Doodstraf . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Klaas”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Barbarisme, EUSSR, Rotzakken, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

41 reacties op Doodstraf . . .

 1. exmarineman zegt:

  Wat er dus in Frankrijk gebeurt met de Gele Hesjes dat zware overdreven politie-optreden zou dus daar onder kunnen vallen en dus rechtvaardigt het politie-optreden!

  Geliked door 6 people

  • Henk.V zegt:

   Dat valt daar zeker onder, exmarineman.
   De EU wil koste wat het kost plannen doordrukken.. Zoals u weet beschikt over een zwaar bewapende, getrainde interventiemacht, de zogenaamde Eurogendfor. Europese lidstaten, waaronder Nederland, hebben daarvoor manschappen aangeled. Als ik het wel heb komen de Nederlandse militairen uit de rijen van de Koninklijke marechaussee.
   OOit stond op de Engelstalige site van Eurogendfor een veel passage die er op neer kwam dat manschappen van Eurogendfor kunnen worden ingezet in ”case sensitive areas”.

   Deze cryptische omschrijving bedoelt daarmee te zeggen dat de EU zich het recht voorbehoudt om militair in te grijpen overal waar de Europese zaak in de knel komt. Deze mannen zijn zwaar getraind en gespecialiseerd in huis-aan-huis gevechten..
   Wij moeten daar natuurlijk ”niet te zwaar aan tillen”, omdat de EU immers ”democratisch is en de vrede bevordert…..”..
   Dat zien wij overal in de praktijk gebracht, toch…?
   Wie er naar streeft om zeggenschap0 over het eigen land te herwinnen en in vrede, vrijheid en veiligheid wil blijven leven,heeft eigenlijk maar één keus wanneer die stemt : Op de PVV. Eerst dacht ik dat het Forum voor de Democratie ook voluit voor ONS zou opkomen,maar mij bekruipt het onaangename gevoel dat deze veelbelovende nieuwkomer misschien al te snel bereid zal zijn tot het doen van concessies, om maar te kunnen meeregeren. Hoe dan ook, het is nodig dat er een heel sterk politiek blok in ons land ontstaat dat voor een ander soort Europese samenwerking staat.
   De EU mag men inmiddels zonder overdrijving LEVENSgevaarlijk noeme,

   Geliked door 9 people

   • exmarineman zegt:

    Ik stem al jaren PVV en daar wijk ik nirt vanaf dus ook geen FvD want die vertrouw ik niet. Hiddema beste vent, maar politiek niet erg krachtig. En Baudry….showmannetje, maar als het op stemmen aankomt vallen ook zij regelmatig de PVV af en datzelfde gaat ook gebeuren in de 1e Kamer waar ze nu al een pro-kabinet-insteek hebben gekozen en 1 zetel kwijt zijn.

    Geliked door 4 people

   • Tistochwat zegt:

    Henk.V 13 mei 2019 om 20:24

    Eerst dacht ik dat het Forum voor de Democratie ook voluit voor ONS zou opkomen,maar mij bekruipt het onaangename gevoel dat deze veelbelovende nieuwkomer misschien al te snel bereid zal zijn tot het doen van concessies, om maar te kunnen meeregeren.

    Heel goed gezien, Henk. Je hebt die club een tijdje het voordeel van de twijfel gegeven, maar het is net zo’n opportunistische club als de rest van de ‘elite’.

    Door hoe je schrijft in de eerste alinea kan ik zien dat je je – heel terecht – kwaad zit te maken over die EU-smeerlapperij, over al dat gevaarlijke onrecht.

    Geliked door 3 people

   • exmarineman zegt:

    Dat de FVD een eigen en verborgen agenda heeft moge ook blikken uit hun stemgedrag in de 2e slaapkamer m.n. bij moties van de PVV. En Baudet heeft zich ook al geuit over hun positie in de 1e kamer dat ze bereid zijn om het kabinet te steunen. Dus laten vallen zit er niet in en vwb hun Nexit- uit de EU – is ook duidelijk dat ze dat niet volmondig willen oftewel het is niet(!) hun streven.

    Geliked door 2 people

  • koosv8 zegt:

   Ik mag hopen dat die juten geen weekend meer vrij krijgen. Dan maken ze er zelf thuis maar een eind aan. Tyfuslijers hebben er zelf voor gekozen met de huidige MACHTHEBBERS.

