlin: Senat will heimkehrende IS-Terroristen durch Muslimbruderschaft deradikalisieren lassen

  Der Berliner Senat will zurückkehrende islamische IS-Terroristen durch Angehörige der Muslimbruderschaft deradikalisieren lassen – damit sie keine Straftaten mehr begehen.

  Like

 4. Aegolius cs zegt:

  Rainer Wendt bedoeld met afscheid van fundamentele waarden de christelijke? Vooralsnog zijn de kiezers in de meerderheid met/voor het CDU en CSU.

  Like

 5. Lucky zegt:

  Iets anders,
  https://www.anonymousnews.ru/2019/05/13/staatliche-indoktrination-brisantes-dokument-belegt-linksgruene-gehirnwaesche-an-deutschen-schulen/

  Staatliche Indoktrination: Brisantes Dokument belegt linksgrüne Gehirnwäsche an deutschen Schulen

  Dass unsere Kleinen in den Schulen bereits seit längerer Zeit ideologisch auf Systemlinie gebracht werden sollen, dürfte der ein oder andere schon bemerkt haben. Doch nun gibt es ein brisantes Dokument, in dem die Kultusminister offen zur linksgrünen Indoktrination von Schülerinnen und Schülern auffordern. Die Gehirnwäsche unserer Kinder ist demnach kein Zufallsprodukt, sondern Teil einer perversen staatlichen Agenda zur Umerziehung wehrloser Jungen und Mädchen im Sinne des kriminellen Merkel-Regimes.

  Like

 6. Jan zegt:

  SPD, Er worden door vakkrachten in Duitsland te weinig vrouwen verkracht en vermoord, de immigratie moet omhoog


  https://vladtepesblog.com/2019/05/14/german-government-demands-more-migrants/

  Like

 7. Jan zegt:

  46 Aghaanse parasieten worden het land uit gezet: pure folter want de uitzetting komt ‘geheel onverwachts’ wat tot ernstige psychische belasting leidt en wie niet wil wordt ook nog eens gedwongen, aldus het ‘anti-folter committee van de Europese Raad
  https://www.welt.de/politik/deutschland/article193198659/Abschiebung-Anti-Folter-Komitee-des-Europarats-kritisiert-Deutschland.html

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s