   Geliked door 1 persoon

  • Jules Vismale zegt:

   in Frankrijk werd 80 jaar geleden, op 17 juni 1939 in Versailles, de Duitse seriemoordenaar Eugen Weidmann in het openbaar terechtgesteld onder de guillotine! Dit is zelfs gefilmd en gefotografeerd al was niet erg goed te zien dat het publiek zo opgefokt was dat hierna geen executies meer in het openbaar mochten plaatsvinden! Op sommige films van deze executie lijkt het zelfs haast of er gewoon een menselijke pop werd onthoofd!
   De laatste persoon die trouwens in Frankrijk onder de guillotine stierf in Marseille was Hamida Djandoubi (1949-1977), een Tunesische moordenaar, en deze probeerde zijn executie steeds te rekken door sigaretten te gaan roken, iets wat de beul Marcel Chevalier gigantisch ongeduldig maakte!

   Geliked door 2 people

 2. Marc zegt:

  Nou, ik weet wel wie er recht hebben op zo’n straf!

  De hansworsten te Brussel, Berlijn en Parijs denken zo wellicht het plebs eronder te kunnen houden, maar wij weten dat de wal het schip zal keren!

  Geliked door 1 persoon

 3. Rensk. zegt:

  SGP is volgens mij ook voor de doodstraf in bepaalde gevallen. Jihadisten zouden wat mij betreft daaronder kunnen vallen. Verder hoe zit het dan met elite die sociale ontrust brengen door massaimmigratie??????????????? Of zijn die uitgezonderd

  Geliked door 3 people

 4. Nemesis zegt:

  Had dit al vanaf het begin ontdekt en gelezen, maar niemand wilde mij geloven. Ik heb het zelfs een keer woord woordelijk met pagina nummer erbij op het Duitse forum gezet.
  Daar verklaarden ze mij voor gek, net zoals ik dus schreef over wat de BRD eigenlijk , een protectoraat is van de USA met een in het handelsregister ingeschreven Naamloze Vennootschap als bestuur.
  Dus daarom ook heb ik geen interesse meer in zulke dingen de mensen onder de neus te wrijven, of te wel om het netjes te zeggen, de mensen te informeren..

  Geliked door 6 people

  • exmarineman zegt:

   Ik heb iets gezien dat Nederland als land ook staat ingeschreven als zeg maar een bedrijf in de KvKoophandel met als “directeur” Rutte en adres Binnenhof, Ministerie van Algemene Zaken. Heel vreemd…op zijn zachtst gezegd. Maar hierdoor komen wel een aantal wetten en regelingen behoorlijk in de knoei volgens mij, want als Nederland een bedrijf/onderneming is kun je tegen de belastingheffing in beroep gaan en ook weigeren. En dient er ook minimaal 1 JAV te worden gehouden en dient iedere betalende precies te weten hoeveel aandelen hij bezit en bepaald de JAV de winstverdeling.

   Geliked door 2 people

   • Piet Snot zegt:

    Als dat zo zou zijn, dan zou iedere Nederlander nog 1000den euro’s te goed hebben van alles wat ze verkocht hebben en wat met belastinggeld is opgebouwd, zoals de NS.
    Elke winst daarvan hebben ze in hun zak gestopt.
    Helaas hebben wij als slaven daar geen inspraak in.
    Niet voor niks hebben ze je een Burger Slaven Nummer gegeven, en het staat zelfs in je paspoort, dat jij onderdaan bent van de staat der Nederlanden, jou eigenaars dus.

    Geliked door 1 persoon

   • Nemesis zegt:

    Helemaal waar dat is de Nederland BV. En het klopt ook wat je schrijft. betreffende belastingen en JAV,

    Echter interessant is nu te weten of ze dan stiekem de grondwet hebben veranderd of die op de brandstapel hebben gegooid, want volgens de grondwet kan dit niet, mag dit niet en is verboden,
    Nu zou ik graag willen weten welke KvK de Nederland BV is ingeschreven en onder welk nummer.

    En dan gaan we heel Nederland op z’n kop zetten.

    Geliked door 1 persoon

   • exmarineman zegt:

    De inschrijving is kennelijk een zgn. Dun & Bretstreet registration tgv UCC, zgn internat. KvK inschrijving. Rutte is CEO en Willem is DGA. Heb een foto opgeslagen maar krijg hem niet hier gedeeld

    Like

   • Nemesis zegt:

    Kun je die foto aan mij per email sturen, Bronmaster heeft mijn email adres. Bij voorbaat dank.

    Like

   • Nemesis zegt:

    Dit heb ik gevonden via Duns in de KvK
    Dus zoek maar uit.

    1. !qms Nederland B.V.
    Firmennummer: 09085016

    2. “Oticon (Nederland)” B.V.
    Firmennummer: 33112630

    3. “Perfect Age” Anti-Aging B.V.
    Firmennummer: 27276651

    4. &Samhoud Nederland B.V.
    Firmennummer: 30122766

    5. ‘Petite Amélie’ Nederland B.V.
    Firmennummer: 64773043

    6. (BIEN) Bescherming van Intellectuele Eigendomsrechten Nederland B.V.
    Firmennummer: 33212250

    7. (M.P.N.) Merkrechten en Patenten Nederland B.V.
    Firmennummer: 33237882

    8. (Ver)bouw Centrum Midden Nederland B.V.
    Firmennummer: 30191466

    9. 1-2 Sail Nederland B.V.
    Firmennummer: 24368615

    10. 123Business Nederland B.V.
    Firmennummer: 08202467

    11. 161 Torre Tarragona (Nederland) B.V.
    Firmennummer: 33303272

    12. 1H2R Nederland B.V.
    Firmennummer: 05073790

    13. 1SQ Nederland B.V.
    Firmennummer: 65402197

    14. 24/7 Media Nederland B.V.
    Firmennummer: 34111083

    15. 28 Ribera Del Loira (Nederland) B.V.
    Firmennummer: 34111968

    16. 2Count Nederland B.V.
    Firmennummer: 67039731

    17. 2MIXZ Nederland B.V.
    Firmennummer: 14054627

    18. 2XL Nederland B.V.
    Firmennummer: 24359315

    19. 360SportsIntelligence Nederland B.V.
    Firmennummer: 65079647

    20. 360networks (nederland) B.V.
    Firmennummer: 34138297

    21. 3B Investments (Nederland) B.V.
    Firmennummer: 33274193

    22. 3M Nederland B.V.
    Firmennummer: 28020725

    23. 3M Nederland Holding B.V.
    Firmennummer: 28038759

    24. 3M Pharma Nederland B.V.
    Firmennummer: 28040706

    25. 3S Nederland B.V.
    Firmennummer: 24383924

    26. 3S Nederland Detachering B.V.
    Firmennummer: 24383922

    27. 4 Motion Nederland B.V.
    Firmennummer: 34128930

    28. 4R Invest Nederland B.V.
    Firmennummer: 67391826

    29. 4WD Nederland B.V.
    Firmennummer: 34309461

    30. 4care Nederland B.V.
    Firmennummer: 17029236

    Firma nicht dabei? Gerne können Sie Ihre Bestellung trotzdem absenden, wir führen dann eine manuelle Tiefenrecherche für Sie durch. Kosten entstehen Ihnen selbstverständlich erst bei einem eindeutigen Treffer und nach Rücksprache mit Ihnen.

    Close
    HINWEIS:
    Wir haben im Handelsregister von Holland keinen eindeutigen Treffer, aber 30 ähnliche Firmennamen
    zu Ihrer Suchanfrage gefunden. ANZEIGEN …
    Auswahl
    Dokumente
    Preis
    Was sind die Inhalte?

    Handelsregisterauszug
    NEU: in englischer Sprache
    28,00 €
    Inhaltserklärung anzeigen

    Komplettpaket / Historischer Handelsregisterauszug
    42,00 €
    Inhaltserklärung anzeigen

    Gesellschaftsvertrag
    18,00 €
    Inhaltserklärung anzeigen

    Letzter Jahresabschluss
    14,00 €
    Inhaltserklärung anzeigen

    Letzten 3 Jahresabschlüsse
    38,00 €
    Inhaltserklärung anzeigen

    Dokumentenbaum
    9,00 €
    Inhaltserklärung anzeigen

    Ausgewählte Dokumente in den Dokumentenkorb legen

    Like

   • ronjaspers zegt:

    exmarineman.Rutte heeft niets te vertellen.Hij is een marionetpop van de bilderberg groep.Hij voert braaf hun bevelen uit.

    Like

   • exmarineman zegt:

    Ja dat klopt en weet ik. Verbazingwekkend is het overigens dat er niet 1 kamerlid van de oppositie hem naar de kamer heeft geroepen om verantwoording af te leggen over zijn bezoeken aan de Bilderbergconferenties. Wat heeft hij daar te zoeken bijv. enz enz. Ook D66 Pechtold was/is een vaste bezoeker! En was het niet juist ook een heel opvallend moment dat na het Oekraine-ref. hij geen akties noch zich er over uitte (publiekelijk) totdat de Bilderbergconf. dat jaar was afgelopen en binnen 24uur na zijn terugkeer in Nederland een persconf. gaf waarin opeens zei “ik heb niks met referenda en ben er tegen” terwijl er een deel van het EU- nepparlement aanwezig was!? Bilderbergleden zijn: Rothschilds, Bushes, Kissinger, Rockefellers, Juncker, Draghi, heel veel blauwbloedigen w.o. Necerlandse koni klijk huis Shell, BP enz. En van de Illuminati: Soros, Vaticaan, meisje Mabel van oranje (ex-vriendin soros en c.s.) Engelse kon.huis, en meer blauwbloedigen, Clintons e.d.

    Like

  • Piet Snot zegt:

   Ik dacht ook dat dit al veel langer bekend was bij de meeste mensen.
   Het zou mij zelf verbazen als we het hier niet zelfs al een keer over hebben gehad.
   Bij welk artikel en wanneer? Geen flauw idee meer.

   Geliked door 2 people

   • Nemesis zegt:

    Ja er werd gepraat al sinds jaar en dag over de BV Nederland, maar ik denk, zo ik ook, dat het alleen maar een soort van uitspraak was. Niet dus.

    Geliked door 2 people

   • exmarineman zegt:

    Ik heb een foto van de inschrijving gezien op FB en ook gedeeld op mijn tijdlijn. Zal hem opslaan en kijken of ik het hier later nog kan plaatsen.

    Like

 5. Tistochwat zegt:

  Ja, er moet toch een kéér worden begonnen met het uitdunnen van de bevolking?
  De ‘elite’ heeft de aarde voor zichzelf nodig.

  Geliked door 2 people

  • ronjaspers zegt:

   Tistochwat.Inderdaad,90% van de wereldbevolking moet uitgemoord worden voor de “new world order” de overige 10% dient als slaven voor de satanische elite.

   Geliked door 1 persoon

  • fleckie zegt:

   Dat ‘ uitdunnen’ is al enigszins begonnen!!( aan hoeveel mensen in. ZIEKENHUIZEN! ( heb zoiets zelf meegemaakt, bij een familielid!) wordt er op een bedrieglijke manier,( verhullend dus) ter sprake gebracht over eventuele levensbeëindiging?
   DAAAAROM. stem in g.naam allemaal. PVV, ”Noodzakelijke gebruik’ . Van de DOODSPIL! en het eventueel. ‘LEEGROVEN’. van je
   Ichaam van ORGANEN , , in LEVENDE LIJVE, ( GEEN verdoving!)………AANBEVOLEN door D66. en. GROEN. LINKS! *~+~*~*~*~*~*~

   Geliked door 2 people

 6. Hovawart zegt:

  Het EU-Handvest is natuurlijk een opmaak voor de invoering van de Sharia-wetgeving, en dat verbaast ons niet……Wakker worden mensen!

  Geliked door 4 people

  • exmarineman zegt:

   Nee dat was in ieder geval niet de bedoeling in 1947 if zo toen de VN werd opgericht. Want daarin staat o.a. dat er door regeringen geen enkele soevereiniteitsoverdracht – hoe klein ook – aan een ander land, bestuur, samenwerkingsverband of orgaan ook. Dus ook niet aan een orgaan als EU, NAVO, BeNeLux of EEG zonder toestemming van de bevolking die daarvoor geraafpleegd moet worden o.a. middels referenda. Zo is ons land dan ook volkomen illegaal, ongrondwettelijk en in strijd met dat VN Handvest de EU ingerommeld door VVD, CDA enz. (PVV en FVD) bestonden toen nog niet en die Europese ” Grondwet ” en het Verdrag van Maastricht is afgewezen door de bevolking met het gehouden referendum. Echter Bakellende CDA-premier toen heeft wel ingestemd toen met het Verdrag van Lissabon waarin er niet meer werd gesproken over “grondwet” en waarin op een aantal zeer onbelangrijke punten wat werd gewijzigd. En dat gewijzigde Verdrag incl. “grondwet” durfde men niet weer voor te leggen aan de Ierse en ook Nederlandse bevolking “want er was aan alle eisen en bezwaren voldaan.”. Ook de invoering van de Euro, het EMS, de leningen aan Griekenland, de overdracht van de Pensioenen enz enz zoals laatstelijk ook het Marakeshverdrag zijn daarom ook allemaal illegaal, ONgrondwettelijk enz. Dus nmm kan Nederland zonder problemen uit de EU!

   Like

 7. Klaas zegt:

  Geliked door 2 people

 8. Jean zegt:

  Bij oorlog en sociale onrust mag de doodstraf dus uitgevoerd worden?
  Prima, waar wachten we dan op om die EU onruststokers in Brussel te berechten? Moet er eerst nog meer ellende geimporteerd worden?

  Geliked door 2 people

 9. Lucky zegt:

  Eurogendfor het privéleger van de eu-dictatuur met bevel om te doden.

  Geliked door 1 persoon

  • fleckie zegt:

   Hoe meer EUROPEANEN ‘uit de weg geruimd ( kunnen worden) des te meer wordt er ‘plaats gemaakt’ voor de GELEIDE, GEPLANDE. Import. voor. ‘miljoenen ‘ ANDERS!! . …’ GETINTEN’, vandaar nogmaals attendering op 16.1.2015, ejbron, ……….ONDER. ‘PAUS- HARTJES’ etc, en op 21. 2.2015′ “ITALIE: kerk gooit Italianen ‘ …etc. Op 3.7.2016: ‘paus Franciscus’…etc.*~*~*~*~*~+~*~

   Like

 10. Wachteres zegt:

  https://www.stopdebankiers.com/eurogendfor-de-gestapo-van-de-europese-unie-dit-is-uw-europa/

  Eurogendfor: de Gestapo van de Europese Unie (dit is uw Europa)

  Veel landen hebben gewapende, paramilitaire organisaties van oproerpolitie, wiens taak het is ervoor te zorgen dat onhandelbare burgers doen wat hen opgedragen is. Dit was het ultieme regeringsinstrument in landen die werden binnengevallen door Napoleon en/of die fascistische of communistische dictaturen hadden (vrijwel allemaal).

  De EU heeft al langere tijd geleden, in haar wijsheid, haar eigen gewapende oproerpolitie gecreëerd – Eurogendfor.

  Geliked door 2 people

 11. veni vidi foetsie zegt:

  De EU heeft een politie dienst die enkel verantwoording aan een comissie hoeft af te leggen in Brussel en die overal binnen Europa een volmacht heeft tot optreden over de landelijke wetten en politie heen. Een soort FBI die agenten ter plekke mogen afbekken en licence to kill hebben met een “wet” ondertekend door de EU landen. Het betreft hier niet Eurogend for maar een vorig jaar opgestartte politie/veiligheids dienst voor veiligheid van het EU parlement.
  Ze kunnen dus doen wat ze willen en ingeval klachten bepaald de EU comissie van deze groep zelf of het goed of fout was. Een situatie dus waarmee de burger reeds rechteloos is gemaakt en feitelijk mag worden afgeschoten naar believen.

  Geliked door 1 persoon

  • exmarineman zegt:

   Het is dus in feite nog erger dan we weten naast Eurogendforce deze totaal ongecontroleerde bende misdadigers en dus betekent dat ook dat ALLE regeringsleiders en -leden misdadigers zijn en gelijkgesteld kunnen worden met de maffia én SS- en SD (statssicherheits Dienst) en de EU dus inmiddels al een echte dictatuur is. En Rutte nog maar eens vertellen hoe fout het is om op de FVD te stemmen; opzich zou ik ook niet op FVD stemmen want die zijn niet echt voor Nexit maar stem op PVV. Het verkiezingspraatje van Rutte (lid van de Bilderbergers evenals Juncker en c.s.) was weer 1 grote bangnakerij en verwees naar Brexit.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s